Μέγα «σκάνδαλο» με τον κορωνοϊό και τους «ειδικούς»! Εμπλέκουν και την Google! «Θεωρίες συνωμοσίας», λέει η πολυεθνική

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

👉Μετά την «βόμβα» ότι Έλληνες «ειδικοί», σε συνεργασία με τον ζωολόγο που ονομάζεται

👉Μετά την «βόμβα» ότι Έλληνες «ειδικοί», σε συνεργασία με τον ζωολόγο που ονομάζεται Peter Daszak, πρόεδρος της ΜΚΟ «EcoHealth Alliance», ο οποίος συμμετείχε σε έρευνα που χρηματοδοτήθηκε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ με στόχο την παραγωγή θανατηφόρων ιών σε (κινεζικά) εργαστήρια, διαβεβαίωναν πως ο κορωνοϊός έχει φυσική προέλευση, ονομάζοντας «θεωρίες συνωμοσίας» τα περί ανθρώπινης προέλευσης του COVID, έρχεται νέο δημοσίευμα, αυτή την φορά από την Daily Mail, σύμφωνα με το οποίο η Google χρηματοδότησε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τον επιστήμονα -που συνδέεται με την Wuhan- και την… φιλανθρωπική του οργάνωση για περισσότερο από μια δεκαετία.

Η χρηματοδότηση αφορούσε διάφορες επιστημονικές μελέτες μεταξύ 2010 και 2018.

Η Google εξέδωσε την Τρίτη μια δήλωση λέγοντας: «Αυτές είναι γελοίες και αβάσιμες θεωρίες συνωμοσίας. Οι εφάπαξ φιλανθρωπικές επιχορηγήσεις που αναφέρονται δεν είχαν καμία σχέση με τον COVID. Δεν έχουμε ασχοληθεί με οποιαδήποτε έρευνα που σχετίζεται με τον COVID ή το εργαστήριο Wuhan.»

Η Google αρνείται λοιπόν πως η όποια χρηματοδότηση που έδωσε στον Daszak είχε σχέση με τον κορωνοϊό και τα πειράματα που φέρονται να έγιναν στο εργαστήριο της Wuhan στην Κίνα.Σημειώνεται πως ο Daszak υπεβλήθη σε έντονο έλεγχο από τότε που προέκυψε ότι, με πρόσχημα το φιλανθρωπικό του έργο, είχε προηγουμένως συνεργαστεί με το Ινστιτούτο ιολογίας του Γουχάν – το εργαστήριο που κατηγορείται ότι ήταν η πηγή της επιδημίας COVID-19.

Η EcoHealth Alliance, στην οποία προεδρεύει και στην οποία δόθηκαν 39 εκατομμύρια δολάρια από το Πεντάγωνο μεταξύ του 2013 και του 2020, παρείχε χρηματοδότηση στο εργαστήριο Wuhan για την έρευνα για κορωνοϊούς τα τελευταία χρόνια.

Υπενθυμίζεται ακόμα μία φορά πως ο Dazsak, ενώ χρηματοδοτούσε έρευνα για κορωνοϊούς, συνέταξε επιστολή, στην οποία «ειδικοί», μεταξύ των άλλων Έλληνες, διαβεβαίωναν πως ο κορωνοίός έχει φυσική προέλευση.

Όπως γράφουν οι theepochestimes:

Τώρα μπορεί να ειπωθεί δημοσίως: Η μαζική δημόσια εκστρατεία για να πείσει ή και να αναγκάσει τον κόσμο να αποδεχθεί την θεωρία ότι ο SARS-CoV2, ο ιός που προκαλεί τον COVID-19, προέκυψε φυσικά από μια κρεαταγορά στην Wuhan, ήταν hoax. Οι φρικτές λεπτομέρειες περιέχονται σε μια αναλυτική έκθεση στο περιοδικό Vanity Fair (https://www.vanityfair.com/news/2021/06/the-lab-leak-theory-inside-the-fight-to-uncover-covid-19s-origins).

Η πρώτη ερώτηση που προκύπτει είναι: Πώς πήραμε μια επιστημονική και μιντιακή συναίνεση ότι ο SARS-CoV2 προήλθε εξ’ αρχής από την κρεαταγορά της Wuhan; Η απάντηση είναι μια ομαδική επιστολή υπογεγραμμένη από κορυφαίους ιολόγους που εμφανίστηκε στην αξιόπιστη επιστημονική έκδοση The Lancet (https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(20)30418-9/fulltext).

Με βάση το άρθρο, η επιστολή οργανώθηκε από έναν ζωολόγο που ονομάζεται Peter Daszak, ο οποίος ο ίδιος συμμετείχε σε έρευνα που χρηματοδοτήθηκε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ με στόχο την παραγωγή θανατηφόρων ιών σε (κινεζικά) εργαστήρια. Ο Daszak εργάστηκε σε συνεννόηση με τον Ralph Baric του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας. Ο Όμιλος του Daszak, η EcoHealth Alliance, συνεργάστηκε απευθείας με τα εργαστήρια της Κίνας στην Wuhan για να ερευνήσει κορωνοϊούς και δυνητικά να τούς κάνει περισσότερο μεταδοτικούς και περισσότερο θανατηφόρους.

Όταν όμως ο Daszak έμαθε ότι ένας ιός προκαλεί παγκόσμια καταστροφή, κινήθηκε γρήγορα ώστε να ευθυγραμμίσει μια ομάδα ιολόγων για να δηλώσουν, χωρίς καμία ξεκάθαρη απόδειξη, ότι ο COVID-19 είχε φυσική προέλευση.

Το διάβασα στο el.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,448,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1979,ΑΠΟΨΕΙΣ,64,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,110,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,713,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,138,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,763,ΒΙΝΤΕΟ,193,ΒΟΛΟΣ,71,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1825,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,171,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,112,ΕΛΛΑΔΑ,1259,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,28,ΕΡΕΥΝΕΣ,47,ΖΩΗ,159,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,41,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,45,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,492,Κόσμος,9647,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,49,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,434,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1547,Πολιτική,6843,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5993,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,342,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1139,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2778,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,40,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,92,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,637,Eco-News,2789,GP - info,5,voice healing therapy,39,
ltr
item
Ploumistos.com: Μέγα «σκάνδαλο» με τον κορωνοϊό και τους «ειδικούς»! Εμπλέκουν και την Google! «Θεωρίες συνωμοσίας», λέει η πολυεθνική
Μέγα «σκάνδαλο» με τον κορωνοϊό και τους «ειδικούς»! Εμπλέκουν και την Google! «Θεωρίες συνωμοσίας», λέει η πολυεθνική
https://www.el.gr/wp-content/uploads/2021/06/google_corona.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/06/google.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/06/google.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content