Πως επηρεάζει κάθε κοσμική αλλαγή το σώμα και την ενέργεια μας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πως επηρεάζει κάθε κοσμική αλλαγή το σώμα και την ενέργεια μας

👉Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να γνωρίζουν την βαθύτερη σύνδεση μας με το Σύμπαν. Ακόμα και η επιστήμη μας παρέχει εξηγήσεις αυτής της σύνδεσης με την κβαντική θεωρία.

Και αν είστε από αυτές τις ψυχές που αγαπάτε να παρατηρείτε τις φάσεις της σελήνης, έχετε το φυσικό ένστικτο να μάθετε τις επιδράσεις του φεγγαριού πάνω μας.

Το φεγγάρι έχει την ικανότητα να επηρεάζει την διάθεση, το πνεύμα, ακόμα και το σώμα μας. Η αλήθεια είναι, πως η σελήνη είναι το μοναδικό ουράνιο σώμα που έχει άμεση επιρροή πάνω μας.

Όλα στον Κόσμο εμπλέκονται και είναι αλληλοσυνδεδεμένα, όλα έχουν κάποια επίδραση σε όλα τα άλλα. Τα κοσμικά γεγονότα μπορούν να επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε και νιώθουμε. Αλλά έχουν επίσης μια επίδραση στο σώμα και στην ενέργεια μας.

Πως μας επηρεάζει κάθε κοσμική αλλαγή

Κοσμικές αλλαγές που χαμηλώνουν την ενέργεια μας.

Είμαστε επιρρεπείς στο να έχουμε χαμηλή ενέργεια όταν πολλοί πλανήτες βρίσκονται σε παλινδρόμηση, δηλαδή όταν συμβαίνει μια σημαντική μετατόπιση ή αλλαγή.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είναι απαραίτητο να κοιτάξουμε το παρελθόν μας ώστε να μπορέσουμε να πάμε μπροστά. Αν δεν το γνωρίζουμε, αυτή η χαμηλή συχνότητα της ενέργειας μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια που μπορούν να μας κάνουν να αισθανθούμε κολλημένοι, στάσιμοι, ληθαργικοί, υποτονικοί ή ότι δεν έχουμε κίνητρο και δεν είμαστε συγκεντρωμένοι.

Σε σωματικό επίπεδο, μπορεί να έχουμε πεπτικά προβλήματα, πρηξίματα, βουλωμένη μύτη, δυσκοιλιότητα, μυϊκούς πόνους και πόνους στην πλάτη. Έτσι, θα επιθυμούμε περισσότερο ύπνο.

Κοσμικές αλλαγές που ανεβάζουν την ενέργεια μας.

Η έναρξη ενός νέου κύκλου, όπως η Νέα Σελήνη ή η Πανσέληνος, προκαλεί την υψηλότερη ενέργεια. Αυτό επίσης συμβαίνει όταν ένας πλανήτης μετακινείται σε ένα καινούργιο ζώδιο και στις περιπτώσεις ηλιακής ή σεληνιακής έκλειψης.

Αυτή η περίοδος υψηλής ενέργειας αυξάνει τη διαίσθηση μας και τις ψυχικές ικανότητες και ενεργοποιεί το τρίτο μάτι μας. Επειδή μας παρέχουν ένα αίσθημα απελευθέρωσης, αυτές οι υψηλές συχνότητες της ενέργειας επίσης ενισχύουν τους καταπιεσμένους πόνους, τις πληγές καθώς και τα καλά συναισθήματα.

Είναι επίσης η περίοδος που έχουμε περισσότερη ενέργεια και έμπνευση.

Σε σωματικό επίπεδο, γινόμαστε περισσότερο ευαίσθητοι. Το κρύωμα και οι ιοί είναι συνηθισμένα αυτές τις φορές.

Εκτός από αυτό, αυτές οι ενέργειες μπορούν να κάνουν το σώμα μας ευάλωτο σε προβλήματα πίεσης, σε έλλειψη ισορροπίας, σε ζαλάδες και σε δερματικά προβλήματα όπως εξανθήματα και ακμή. Τείνουμε επίσης να έχουμε αϋπνίες και να ανησυχούμε περισσότερο.

Κοσμικές αλλαγές που κατευθύνουν την ενέργεια μας εσωτερικά.

Είναι απαραίτητο να κατευθύνουμε την ενέργεια μας εσωτερικά κατά τη διάρκεια της παλινδρόμησης, της Φθινοπωρινής Ισημερίας και του Χειμερινού Ηλιοστάσιου.

Είναι αναγκαίο να κατευθύνουμε την ενέργεια μας εσωτερικά για να τελειώσουμε έναν παλιό κύκλο και να προετοιμαστούμε για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μας.

Αυτές οι στιγμές πριν και μετά από σημαντικές αλλαγές είναι στιγμές προσαρμογής και προβληματισμού.

Καθώς κατευθύνουμε τις ενέργειες μας εσωτερικά, μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε τα σωματικά μας συμπτώματα και να ενεργοποιήσουμε την διαδικασία θεραπείας και απελευθέρωσης του σώματος μας.

Κοσμικές ενέργειες που κατευθύνουν την ενέργεια μας εξωτερικά.

Οι ενέργειες μας κατευθύνονται εξωτερικά κατά τη διάρκεια της Εαρινής Ισημερίας και του Καλοκαιρινού Ηλιοστάσιου, δηλαδή αφού ξεκινήσουμε έναν καινούργιο κύκλο ή μια νέα αλλαγή ενέργειας.

Αυτή η εξωτερική συχνότητα της ενέργειας μας βοηθά να εμπνευστούμε και να αναλάβουμε δράση.

Σε σωματικό επίπεδο, η διαδικασία της θεραπείας του σώματος διεγείρεται και τα συμπτώματα γίνονται αισθητά σε εξωτερικό επίπεδο.

Πώς να διαβάσετε τα μηνύματα των διαφορετικών συμπτωμάτων

Πρέπει να παρατηρούμε τα σωματικά συμπτώματα που εμφανίζονται μόνο όταν υπάρχουν μπλοκαρίσματα ή βαθύτερα ζητήματα που χρειάζονται την προσοχή μας.

Χρειάζεται να είστε πιο συνειδητοί στα μοτίβα μεταξύ αυτών των γεγονότων και των συμπτωμάτων για να βρείτε τα στοιχεία της θεραπείας του σώματος σας.

Ένας πονοκέφαλος κατά τη διάρκεια της πανσέληνου μπορεί να δηλώνει κάποια μπλοκαρισμένη διαίσθηση που χρειάζεται να απελευθερωθεί και να θεραπευτεί.

Συναισθήματα λήθαργου κατά τη διάρκεια των περιόδων χαμηλής ενέργειας μπορεί να δηλώνουν ότι πρέπει να εστιάσετε στην φροντίδα του εαυτού σας.

Κατά τη διάρκεια μιας έκλειψης, οι άνθρωποι μπορεί να έχουν τις ίδιες επιρροές αλλά μην περιμένετε να νιώθετε ακριβώς το ίδιο επειδή έχετε τη δική σας προσωπική αστρολογία.

Εξετάστε τα συμπτώματα σε προσωπικό και ενεργειακό επίπεδο. Η αιτία των συμπτωμάτων μπορεί να ποικίλλει στον καθένα.

Όποτε νιώθετε κάτι, αναρωτηθείτε αν υπάρχουν πράγματα που εξακολουθείτε να διατηρείτε.

Μια ανισορροπία πάντα εκδηλώνεται με σωματικά συμπτώματα. Κάθε φορά που νιώθετε αυτά τα συμπτώματα κατά τη διάρκεια κοσμικών αλλαγών, ρωτήστε τι σας λέει ο Κόσμος.

Τελετουργίες όπως ο διαλογισμός, το voice healing, η άθληση και άλλα είναι τα καλύτερα εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διαχειριστείτε τις ενέργειες αυτές τις περιόδους.

To διάβασα στο awakengr.com
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,442,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1970,ΑΠΟΨΕΙΣ,60,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,108,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,702,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,133,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,756,ΒΙΝΤΕΟ,191,ΒΟΛΟΣ,67,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1817,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,155,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,111,ΕΛΛΑΔΑ,1131,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,26,ΕΡΕΥΝΕΣ,46,ΖΩΗ,146,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,39,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,41,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,443,Κόσμος,9590,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,47,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,411,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1534,Πολιτική,6825,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5954,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1116,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2696,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,36,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,90,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,627,Eco-News,2767,GP - info,5,voice healing therapy,37,
ltr
item
Ploumistos.com: Πως επηρεάζει κάθε κοσμική αλλαγή το σώμα και την ενέργεια μας
Πως επηρεάζει κάθε κοσμική αλλαγή το σώμα και την ενέργεια μας
Πως επηρεάζει κάθε κοσμική αλλαγή το σώμα και την ενέργεια μας
https://mundooculto.es/wp-content/uploads/2019/12/la-teoria-del-salto-cuantico-espiritual-y-la-recepcion-de-una-%C2%ABenergia-cosmica%C2%BB.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/07/blog-post_794.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/07/blog-post_794.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content