Παιδίατρος Angelina Farella στην Επιτροπή Γερουσίας Τέξας: Ο εμβολιασμός παιδιών είναι απαράδεκτος,εγκληματικός (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Παιδίατρος Angelina Farella στην Επιτροπή Γερουσίας Τέξας: Ο εμβολιασμός παιδιών είναι απαράδεκτος,εγκληματικός (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Καταπέλτης η παιδίατρος Angelina Farella, καταθέτει ενώπιον της Επιτροπής Γερουσίας του Τέξας:”Ο εμβολιασμός των παιδιών μας δεν είναι αποδεκτός, είναι εγκληματικός”:

Eίμαι ιδιώτης παιδίατρος στο Τέξας. Είμαι εδώ σήμερα για να προστατεύσω τα παιδιά του Τέξας. Η κατάσταση είναι πολύ ανησυχητική. Θέλω ν΄αναφέρω 2-3 ιστορικά στοιχεία. Ποτέ μέσα στην Ιστορία δεν δώσαμε φάρμακα μη εξουσιοδοτημένα από το FDA σε άτομα που δεν ήταν μέρος των δοκιμών. (σσ το έκαναν για 1 χρόνο τώρα πειραματισμούς και με το νόμο). Δεν υπήρξαν ασθενείς κάτω των 18 για πειράματα. Μέσα στις δοκιμές δεν υπήρξαν εθελοντές που να εκτέθηκαν σε κόβιντ ή που είχαν κόβιντ. Αυτά είναι 2 σημεία πολύ σημαντικά..( σσ πολύ σημαντικό στις δοκιμές δεν τέσταραν πως θα αντιδράσει κάποιος ήταν φορέας ή που είχε νοσήσει από κόβιντ..ε και αυτή τη δοκιμή πείραμα τώρα την κάνουν).

Το άλλο σημείο αφορά την ασφάλεια. Εγώ είμαι μανιακή με την ασφάλεια. Ως παιδίατρος εδώ και 25 χρόνια θεωρώ ότι είμαι ειδήμονας στα εμβόλια. Χορήγησα χιλιάδες εμβόλια στο γιατρείο μου. Δεν είμαι αντιεμβολίστρια. Στην πραγματικότητα είμαι μια υπέρμαχος των εμβολίων εκτός κι αν είναι εμβόλια για κόβιντ αν μπορούμε να το πούμε έτσι.Ένα από τα μεγάλα προβλήματα είναι το προφίλ της ασφάλειας. Η ασφάλεια και οι συστάσεις αφορούν τις παρενέργειες δια μέσου του ACIP την Συμβουλευτική Επιτροπή των Πρακτικών Ανοσοποίησης. Αυτοί έβαλαν συστάσεις για το εμβόλιο κόβιντ.Ένα από τα πράγματα άκρως ανησυχητικά – κι αυτό είναι μέσα στον οδηγό του ACIP-για το εμβόλιο Pfizer ειδικότερα είναι ότι η σύσταση για την ασφάλεια και επί των παρενεργειών θα βγει μετά την εξουσιοδότηση!Μετά την εξουσιοδότηση! Αυτό θέτει ένα πρόβλημα πολύ ανησυχητικό. Οφείλουμε να γνωρίζουμε τα δεδομένα της ασφάλειας πριν υποβάλουμε τ΄άτομα σε αυτό το πράγμα. ( σσ οπότε τι ενημερωμένη συγκατάθεση προβλεπόμενη δίνουν οι προσερχόμενοι για εμβολιασμό;;υφαρπαγή συναίνεσης..)

Τώρα επιτρέπουμε στα παιδιά 16 με 17 ετών να εμβολιάζονται αλλά αυτά δεν ήταν ποτέ το μέρος καμιάς μελέτης..(σσ δεν τήρησαν ούτε κεραία από τα πρροβλεπόμενα) Μεταφέρουμε τα δεδομένα των ενηλίκων στα παιδιά κι ανήλικους. Αυτό δεν είναι αποδεκτό.Τα παιδιά δεν είναι μικροί ενήλικες αυτό είναι απολύτως απαράδεκτο. Τα παιδιά έχουν ένα ποσοστό επιβίωσης από κόβιντ της τάξης 99,997%.Επαναλαμβάνω 99,997% για να το καταλάβετε καλά.Tα παιδιά είναι στην πραγματικότητα ρυθμιστές.Αυτό σημαίνει ότι αυτά τα παιδιά δεν μεταδίδουν την ασθένεια. Τα παιδιά δεν είναι υπερμεταδότες. Επομένως αυτό που τους κάνουμε είναι αληθινά εγκληματικό. Τ΄απομονώνουμε, τους βάζουμε μάσκα κάτι που είναι κλινικά επικίνδυνο. Τους λέμε επίσης ( από ψυχολογική οπτική)ότι αν φέρουν τον κόβιντ στο σπίτι θα σκοτώσουν το παπού και τη γιαγιά τους γονείς (σσ τα λένε κάθε μέρα στα κανάλια γιατροδημοσιογράφοι και γιατροπολιτικοί υβρίδια της επιστήμης και μετά λένε ότι σέβονται την επιστήμη). Τους κάνουμε να ζουν μια φοβερή κατάσταση .

Αφήστε με να επανέλθω πάνω στο εμβόλιο για το ροταϊός το 1999… αποσύρθηκε από την αγορά τότε λόγω 15 κρουσμάτων εμψυχώματος..κάτι που δεν είναι ισχυρά θανάσιμο κάποιες φορές αυτοδιορθώνεται αλλά το εμβόλιο κατά του ροταϊός αποσύρθηκε άμεσα από την αγορά και σταματήσαμε να το χορηγούμε στα παιδιά μας.Kι αυτό που συμβαίνει τώρα ειδικότερα με αυτό το εμβόλιο με ανησυχεί. Υπάρχουν πάνω από 4000 θάνατοι κι αυτή η μηχανή ακόμη δεν αποσύρθηκε; Αυτό είναι απολύτως απαράδεκτο. Επίσης εδώ και κάποια χρόνια ίσως δεν θυμάστε είχαμε μια επιδημία γρίπης που σκότωσε 95.000 Αμερικανούς παρά το γεγονός ότι είχαμε μια θεραπεία πρόωρη κι αποτελεσματική κατά της γρίπης. Οκ; Eμείς διαθέτουμε τώρα μια θεραπεία πρόωρη κι αποτελεσματική για κόβιντ. Την έχουμε εδώ και καιρό.Είδα εκατοντάδες ενήλικους με κόβιντ γιατί οι γιατροί έκλεισαν τις πόρτες τους τις αμπάρωσαν στους αρρώστους. Επίσης αντιμετώπισα τα μετεμβολιακά προβλήματα ενηλίκων. Ήμουν στη α΄γραμμή της μάχης.. Είμαι παιδίατρος βλέπω πολλά μικρά παιδιά γιατί είναι στο απυρόβλητο της ασθένειας; γιατί έχουν κάτι που καλείται thymus αυτό τα βοηθάει για την ανοσία των κυτάρρων Τ. (σσ Ο θύμος είναι η πρωτογενής θέση διαφοροποίησης των Τ λεμφοκυττάρων.) Αυτό είναι ένα άλλο σημείο που οφείλουμε να λάβουμε υπόψιν μας. Ευχαριστώ πολύ…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διάβασα στο dimpenews.com
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,441,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1968,ΑΠΟΨΕΙΣ,58,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,108,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,700,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,132,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,755,ΒΙΝΤΕΟ,191,ΒΟΛΟΣ,64,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1816,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,155,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,111,ΕΛΛΑΔΑ,1107,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,26,ΕΡΕΥΝΕΣ,46,ΖΩΗ,146,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,39,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,40,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,435,Κόσμος,9580,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,47,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,405,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1531,Πολιτική,6823,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5953,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,74,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1114,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2679,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,36,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,90,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,626,Eco-News,2766,GP - info,5,voice healing therapy,37,
ltr
item
Ploumistos.com: Παιδίατρος Angelina Farella στην Επιτροπή Γερουσίας Τέξας: Ο εμβολιασμός παιδιών είναι απαράδεκτος,εγκληματικός (ΒΙΝΤΕΟ)
Παιδίατρος Angelina Farella στην Επιτροπή Γερουσίας Τέξας: Ο εμβολιασμός παιδιών είναι απαράδεκτος,εγκληματικός (ΒΙΝΤΕΟ)
Παιδίατρος Angelina Farella στην Επιτροπή Γερουσίας Τέξας: Ο εμβολιασμός παιδιών είναι απαράδεκτος,εγκληματικός (ΒΙΝΤΕΟ)
https://dimpenews.files.wordpress.com/2021/08/ce9aceb1cf84ceb1ceb3cea6cea6ce94cea6ce94.jpg?w=1017
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/08/angelina-farella.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/08/angelina-farella.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content