ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Ploumistos.com – Γνώση, αυτογνωσία και πνευματική εξέλιξη
Ολιστικές Θεραπείες Μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την αρμονία σώματος, νου και ψυχής.
Συμβουλευτική Καθοδήγηση Ξεκάθαρα βήματα για προσωπική εξέλιξη, ισορροπία και συνειδητές επιλογές.
Voice Healing Η θεραπευτική δύναμη του καθοδηγούμενου διαλογισμού.
Σεμινάρια και Retreats Όλα όσα ενισχύουν την αυτογνωσία και την εσωτερική σύνδεση.
Αφύπνιση του Νου Γνώση και πνευματική συνειδητότητα για μια ζωή με ουσία και αλήθεια.
Ευεξία και Ίαση Εναλλακτικές υπηρεσίες για φυσική ισορροπία και ανανέωση.
Η Αφύπνιση Είναι Δικαίωμα Κάθε άνθρωπος μπορεί να ανακαλύψει ξανά τη δύναμη που υπάρχει μέσα του.
Η Αυτογνωσία Είναι Δύναμη Όταν γνωρίζεις τον εαυτό σου, μπορείς να δημιουργήσεις συνειδητά τη ζωή σου.
Η Θετική Σκέψη Είναι Επιλογή Η φιλοσοφία που μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τον κόσμο.
Επικοινωνήστε Μαζί Μας 6945 723 523 Κάντε το επόμενο βήμα στο προσωπικό σας ταξίδι.

«Ρουκέτα» για τους εμβολιασμένους από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων – Κίνδυνος με το πιστοποιητικό BARCODE

«Ρουκέτα» για τους εμβολιασμένους από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων – Κίνδυνος με το πιστοποιητικό BARCODE

👉Τεράστια ερωτηματικά για την κυβέρνηση και τον τρόπο που επέλεξε να πορευτεί στο θέμα της έκδοσης του πιστοποιητικού εμβολιασμού, με το οποίο θα μπαίνουν πολίτες στους κλειστούς χώρους μόνο για εμβολιασμένους με σκανάρισμα BARCODE, δημιουργεί η σχετική γνωμάτευση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Ειδικότερα, σε κείμενο, που αναρτήθηκε στο επίσημο ιστότοπο της Αρχής στις 9 Ιουλίου, γίνεται αναλυτικά λόγος για σωρεία προβληματικών σημείων και ενεργειών, με την κυβέρνηση, κατά έναν περίεργο τρόπο, να θέλει να ξεμπερδεύει τάχιστα με το θέμα, χωρίς διαβούλευση αλλά και χωρίς να λαμβάνει υπόψιν της τον GDPR, όπως σχολιάζουν εμπειρογνώμονες.

Τα πιο χαρακτηριστικά σημεία του κειμένου:
  1. Στις 5/7 εστάλη στην Αρχή το σχέδιο νόμου και στις 8/7 ψηφίστηκε, χωρίς να περιμένει η Κυβέρνηση τη γνωμοδότηση της Αρχής. Αυτό αναφέρεται ρητά στο 2ο σημείο της γνωμοδότησης, αμέσως μετά το πρώτο που αναφέρει την εκ του νόμου αρμοδιότητα της Αρχής να γνωμοδοτεί πριν την ψήφιση (“Παρά το γεγονός ότι στις 8 Ιουλίου κατατέθηκε σε σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης και ψηφίστηκε την ίδια μέρα από την Ολομέλεια της Βουλής τροπολογία με σχεδόν ταυτόσημες διατάξεις χωρίς να αναμένεται η σχετική γνωμοδότηση, η Αρχή θεωρεί ότι έχει υποχρέωση να διατυπώσει τις σχετικές παρατηρήσεις της”)
  2. Προσδιορίζει λανθασμένα τα κύρια ζητήματα του ποιος είναι Υπεύθυνος επεξεργασίας, ποιος Εκτελών την επεξεργασία, ποια η σχέση τους.
  3. Δεν προβλέπει συμβάσεις μεταξύ των πλευρών αυτών, των υπηρεσιών και δομών του Κράτους ώστε να ξεκαθαρίζεται ποιος κάνει τι και με ποιου την ευθύνη.
  4. Δεν προβλέπεται ΕΑΠΔ (Εκτίμηση Αντικτύπου) για τις επεξεργασίες της εφαρμογής ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν επικίνδυνα σημεία στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων και να επιλυθούν.
  5. Στην παρ. 1α. αναφέρεται ότι «… προς τον σκοπό της ορθής εφαρμογής των μέτρων που λαμβάνονται δυνάμει της κοινής υπουργικής απόφασης του άρθρο τεσσαρακοστού τετάρτου της από 1.5.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, η οποία κυρώθηκε με το άρθρο 2 του ν. 4690/2020 (Α’ 104). Η ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή λειτουργεί για όσο χρονικό διάστημα εξακολουθεί να υφίσταται άμεσος κίνδυνος δημόσιας υγείας από τη διασπορά του κορωνοϊού COVID-19, η απουσία του οποίου διαπιστώνεται με απόφαση του Υπουργού Υγείας.» Λαμβάνοντας 3 υπόψη την αρχή του περιορισμού του σκοπού (άρθρο 5 παρ. 1 στοιχ. β’ του ΓΚΠΔ), η διάταξη θα πρέπει να συγκεκριμενοποιεί και να περιορίζει το σκοπό στα πλαίσια του οποίου θα αξιοποιείται η εφαρμογή. Η διατύπωση «προς τον σκοπό της ορθής εφαρμογής των μέτρων που λαμβάνονται δυνάμει της κοινής υπουργικής απόφασης» κρίνεται ως γενική, δεδομένου ότι δεν έχει γνωστοποιηθεί στην Αρχή η εν λόγω Κ.Υ.Α. και συνεπώς δεν είναι ορισμένες σαφώς και δεν περιγράφονται επαρκώς οι συγκεκριμένες συνθήκες και προϋποθέσεις χρήσης της εφαρμογής. Η παύση χρήσης και λειτουργίας της εφαρμογής δεν προσδιορίζεται ρητά, με βάση κριτήρια και προϋποθέσεις που σχετίζονται με το συγκεκριμένο σκοπό που αυτή εξυπηρετεί, παρά μόνο γενικά με την αναφορά σε κινδύνους δημόσιας υγείας: «για όσο χρονικό διάστημα εξακολουθεί να υφίσταται άμεσος κίνδυνος δημόσιας υγείας από τη διασπορά του κορωνοϊού COVID-19, η απουσία του οποίου διαπιστώνεται με απόφαση του Υπουργού Υγείας». (σ.σ. ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ Η ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΥΣΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ BARCODE). Η Αρχή προτείνει οι ανωτέρω διατάξεις να τροποποιηθούν ώστε να περιορίζουν τη χρήση της εφαρμογής μόνο κατά τη χρονική περίοδο που είναι σε ισχύ η υπουργική απόφαση, η οποία θα ορίζει τα συγκεκριμένα μέτρα διευκόλυνσης ως προς τη λειτουργία επιχειρήσεων ή άλλων χώρων συνάθροισης, τα οποία και θα πρέπει να περιγράφονται επαρκώς. Είναι αυτονόητο ότι η ισχύς της υπουργικής απόφασης πρέπει να συνδέεται με το χρονικό διάστημα, κατά το οποίο τα επιβαλλόμενα μέτρα κρίνονται αναγκαία για την προστασία της δημόσιας υγείας από τη διασπορά του κορωνοϊού COVID-19.
Εν ολίγοις, μάλλον πρόκειται, στην καλύτερη των περιπτώσεων, για «υπόδειγμα κακής νομοθέτησης», το οποίο εγείρει μία σειρά από σημαντικά ερωτηματικά το κυριότερο εκ των οποίων αφορά τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση επέλεξε να πορευτεί σ’ ένα θέμα που σχετίζεται με τη δημιουργία (ή τη διάρρηξη) σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ των πολιτών και της Πολιτείας και την προστασία, όπως ισχυρίζονται, της δημόσιας υγείας, με κύριο «εργαλείο» της κυβέρνησης τα πειραματικά εμβόλια. Το σημαντικότερο είναι πως υπάρχουν ανοιχτά ζητήματα με τα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ όσων θα «σκανάρονται» για να μπουν σε κλειστούς χώρους, να ταξιδέψουν με πλοία κτλ…

Θέμα φαίνεται να υπάρχει και με τον αρμόδιο Υφυπουργό Γιώργο Γεωργαντά ο οποίος από το βήμα της Βουλής είχε ισχυριστεί ότι η ΑΠΔΠΧ έχει δώσει τη συγκατάθεσή της για το όλο σχέδιο, εκτός αν έχει δηλώσει κάτι άλλο στο μεσοδιάστημα.

Πηγές του υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σχολιάζοντας το ζήτημα της γνωμοδότησης της Αρχής, σε μέσο ενημέρωσης τόνισαν ότι “από την πρώτη στιγμή της σύνταξης της διάταξης ήμασταν σε επικοινωνία και συνεργασία με την Αρχή. Οι όποιες συστάσεις της γνωμοδότησης έχουν ήδη ληφθεί υπόψη κατά τη σύνταξη της διάταξης, και οι υπόλοιπες που είναι λεπτομερειακού χαρακτήρα θα ενσωματωθούν κατά την έκδοση των ΚΥΑ. Πρόσθετες ενέργειες όπως μελέτη εκτίμησης αντίκτυπου είναι ήδη δρομολογημένες, και θα έχουν ολοκληρωθεί πριν την έναρξη λειτουργίας της εφαρμογής”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
ΕΔΩ gnomodotisi

Το διάβασα στο el.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Η Βίβλος της Θετικής Σκέψης
Μέσα στις σελίδες του θα ανακαλύψεις:
  • Πώς να διαχειρίζεσαι τις αρνητικές σκέψεις πιο αποτελεσματικά.
  • Πώς να ενισχύεις την αυτοπεποίθηση και την εσωτερική σου ισορροπία.
  • Πώς να καλλιεργείς μια νοοτροπία που σε βοηθά να προσεγγίζεις τους στόχους σου με μεγαλύτερη αισιοδοξία και επιμονή.
Η Βίβλος της Θετικής Σκέψης
  • Περιλαμβάνει πρακτικές ασκήσεις αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης.
  • Παρουσιάζει 200 επιδραστικές πεποιθήσεις που μπορούν να λειτουργήσουν ως καθημερινά εργαλεία ενδυνάμωσης.
  • Περιλαμβάνει το μοναδικό Ημερολόγιο Επιτυχίας, το οποίο σε βοηθά να οργανώνεις τις σκέψεις, τους στόχους και την προσωπική σου πρόοδο.
VOICE HEALINGΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
01 / 06
Voice Healing από τον Σταύρο Πλουμιστό

Η φωνή ενεργοποιεί τον κόσμο των νοερών εικόνων

Οι καθοδηγούμενοι διαλογισμοί συνδυάζουν τη φωνή, τον ρυθμό και τη μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων, δημιουργώντας ένα περιβάλλον αυτοσυγκέντρωσης, αυτογνωσίας και προσωπικής παρατήρησης.

Καθοδηγούμενη φωνήΗχητικές δονήσειςΝοερές εικόνες
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ VOICE HEALING
Επιλέγεις συνεδρία ή podcast
Δημιουργείς έναν ήρεμο χώρο
Ακολουθείς τη φωνητική καθοδήγηση
Σχηματίζεις θετικές νοερές εικόνες
Επαναλαμβάνεις με συνέπεια
Πώς λειτουργεί το Voice Healing

Μια οργανωμένη διαδρομή καθοδηγούμενης ακρόασης

Επιλέγεις το θέμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου, ακούς σε έναν ήρεμο χώρο και ακολουθείς τη φωνητική καθοδήγηση. Η διαδικασία σε προσκαλεί να συγκεντρωθείς, να παρατηρήσεις και να δημιουργήσεις νέες εσωτερικές εικόνες.

ΕπιλογήΑκρόασηΑπεικόνισηΕπανάληψη
Η μεθοδολογία των νοερών εικόνων

Η σκέψη αποκτά μορφή, χρώμα και κατεύθυνση

Μέσα στον νοητικό χώρο σχηματίζονται εικόνες φωτός, φύσης, δύναμης, αγάπης και νέων δυνατοτήτων. Η φωνή καθοδηγεί την προσοχή και βοηθά τον ακροατή να βιώσει συνειδητά τη θετική εσωτερική απεικόνιση.

Νοερή απεικόνισηΘετικές εικόνεςΕσωτερική συγκέντρωση
VOICE
HEALING
ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ
ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΙΑΣΗ
ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ
PODCASTS ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ
Θεραπευτικές συνεδρίες και podcasts

Ένας κόσμος περιεχομένου για διαφορετικές ανάγκες

Η πλατφόρμα περιλαμβάνει θεματικές συνεδρίες και podcasts για την αυτογνωσία, τις πεποιθήσεις, την αυτοεκτίμηση, τη διαχείριση του άγχους, την προσωπική εξέλιξη και θέματα της καθημερινής ζωής.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ
ΔΗΛΩΝΟΥΝ
ΜΑΡΙΑ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΣΠΥΡΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ
ΝΙΚΗΤΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΑΡΗΣ
ELVI
ΕΛΕΝΗ
ΛΙΤΣΑ
ΚΛΥΤΗ
ΣΩΤΗΡΗΣ
Είπαν για το Voice Healing

Αληθινές φωνές, διαφορετικές προσωπικές εμπειρίες

Δώδεκα άνθρωποι μοιράζονται τη δική τους προσωπική εμπειρία από τη μέθοδο και την καθοδηγούμενη διαδικασία ακρόασης. Δείτε και ακούστε τι δηλώνουν για την επαφή τους με το Voice Healing.

12 μαρτυρίεςΠροσωπικές εμπειρίεςΑληθινές φωνές
Voice Healing
Πλάνο Θεραπείας
Premium Plan

Πλήρης πρόσβαση σε όλο το Voice Healing

Αποκτήστε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του Voice Healing για έναν μήνα. Το Premium Plan περιλαμβάνει τις θεραπευτικές συνεδρίες και τα podcasts που είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα.

65€
Πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του Voice Healing
ΕΠΙΛΟΓΗ PREMIUM PLAN
ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΡΟΗ

ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

ΜΗΝΥΜΑ / ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

PLOUMISTOS.COM

Επικοινωνία με τον Σταύρο Πλουμιστό

Για πληροφορίες, ραντεβού ή προσωπική επικοινωνία, συμπληρώστε τη φόρμα και στείλτε το μήνυμά σας.

Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.

PLOUMISTOS LIVE VIDEO

🎥 Τα πιο πρόσφατα βίντεο
Φόρτωση βίντεο…
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,638,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2216,ΑΠΟΨΕΙΣ,125,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,246,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1362,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,559,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1740,ΒΙΝΤΕΟ,1329,ΒΟΛΟΣ,134,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,346,Ειδηση-ολόγιο,9239,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8153,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2226,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,100,ΖΩΗ,250,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,181,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,165,ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ,47,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1772,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,71,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,948,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6965,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6451,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,107,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,114,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1362,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3542,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,114,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,137,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,1050,Eco-News,3024,GP - info,5,voice healing therapy,113,
ltr
item
Στ. Πλουμιστός: «Ρουκέτα» για τους εμβολιασμένους από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων – Κίνδυνος με το πιστοποιητικό BARCODE
«Ρουκέτα» για τους εμβολιασμένους από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων – Κίνδυνος με το πιστοποιητικό BARCODE
«Ρουκέτα» για τους εμβολιασμένους από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων – Κίνδυνος με το πιστοποιητικό BARCODE
https://www.el.gr/wp-content/uploads/2021/07/gobbar-1024x567.jpg
Στ. Πλουμιστός
https://www.ploumistos.com/2021/07/barcode_14.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/07/barcode_14.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content