Το εμβόλιο της Astra Zeneca μετονομάζεται σε "Vaxzevria" - Βαξζέβρια) και περιέχει "αδενοϊό Χιμπατζή" (ΒΙΝΤΕΟ)

Το εμβόλιο της Astra Zeneca μετονομάζεται σε "Vaxzevria" - Βαξζέβρια) και περιέχει "αδενοϊό Χιμπατζή" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Σύμφωνα λοιπόν με επίσημο έγγραφο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που συντάχθηκε στις Βρυξέλλες στις 29-1-2021 και αφορά "Εκτελεστική απόφαση της Επιτροπής για χορήγηση άδειας κυκλοφορίας υπό αίρεση" στο εμβόλιο της Astra Zeneca (AZD1222 - το οποίο πλέον, μετά το φιάσκο, μετονομάζεται σε "Vaxzevria" - Βαξζέβρια), στην παράγραφο (4) του σκεπτικού της απόφασης, αναφέρεται η ύπαρξη "αδενοϊού Χιμπατζή":

"(4) Η επιτροπή φαρμάκων για ανθρώπινη χρήση θεωρεί ότι η «Αδενοϊός Χιμπατζή που κωδικοποιεί τη γλυκοπρωτεΐνη της ακίδας (S) του SARS‑CoV‑2 (ChAdOx1-S)» είναι μια νέα δραστική ουσία"! Δείτε εδώ ολόκληρο το παραπάνω επίσημο έγγραφο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στα ελληνικά.Τι σημαίνει ο χαρακτηρισμός "νέα δραστική ουσία"; Ότι είναι αδοκίμαστη, ανεξερεύνητη, άγνωστη ως προς τις τυχόν θεραπευτικές και παρενεργειακές επιδράσεις ή επιπτώσεις της, τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα!

Και αυτή η "νέα δραστική ουσία" με "αδενοϊό Χιμπατζή" έλαβε μέσα σε 17 μόλις ημέρες άδεια υπό αίρεση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, λαμβάνοντας την ονομασία ChAdOx1-S! Όπου ακριβώς το Ch σημαίνει Χιμπαντζής (Chimpanzee), ο Ad σημαίνει Αδενοϊός (Adenovirus) και το Ox σημαίνει Οξφόρδη (Oxford)!Γι΄ αυτό ακριβώς πάνω στα μπουκαλάκια του Εμβολίου Οξφόρδης/Astra Zeneca (νυν εμβόλιο Vaxzevria) αναγράφεται η νέα δραστική ουσία "ChAdOx1-S", που κανείς σχεδόν από τους εμβολιασμένους δεν γνώριζε ως τώρα ότι σήμαινε "Χιμπατζής"!Ιδού και το αντίστοιχο αγγλικό έγγραφο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με τον "Chimpanzee Adenovirus", που μπορείτε να δείτε εδώ.

ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ...ΧΙΜΠΑΤΖΗΔΕΣΌπως φαίνεται και στον επεξηγηματικό πίνακα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, παίρνουν ένα κομμάτι του γενετικού κώδικα που συνθέτει την πρωτεΐνη - ακίδα του κορωνοϊού νυχτερίδας και την βάζουν μέσα σε έναν αδενοϊό Χιμπτατζή, εισάγοντάς τα με εμβόλιο στον άνθρωπο, ώστε να προκληθεί σύνθεση ακίδων και ταυτόχρονη ανοσοαπόκριση του οργανισμού. Αντί αυτών όμως σε μερικές περιπτώσεις έχουμε τελικά πρόκληση θρόμβωσης, βαριάς και δύσκολης, μέχρι και αιμοραγικής, που οδηγεί ακόμη και σε θάνατο! Αυτή είναι η περίφημη τεχνολογία των κορωνοϊών, των αδενοϊών, των νυχτερίδων και των χιμπατζήδων;

Β. ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ
ΘΡΟΜΒΩΣΕΙΣ

Και αναρωτιούνται κάποιοι ακόμη "γιατί προκαλεί θρομβώσεις"... Γιατί στέλνει υγιέστατους ανθρώπους στα νοσοκομεία και τον τάφο... Ενώ κάποιοι πάλι συνέχιζαν όλον αυτό τον καιρό να μας λένε πως "τα εμβόλια της Astra Zeneca είναι απολύτως ασφαλή" (Μητσοτάκης, Alpha Τηλεόραση, 22/4/2021)

Βέβαια, μετά το διεθνή σάλο, με τα απανωτά περιστατικά θρομβώσεων, ακόμη και εγκεφαλικών, που οδήγησαν σε νοσοκομείο, σωματική και ψυχική οδύνη ή και θάνατο δεκάδες ανθρώπους μετά τον εμβολιασμό με Astra Zeneca, πολλές χώρες ανέστειλαν, μετέθεσαν, περιόρισαν ή και σταμάτησαν/απαγόρευσαν το επικίνδυνο εμβόλιο, όπως η Νορβηγία!

Η επίσημη όμως Ε.Ε. "δεν είδε, δεν άκουσε, δεν συνδέει" τις θρομβώσεις με το εμβόλιο, ακριβώς για να μην υποστεί τις συνέπειες, να μην ακυρώσει εκατομμύρια δόσεις και το πρόγραμμα εμβολιασμού, αλλά και να μην ΄δεχθεί την μήνη του κόσμου, των συγγενών και οικογενειών των θυμάτων του εμβολίου του "Χιμπαντζή"!

Με πλάγιο όμως τρόπο, ο ίδιος ο Μαργαρίτης Σχοινάς, Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ανακοίνωσε από ότι από το φθινόπωρου του 2021 η Ε.Ε. θα προμηθεύεται μόνο εμβόλια mRNA και άρα όχι αδενοϊού, άρα όχι Astra Zeneca! Αλλά εδώ πρόκειται για οβιδιακή μετάλλαξη της Ε.Ε. που ενώ από την μια λέει πως το Astra Zeneca είναι ασφαλές και πως δήθεν δεν συνδέεται με τις θρομβώσεις, από την άλλη το αποκλείει οριστικά στο άμεσο μέλλον, με αιτιολογία τις μη έγκαιρες παραδόσεις...

Μέχρι τότε ο κόσμος, οι Ευρωπαίοι, όπως και οι Ελλαδίτες και οι Κύπριοι Έλληνες, πρέπει να "εξαντλήσουν" τα προηγούμενα αποθέματα, άρα και το αγγλο-σουηδικό Astra Zeneca, κλείνοντας για άλλη μια φορά τα μάτια στις ξαφνικές θρομβώσεις και τους θανάτους που προκαλούν, όχι σε ασθενείς, αλλά σε υγιείς!

"4.4 ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ"

Όμως από την πίσω πόρτα, ο ΕΜΑ υποχρέωσε κατά κάποιο τρόπο την Astra Zeneca να επικαιροποιήσει τις φαρμακευτικές πληροφορίες του εμβολίου, τα γνωστά χαρτάκια που υπάρχουν μέσα στις συσκευασίες φαρμάκων και τις ανάρτησε στην σελίδα του ίδιου του ΕΜΑ, σε όλες τις γλώσσες, αποκαλύπτοντας πια, στην παράγραφο 4.4. υπό τον τίτλο "Ειδικές προειδοποιήσεις και προφυλάξεις κατά την χρήση", ότι μετά τον εμβολιασμό ναι, όντως μπορούν να εκδηλωθει σύνδρομο θρόμβωσης με θρομβοπενία και σε ασυνήθιστα μάλιστα μέρη όπως ο εγκέφαλος, τα σπλάχνα και οι αρτηρίες, που σε ορισμένες περιπτώσεις οδηγούν στον θάνατο! Σκοτώνουν δηλαδή όχι κάποιον ασθενή, αλλά κάνουν ασθενή κάποιον υγιή! Εντελώς υγιή, γεμάτο ζωή και ελπίδα! Μόνο και μόνο, γιατί άκουσε την Κυβέρνηση και τα ΜΜΕ που έλαβαν εκατομμύρια για το "μένουμε μέσα", ότι πρέπει να κάνουνε το εμβόλιο και της Astra Zeneca (Vaxzervia), αρνούμενοι μάλιστα ότι συνδέεται με θρομβώσεις, ενώ συνδέεται και τις προκαλεί με ατράνταχτες διαβεβαιώσεις, καρφιτσωμένες στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων:

"Σύνδρομο θρόμβωσης μαζί με θρομβοπενία και διαταραχές της πηκτικότητας
Μετά από τον εμβολιασμό με το Vaxzevria έχουν παρατηρηθεί, σε πολύ σπάνια συχνότητα, περιστατικά συνδρόμου θρόμβωσης μαζί με θρομβοπενία (TTS), τα οποία συνοδεύονταν σε ορισμένες περιπτώσεις από αιμορραγία. Σε αυτά περιλαμβάνονται σοβαρά περιστατικά που εκδηλώνονται ως φλεβική θρόμβωση, συμπεριλαμβανομένων μη συνηθισμένων θέσεων όπως είναι η θρόμβωση του εγκεφαλικού φλεβώδους κόλπου, η σπλαγχνική φλεβική θρόμβωση, καθώς και η αρτηριακή θρόμβωση, ταυτόχρονα με θρομβοπενία. Ορισμένες περιπτώσεις είχαν θανατηφόρο έκβαση. Η πλειοψηφία αυτών των περιστατικών εκδηλώθηκε μέσα στις πρώτες τρεις εβδομάδες μετά από τον εμβολιασμό και εμφανίστηκε κυρίως σε γυναίκες ηλικίας κάτω των 60 ετών.

Οι επαγγελματίες της υγείας θα πρέπει να βρίσκονται σε εγρήγορση για σημεία και συμπτώματα θρομβοεμβολής και/ή θρομβοπενίας. Οι εμβολιασθέντες συνιστάται να απευθυνθούν άμεσα σε γιατρό σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων τύπου δύσπνοιας, πόνου στο στήθος, οιδήματος του ποδιού, άλγους του ποδιού, εμμένοντος κοιλιακού άλγους μετά από τον εμβολιασμό. Επιπρόσθετα, όσοι εμφανίζουν νευρολογικά συμπτώματα συμπεριλαμβανομένης της σοβαρής ή εμμένουσας κεφαλαλγίας, θαμπής όρασης, σύγχυσης ή σπασμών μετά από τον εμβολιασμό, ή οι οποίοι εμφανίζουν δερματικές εκχυμώσεις (πετέχειες) εκτός του σημείου χορήγησης του εμβολίου μετά από μερικές ημέρες, θα πρέπει να απευθυνθούν άμεσα σε γιατρό.

Άτομα που έχουν διαγνωστεί με θρομβοπενία εντός τριών εβδομάδων μετά τον εμβολιασμό με Vaxzevria πρέπει να διερευνώνται ενεργά για σημεία θρόμβωσης. Παρομοίως, άτομα που παρουσιάζουν θρόμβωση εντός τριών εβδομάδων από τον εμβολιασμό πρέπει να αξιολογούνται για θρομβοπενία.

Το σύνδρομο θρόμβωσης μαζί με θρομβοπενία (TTS) απαιτεί εξειδικευμένη κλινική αντιμετώπιση. Οι επαγγελματίες υγείας πρέπει να συμβουλεύονται τις ισχύουσες κατευθυντήριες οδηγίες και/ή να συμβουλεύονται ειδικούς (π.χ. αιματολόγους, ειδικούς στην πηκτικότητα) για τη διάγνωση και τη θεραπεία αυτής της κατάστασης".

Αυτά τα είπε κανείς σε όσους πήγαν να εμβολιάστηκαν με Astra Zeneca (Vaxzervia); Τα ανακοίνωσαν οι Ειδικοί, οι Πρωθυπουργοί, οι Υπουργοί και τα ΜΜΕ, για να πάει ο κόσμος να εμβολιαστεί αμέριμνος;

Αν δεν σας είπανε, αν σας τα κρύψανε, τότε σας οφείλουν όχι μόνο μια τεράστια συγνώμη και μια τεράστια παραίτηση, αλλά και μια τεράστια αποζημίωση σε περίπτωση άμεσης ή μεταγενέστερης νοσηλείας, βλάβης ή θανάτου, από "αδενοϊό Χιμπατζή"!

Γ. ΠΩΣ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ

Υπάρχει τέλος ένα ακόμη θέμα για να ξεδιαλυθεί. Το πώς παράγεται το εμβόλιο της Astra Zeneca (Vaxzervia), που όπως αναφέρεται ρητά στην σελίδα σχετικών πληροφοριών του ΕΜΑ (δείτε εδώ) περιέχει "αδενοϊό Χιμπατζή":
"Μια δόση (0,5 ml) περιέχει:
Αδενοϊό Χιμπατζή που κωδικοποιεί τη γλυκοπρωτεΐνη της ακίδας (S) του SARSCoV2 (ChAdOx1-S)* , όχι λιγότερο από 2,5 × 108 μολυσματικές μονάδες (Inf.U)

*Παράγεται σε γενετικά τροποποιημένα εμβρυϊκά νεφρικά κύτταρα ανθρώπου (HEK) 293 και μέσω τεχνολογίας ανασυνδυασμένου DNA.

Αυτό το προϊόν περιέχει γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (GMOs)"!

Άρα λοιπόν "παράγεται σε γενετικά τροποποιημένα εμβρυϊκά κύτταρα ανθρώπου (ΗΕΚ) 293! Δηλαδή από κύτταρα νεφρού εμβρύου που εκτρώθηκε το 1973, όπως φανερώνει ο κωδικός "ΗΕΚ 293", (Human Embryonic Kidney - Ανθρώπινο Εμβρυϊκό Νεφρό)! Ένα άγνωστο έμβρυο, που αμβλώθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες και σήμερα θα ήταν 48 ετών, με δικά του παιδιά...

Αυτά όμως κανείς δεν τα είπε στον κόσμο πριν κάνει το εμβόλιο των θρομβώσεων. Και έπειτα ρωτούν "γιατί";

"ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ, ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ"
Αντέδρασε μόνον το μέλος της Επιτροπής Φαρμακοεπαγρύπνησης Καθηγητής Παναγιώτης Βλαχογιαννόπουλος, με παραίτηση διαμαρτυρίας την 1η Απριλίου 2021 για την μη σύνδεση των θρομβώσεων με το εμβόλιο, ούτε καν την εξέταση των περιπτώσεων, καταγγέλοντας στον Γιώργο Σαχίνη και το Ράδιο 98.4, τους "χαρτογιακάδες", τους "ηλίθιους και κακούς", που δεν τολμούν καν να εξετάσουν την τυχόν συνάφεια εμβολίων και θρομβώσεων, που συμβαίνουν μετά τον εμβολιασμό!

Και κανείς Υπουργός ή Πρωθυπουργός δεν παραιτήθηκε! Ούτε καν η Αντιπολίτευση τόλμησε να μιλήσει!

Και 21 ημέρες μετά την παραίτηση, βγαίνει ο Πρωθυπουργός στον Άλφα και διαβεβαιώνει ότι το εμβόλιο της Άστρα Ζένεκα είναι απολύτως ασφαλές, ενώ εξακολουθούν τα προβλήματα και οι παρενέργειες, όχι σε αριθμούς, αλλά σε ανθρώπους, αναγκάζοντας την Νορβηγία να σταματήσει εντελώς την χρήση του συγκεκριμένου εμβολίου! Στην ουσία το απαγόρευσε απολύτως!

Την ίδια στιγμή κάπου αλλού εξακολουθούν να αποκρύβουν όλα αυτά από τον κόσμο, καλώντας τον να σπεύσει να εμβολιαστεί, για να έχει "προνόμια"! Κάποιοι όμως αντί προνόμια, θα ζήσουν τον εφιάλτη!

Τι… περιέχουν τα εμβόλια

Σύμφωνα με το wikipedia, τα εμβόλια κατά της COVID-19 που είναι εγκεκριμένα για επείγουσα ή πλήρη χρήση είναι τα εξής:

BBIBP-CorV (Κίνα: Sinopharm, Πανεπιστήμιο Πεκίνου) – Τεχνολογία: Αδρανοποιημένος ιός SARS-CoV-2

Oxford–AstraZeneca COVID-19 (Μεγάλη Βρετανία: Πανεπιστήμιο Οξφόρδης, AstraZeneca, CEPI) – Τεχνολογία: Ιικός φορέας αδενοϊού ChAdOx1

Moderna COVID-19 (ΗΠΑ: Moderna, NIAID, BARDA, CEPI) – Τεχνολογία: RNA ενθυλακωμένο σε νανοσωματίδια λιπιδίων (mRNA)

Pfizer–BioNTech COVID-19 (ΗΠΑ, Γερμανία: BioNTech, Pfizer) – Τεχνολογία: RNA ενθυλακωμένο σε νανοσωματίδια λιπιδίων (mRNA)

Sputnik V COVID-19 (Ρωσία: Gamaleya Research Institute of Epidemiology and Microbiology) – Τεχνολογία: Συνδυαστικός ιικός φορέας αδενοϊού, τύπου 5 και τύπου 26 (Ad5 και Ad26)

CoronaVac (Κίνα: Sinovac) – Τεχνολογία: Αδρανοποιημένος ιός SARS-CoV-2

Ad5-nCoV (Κίνα: CanSino Biologics) – Τεχνολογία: Ιικός φορέας αδενοϊού, τύπου 5 (Ad5)

BBV152, Covaxin (Ινδία: Bharat Biotech, Indian Council of Medical Research) Τεχνολογία: Αδρανοποιημένος ιός SARS-CoV-2

Ad26.COV2.S (ΗΠΑ και Ολλανδία: Janssen Pharmaceutica, Johnson & Johnson, BIDMC) – Τεχνολογία: Ιικός φορέας αδενοϊού, τύπου 26 (Ad26)

EpiVacCorona (Ρωσία: State Research Center of Virology and Biotechnology VECTOR) – Τεχνολογία: Πεπτίδια ιού SARS-CoV-2 (πρωτεϊνες)

Το διάβασα στο noiazomai.gr
"Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Πατήστε την εικόνα για να δείτε όλη την συλλογή

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Εκπαίδευση για την Αφύπνιση του Νουπατήστε την εικόνα για να πάρετε πληροφορίες
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,496,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2075,ΑΠΟΨΕΙΣ,102,Άρθρα,826,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,150,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,822,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,192,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,898,ΒΙΝΤΕΟ,301,ΒΟΛΟΣ,96,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1852,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,206,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,1855,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,38,ΕΡΕΥΝΕΣ,63,ΖΩΗ,221,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,65,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,70,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,892,Κόσμος,10055,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,53,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,604,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1632,Πολιτική,6930,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6161,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,80,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,64,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1224,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3191,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,74,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,110,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,712,Eco-News,2883,GP - info,5,voice healing therapy,47,
ltr
item
Ploumistos.com: Το εμβόλιο της Astra Zeneca μετονομάζεται σε "Vaxzevria" - Βαξζέβρια) και περιέχει "αδενοϊό Χιμπατζή" (ΒΙΝΤΕΟ)
Το εμβόλιο της Astra Zeneca μετονομάζεται σε "Vaxzevria" - Βαξζέβρια) και περιέχει "αδενοϊό Χιμπατζή" (ΒΙΝΤΕΟ)
Το εμβόλιο της Astra Zeneca μετονομάζεται σε "Vaxzevria" - Βαξζέβρια) και περιέχει "αδενοϊό Χιμπατζή" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://1.bp.blogspot.com/-3vKmMLPfi3M/YPWO1vLUgNI/AAAAAAAAMg4/yJRafsj3UEMCg3kKbcbh8RaV5Lhn3oVnwCLcBGAsYHQ/w400-h225/XIMPATZH%2B%25CE%259D%2B2.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-3vKmMLPfi3M/YPWO1vLUgNI/AAAAAAAAMg4/yJRafsj3UEMCg3kKbcbh8RaV5Lhn3oVnwCLcBGAsYHQ/s72-w400-c-h225/XIMPATZH%2B%25CE%259D%2B2.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/07/astra-zeneca-vaxzevria.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/07/astra-zeneca-vaxzevria.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content