Η ομιλία του Στ. Πλουμιστού: "Η νέα τάξη πραγμάτων σε εξέλιξη... Αυτός είναι ο τρόπος να την αντιμετωπίσουμε" (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ομιλία του Στ. Πλουμιστού: "Η νέα τάξη πραγμάτων σε εξέλιξη... Αυτός είναι ο τρόπος να την αντιμετωπίσουμε" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Πριν από λίγο καιρό σε φόβισαν και σε έκλεισαν στο σπίτι σου. Σου απαγόρευσαν να βλέπεις κόσμο, να ανταλλάζεις απόψεις να κυκλοφορείς.

Σε τρόμαξαν με έναν ιό τόσο θανατηφόρο που σκοτώνει το 1% των ασθενών. Έναν ιό που για να τον ανιχνεύσεις πρέπει να κάνεις ένα τέστ που είναι ανακριβές και που ο ίδιος ο εφευρέτης του, σου τόνισε πως δεν μπορεί να παίξει αυτό το ρόλο γιατί μπορεί να ανιχνεύσει ακόμη και προγενέστερη ίωση. Ένα τεστ που στις οδηγίες χρήσης αναγράφεται ότι απαγορεύεται να καταλήξει στο περιβάλλον (σκουπίδια), στην αποχέτευση ή σε ύδατα γιατί περιέχει τοξικές ουσίες.

Στο είπαν ξεκάθαρα πως ακόμη και αν δεν πέθαινες από τον ιό εκείνοι θα το βάφτιζαν ότι πέθανες από τον ιό. Ακόμη στα εργαστήρια δεν έχει βρεθεί γονιδίωμά ιού. Δεν έχει απομονωθεί δεν έχει γνωστοποιηθεί δεν έχει ταυτοποιηθεί. Ένας ιός που μετά από ενάμιση χρόνο, το σύστημα σου λέει ότι τελικά ΔΕΝ ήταν από μια νυχτερίδα, αλλά ότι ξέφυγε από ένα εργαστήριο βιολογικού πολέμου.

Έκλεισες τα μάτια και τα αυτιά σε οποιαδήποτε αντίθετη άποψη από το φόβο σου ονομάζοντας την συνομωσία, είτε προερχόταν από απλό προσωπικό στο χώρο της υγείας είτε από νομπελίστες γιατρούς είτε γενετιστές που σου είπαν τα mRNA εμβόλια είναι επεμβατικά στο ανθρώπινο γονιδίωμα.

Άλλωστε κάποια απο αυτά λογοκρίθηκαν ως Fake News από τους Fact Checkers του συστήματος.

‘Ολο αυτό το διάστημα η ανεργία εκτινάχτηκε στα ύψη, η τιμή της βενζίνης αυξήθηκε, το ίδιο και των τροφίμων. Πτώχευσαν επιχειρήσεις. Καταργήθηκαν οι υπερωρίες με το νέο εργασιακό νόμο που σημαίνει μείωση μισθών. Καταργήθηκε η προστασία της 1ης κατοικίας και ξεκίνησε η διαδικασία για την κυκλοφορία του ψηφιακού ευρώ.

Σου μίλησαν για ένα εμβόλιο και σου είπαν ότι είσαι ανεύθυνος αν δεν το κάνεις αλλά δεν έχει κανένας την ευθύνη για τις επιπτώσεις του.

Οι κατασκευαστικές εταιρείες δεν φέρουν ευθύνη, το κράτος δεν φέρει ευθύνη και οι υγειονομικοί με νόμο έχουν το ακαταδίωκτο. Γιατί άραγε κανείς δεν φέρει την ευθύνη;;;

Έχουν γίνει χιλιάδες μηνύσεις εναντίον των υπευθύνων αυτής της κατάστασης και κάνεις δεν μιλάει. Ακόμη και καταξιωμένοι δικηγόροι και συνταγματολόγοι που τοποθετήθηκαν όσο μπόρεσαν, λοιδορήθηκαν ως γραφικοί ή αναξιόπιστοι ... Αφήστε που μέχρι να τελεσιδικήσουν θα είναι αδύναμες οι αποφάσεις να επηρεάσουν τα ήδη πεπραγμένα...

Μερικοί που έχουν το θάρρος της γνώμης τους και βγήκαν με την επιστημονικότητα τους να μιλήσουν για ότι γίνεται, οχι μόνο φιμώνονται αλλά απειλούνται με την ίδια τους την ζωή...

Μας προτείνουν ενα σκεύασμα που είναι πειραματικό και η αξιολόγηση του θα γίνει το 2023. Ένα σκεύασμα που ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αλμερία της Ισπανίας ο Dr. Pablo Campra Madrid, σε έρευνα του απέδειξε πως το εμβόλιο γνωστής εταιρίας εμπεριέχει γραφένιο. Ένα εξαιρετικά επικίνδυνο υλικό που προκαλεί πάρα πολλές παρενέργειες. Υπάρχει πάνω από 99% οξειδίου του γραφενίου ανά δόση εμβολίου και ανιχνεύεται ακόμη και με ΣΚΑΝΕΡ. Ένα εμβόλιο που προκαλεί με βάση στοιχείων ότι η θνητότητα των εμβολίων κατά του κορωνοϊού είναι υπερδεκαπλάσια από αυτήν των συμβατικών αντιγριπικών εμβολίων.

Προκάλεσε πολύ κακό η πανδημία. Νομίζεις όμως ότι το πρόβλημα είναι η πανδημία ή ένα εμβόλιο;

Όσο εσύ λοιπόν ήσουν απομονωμένος, κάποιοι άλλοι είχαν σχεδιασμένο το μέλλον σου και το υλοποιούν κάθε στιγμή που περνάει χωρίς δισταγμό. Αυτό το μέλλον το ονόμασαν GREAT RESET (Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ) από το τίτλο ομώνυμου βιβλίου του προέδρου του Οικονομικού Φόρουμ, Klaus Schwab. (ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΕΜΠ)

Σε ένα κόσμο που τίποτα πια δεν είναι αυτό που είναι γιατί οι προσωπικές ελευθερίες έχουν καταπατηθεί, σ ένα κόσμο που σε υποχρεώνουν εκβιαστικά να κάνεις μια ιατρική πράξη (εμβόλιο) σε ένα κόσμο που έρχεται η ψηφιοποίηση των βιομετρικών στοιχείων σου. Σε ένα κόσμο που η ελευθερία του λόγου έχει καταργηθεί και μένει πια μόνο η ελευθερία της σκέψης, δεν έχει μείνει τίποτα πια να δούμε για να μας πείσει ότι θα ζούμε στο επομενο βημα σε μια παγκόσμια φυλακή.

Το σύστημα είναι προ των πυλών για την μεγάλη εφαρμογή, της αλλαγής της ζωής που ήξερες. Να καθιερώσει μέσω των νόμων που ψηφίζει, πληρώνοντας εμείς τον εξουσιαστή να μας μαστιγώνει για να τους κάνουμε ως εξουσιαζώμενοι αυτό που επιτάσσουν.

Μίλησα πριν ένα χρόνο για την ανεξάρτητη αρχή ΒΙΟΗΘΙΚΗΣ στην Ελλαδα, πριν προχωρήσουμε στην υποταγή του ανθρώπου μέσω της ψηφιακής του υποδούλωσης (βιομετρική ταυτοποίηση) και την υποχρεωτικότητα που καταργεί τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ήρθε η ώρα να αποφύγουμε αυτό που λέμε ΥΒΡΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ. Ο άνθρωπος υψώνει την δική του Βαβέλ... και θα το πληρώσει πολύ ακριβά, γιατί έχει χάσει την πίστη του.

Το 1999 εκτός των προφητικών του ομιλιών που αφορούν τα τραγικά γεγονότα που βιώνουμε, ήταν στο Ναύπλιο σε μια ομιλία του ο πνευματικός μου πατέρας, ο Μακαριστός Χριστόδουλος που είχε πει: εν ονόματι μιας προόδου όταν είναι χωρίς θεό, η κατάληξη είναι το χάος.... ο άνθρωπος πρέπει να διαλέξει τον θεό ή τον χρυσό.... Σε ποιον θεό πιστεύετε λοιπόν;

Ήρθε η ώρα να οργανωθούμε όχι ατομικά, άλλα ομαδικά, διαφορετικά θα ζήσουμε την εξόντωση μας....

Ζούμε και τώρα....βολτάρουμε(φορώντας μάσκα) χωρίς απόλαυση ,
πάμε πολιτισμό(φορώντας μάσκα) χωρίς απόλαυση ,
αγαπάμε(φορώντας μάσκα) χωρίς απόλαυση
τρώμε (φορώντας μάσκα)χωρίς απόλαυση, ταξιδεύουμε (φορώντας μάσκα) χωρίς απόλαυση
και η ζωή συνεχίζετε χωρίς απόλαυση .
Και είναι αυτό ζωή ?

Μας κάνουν σκλάβους επιθυμιών που ποτέ δεν επιθυμήσαμε αναζητώντας την απόλαυση εκεί όπου δεν θα τη βρούμε.

Η απόλαυση δίνει εκείνο που η σοφία υπόσχεται.
“Βολτέρος”

Μας ονομάζουν ότι είμαστε οπισθοδρομικοί, αρνητές, ψεκασμένοι, ότι είμαστε φανατικοί του πατριωτισμού. Μας λοιδορούν ότι είμαστε εκτός πραγματικότητας….

Την υπεράσπιση της πατρίδας και των αρχών μας την μεταφράζουν σε εθνικισμό. Δηλαδή σε φονταμεταλισμό, δηλαδή σε φανατισμό.

Την ανάγκη αποτροπής της υποχρεωτικότητας που φέρνει τον διαχωρισμό των Ελλήνων σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους την ονομάζουν ΡΑΤΣΙΣΜΟ.

Στην προσπάθεια τους αυτή, όποιος μπαίνει εμπόδιο μπροστά, το σύστημα που εμείς οι ίδιοι πληρώνουμε, τους φιμώνει και τους διαλύει.

Έφτασαν στο σημείο να χειραγωγήσουν η και να εκβιάσουν τους ιεράρχες χρησιμοθηρικά εναντίον του ποιμνίου τους, δημιουργώντας ρήγματα στις θρησκευτικές αξίες του λαού.

Φτάσαμε στο σημείο να δεχόμαστε την απόλυτη αποδυνάμωση μας σαν κάτι φυσιολογικό, ώστε να μην έχουμε φωνή διαμαρτυρίας και γι αυτό η μετανεωριτικοτητα δεν ανέχεται την διαφορετική άποψη που επηρεάζει θετικά τον λαό. Ανέχεται μόνο όσους είναι συνδεδεμένοι με το σύστημα που θέλουν τα προνόμια τους, τις θέσεις τους και συναινούν σε οτιδήποτε τους προτείνεται, αδιαφορώντας παντελώς για τους συνανθρώπους τους.

Αν δεν αντιδράσουμε τώρα, αν δεν οργανωθούμε τώρα ατομικά αλλά και ομαδικά, το μέλλον μας είναι προδιαγεγραμμένο.... όπως έχω αναφέρει σε πολλές ομιλίες μου.

Ήρθε η ώρα να σας προτείνω την λύση. Μια λύση που είναι μονόδρομος, διότι εμείς οι ίδιοι επιτρέπουμε στο σύστημα, στην κυβέρνηση και στους επικυρίαρχους να μας εξουσιάζουν.

Εμείς τους γιγαντώνουμε διότι εμείς τους χρηματοδοτούμε.
Εμείς πληρώνουμε για να έχουμε την ελευθερία μας και μας την στερούν.

Γιατί αφού με περιορίζεις με την υποχρεωτικότητα να σου πληρώνω κάτι που δεν μπορώ να κάνω;

ΚΟΒΟΥΜΕ τον οικονομικό ομφάλιο λώρο...
ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

-Πες μαζί μου ένα μεγάλο ΟΧΙ στη καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων...
-Πες ένα μεγάλο ΟΧΙ στην υποχρεωτικότητα...
-Πες ένα μεγάλο ΟΧΙ στη Βιομετρική Ταυτότητα...
-Πες ένα μεγάλο ΟΧΙ στο Πλειστηριασμό της 1ης κατοικίας, του άβατου του ατόμου.

Λέμε μαζί ένα μεγάλο ΟΧΙ στο σύστημα που παίρνει πίσω όλες τις κατακτήσεις πολλών ετών και αγώνων και του δίνουμε διορία να ανακαλέσει τις οποιεσδήποτε αποφάσεις έχει πάρει πάνω και κάτω από το τραπέζι, μπροστά και πίσω από τις κουρτίνες, έως τις 14 Σεπτέμβρη 2021.

Συντάξου μαζί μου και προετοιμάσου, οργανώσου να σταματήσουμε τον εξουσιαστή που δεν δίνει καμία σημασία στον πολίτη που τον ψήφισε. Στον φορολογούμενο που επιδεικτικά του γυρνάει τη πλάτη.

Οδηγούμαστε να πληρώσουμε με το ίδιο νόμισμα. Να τους γυρίσουμε την πλάτη.

Εφόσον το σύστημα μας φέρνει τον ΔΙΧΑΣΜΟ και την ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ, θα διαλέξουμε στις 14 Σεπτέμβρη 2021 το δύσκολο δρόμο. Ποτέ δεν είμασταν για τα εύκολα οι Ελληνες. Ειμασταν εκείνοι που ανοίγαμε τον δρόμο και η ιστορία μας το αποδυκνύει. Γιατί έχουμε πίστη και αγαπάμε τον συνάνθρωπο και την πατρίδα μας.

Εσείς που μου απαγορεύετε να εργάζομαι, να κυκλοφορώ ελεύθερος, να συναναστρέφομαι, να αγοράζω, να πουλάω και να είμαι μέλος της κοινωνίας ως ανεμβολίαστος, θα σταματήσω να σας χρηματοδοτώ.

ΣΤΑΜΑΤΩ ΝΑ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΩΤΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΜΟΥ.

ΣΤΑΜΑΤΩ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΟΥ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΩ

ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Η ομιλία του Στ. Πλουμιστού: "Η νέα τάξη πραγμάτων σε εξέλιξη... Αυτός είναι ο τρόπος να την αντιμετωπίσουμε" (ΒΙΝΤΕΟ)
Η ομιλία του Στ. Πλουμιστού: "Η νέα τάξη πραγμάτων σε εξέλιξη... Αυτός είναι ο τρόπος να την αντιμετωπίσουμε" (ΒΙΝΤΕΟ)
Η ομιλία του Στ. Πλουμιστού: "Η νέα τάξη πραγμάτων σε εξέλιξη... Αυτός είναι ο τρόπος να την αντιμετωπίσουμε" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiAS61kUnrWf5LOKSTWzFBJBhNGT6Hu8ryY-Q8dEaTqhJj86Ofxo5cClGp9Hv9RRxhgLVzOxXycMfTXlJfv2EXT6BZwVqOuGx3D3eDuup4TD-xbKkI6b4TRd3EPZudUMq2926Ttc2Weu5Zz/w400-h266/%25CE%2597+%25CE%25BF%25CE%25BC%25CE%25B9%25CE%25BB%25CE%25AF%25CE%25B1+%25CF%2584%25CE%25BF%25CF%2585+%25CE%25A3%25CF%2584.+%25CE%25A0%25CE%25BB%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BC%25CE%25B9%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25BF%25CF%258D+-+%25CE%2597+%25CE%25BD%25CE%25AD%25CE%25B1+%25CF%2584%25CE%25AC%25CE%25BE%25CE%25B7+%25CF%2580%25CF%2581%25CE%25B1%25CE%25B3%25CE%25BC%25CE%25AC%25CF%2584%25CF%2589%25CE%25BD+%25CF%2583%25CE%25B5+%25CE%25B5%25CE%25BE%25CE%25AD%25CE%25BB%25CE%25B9%25CE%25BE%25CE%25B7...+%25CE%2591%25CF%2585%25CF%2584%25CF%258C%25CF%2582+%25CE%25B5%25CE%25AF%25CE%25BD%25CE%25B1%25CE%25B9+%25CE%25BF+%25CF%2584%25CF%2581%25CF%258C%25CF%2580%25CE%25BF%25CF%2582+%25CE%25BD%25CE%25B1+%25CF%2584%25CE%25B7%25CE%25BD+%25CE%25B1%25CE%25BD%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25BC%25CE%25B5%25CF%2584%25CF%2589%25CF%2580%25CE%25AF%25CF%2583%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BC%25CE%25B5.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiAS61kUnrWf5LOKSTWzFBJBhNGT6Hu8ryY-Q8dEaTqhJj86Ofxo5cClGp9Hv9RRxhgLVzOxXycMfTXlJfv2EXT6BZwVqOuGx3D3eDuup4TD-xbKkI6b4TRd3EPZudUMq2926Ttc2Weu5Zz/s72-w400-c-h266/%25CE%2597+%25CE%25BF%25CE%25BC%25CE%25B9%25CE%25BB%25CE%25AF%25CE%25B1+%25CF%2584%25CE%25BF%25CF%2585+%25CE%25A3%25CF%2584.+%25CE%25A0%25CE%25BB%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BC%25CE%25B9%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25BF%25CF%258D+-+%25CE%2597+%25CE%25BD%25CE%25AD%25CE%25B1+%25CF%2584%25CE%25AC%25CE%25BE%25CE%25B7+%25CF%2580%25CF%2581%25CE%25B1%25CE%25B3%25CE%25BC%25CE%25AC%25CF%2584%25CF%2589%25CE%25BD+%25CF%2583%25CE%25B5+%25CE%25B5%25CE%25BE%25CE%25AD%25CE%25BB%25CE%25B9%25CE%25BE%25CE%25B7...+%25CE%2591%25CF%2585%25CF%2584%25CF%258C%25CF%2582+%25CE%25B5%25CE%25AF%25CE%25BD%25CE%25B1%25CE%25B9+%25CE%25BF+%25CF%2584%25CF%2581%25CF%258C%25CF%2580%25CE%25BF%25CF%2582+%25CE%25BD%25CE%25B1+%25CF%2584%25CE%25B7%25CE%25BD+%25CE%25B1%25CE%25BD%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25BC%25CE%25B5%25CF%2584%25CF%2589%25CF%2580%25CE%25AF%25CF%2583%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BC%25CE%25B5.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/07/blog-post_823.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/07/blog-post_823.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content