Η Σουηδία της ελευθερίας τελείωσε τον κορωνοϊό - Η Ελλάδα υποχρεωτικοί εμβολιασμοί - Οι αριθμοί που εκθέτουν

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Σουηδία της ελευθερίας τελείωσε τον κορωνοϊό - Η Ελλάδα υποχρεωτικοί εμβολιασμοί - Οι αριθμοί που εκθέτουν

👉Μετά από ενάμιση χρόνο πανδημίας μπορούμε πιο εύκολα να κάνουμε συγκρίσεις μεταξύ χωρών, ώστε να δούμε τελικά ποιοι αντιμετώπισαν με τον καλύτερο τρόπο τον κορωνοϊό.

Σίγουρα η Ελλάδα δεν θεωρείται ως χώρα πρότυπο στην αντιμετώπιση του Covid-19, καθώς επέβαλε (σύμφωνα με το Bloomberg) το πιο σκληρό lockdown του πλανήτη και οι νεκροί πλέον ανέρχονται σε 12.792. Ταυτόχρονα μετά από 1,5 χρόνο πανδημίας συνεχίζεται η «κρουσματολογία», αφού η πρόσφατη αύξηση των κρουσμάτων αναθέρμανε ξανά τις συζητήσεις για lockdown, το οποίο θα είναι το 4ο!

Φυσικά εκτός το lockdown, το οποίο δεν βοήθησε να περιοριστεί ο ιός, η κυβέρνηση ποντάρει πλέον τα πάντα στα εμβόλια. Στην Ελλάδα έχει εμβολιαστεί περίπου το 50% του πληθυσμού και παρόλα αυτά τα κρούσματα παραμένουν σε υψηλό επίπεδο, χθες Κυριακή ανακοινώθηκαν 1.465.

Και τέλος, τις τελευταίες ημέρες ζούμε έναν πρωτοφανές κύμα εκβιασμού, αφού η κυβέρνηση έχει ήδη επιβάλει τιμωρίες στους ανεμβολίαστους (αναμένονται και άλλες) και πιθανότατα αύριο ο Κ.Μητσοτάκης θα υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

Από την άλλη υπάρχει μια χώρα, την οποία να υπενθυμίσουμε πως οι Έλληνες «ειδικοί» την κατηγορούσαν στην αρχή της πανδημίας, η οποία εδώ και μήνες έχει τελειώσει τον κορωνοϊό και δεν μπήκε ποτέ σε lockdown.

Ο λόγος για την Σουηδία, η οποία αποφάσισε να αντιμετωπίσει με έναν πιο ελεύθερο τρόπο την πανδημία, δεν επέβαλε απαγορεύσεις και υποχρεωτικότητες, παρά μόνο κάποια ελάχιστα μέτρα στην εστίαση και για περιορισμένο χρονικό διάστημα (μέγιστος αριθμός πελατών ανά τραπέζι κτλ.) και κάποιες συστάσεις για τη χρήση μάσκας σε χώρους με συνωστισμό.

Μετά από 1,5 χρόνο η Σουηδία καταγράφει ελάχιστα κρούσματα και μηδενικούς θανάτους και προφανώς το κλίμα τρομοκρατίας και βίας που υπάρχει στη χώρα μας εκεί είναι κάτι άγνωστο.

Δείτε την εικόνα της πανδημίας στη Σουηδία:Πόσοι έχουν εμβολιαστεί στη Σουηδία; Περίπου όσοι στην Ελλάδα, δηλαδή το 53% του πληθυσμού με μια δόση και το 34% του πληθυσμού με δύο δόσεις. Και μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί πως οι εμβολιασμοί στη Σουηδία αυξήθηκαν τις τελευταίες ημέρες, μέχρι πριν περίπου μια εβδομάδα είχε αρκετά λιγότερους εμβολισμούς σε σχέση με την Ελλάδα.

Δείτε την εικόνα της Ελλάδας:Ο γιατρός Κωνσταντίνος Φαρσαλινός μίλησε στο pronews.gr για την περίπτωση της Σουηδίας:

«Η Σουηδία ήταν μια ακραία περίπτωση στην οποία δεν εφαρμόστηκε κανένα μέτρο, παρά μόνο ως σύσταση. Η Σουηδία με τα μέτρα που εφάρμοσε ως συστάσεις είχε λιγότερους θανάτους στο δεύτερο κύμα, απ' όσους είχαμε εμείς στο πρώτο κύμα, γιατί στην Ελλάδα το πρώτο κύμα ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο, δεν είχαμε πρώτο κύμα στην Ελλάδα την άνοιξη, δεν είχαμε ποτέ σοβαρό ιικό φορτίο, είχαμε ιό, αλλά όχι ιικό φορτίο. Και παράλληλα η Σουηδία είχε πολλούς παράγοντες που δεν είναι καθόλου ευνοϊκές γι' αυτή, όπως για παράδειγμα ο καιρός, όπως και για παράδειγμα έχει πολλαπλάσια κρεβάτια σε οίκους ευγηρίας από την Ελλάδα, μακράν πολλαπλάσια».

Ενώ συνέχισε, συγκρίνοντας τη Σουηδία με τις άλλες Σκανδιναβικές χώρες:

«Αλλά όποιος θέλει να την συγκρίνει με τις άλλες Σκανδιναβικές χώρες ξεχνάει ότι και οι άλλες Σκανδιναβικές χώρες δεν μπήκαν σε εξάμηνο, οριζόντιο, καθολικό lockdown, κλείνοντας όλη την αγορά. Οπότε θα πρέπει να απευθύνετε την ερώτηση σας στους υπέρμαχους του lockdown, οι οποίοι θα πρέπει να μας αποδείξουν πως βοήθησε το lockdown και εμάς και τους υπόλοιπους και γιατί κάνουμε συγκρίσεις με τις άλλες Σκανδιναβικές χώρες, οι οποίες πράγματι πέτυχαν πολύ λίγους θανάτους, οι οποίες όμως δεν μπήκαν ποτέ σε lockdown».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο lockdown, τονίζοντας πως:

«Το lockdown είναι μια ακατάσχετη σπατάλη τεράστιων πόρων, δισεκατομμυρίων, που δεν αφήνει καμία παρακαταθήκη, διότι ξοδέψαμε πολλά δισ. ευρώ. Τι έμεινε από το lockdown; Τίποτα! Έμεινε η θεωρία ότι αν δεν κάναμε lockdown θα είχαμε περισσότερους θανάτους. Το οποίο είναι πολύ θεωρητικό. Όταν δεν έχεις κανένα επιχείρημα, μπορείς να επικαλεστείς μια πάντα θεωρητική καταστροφή για να φανεί ότι άσκησες ευεργετικό έργο. Η πραγματικότητα είναι πως είναι εξαιρετικά αμφίβολα τα οποιαδήποτε οφέλη του lockdown και τεράστιες οι βλάβες του lockdown, και ελπίζω να μην μας ξανά φέρουν σε κατάσταση να τις βιώσουμε».

Το διάβασα στο pronews.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,429,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1948,ΑΠΟΨΕΙΣ,42,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,107,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,694,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,128,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,754,ΒΙΝΤΕΟ,189,ΒΟΛΟΣ,57,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1814,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,151,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,110,ΕΛΛΑΔΑ,856,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,25,ΕΡΕΥΝΕΣ,46,ΖΩΗ,142,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,37,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,39,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,380,Κόσμος,9504,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,46,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,364,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1519,Πολιτική,6798,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5935,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,73,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1102,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2590,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,35,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,88,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,618,Eco-News,2754,GP - info,5,voice healing therapy,36,
ltr
item
Ploumistos.com: Η Σουηδία της ελευθερίας τελείωσε τον κορωνοϊό - Η Ελλάδα υποχρεωτικοί εμβολιασμοί - Οι αριθμοί που εκθέτουν
Η Σουηδία της ελευθερίας τελείωσε τον κορωνοϊό - Η Ελλάδα υποχρεωτικοί εμβολιασμοί - Οι αριθμοί που εκθέτουν
Η Σουηδία της ελευθερίας τελείωσε τον κορωνοϊό - Η Ελλάδα υποχρεωτικοί εμβολιασμοί - Οι αριθμοί που εκθέτουν
https://www.pronews.gr/sites/default/files/styles/full/public/article/2021/7/12/sweeden.jpg?itok=tCN9yiCn
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/07/blog-post_20.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/07/blog-post_20.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content