Ισραηλινή μελέτη «αποστομώνει» τους πάντες - 27 φορές ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ η φυσική ανοσία από τα εμβόλια – (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ισραηλινή μελέτη «αποστομώνει» τους πάντες - 27 φορές ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ η φυσική ανοσία από τα εμβόλια – (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Η μελέτη καταδεικνύει την δύναμη του ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος, το οποίο είναι ισχυρότερο της τεχνητής ανοσίας.

Δικαιώνεται ο Διευθυντής της μονάδας τεχνητού νεφρού νοσοκομείου Έδεσσας, Σωτήρη Βασιλείου που είχε βγει έξω από τα ρούχα του

Η φυσική ανοσοπροστασία που αναπτύσσεται μετά από μόλυνση με SARS-CoV-2 προσφέρει πολύ ισχυρότερη ασπίδα έναντι της παραλλαγής Delta του πανδημικού κορωνοϊού από δύο δόσεις του εμβολίου Pfizer-BioNTech, σύμφωνα με μια μεγάλη ισραηλινή μελέτη.

Τα πρόσφατα δημοσιευμένα στοιχεία δείχνουν ότι οι άνθρωποι που είχαν προσβληθεί με κορωνοϊό SARS-CoV-2 έχουν πολύ πιο λιγότερες πιθανότητες από τους εμβολιασμένους να προσβληθούν από την μετάλλαξη Delta, να αναπτύξουν συμπτώματα από αυτήν ή να νοσηλευτούν.

Η μελέτη καταδεικνύει την δύναμη του ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος, το οποίο είναι ισχυρότερο της τεχνητής ανοσίας. Πάρα ταύτα, οι ειδικοί μολυσματικών ασθενειών ισχυρίστηκαν βέβαια πως τα εμβόλια παραμένουν προστατευτικά από σοβαρές ασθένειες και θάνατο. Διατείνονται δε ότι η σκόπιμη μόλυνση μεταξύ των μη εμβολιασμένων ανθρώπων θα ήταν εξαιρετικά επικίνδυνη.

Η μελέτη, που διεξήχθη σε μία από τις πιο εμβολιασμένες χώρες στον κόσμο για τον COVID-19, εξέτασε ιατρικά αρχεία δεκάδων χιλιάδων Ισραηλινών, καταγράφοντας τις λοιμώξεις, τα συμπτώματα και τις νοσηλείες τους μεταξύ 1 Ιουνίου και 14 Αυγούστου, όταν κυριαρχούσε η παραλλαγή Delta στο Ισραήλ. Είναι η μεγαλύτερη μελέτη παρατήρησης στον κόσμο για την σύγκριση της φυσικής και τεχνητής από εμβόλια ανοσίας προς τον SARS-CoV-2, σύμφωνα με τους επικεφαλής της.

Η μελέτη, με επικεφαλής τον Tal Patalon και τον Sivan Gazit στο KSM, το τμήμα έρευνας και καινοτομίας, διαπίστωσε ότι τα άτομα που εμβολιάστηκαν τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο ήταν, τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και το πρώτο μισό του Αυγούστου, 6 έως 13 φορές πιο πιθανό να μολυνθούν με COVID από ότι τα μη εμβολιασμένα άτομα που είχαν μολυνθεί προηγουμένως από τον κορωνοϊό. Μάλιστα, συγκρίνοντας περισσότερα από 32.000 άτομα στο σύστημα υγείας, ο κίνδυνος εμφάνισης συμπτωματικού COVID-19 ήταν 27 φορές υψηλότερος μεταξύ των εμβολιασμένων και ο κίνδυνος νοσηλείας οκτώ φορές υψηλότερος.

Με πιο απλά λόγια, άνθρωποι που εμβολιάστηκαν πλήρως με το εμβόλιο Pfizer είχαν 13,06 φορές περισσότερες πιθανότητες να προσβληθούν από την παραλλαγή Delta του κορωνοϊού και 27,02 φορές πιο αυξημένο κίνδυνο να νοσήσουν με συμπτώματα σε αντιδιαστολή εκείνους που είχαν αναρρώσει από προηγούμενη λοίμωξη του COVID-19 και είχαν αποκτήσει φυσική ανοσία

Τι είχε δηλώσει ο «ειδικός» των καναλιών κ. Βασιλακόπουλος;;;

Πως η ανοσία των εμβολίων είναι ισχυρότερη από την φυσική ανοσία, βγάζοντας τον Διευθυντή της μονάδας τεχνητού νεφρού νοσοκομείου Έδεσσας, Σωτήρη Βασιλείου, έξω από τα ρούχα του!!! Φυσικά τα ΜΜΕ και οι πολιτικοί στηρίζουν τους «κομπογιαννίτες» έναντι των πραγματικών επιστημονικών φωνών!

Θυμηθείτε στο 2.13:

Το διάβασα στο el.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,442,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1972,ΑΠΟΨΕΙΣ,60,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,108,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,703,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,135,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,756,ΒΙΝΤΕΟ,191,ΒΟΛΟΣ,67,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1817,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,157,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,111,ΕΛΛΑΔΑ,1144,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,26,ΕΡΕΥΝΕΣ,46,ΖΩΗ,147,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,39,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,41,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,450,Κόσμος,9598,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,48,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,416,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1535,Πολιτική,6829,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5955,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1119,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2711,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,38,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,91,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,627,Eco-News,2769,GP - info,5,voice healing therapy,38,
ltr
item
Ploumistos.com: Ισραηλινή μελέτη «αποστομώνει» τους πάντες - 27 φορές ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ η φυσική ανοσία από τα εμβόλια – (ΒΙΝΤΕΟ)
Ισραηλινή μελέτη «αποστομώνει» τους πάντες - 27 φορές ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ η φυσική ανοσία από τα εμβόλια – (ΒΙΝΤΕΟ)
Ισραηλινή μελέτη «αποστομώνει» τους πάντες - 27 φορές ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ η φυσική ανοσία από τα εμβόλια – (ΒΙΝΤΕΟ)
https://www.naftemporiki.gr/thumb?id=1765569&width=570&height=356&rmode=2&stamp=
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/08/27_28.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/08/27_28.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content