Το μαχαίρι στο κόκκαλο και για τους εμβολιασμένους από την κυβέρνηση - Εγχείρημα πρωτοφανούς κακομεταχείρισης

Το μαχαίρι στο κόκκαλο και για τους εμβολιασμένους από την κυβέρνηση - Εγχείρημα πρωτοφανούς κακομεταχείρισης

👉«Το μαχαίρι στο κόκκαλο έμπηξε η κυβέρνηση την περίοδο που μπαίνουμε στην καρδιά του καλοκαιριού και ξεκινούν οι διακοπές των αδειούχων. 

Μέσα σε ένα ασυνάρτητο και χαοτικό πλαίσιο μέτρων που χωρίζει την κοινωνία στα δύο, η κυβέρνηση Μητσοτάκη προκειμένου να καλύψει την αποτυχία της στην εμβολιαστική επιχείρηση, ασκεί «βέτο» και καθιστά εμμέσως υποχρεωτικό τον εμβολιασμό με ανήθικους τρόπους, σε μια κρίσιμη περίοδο. 

Μετά την οικονομική κρίση που προκάλεσε η διαχείριση της πανδημίας κατά την διάρκεια της οποίας μπήκε λουκέτο σε πολλές επιχειρήσεις για μήνες ολόκληρους, μετά τα «οριζόντια» 500ευρα που μοιράστηκαν στις οικογένειες για να βγάλουν το μήνα και να ταΐσουν τα παιδιά τους, τώρα έρχεται νέα οικονομική αφαίμαξη των πολιτών αλλά και των επιχειρηματιών.

Rapid τεστ κάθε δύο μέρες στις διακοπές

Όσοι έχουν ήδη ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους, είναι καλυμμένοι, ωστόσο εκείνοι που θα αποφασίσουν να εμβολιαστούν μέσα στο επόμενο διάστημα, πιθανότατα να μην προλάβουν να κάνουν τις δύο δόσεις αλλά και να λάβουν το Ψηφιακό Πιστοποιητικό το οποίο εκδίδεται δεκαπέντε μέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού. Τι σημαίνει αυτό; Ότι αν κάποιος για παράδειγμα έχει κλείσει τις διακοπές του για τέλος Ιουλίου, δεν θα προλάβει να πάρει στα χέρια του το περιβόητο Green Pass, επομένως προκειμένου να ταξιδέψει και να επισκεφτεί εστιατόρια, μπαρ και καφετέριες που περιμένουν πώς και πώς να δουλέψουν πώς επιτέλους, θα πρέπει να υποβάλλεται σε rapid τεστ κάθε δύο μέρες. Αν κάποιος δηλαδή έχει κλείσει δεκαήμερες διακοπές θα πρέπει να προσθέσει στον προϋπολογισμό του το λιγότερο 100 ευρώ επιπλέον.

Τιμωρημένοι και η νέοι – Θα «φάνε» το 150αρι στα διαγνωστικά κέντρα

Με λίγα λόγια το μέτρο δεν ισχύει μόνο για τους ανεμβολίαστους πολίτες, αλλά και για εκείνους που δεν έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους και δέχονται βαρύ τον πέλεκυ της τιμωρίας των κυβερνόντων.

Εκτός από εκείνους που έκαναν το εμβόλιο της AstraZeneca για το οποίο η δεύτερη δόση προβλέπεται μετά από ένα μήνα, «τιμωρημένοι» είναι και οι νέοι από 18 έως 25 ετών για τους οποίους η πλατφόρμα άνοιξε αργά και δεν έχουν προλάβει να ολοκληρώσουν τον εμβολιασμό τους. Από τα 150 ευρώ που θα λάβουν δηλαδή ως «αντάλλαγμα», τα περισσότερα θα τα ξοδέψουν στα… rapid τεστ! Επιπλέον, βαθιά το χέρι στην τσέπη θα βάλουν και όσοι νόσησαν από κορωνοϊό και έχουν κάνει μία δόση εμβολίου, ωστόσο η πλατφόρμα για να εκδώσουν το ψηφιακό πιστοποιητικό δεν έχει ανοίξει ακόμα.

Για τις οικογένειες δε με παιδιά το κόστος είναι δυσβάσταχτο…

Την ίδια στιγμή οι αντιδράσεις των επιχειρηματιών της διασκέδασης και της εστίασης είναι οργισμένες, αφού όχι μόνο καλούνται να επιλέγουν ποιοι θα μπαίνουν στο μαγαζί τους και σε ποιους θα «ρίχνουν» πόρτα, αλλά θα δουν και τα ταμεία τους να παραμένουν άδεια και την κίνηση να πέφτει στα «τάρταρα».

Οι αποφάσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη δια στόματος Νίκου Χαρδαλιά όχι μόνο έχουν μεγάλα κενά στην εφαρμογή τους αλλά «μαρτυρούν» ένα εγχείρημα πρωτοφανούς κακομεταχείρισης του λαού που τόσο πολύ υπέφερε το τελευταίο έτος…Ντροπή!

Το διάβασα στο pentapostagma.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Το μαχαίρι στο κόκκαλο και για τους εμβολιασμένους από την κυβέρνηση - Εγχείρημα πρωτοφανούς κακομεταχείρισης
Το μαχαίρι στο κόκκαλο και για τους εμβολιασμένους από την κυβέρνηση - Εγχείρημα πρωτοφανούς κακομεταχείρισης
Το μαχαίρι στο κόκκαλο και για τους εμβολιασμένους από την κυβέρνηση - Εγχείρημα πρωτοφανούς κακομεταχείρισης
https://www.pentapostagma.gr/sites/default/files/styles/main/public/2021-07/%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BF_0.jpg?itok=T4hq7m3T
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/07/blog-post_5.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/07/blog-post_5.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content