Η επιβεβαίωση της πρόβλεψης του Στ. Πλουμιστού: Το πρώτο σκαλοπάτι για τον "νέο άνθρωπο" το 2022

Η επιβεβαίωση της πρόβλεψης του Στ. Πλουμιστού: Το πρώτο σκαλοπάτι για τον "νέο άνθρωπο" το 2022

👉Στις 12 Νοεμβρίου 2018 ο Σταύρος Πλουμιστός έκανε την πρόβλεψη (διαβάστε όλη την πρόβλεψη ΕΔΩ) με τίτλο: Τι έρχεται το 2019 στην Ελλάδα [Τα γεγονότα - οικονομία -πρόσωπα] όπου αναφέρει ξεκάθαρα τι θα ξεκινούσε το 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ 

Τα χρόνια της δανεικής ευτυχίας τελείωσαν και πρέπει να προσαρμοστούμε στα χρόνια της συνέπειας των επιλογών μας και το 2019 είναι το πρώτο σκαλοπάτι προς αυτή την πορεία η οποία δεν θα κουραστώ να σας το υπενθυμίζω, ότι θα είναι δύσκολη από τον Μαΐου του 2020. Αλλά μέχρι τότε υπάρχει καιρός.... Ωστόσο το 2019 είναι η χρονιά που θα μας βοηθήσει να αξιοποιήσουμε κατάλληλα τις ευκαιρίες που θα μας προσφερθούν, είτε να θέσουμε τις βάσεις για τα θεμέλια της μετέπειτα ζωής μας.

«Ένας νους που αφυπνίζεται μέσα από καινούριες εμπειρίες, δεν γίνεται να γυρίσει στις παλιές του διαστάσεις».

  • Έχω αναφέρει κατά επανάληψη ότι η Ελλάδα έχει μια "θεϊκή" προστασία, όσο κι αν κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο. Δυστυχώς οι άνθρωποι που είτε λόγω άγνοιας είτε λόγω εγωϊστικής ισχυρογνωμοσύνης επιλέξουν το δρόμο της δικής τους πορείας (χαμηλής δόνησης) θα βρεθούν στο μέσο μεγάλης καταιγίδας τελείως απροστάτευτοι (από τις 22 Μαΐου 2019). 
  • Ο λόγος είναι ότι το στρατόπεδο του σκότους (οι επικυρίαρχοι) πλέον θα επιχειρήσει κλιμάκωση με σκοπό την ακόμη μεγαλύτερη χειραγώγηση των ανθρώπων για να εξυπηρετήσει τους δικούς του μη εξελικτικούς σκοπούς σε μια εποχή που η ανθρωπότητα ετοιμάζεται και είναι όπως είπαμε στο κατώφλι μια μεγάλης συνειδησιακής αλλαγής. Είναι κάτι σαν ένα είδος τελικής αναμέτρησης (από τις 22 Μαΐου 2019 έως τις 14 Σεπτεμβρίου 2020) ανάμεσα στα δύο στρατόπεδα, αυτό του Φωτός και της πνευματικής εξέλιξης της ανθρωπότητας και αυτό του σκότους και της πνευματικής υποβάθμισης.
  •  Η ειρωνεία είναι ότι οι άνθρωποι νομίζουν ότι δεν μπορούν να «κάνουν διαφορετικά» και αναπόφευκτα πρέπει να περάσουν τις δυσκολίες (συνέπειες της ασυνειδησίας τους), ενώ το όλο θέμα βρίσκεται στην ελεύθερη τους βούληση, που όμως δυστυχώς δεν είναι και τόσο συνειδητοί στον τρόπο με τον οποίο τη χρησιμοποιούν. 
  • Η λύση στην εγωϊστική ισχυρογνωμοσύνη είναι η Αγάπη. Και αυτή την Αγάπη, την κουβαλάμε μέσα μας από τότε που ο Δημιουργός μας, μας προίκισε με την θεία σπίθα τη νόησης. Μήπως ήρθε η ώρα να την απελευθερώσουμε; Μήπως ήρθε η ώρα να δείξουμε τα πραγματικά συναισθήματα μας; Μήπως ήρθε η ώρα να είμαστε αληθινοί;
Λίγους μήνες μετά στις 2 Δεκεμβρίου 2019 ο Στ. Πλουμιστός μίλησε ακόμη πιο ξεκάθαρα για το 2020 (διαβάστε όλη την πρόβλεψη ΕΔΩ): Τι θα συμβεί στην Ελλάδα και τον κόσμο - Τι έρχεται το 2ο εξάμηνο της νέας χρονιάς;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ 

Η ανθρωπότητα είναι μπροστά σε μία επερχόμενη νέα εποχή, μία εποχή πολύ διαφορετική από αυτές που έχουμε γνωρίσει μέχρι στιγμής. Υπάρχουν πολλά σημάδια στην ανθρώπινη ψυχή που σηματοδοτούν αυτήν την αλλαγή και όπως λέω συχνά στις ομιλίες μου, ήρθε η ώρα για ένα κβαντικό και ψυχολογικό άλμα. Η νέα εποχή που ξημερώνει με την έλευση του 2020, δεν θα είναι η γη της επαγγελίας, αλλά μία δραστική αλλαγή των κοινωνιών σε μεγάλο βάθος.

Ειλικρινά η δοκιμασία θα μας φέρει στα όρια μας, ώστε να αναγκαστούμε θέλουμε δεν θέλουμε να επιλέξουμε μια από τις δυο επιλογές... αποκτήματα και ύλη ή αφύπνιση και πνευματική ισορροπία; (διαβάστε το άρθρο μου για την συμμόρφωση μας με την πνευματική οδό ΕΔΩ). Ίσως να αισθάνεστε εγκλωβισμένοι σε καθημερινές καταστάσεις και ανίκανοι να αποτινάξετε τα οικονομικά δεσμά που καθημερινά σας φέρνουν ασφυξία. Πριν τα τινάξετε όμως όλα στον αέρα και βρεθείτε στην μέση ενός χάους, ηρεμήστε, ανοίξτε το μυαλό σας, δείτε τις καταστάσεις από νέα οπτική, μέσα από ένα διαφορετικό πλαίσιο. Το ανοιχτό μυαλό και η ευελιξία θα σας οδηγήσουν σε δημιουργικές αποκαλύψεις και μια προσωπική ζωή που λόγο της πνευματικής αφύπνισης θα σας ηρεμήσει.

Το σημαντικό είναι να δώσουμε μεγάλη προσοχή στα σημάδια του Σύμπαντος, δηλαδή του δημιουργού (όπως τον εννοεί ο καθένας μας) ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε τις απαραίτητες για τον εαυτό μας αλλαγές, που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε ένα μικρό εξελικτικό βήμα.

Το 2020 είναι το έτος που θα συνειδητοποιήσουμε, τι είναι αυτό που θέλουμε πραγματικά στην ζωή μας καθώς η ψυχολογική πίεση που θα μας ασκήσει το 2ο εξάμηνο θα είναι ολοένα και μεγαλύτερη.

Κάθε άτομο θα περάσει μέσα από τη δική του εμπειρία για την απελευθέρωση από το παρελθόν προς την εσωτερική του μεταμόρφωση κι αυτή η διαδικασία θα έχει προσωπικό κόστος. Καμιά αλλαγή δεν γίνετε στην ζωή σου χωρίς να νιώσεις άβολα... Το 2020 είναι το πρώτο σκαλοπάτι για τον "νέο άνθρωπο" καθώς αυτή η χρονιά θα αποτελέσει την πύλη για τον γάμο τεχνολογίας και ανθρώπου είτε σε μηχανικό είτε σε κυτταρικό επίπεδο. Από το 2022 και μετά, χρόνο με τον χρόνο θα οδηγηθούμε σε ακόμη μεγαλύτερη πνευματική ανάταση καθώς η ανθρωπότητα θα βιώσει τη μεγαλύτερη κρίση της μέχρι σήμερα. Θα μεγαλώνει δηλαδή η ένταση των αρνητικών γεγονότων όσο εμείς δεν θα συναινούμε για την εσωτερική μας αλλαγή. Οι Φιλοσοφικές ιδέες που θα γεννηθούν στο τέλος της 10ετιας που ξημερώνει, θα επηρεάσουν τη βάση της ίδιας μας της σκέψης και θα οδηγήσουν σε μία ολοκληρωτική μεταμόρφωση ακόμη και των θρησκειών που πιστεύαμε...

ΟΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ... ΤΗΝ ΖΕΙΤΕ ΗΔΗ...

Στο Ισραήλ, ο κόσμος έχει αρχίσει και αντιδρά σοβαρά, καθώς τα μέτρα «χούντας» έχουν κάνει για τα καλά την εμφάνισή τους, ενώ οι πολιτικές δηλώσεις έχουν ξεφύγει, όπως συμβαίνει και στην Ελλάδα, με τάση να επιβληθεί παντού καθεστώς καταπίεσης.


Τελικά ποιος έχει την ευθύνη για τις παρενέργειες των εμβολίων;; Αδιανόητη δήλωση ηγέτη



"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1067,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1229,ΒΙΝΤΕΟ,796,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1526,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6344,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Η επιβεβαίωση της πρόβλεψης του Στ. Πλουμιστού: Το πρώτο σκαλοπάτι για τον "νέο άνθρωπο" το 2022
Η επιβεβαίωση της πρόβλεψης του Στ. Πλουμιστού: Το πρώτο σκαλοπάτι για τον "νέο άνθρωπο" το 2022
Η επιβεβαίωση της πρόβλεψης του Στ. Πλουμιστού: Το πρώτο σκαλοπάτι για τον "νέο άνθρωπο" το 2022
http://i2.wp.com/oloigiaolous.gr/site/wp-content/uploads/thumb.php_2.jpg?resize=720%2C380
https://i.ytimg.com/vi/Svej6RAtoP4/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/07/2022.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/07/2022.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content