Πόσοι πλήρως εμβολιασμένοι έχουν πεθάνει από κορωνοϊό στην Ελλάδα: 182 ή ένας; - Πότε έλεγαν ψέματα; - Τότε ή τώρα;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πόσοι πλήρως εμβολιασμένοι έχουν πεθάνει από κορωνοϊό στην Ελλάδα: 182 ή ένας; - Πότε έλεγαν ψέματα; - Τότε ή τώρα;

👉Μεγάλο θέμα έγινε χθες ο «πρώτος θάνατος πλήρως εμβολιασμένου από κορωνοϊό στην Ελλάδα», τον οποίον ανακοίνωσε ο διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος.

Πρόκειται για έναν 71χρονο οδοντίατρο, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης και έδωσε μάχη επί δυο εβδομάδες. Όπως εξήγησε στο MEGA, ο διευθυντής της ΜΕΘ του «Παπανικολάου» Νίκος Καπραβέλος, ο εν λόγω άνδρας δεν είχε υποκείμενα νοσήματα.

Πράγματι πρόκειται για ένα δυσάρεστο γεγονός, όπως κάθε θάνατος, και επιβεβαιώνει πως τα εμβόλια δεν προστατεύουν 100% ούτε από τον θάνατο, κάτι που φυσικά είναι γνωστό και λογικό, αλλά αρνούνται μέχρι και σήμερα να τα παραδεχθούν οι «ειδικοί».

Παρόλα αυτά όμως μας προκάλεσε εντύπωση το «πρώτος θάνατος πλήρως εμβολιασμένου», καθώς πριν από λίγες ημέρες ο ΕΟΔΥ είχε ανακοινώσει πως έχουν πεθάνει στη χώρα μας 182 πλήρως εμβολιασμένοι από κορωνοϊό.

Άρα τι γίνεται με τους άλλους 182; Δεν πέθαναν τελικά; Έκανε λάθος ανακοίνωση ο ΕΟΔΥ;

Ίσως ο Ν.Καπρεβάλος να εννοούσε πως πέθανε ο πρώτος πλήρως εμβολιασμένος στην ΜΕΘ του, ή πως πέθανε ο πρώτος πλήρως εμβολισμένος χωρίς υποκείμενα νοσήματα. Δεν έχουμε παραπάνω στοιχεία γι' αυτά, οπότε δεν γνωρίζουμε.

Όμως ο ίδιος έκανε και άλλες δηλώσεις, καθώς είπε πως ένας στους 13.000 (όσοι είναι δηλαδή όλοι οι νεκροί με κορωνοϊό στην Ελλάδα) είναι μικρός αριθμός, κάτι που σημαίνει πως δεν έκανε κάποιο λάθος γλωσσικό, αλλά πως όντως εννοούσε πως πέθανε ο πρώτος πλήρως εμβολιασμένος με κορωνοϊό στην Ελλάδα.

«Δυστυχώς χάσαμε έναν άνθρωπο πλήρως εμβολιασμένο, ο οποίος είχε ακολουθήσει όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και ο ίδιος και η οικογένειά του. Δυστυχώς όμως, ο ιός, και μάλιστα αυτή η μετάλλαξη η φοβερή, παρέκαμψε το ανοσοποιητικό του σύστημα και το προκάλεσε αυτή τη θανατηφόρα επιπλοκή» τόνισε ο διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος.

«Είναι το 0,007% (σ.σ. 1 στους 13.223). Στη χώρα μου, να σας δώσω να καταλάβετε με δύο λόγια, έχουμε 13.000 άοπλους θανάτους και έναν οπλισμένο θάνατο, με πλήρη εμβολιασμό. Είναι αδιανόητο, ούτε σαν ανέκδοτο μπορώ να το δεχτώ ότι αυτός που δεν έχει εμβολιαστεί να θεωρεί ως επιχείρημα το “μα αφού κι ο εμβολιασμένος, δηλαδή ο οπλισμένος, μπορεί να πάθει ζημιά εγώ δεν κάνω το εμβόλιο”. Ίσα ίσα που αυτό το γεγονός που αποτελεί εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα μας κάνει να πιστεύουμε ακόμα περισσότερο και να λέμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας, ότι πρέπει να επιταχυνθούν οι εμβολιασμοί, διότι με τη μετάλλαξη Δέλτα, το φθινόπωρο θα τα βρούμε πολύ σκούρα» πρόσθεσε ο κ. Καπραβέλος.

Δηλαδή με ψευδείς ειδήσεις προσπαθεί να πείσει για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων. Αλήθεια... αν όντως έλεγαν πως έχουν πεθάνει 182-183 ή όσοι είναι πλέον, καθώς τα στοιχεία του ΕΟΔΥ είναι από τέλη Ιουλίου, και υποστήριζαν πως πράγματι τα εμβόλια προστατεύουν, αλλά 90% (τυχαίο νούμερο), θα υπήρχε κάποιος που θα αμφέβαλε για την αποτελεσματικότητα τους; Δεν γνωρίζουν πως με το να αποκρύπτουν την αλήθεια κάνουν ακόμα πιο δύσπιστους τους πολίτες;

Θα πρέπει να τονιστεί πως ο Ν.Καπραβέλος είχε μιλήσει στα τέλη Ιουλίου (την ίδια εποχή με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ) για τον «πρώτο πλήρως εμβολιασμένο που νοσηλεύεται σε ΜΕΘ», και τότε έκανε αναφορά σε «εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα» κτλ.

Παρόλα αυτά ο ΕΟΔΥ στην ανακοίνωση του είχε αναφερθεί σε 56 διασωληνωμένους. Βέβαια τότε θα πρέπει να τονίσουμε πως ο ίδιος είχε αναφερθεί πως αυτός ήταν ο πρώτος πλήρως εμβολιασμένος που νοσηλεύεται σε ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», παρόλα αυτά η διευκρίνηση ήταν μάλλον αδιάφορη από τα περισσότερα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ.

 
Και θέτουμε εκ νέου το ερώτημα. Τελικά πότε και ποιος έλεγε ψέματα; Ο ΕΟΔΥ; Ο Ν.Καπραβέλος; Τα hoaxes θα ασχοληθούν άραγε με το θέμα;

Το διάβασα στο pronews.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,442,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1970,ΑΠΟΨΕΙΣ,60,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,108,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,701,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,133,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,756,ΒΙΝΤΕΟ,191,ΒΟΛΟΣ,67,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1817,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,155,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,111,ΕΛΛΑΔΑ,1126,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,26,ΕΡΕΥΝΕΣ,46,ΖΩΗ,146,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,39,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,40,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,442,Κόσμος,9590,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,47,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,410,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1533,Πολιτική,6824,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5954,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1116,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2693,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,36,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,90,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,627,Eco-News,2767,GP - info,5,voice healing therapy,37,
ltr
item
Ploumistos.com: Πόσοι πλήρως εμβολιασμένοι έχουν πεθάνει από κορωνοϊό στην Ελλάδα: 182 ή ένας; - Πότε έλεγαν ψέματα; - Τότε ή τώρα;
Πόσοι πλήρως εμβολιασμένοι έχουν πεθάνει από κορωνοϊό στην Ελλάδα: 182 ή ένας; - Πότε έλεγαν ψέματα; - Τότε ή τώρα;
Πόσοι πλήρως εμβολιασμένοι έχουν πεθάνει από κορωνοϊό στην Ελλάδα: 182 ή ένας; - Πότε έλεγαν ψέματα; - Τότε ή τώρα;
https://www.pronews.gr/sites/default/files/styles/full/public/article/2020/12/17/meth.jpg?itok=0MpRVocw
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/08/182.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/08/182.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content