Κορωνοϊός: Έρευνα έδειξε ότι το συγκεκριμένο θεραπευτικό φυτό πμπορεί να εξουδετερώσει τον ιό

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Κορωνοϊός: Έρευνα έδειξε ότι το συγκεκριμένο θεραπευτικό φυτό μπορεί να εξουδετερώσει τον ιό

👉Ένα φυτό που η βασική του ουσία αποτελεί πρώτης γραμμής φάρμακο κατά της ελονοσίας αλλά και βάση για άλλα ανθελονοσιακά σκευάσματα, φαίνεται πως θα είναι το επόμενο όπλο στη μάχη κατά του νέου κορωνοϊού, όπως διαφαίνεται από τα ελπιδοφόρα ευρήματα πρόσφατης μελέτης.

Μια νέα προσθήκη στο οπλοστάσιο κατά του κορωνοϊού προτείνουν τα ευρήματα της συνεργασίας ερευνητών με επιστημονικά ιδρύματα από τη Δανία, τη Γερμανία και το Χονγκ Κονγκ και, συγκεκριμένα, κάποια εκχυλίσματα του φυτού αρτεμισία η ετήσια (artemisia annua ή sweet wormwood) που επέδειξαν εξουδετερωτικές δράσεις στο εργαστήριο έναντι του κορωνοϊού SARS-CoV2.

Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη στον αγώνα αντιμετώπισης του ιού, δεδομένου πως μεγάλο τμήμα του πληθυσμού παγκοσμίως παραμένει ανεμβολίαστο και εκτεθειμένο σε υψηλό κίνδυνο να μολυνθεί και νοσήσει με σοβαρή COVID-19.

Σύμφωνα με την επιστημονική δημοσίευση στο Scientific Reports, τρία εκχυλίσματα πέτυχαν να καταπολεμήσουν τον ιό σε ανθρώπινους ιστούς πνευμόνων, η αρτεμισίνη, η αρτεμεθέρη και η αρτεσουνάτη, ουσίες που χρησιμοποιούνται ευρέως στην αντιμετώπιση της ελονοσίας.

Συγκεκριμένα, οι ερευνητές δοκίμασαν την επίδραση της αρτεμισίνης, βασικής ουσίας του φυτού, σε μολυσμένα νεφρικά κύτταρα αφρικανικού πράσινου πιθήκου και ανακάλυψαν πως ήταν αποτελεσματικά κατά ενός στελέχους μιας παραλλαγής του SARS-CoV-2 που εντοπίστηκε προσφάτως στη Γερμανία. Έπειτα, η ίδια διαδικασία επαναλήφθηκε με τα ίδια επιτυχή αποτελέσματα, έναντι μια παραλλαγής από τη Δανία τη φορά αυτή.

Η θετική εξέλιξη οδήγησε έπειτα την έρευνα στα πειράματα σε ανθρώπινα κύτταρα πνευμόνων, όπως η επιτυχία κατά του κορωνοϊού και των τριών εκχυλισμάτων διατηρήθηκε, με πλέον αποτελεσματική την αρτεσουνάτη και έπειτα την αρτεμεθέρη και την αρτεμισίνη.

Ανθελονοσιακά φάρμακα στο πεδίο της μάχης


Η αρτεμησία η ετήσια είναι ένα βότανο με καταγωγή από την Ασία και τη Βόρεια Αμερική. Η αρτεμισίνη και τα παράγωγά της αποτελούν τα δραστικότερα φάρμακα κατά της ελονοσίας και τη βάση για την πλειονότητα των ανθελονοσιακών σκευασμάτων, όπως η αρτεμεθέρη και η αρτεσουνατη, χάρη στη δυνατότητά τους ενδεχομένως να προσβάλλουν τη μεμβράνη των παρασίτων.

Ωστόσο, δεν πρόκειται για το πρώτο φάρμακο για την ελονοσία που «ρίχνεται» στη μάχη κατά του νέου κορωνοϊού. Τον Φεβρουάριο του 2020, η χλωροκίνη χαιρετίστηκε από τον Ντιντιέ Ραούλ, διευθυντή του Μεσογειακού Ινστιτούτου Μολυσματικών Ασθενειών της Μασσαλίας, ως το νέο αποτελεσματικό σκεύασμα που θα εξομάλυνε την πορεία της νόσου COVID-19 στους ασθενείς χάρη στις αντιικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές της. Αν και ορισμένες μελέτες που είχαν προηγηθεί αμφισβητούσαν την ευεργετική της δράση, η ενθουσιώδης υποδοχή αφορούσε τα καλά αποτελέσματα από κλινική δοκιμή σε περισσότερα από δέκα κινεζικά νοσοκομεία, τα οποία επιβεβαίωσαν όσα είχαν διαπιστώσει in vitro οι επιστήμονες.

Τέλος η υδροξυχλωροκίνη, μια ουσία κατά 50% λιγότερο τοξική από την χλωροκίνη που χρησιμοποιείται με μεγάλη επιτυχία κατά της ελονοσίας, αποτελεί μια αμφιλεγόμενη επιλογή στα θεραπευτικά σχήματα έναντι της COVID-19. Μολονότι τον περασμένο Μάρτιο ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) είχε εγκρίνει τη χορήγηση υδροξυχλωροκίνης -όπως και χλωροκίνης- σε εφήβους και ενήλικες ασθενείς, η προληπτική δράση του φαρμάκου κατά της COVID-19 δεν προκρίθηκε από την επιτροπή ειδικών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), σύμφωνα με την οποία η υδροξυχλωροκίνη δεν πρέπει να θεωρείται αξιόλογο φάρμακο.

Το διάβασα στο ygeiamou.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,441,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1968,ΑΠΟΨΕΙΣ,58,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,108,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,700,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,132,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,755,ΒΙΝΤΕΟ,191,ΒΟΛΟΣ,64,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1816,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,155,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,111,ΕΛΛΑΔΑ,1107,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,26,ΕΡΕΥΝΕΣ,46,ΖΩΗ,146,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,39,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,40,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,435,Κόσμος,9580,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,47,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,405,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1531,Πολιτική,6823,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5953,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,74,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1114,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2679,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,36,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,90,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,626,Eco-News,2766,GP - info,5,voice healing therapy,37,
ltr
item
Ploumistos.com: Κορωνοϊός: Έρευνα έδειξε ότι το συγκεκριμένο θεραπευτικό φυτό πμπορεί να εξουδετερώσει τον ιό
Κορωνοϊός: Έρευνα έδειξε ότι το συγκεκριμένο θεραπευτικό φυτό πμπορεί να εξουδετερώσει τον ιό
Κορωνοϊός: Έρευνα έδειξε ότι το συγκεκριμένο θεραπευτικό φυτό μπορεί να εξουδετερώσει τον ιό
https://ygeiamou.gr/wp-content/uploads/2021/07/210722155731_artemisia.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/07/blog-post_998.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/07/blog-post_998.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content