Ο Λουΐ Μοντανιέ βραβευμένος με Νόμπελ ιατρικής: «Mεγάλο σφάλμα οι μαζικοί εμβολιασμοί, είναι ΙΑΤΡΙΚΟ ΛΑΘΟΣ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Λουΐ Μοντανιέ βραβευμένος με Νόμπελ ιατρικής: «Mεγάλο σφάλμα οι μαζικοί εμβολιασμοί, είναι ΙΑΤΡΙΚΟ ΛΑΘΟΣ» (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Δείτε τι αναφέρει σχετικά με τα εμβόλια του Κορονοϊού ο βραβευμένος με Νόμπελ ιατρικής, Λουΐ Μοντανιέ;

Δεν χρειάζεται να γράψουμε ή να πούμε περισσότερα. Οι ευθύνη πρωτίστως των γιατρών αλλά και της δικαιοσύνης είναι πρωταρχική για τις συνέπειες και τις παρενέργειες.

Σε τηλεοπτική συνέντευξή του στις 16 Απριλίου 2020 στο γαλλικό κανάλι CNEWS, ο νομπελίστας καθηγητής που συν-ανακάλυψε τον ιό HIV άφησε το ακροατήριο άφωνο. Δήλωσε ορθά κοφτά ότι «δεν είμαι ο πρώτος που το λέει αυτό. Μια ομάδα Ινδών ερευνητών δημοσίευσε επίσης μια εργασία, στην οποία αποδεικνύεται ότι το πλήρες γονιδίωμα του κορωνοϊού έχει ακολουθίες ενός άλλου ιού, του γνωστού HIV δηλαδή του AIDS».

«Και αν έχει δίκιο;»

Ο Μοντανιέ ήταν ένας σπουδαίος ερευνητής του εργαστηρίου και όχι προφήτης σαν εκείνους που εμφανίζονται στις δυστοπικές ταινίες προειδοποιώντας για θανάσιμες απειλές ώστε να σώσουν την ανθρωπότητα. Δεν του πάει ο ρόλος του μάντη δεινών.

Με δυο λόγια, ο Μοντανιέ, είναι ο πρώτος, πριν ένα χρόνο, που διατύπωνε την άποψη ότι ο ιός SARS-CoV-2 δεν προήλθε από μόλυνση που συνέβη στην αγορά Χιουανάν της Γουχάν, αλλά είναι το εργαστηριακό αποτέλεσμα μιας προσπάθειας παρασκευής εμβολίου κατά του ιού του AIDS.

Ο νομπελίστας Γάλλος καθηγητής Luc Montagnier επιβεβαιώνει αυτό που και άλλοι επιστήμονες έχουν υποστηρίξει αναφορικά με τις συνεχείς μεταλλάξεις του Covid-19: Ότι τα εμβόλια είναι αυτά που δημιουργούν τις μεταλλάξεις του ιού, ως αντίδραση του ίδιου του ιού στην προσπάθεια να τον εξαφανίσουν!

Δηλαδή, ότι ο Covid-19 έχει δικό του σύστημα «επιβίωσης» και «αυτοπροστασίας»!



Όπως είναι γνωστό οι ιοί μεταλλάσσονται, προκαλώντας μεταλλάξεις, σύμφωνα όμως με τον Γάλλο ιολόγο, βραβευμένο με Νόμπελ, Luc Montagnier ο «εμβολιασμός είναι αυτός που δημιουργεί μεταλλάξεις».

Ο γιατρός έκανε αυτές τις δηλώσεις σε συνέντευξη του στον Pierre Barnérias της Hold-Up Media.

Ο καθηγητής Montagnier αναφέρθηκε στο πρόγραμμα εμβολιασμών για τον κορωνοϊό, το οποίο το χαρακτήρισε ως «απαράδεκτο λάθος».

Οι μαζικοί εμβολιασμοί είναι «επιστημονικό σφάλμα καθώς και ιατρικό σφάλμα», είπε.

«Είναι απαράδεκτο λάθος. Τα βιβλία της ιστορίας θα το δείξουν αυτό, επειδή είναι ο εμβολιασμός που δημιουργεί τις μεταλλάξεις», συνέχισε ο καθηγητής Luc Montagnier.

Ο εξέχων ιολόγος εξήγησε ότι «υπάρχουν αντισώματα, που δημιουργούνται από το εμβόλιο», αναγκάζοντας τον ιό να «βρει άλλη λύση» ή να πεθάνει. Εδώ δημιουργούνται οι παραλλαγές. Είναι οι παραλλαγές που «είναι παραγωγή και αποτέλεσμα του εμβολιασμού».

Ο καθηγητής Montagnier είπε ότι οι επιδημιολόγοι γνωρίζουν αλλά δεν μιλούν για το φαινόμενο, γνωστό ως «εξάρτηση εξαρτώμενη από αντισώματα».

Επιπλέον ο καθηγητής αναφέρθηκε και στην αύξηση της θνησιμότητας σε πολλές χώρες μετά την έναρξη του εμβολιασμού, κάτι που παρουσιάζεται και στο κάτωθι βίντεο.


Επιπλέον τόνισε πως μέσα από επιστολή που έστειλαν γιατροί στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων αναφέρεται ότι «υπήρξαν πολλές αναφορές σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με τις οποίες άνθρωποι νόσησαν βαριά με κορωνοϊό μετά τον εμβολιασμό».

Ο καθηγητής Montagnier δήλωσε ότι «οι επιδημιολόγοι γνωρίζουν αλλά σιωπούν» σχετικά με το φαινόμενο, γνωστό ως «Ενίσχυση εξαρτώμενη από το αντίσωμα» (ADE). Στα άρθρα που αναφέρονται στην ADE, οι ανησυχίες που εξέφρασε ο καθηγητής Montagnier απορρίπτονται. «Οι επιστήμονες λένε ότι η ADE είναι λίγο πολύ μηδαμινό ζήτημα με τα εμβόλια COVID-19», ανέφερε ένα άρθρο στο Medpage Today τον Μάρτιο.

Ο καθηγητής Montagnier εξήγησε ότι η τάση αυτή συμβαίνει σε «κάθε χώρα» όπου «η καμπύλη των εμβολιασμών ακολουθείται από την καμπύλη των θανάτων».

Η άποψη του νομπελίστα υπογραμμίζεται από τις πληροφορίες που αποκαλύπτονται σε μια ανοιχτή πολλών ιατρών προς τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων. Η επιστολή αναφέρει εν μέρει ότι «έχουν υπάρξει πολυάριθμες αναφορές στα μέσα ενημέρωσης από όλο τον κόσμο για οίκους φροντίδας που έχουν πληγεί από το COVID-19 μέσα σε λίγες ημέρες από τον εμβολιασμό των ενοίκων».


Ο καθηγητής Luc Montagnier λέει ξεκάθαρα: «ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟ ΛΑΘΟΣ»


Ποιος είναι ο Luc Montagnier; 
Σπούδασε Ιατρική στο κοντινό Πουατιέ και κατόπιν στο Παρίσι, ενώ στη συνέχεια εντάχθηκε στο Ινστιτούτο Παστέρ ως ερευνητής επιστήμονας. Στις αρχές της δεκαετίας του 1980, δε, στο ίδιο στο ινστιτούτο, δημιούργησε μια ομάδα, η οποία τελικά εντόπισε τον ρετροϊό που έγινε γνωστός ως HIV.

Εκείνα τα χρόνια υπήρξε μεγάλη διαμάχη με τον διακεκριμένο Αμερικανό επιστήμονα Ρόμπερτ Γκάλο για το ποιος απομόνωσε για πρώτη φορά τον ιό. Το 1987 η αμερικανική και η γαλλική κυβέρνηση συμφώνησαν να μοιραστούν αμοιβαία την αναγνώριση της ανακάλυψης. Βαθμιαία ωστόσο η επιστημονική κοινότητα αναγνώρισε ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του εντόπισαν για πρώτη φορά τον ιό. Στις 6 Οκτωβρίου 2008 πήρε το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής -μαζί με ακόμη τρεις, είναι η αλήθεια- για την από 25ετίας ανακάλυψη του ιού ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας (HIV) ως αιτίας του AIDS.

Είναι παντρεμένος από το 1961 με τη Δωροθέα Aκερμαν, με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά, ένα αγόρι και δύο κορίτσια. Εχει περιγράψει τον εαυτό του ως επιθετικό ερευνητή που περνά πολύ χρόνο στο εργαστήριο και σε ταξίδια για επιστημονικές συναντήσεις. Του αρέσουν το κολύμπι και η κλασική μουσική, λατρεύει να παίζει πιάνο, ειδικά σονάτες του Μότσαρτ, στις οποίες είναι βιρτουόζος.

Ωστόσο, αυτός ο καλλιεργημένος επιστήμονας με τις τοποθετήσεις αναφορικά με την προέλευση αυτής της πραγματικής βιολογικής βόμβας σπέρνει περαιτέρω ανασφάλεια στην έντρομη κοινωνία.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1539,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6352,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,81,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Ο Λουΐ Μοντανιέ βραβευμένος με Νόμπελ ιατρικής: «Mεγάλο σφάλμα οι μαζικοί εμβολιασμοί, είναι ΙΑΤΡΙΚΟ ΛΑΘΟΣ» (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Λουΐ Μοντανιέ βραβευμένος με Νόμπελ ιατρικής: «Mεγάλο σφάλμα οι μαζικοί εμβολιασμοί, είναι ΙΑΤΡΙΚΟ ΛΑΘΟΣ» (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Λουΐ Μοντανιέ βραβευμένος με Νόμπελ ιατρικής: «Mεγάλο σφάλμα οι μαζικοί εμβολιασμοί, είναι ΙΑΤΡΙΚΟ ΛΑΘΟΣ» (ΒΙΝΤΕΟ)
https://www.newsbreak.gr/wp-content/uploads/2020/04/nobelistas.jpg
https://i.ytimg.com/vi/6KlmbjkBejg/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/07/m.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/07/m.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content