"Οι ιατρικοί σύλλογοι θα λάβουν τα πειθαρχικά για να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο" ΑΝ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

"Οι ιατρικοί σύλλογοι θα λάβουν τα πειθαρχικά για να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο" ΑΝ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ

👉Για τα εμβόλια σε παιδιά και τους ιατρούς που συμβουλεύουν κατά του σκευάσματος, μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου.

Παρά τα περιστατικά μυοκαρδίτιδας και άλλες παρενέργειες μετά το εμβόλιο, η κα Παπαευαγγέλου σημείωσε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τα παιδιά 12-17 ετών, κρίνοντας ως απαραίτητο τον εμβολιασμό τους και ξεκαθαρίζοντας ότι τα παιδιά 12 -15 ετών θα κάνουν δυο δόσεις εμβολίου.

«Μας πληγώνει όταν ένας υγειονομικός μιλάει κατά των εμβολίων», είπε για τους γιατρούς και κάλεσε τους πολίτες «να ακούν τα θεσμικά όργανα»!

Σε ερώτηση για τα χθεσινά λεγόμενα της Επιτροπής Εμβολιασμών, όπου ο κ. Θεμιστοκλέους χαρακτήρισε τσαρλατάνους τους γιατρούς που αμφισβητούν το εμβόλιο και είπε πως πρέπει να τιμωρηθούν, η κα Παπαευαγγέλου απάντησε πως ελπίζει ότι «οι ιατρικοί σύλλογοι θα λάβουν τα πειθαρχικά ή ό,τι άλλα μέτρα υπάρχουν για να αντιμετωπίσουν αυτό το φαινόμενο».

«Έχουμε δημοκρατία και δυστυχώς ο καθένας βγαίνει και λέει ό,τι θέλει», υπογράμμισε!!!

Δείτε το βίντεο:  

Χθες δήλωσε ο κ. Θεμιστοκλέους: 

 «Όσον αφορά τους αντιεμβολιαστές, θα πρέπει να διακρίνουμε δύο πράγματα: Το ένα είναι η συμμετοχή γιατρών και οι διαφορετικές απόψεις γιατρών οι οποίοι συμμετέχουν σε αυτό το αντιεμβολιαστικό κίνημα. Εδώ δεν είναι θέμα ελευθερίας, ούτε Δημοκρατίας, ούτε η ελεύθερη έκφραση της άποψης οποιουδήποτε. 

Κάποιος ο οποίος είναι υγειονομικός ή επιστήμονας, είναι υποχρεωμένος με βάση την ιατρική δεοντολογία και με βάση τη νομοθεσία της Ελληνικής Δημοκρατίας, αλλά και σε οποιαδήποτε ευνομούμενη χώρα του κόσμου, να ακολουθεί διάφορους κανόνες (σ.σ. τους κανόνες που θέτουν οι κρατικοί «ειδικοί» ή τους κανόνες της ιατρικής επιστήμης;;;). 

 Όπως ξέρουμε στην ιατρική, είναι πολύ εύκολο κάποιος… η ιστορία τους έχει ονοματίσει τσαρλατάνους ή οτιδήποτε άλλο, σε μια πολύ μεγάλη δυσκολία όπως ένα πρόβλημα υγείας, κάποιος να το εκμεταλλευτεί αυτό και να εκφράσει μια διαφορετική άποψη. 

Η διαφορετική άποψη σε ένα επιστημονικό πεδίο, που δεν είναι πολιτικό, δεν έχει κανένα έρεισμα, κανένα δημοκρατικό δικαίωμα ή ελευθερία έκφρασης (σ.σ. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). Είναι υποχρέωση των συντεταγμένων οργάνων της Πολιτείας, να αποσιωπήσουν, να περιθωριοποιήσουν και να τιμωρήσουν τους γιατρούς. 

 Ο εμβολιασμός είναι αναφαίρετο δικαίωμα οποιουδήποτε. Είτε θέλει να εμβολιαστεί είτε όχι, είναι μια άλλη συζήτηση. Είναι πολύ δύσκολο να πείσουμε τους αντιεμβολιαστές. Αλλά ειδικά οι γιατροί οι οποίοι εκπέμπουν ένα μήνυμα παραπληροφόρησης -και είναι ξεκάθαρο- δεν είναι θέμα ιατρικής άποψης, υπάρχουν όργανα. 

Ο καθένας δε μπορεί να ασκεί την ιατρική όπως θέλει. Αυτά είναι στα πλαίσια κάποιου ο οποίος είναι τσαρλατάνος και είναι υποχρέωση των συντεταγμένων οργάνων να εφαρμόσουν την νομοθεσία». 

Η Ιερά Εξέταση ωχριά μπροστά σε αυτά που ακούμε!!!! Το ίδιο έλεγαν παλιά όσους είχαν διαφορετικές επιστημονικές-ιατρικές απόψεις ή θεωρούσαν πως η γη δεν είναι επίπεδη!!! 

 Ακούστε και πιστέψτε στα αυτιά σας!!!


Το διάβασα στο el.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,448,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1977,ΑΠΟΨΕΙΣ,63,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,110,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,713,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,137,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,762,ΒΙΝΤΕΟ,193,ΒΟΛΟΣ,71,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1824,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,170,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,112,ΕΛΛΑΔΑ,1253,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,28,ΕΡΕΥΝΕΣ,47,ΖΩΗ,158,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,41,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,45,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,488,Κόσμος,9643,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,49,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,433,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1546,Πολιτική,6840,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5988,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,342,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1138,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2768,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,40,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,91,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,636,Eco-News,2786,GP - info,5,voice healing therapy,39,
ltr
item
Ploumistos.com: "Οι ιατρικοί σύλλογοι θα λάβουν τα πειθαρχικά για να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο" ΑΝ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ
"Οι ιατρικοί σύλλογοι θα λάβουν τα πειθαρχικά για να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο" ΑΝ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ
"Οι ιατρικοί σύλλογοι θα λάβουν τα πειθαρχικά για να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο" ΑΝ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ
https://www.el.gr/wp-content/uploads/2021/07/Oloi-1024x442.jpg
https://i.ytimg.com/vi/fJoC22hQxBE/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/07/blog-post_238.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/07/blog-post_238.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content