ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ... «Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση χωρίς αποκλεισμούς» το 2023

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ... «Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση χωρίς αποκλεισμούς» το 2023

👉Μια νέα έκθεση που δημοσιεύθηκε από το Stimson Center περιέχει προτάσεις και βήματα με στόχο τις μεταρρυθμίσεις στον δρόμο για παγκόσμια διακυβέρνηση και έναν χάρτη πορείας που καταλήγει σε μια προτεινόμενη «Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση χωρίς αποκλεισμούς» το 2023!!!

Το έγγραφο 117 σελίδων αναφέρει, ότι υπάρχει λόγος για «συγκρατημένη αισιοδοξία», παρά τις διάφορες συνεχιζόμενες απειλές κατά της πολυμερούς συνεργασίας, όπως ο ισχυρός διεθνής ανταγωνισμός για την εξουσία, ο εθνικισμός και ο λαϊκισμός, οι κοινωνικοοικονομικές αποτυχίες και οι περιβαλλοντικοί κίνδυνοι.

Σύμφωνα με την μελέτη, ιδέες όπως ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο (στο πλαίσιο της Μεγάλης Επανεκκίνησης - ΕΔΩ) και μια νέα παγκόσμια συμφωνία, προτάθηκαν ήδη από τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, António Guterres, αντιπροσωπεύοντας μια σταθερή εννοιολογική αφετηρία για μια ουσιαστική επανεξέταση των Ηνωμένων Εθνών, προκειμένου να καταστήσει τον οργανισμό πιο αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση παγκόσμιων προκλήσεων και φυσικά προάγγελο μίας νέας παγκόσμιας ηγεσίας (ή ίσως διαρχίας, Ανατολή και Δύση).ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Οι ουσιαστικές προτάσεις της έκθεσης σχετίζονται με δώδεκα δεσμεύσεις-βήματα που έχουν εγκριθεί ήδη από τον ΟΗΕ το περασμένο έτος.

Οι προτάσεις βήματα είναι τα παρακάτω:
 • Δημιουργία μίας G20 + που θα συντονίζεται καλύτερα με το σύστημα των Ηνωμένων Εθνών και τα ιδρύματα του Bretton Woods ·
 • Καθορισμός και εφαρμογή παγκόσμιων στόχων προσαρμογής του κλίματος ·
 • Μετάβαση από τη σημερινή Επιτροπή για την Ειρήνη του ΟΗΕ σε ένα ενισχυμένο Συμβούλιο για την Ειρήνη του ΟΗΕ, επιδιώκοντας την καθολική αποδοχή και ενίσχυση του Διεθνούς Δικαστηρίου και του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου ·
 • Βελτίωση της πλήρους εφαρμογής της σύμβασης για την εξάλειψη όλων των μορφών διακρίσεων κατά των γυναικών
 • Δημιουργία διεθνούς δικαστηρίου κατά της διαφθοράς (σ.σ. θα απονέμει αδέκαστη δικαιοσύνη;;;)
 • Δημιουργία ενός Κοινοβουλευτικού Δικτύου των Ηνωμένων Εθνών ως ένα βήμα προς μια πλήρη συνέλευση (Παγκόσμιο Κοινοβούλιο)
 • Δημιουργία νέου «χρηματοδοτικού συμπαγούς» για την βελτίωση της χρηματοδότησης του συστήματος των Ηνωμένων Εθνών (σ.σ. Παγκόσμιο Ταμείο που θα μοιράζει επιδόματα ή θα εξαγοράζει και χρέη;;;)
 • Ίδρυση του αξιώματος «πρωταθλητή της κοινωνίας των πολιτών των Ηνωμένων Εθνών και του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου Νέων» (σ.σ. οι πιο υπάκουοι θα ανταμείβονται με αξιώματα. Προφανώς, αν πάρουμε δείγμα από το τώρα, ειδικά εκείνοι που θα «ρουφιανεύουν» πολίτες μέσω συλλογικοτήτων).
 • Δημιουργία ενός Παγκόσμιου Συμβουλίου Απειλών για την Υγεία, μιας Σύμβασης Πλαισίου Πανδημίας και της ενίσχυσης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (σ.σ. Χωρίς κορωνοϊό δεν πάνε πουθενά).
ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ – ΠΟΙΟ ΕΤΟΣ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Η προτεινόμενη στρατηγική για την εφαρμογή αυτών και άλλων αλλαγών, σύμφωνα με το Stimson, θα πρέπει να καθοδηγείται από μια «ολοκληρωμένη, διακυβερνητική και πολυμερή προπαρασκευαστική προσπάθεια», με στόχο την «πραγματική καινοτομία του συστήματος των Ηνωμένων Εθνών», ώστε να «συμβαδίζει με την παρούσα ειρήνη και την ασφάλεια, την αειφόρο ανάπτυξη (σ.σ. Ατζέντα 2030) και τις προκλήσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα (σ.σ. νοιάζονται άλλωστε, τόσο πολύ για τους ανθρώπους)».

Το think tank προτείνει κι άλλα συγκεκριμένα βήματα, προκειμένου να τεθεί σε κίνηση αυτή η διαδικασία, προετοιμάζοντας το έδαφος για μια Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση, χωρίς αποκλεισμούς, το έτος 2023, η οποία προωθήθηκε από «έξυπνους συνασπισμούς (;;;)» κυβερνήσεων, οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών και άλλων ενδιαφερομένων.

Τα προτεινόμενα βήματα περιλαμβάνουν:
 • Την δημιουργία μιας οργανωτικής ομάδας στη Γραμματεία των Ηνωμένων Εθνών
 • Την συγκρότηση προπαρασκευαστικών επιτροπών σε διαφορετικές ηπείρους
 • Την διεξαγωγή φόρουμ πολιτών
 • Μια κοινοβουλευτική διάσκεψη
 • Μια εκδήλωση για νέους και άλλες διαλεκτικές εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο και στο διαδίκτυο
 • Την δημιουργία ενός διαφορετικού διεθνούς συμβουλευτικού οργάνου
 • Την δημιουργία «ενός παγκοσμίου κινήματος», προκειμένου να κινητοποιηθεί η λαϊκή υποστήριξη (σ.σ. προπαγάνδα προς δημιουργία παγκόσμιας λαϊκής βάσης) και να προωθηθεί η πολιτική βούληση.
Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, το Stimson Center μαζί με το Ακαδημαϊκό Συμβούλιο για το Σύστημα των Ηνωμένων Εθνών, το Plataforma CIPÓ και το Πανεπιστήμιο Leiden ξεκίνησαν ένα Παγκόσμιο Δίκτυο Καινοτομίας για την Διακυβέρνηση σε εκδήλωση στις 24 Ιουνίου. Σύμφωνα με τους ίδιους, «αυτή η νέα συνεργασία θα κάνει έρευνα πολιτικής με έμφαση «στην ανάλυση και την αντιμετώπιση των κενών» σε ένα σύνολο ευρέως καθορισμένων τομέων παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Το διάβασα στο el.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,429,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1948,ΑΠΟΨΕΙΣ,42,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,107,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,694,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,128,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,754,ΒΙΝΤΕΟ,189,ΒΟΛΟΣ,57,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1814,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,151,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,110,ΕΛΛΑΔΑ,856,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,25,ΕΡΕΥΝΕΣ,46,ΖΩΗ,142,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,37,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,39,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,380,Κόσμος,9504,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,46,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,364,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1519,Πολιτική,6798,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5935,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,73,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1102,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2590,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,35,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,88,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,618,Eco-News,2754,GP - info,5,voice healing therapy,36,
ltr
item
Ploumistos.com: ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ... «Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση χωρίς αποκλεισμούς» το 2023
ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ... «Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση χωρίς αποκλεισμούς» το 2023
ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ... «Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση χωρίς αποκλεισμούς» το 2023
https://igata.gr/wp-content/uploads/2020/11/the-great-reset-e1606160428668.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/07/2023.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/07/2023.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content