Αυστραλία: Εγκρίθηκε το εμβόλιο της Pfizer για τους εφήβους 12 με 15 ετών

Αυστραλία: Εγκρίθηκε το εμβόλιο της Pfizer για τους εφήβους 12 με 15 ετών

👉Η πολιτεία της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία ανέφερε τη μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση κρουσμάτων από την COVID-19 κατά τη φετινή χρονιά, αναγκάζοντας τους αξιωματούχους να αυστηροποιήσουν τα μέτρα του λοκντάουν στο Σίδνεϊ, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση «εθνική έκτακτη ανάγκη».

Η πολιτειακή πρωθυπουργός Γκλάντις Μπερετζικλιάν άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παράτασης του λοκντάουν για τη μεγαλύτερη πόλη της Αυστραλίας, πέραν της προγραμματισμένης ημερομηνίας λήξης του στις 30 Ιουλίου.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι αριθμοί δεν πηγαίνουν προς την κατεύθυνση που ελπίζαμε ότι θα πήγαιναν σε αυτό το στάδιο», δήλωσε η Μπερετζικλιάν, καθώς ανακοίνωνε 136 νέα κρούσματα μόλυνσης στη Νέα Νότια Ουαλία.

Ο συνολικός αριθμός των μολύνσεων στο χειρότερο κύμα της επιδημίας στην Αυστραλία από την κορύφωσή της την προηγούμενη χρονιά έχει εκτοξευτεί σε περισσότερα από 1.900 κρούσματα, από τα μέσα Ιουνίου όταν εντοπίστηκε το πρώτο περιστατικό σε ένα οδηγό λιμουζίνας στο Σίδνεϊ, ο οποίος μετέφερε πληρώματα αεροπορικής εταιρίας που ταξίδευαν στο εξωτερικό.

Το παραλλαγμένο στελέχος Δέλτα που μεταδίδεται ταχύτατα έχει εξαπλωθεί στις γειτονικές πολιτείες της Βικτόριας και της Νότιας Αυστραλίας, οδηγώντας στη λήψη μέτρων που έχουν θέσει ποσοστό μεγαλύτερο από το 50% του πληθυσμού της Αυστραλίας σε λοκντάουν.

Η εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων έχει οδηγήσει στη διακοπή της λειτουργίας μεγάλων τμημάτων της οικονομίας, ακόμη και αν σε άλλα μέρη του κόσμου, όπως η Βρετανία και οι ΗΠΑ, η οικονομία ανοίγει.

Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντερν ανέστειλε για τουλάχιστον οκτώ εβδομάδες τη λεγόμενη «ταξιδιωτική φούσκα» με την Αυστραλία, η οποία επιτρέπει τη μετακίνηση μεταξύ των δύο χωρών χωρίς την υποχρέωση καραντίνας.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι τουλάχιστον 53 από τα νέα κρούσματα στο Σίδνεϊ είχαν μολυνθεί εντός της κοινότητας πριν να διαγνωστούν. Οι αρχές έχουν ανακοινώσει ότι ο αριθμός αυτός θα πρέπει να μειωθεί κοντά στο μηδέν, ώστε να αρθεί το λοκντάουν στην πρωτεύουσα της Νέας Νότιας Ουαλίας. Η υπεύθυνη των υπηρεσιών υγείας στην ίδια πολιτεία, η Κέρι Τσαντ, δήλωσε ότι το εθνικό πρόγραμμα των εμβολιασμών θα πρέπει να επικεντρωθεί στο Σίδνεϊ.

«Επεσήμανα σήμερα στην κυβέρνηση ότι πρόκειται για μία κατάσταση εθνικής έκτακτης ανάγκης, η οποία απαιτεί τη λήψη πρόσθετων μέτρων προκειμένου να μειωθεί ο αριθμός των μολύνσεων», είπε η Τσαντ.

Αν κηρυχθεί επισήμως κατάσταση «εθνικής έκτακτης ανάγκης», θα ανοίξει τον δρόμο για την παροχή ομοσπονδιακής χρηματοδότησης, αλλά και άλλης βοήθειας.

Σε αντίθεση με τη Νέα Νότια Ουαλία, οι αξιωματούχοι της πολιτείας Βικτόριας ανέφεραν σήμερα μείωση στον αριθμό των ημερήσιων κρουσμάτων στα 14, προσθέτοντας ότι 10 από αυτά βρίσκονταν σε καραντίνα από τη στιγμή που βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό.

Με το συνολικό αριθμό των κρουσμάτων να είναι λίγο μεγαλύτερος από τις 32.500 και 916 θανάτους, η Αυστραλία έχει αντιμετωπίσει την COVID-19 με πολύ πιο αποτελεσματικό τρόπο σε σύγκριση με άλλες αναπτυγμένες οικονομίες, αλλά τα επαναλαμβανόμενα λοκντάουν και η αργή εξέλιξη της εμβολιαστικής εκστρατείας έχουν προκαλέσει την οργή των πολιτών.

Περίπου το 15% των ενήλικων Αυστραλών έχουν εμβολιαστεί πλήρως, με το ποσοστό αυτό να υπολείπεται κατά πολύ από τα ποσοστά εμβολιασμού που έχουν επιτύχει άλλες αναπτυγμένες χώρες.

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός Σκοτ Μόρισον ζήτησε σήμερα συγνώμη για την αργή πορεία των εμβολιασμών, με την κυβέρνησή του να θέτει ως στόχο τον πλήρη εμβολιασμού του ενήλικου πληθυσμού μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ο ομοσπονδιακός υπουργός Υγείας Γκρεγκ Χαντ δήλωσε σήμερα ότι η αρμόδια αρχή στη χώρα ενέκρινε τη χρήση του εμβολίου της Pfizer κατά της COVID-19 για παιδιά μεταξύ 12 και 15 ετών, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν άμεσα σχέδια ώστε η ηλικιακή αυτή ομάδα να ενταχθεί στην εκστρατεία εθνικού εμβολιασμού.

Το λοκντάουν στο Σίδνεϊ είναι προς το παρόν προγραμματισμένο να διαρκέσει ως την 30η Ιουλίου, ενώ στη Βικτόρια και τη Νότια Αυστραλία μέχρι τις 27 Ιουλίου.

Το διάβασα στο protothema.gr
"Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Πατήστε την εικόνα για να δείτε όλη την συλλογή

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Εκπαίδευση για την Αφύπνιση του Νουπατήστε την εικόνα για να πάρετε πληροφορίες
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,496,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2075,ΑΠΟΨΕΙΣ,102,Άρθρα,826,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,150,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,822,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,192,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,898,ΒΙΝΤΕΟ,301,ΒΟΛΟΣ,96,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1852,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,206,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,1855,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,38,ΕΡΕΥΝΕΣ,63,ΖΩΗ,221,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,65,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,70,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,892,Κόσμος,10055,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,53,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,604,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1632,Πολιτική,6930,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6161,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,80,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,64,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1224,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3191,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,74,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,110,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,712,Eco-News,2883,GP - info,5,voice healing therapy,47,
ltr
item
Ploumistos.com: Αυστραλία: Εγκρίθηκε το εμβόλιο της Pfizer για τους εφήβους 12 με 15 ετών
Αυστραλία: Εγκρίθηκε το εμβόλιο της Pfizer για τους εφήβους 12 με 15 ετών
Αυστραλία: Εγκρίθηκε το εμβόλιο της Pfizer για τους εφήβους 12 με 15 ετών
https://i1.prth.gr/images/963x541/_webp/files/2021-06-28/emvolio_pfizer_123.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/07/pfizer-12-15.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/07/pfizer-12-15.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content