Μάκης Τριανταφυλόπουλος: Μια απάντηση στον ακαδημαϊκό Θεοδόση Τάσιο για την αναγκαιότητα του εμβολίου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Μάκης Τριανταφυλόπουλος: Μια απάντηση στον ακαδημαϊκό Θεοδόση Τάσιο για την αναγκαιότητα του εμβολίου

👉Με όλο τον προσήκοντα σεβασμό στον ακαδημαϊκό Θεοδόση Τάσιο, του οποίου οι δηλώσεις υπό τον ηχηρό τίτλο «άστραψε και βρόντηξε» φιλοξενήθηκαν σε μερίδα του Τύπου, οφείλω να επισημάνω ορισμένα σημεία αρκετά ενδιαφέροντα.

Παραθέτω ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις του:

«Πρώτον με τη σίγουρη αρρώστια σου εγώ θα πληρώσω για να μην πεθάνεις και να γίνεις καλά. Και δεύτερον και κυριότερο, υπάρχει ένα λάθος μεγάλο λογικής. Δεν πρόκειται για το σώμα σου. Προσφέρεις ξενοδοχειακές υπηρεσίες στον ιό: “έλα να σε φιλοξενήσω, έλα πουλάκι μου να κάνεις μεταλλάξεις, να δυναμώσεις, να διαιωνιστείς, έλα να απειλήσεις αυτούς τους ηλίθιους τους υπόλοιπους. Γίνονται “ξενοδόχοι του θανάτου”. Αυτό δεν το δέχομαι».


Φαντάζομαι ότι όσα δήλωσε ο πολυβραβευμένος πολιτικός μηχανικός, συγγραφέας και ακαδημαϊκός κ. Τάσιος προέρχονται από πληροφορίες φίλων του ιατρών και όχι πολιτικών μηχανικών άσχετων με το αντικείμενο. Επομένως τα λάθη τα χρεώνονται εκείνοι που του έδωσαν τέτοια πληροφόρηση και όχι ο ίδιος. Απλώς ο κ. Τάσιος λόγω κύρους βοήθησε στον επιπολασμό των λαθών…

Επισημαίνω δύο τρία θέματα από όσα δήλωσε, τα οποία ακόμα και ένας δευτεροετής φοιτητής της Βιολογίας ή της Ιατρικής όφειλε να γνωρίζει:

1ον. Οι όποιες μεταλλάξεις του ιού τον καθιστούν ηπιότερο, μειώνουν τις πιθανότητες λοίμωξης και ταυτόχρονα κατεβάζουν τον δείκτη θνησιμότητας. Επομένως οι μη εμβολιασμένοι μπορεί να πει κανείς ότι μόνον καλές υπηρεσίες προσφέρουν στον συνάνθρωπό τους, εφόσον βοηθούν προς την κατεύθυνση των μεταλλάξεων σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο ακαδημαϊκός.

2ον. Όπως ενημέρωσαν πρόσφατα οι Ισραηλινοί, η κάλυψη του εμβολίου της Pfizer είναι της τάξης του 39% παρέχοντας βεβαίως στον εμβολιασθέντα το προνόμιο να μη νοσήσει βαριά.

3ον. Κάποιος τον πληροφόρησε επίσης λανθασμένα ότι οι εμβολιασμένοι συνάνθρωποί μας δεν μεταφέρουν τον ιό. Η αλήθεια είναι ότι όχι μόνο μπορούν να φέρουν μεγάλο ιικό φορτίο, αλλά έχοντας εμβολιαστεί βοηθούν κι εκείνοι προς την κατεύθυνση των μεταλλάξεων ευτυχώς.

4ον. Καμία ΠΑΝΔΗΜΙΑ στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν αντιμετωπίστηκε ποτέ με εμβόλια. Για ποιον λόγο ας μπει στον κόπο να ρωτήσει τους επαΐοντες και όχι τους κυβερνητικούς ιέρακες.

Υπάρχουν και άλλα σημεία που μπορεί να επισημάνει ως σοβαρά λάθη ο αναγνώστης, θέλω όμως να διαβεβαιώσω τον κ. Τάσιο ότι όλα αυτά τα οποία παραθέτω δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τους ψεκασμένους, ούτε με τους θρησκόληπτους που εμφανίζονται με κεριά και λιβάνια για να αποτάξουν τον σατανά, ούτε φυσικά με τα σενάρια συνωμοσίας.

Έχουν σχέση όμως με μία ύποπτη σπέκουλα από την πλευρά αρκετών κυβερνήσεων -μεταξύ αυτών και της δικής μας- οι οποίες περιέργως, ενώ βλέπουν ότι χάνουν το παιχνίδι με την αυταρχική συμπεριφορά τους, αφού διά της πειθούς δεν κατάφεραν να εμβολιάσουν την πλειοψηφία των πολιτών, συνεχίζουν το ίδιο βιολί αποσκοπώντας άραγε σε τι; Έχουν πάρει τη διαβεβαίωση από κάπου ότι δεν κινδυνεύουν από τους εξαγριωμένους πολίτες να καταστούν έκπτωτοι των αξιωμάτων τους; Αυτό ο ακαδημαϊκός όφειλε να το αφουγκραστεί…

* Σημειωτέον ότι δεν είμαι εναντίον των εμβολίων, έχω εμβολιαστεί ο ίδιος, όπως και τα παιδιά μου με όλα τα προηγούμενα εμβόλια εκτός από εκείνο της γρίπης, και διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για τα σημερινά εμβόλια της πειραματικής περιόδου, των οποίων τις όποιες επιπτώσεις δεν γνωρίζουν ούτε οι κατασκευαστές τους. Είναι ένα αναφαίρετο δικαίωμά μου το οποίο η δύναμη της υπογραφής του κ. Τάσιου δεν πρέπει να μου το στερήσει.

Το διάβασα στο zougla.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,448,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1979,ΑΠΟΨΕΙΣ,64,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,110,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,714,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,138,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,763,ΒΙΝΤΕΟ,193,ΒΟΛΟΣ,71,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1826,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,172,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,113,ΕΛΛΑΔΑ,1271,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,28,ΕΡΕΥΝΕΣ,47,ΖΩΗ,159,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,41,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,46,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,496,Κόσμος,9656,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,49,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,437,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1551,Πολιτική,6845,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6000,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,343,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1140,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2785,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,40,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,93,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,640,Eco-News,2791,GP - info,5,voice healing therapy,39,
ltr
item
Ploumistos.com: Μάκης Τριανταφυλόπουλος: Μια απάντηση στον ακαδημαϊκό Θεοδόση Τάσιο για την αναγκαιότητα του εμβολίου
Μάκης Τριανταφυλόπουλος: Μια απάντηση στον ακαδημαϊκό Θεοδόση Τάσιο για την αναγκαιότητα του εμβολίου
Μάκης Τριανταφυλόπουλος: Μια απάντηση στον ακαδημαϊκό Θεοδόση Τάσιο για την αναγκαιότητα του εμβολίου
https://www.zougla.gr/assets/images/3089925.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/07/blog-post_771.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/07/blog-post_771.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content