«Φωτιά και λάβρα» οι Παμμακεδονικές Ενώσεις κατά του Κ.Μητσοτάκη: «Προδώσατε τον αγώνα της Μακεδονίας μας»

«Φωτιά και λάβρα» οι Παμμακεδονικές Ενώσεις κατά του Κ.Μητσοτάκη: «Προδώσατε τον αγώνα της Μακεδονίας μας»

👉Νέο κρούσμα των αποκαλούμενων "Πολιτών της Βόρειας Μακεδονίας" όπως λέγεται πλέον, είχαμε στην περιοχή των Σερρών καθώς με τον "αέρα" που έχουν πάρει" πλέον δεν τους φτάνει ούτε αυτό και θέλουν να αποκαλούνται Μακεδόνες τελεία και παύλα και τις παμμακεδονικές ενώσεις "να βράζουν" κατά της κυβέρνησης (την ίδια στιγμή που η Βουλγαρία βάζει βέτο όπου τους πετύχει) ​​​​​​.

Αυτό είναι κάτι που δεν το έχουν αφήσει να πέσει κάτω και οι Παμμακεδονικές οργανώσεις απανταχού που με κοινή επιστολή "καρφώνουν" την κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη καθώς προεκλογικά "έκλεψε" την ψήφο των δεξιών πολιτών με την στάση που είχαν άπαντες κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ίσως και η κυβερνητική αδιαλλαξία για από κοινού συζήτηση για ένταξη των αποδήμων στο εκλογικό σώμα να εδράζεται στο Μακεδονικό και τον φόβο ότι οι Έλληνες του εξωτερικού δεν θα ψήφιζαν εύκολα μια κυβέρνηση Μητσοτάκη που απλά συνεχίζει να στηρίζει την Συμφωνία.

ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ προς Κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη:

Γιατί αλλάξατε στάση;
Ως Μακεδόνες ανά τον κόσμο ειλικρινά λυπόμαστε για την αλλαγή στην στάση και συμπεριφορά σας
στο θέμα που εμείς οι Μακεδόνες έχουμε δώσει αγώνες τόσα χρόνια και ιδιαίτερα τώρα τελευταία με την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών.

Τι έγινε και αλλάξατε τόσο πολύ κι από πολέμιοι της «Συμφωνίας» καταλήξατε ένθερμοι υποστηρικτές της;

ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΡΕΒΑΣ συζύγου ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔήλωση της κ. ΜαρέβαςGrabowski-Μητσοτάκη: «Δακρυγόνα σε οικογένειες, σε μητέρες με τα παιδιά μας, σε ηλικιωμένους;! Γιατί! Ντροπή!».

Εσείς κ. ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ γιατί στηρίζετε τώρα αυτή την επιζήμια για την Ελλάδα συμφωνία; Καταλαβαίνουμε πως είναι ωραίο το Υπουργείο Ανάπτυξης και αρκετά προσοδοφόρο…και να δούμε τι θα κάνουν οι δικοί σας ψηφοφόροι στις επόμενες εκλογές…

Τελειώνοντας σας υπενθυμίζουμε πως ο ελληνισμός και ιδιαίτερα οι Μακεδόνες δεν ξεχνούμετην στάση σας…

Με λύπη,

Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ

Πρόεδρος: Δημήτρης Φιλιππίδης

Παμμακεδονική Ομοσπονδία Αυστραλίας

Πρόεδρος: Γεώργιος Κοσμίδης

Παμμακεδονική Ένωση Καναδά

Πρόεδρος: Χρήστος Καράτζιος

Παμμακεδονική Ένωση Αφρικής

Πρόεδρος: Αμύντας Παπαθανασίου

Παμμακεδονική Ομοσπονδία Οντάριο

Πρόεδρος: Γεώργιος Παπαδάκης

Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (Ελλάδα)

Πρόεδρος: Δημήτριος Γιουματζίδης

Παμμακεδονική Ένωση Γερμανίας

Πρόεδρος: Γιάννης Γκέγκας

Μάλιστα η ίδια η σύζυγος του πρωθυπουργού είχε με λόγια δείξει την αντίθεσή της στο να δοθεί το όνομα ενώ στήριξε κα ιτα συλλαλητήρια κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα βρέθηκε και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη.

«Δακρυγόνα σε οικογένειες, σε μητέρες με τα παιδιά μας, σε ηλικιωμένους;! Γιατι; Ντροπή!», είχε γράψει η ίδια μετά την διάλυση του συλλαλητηρίου από τα χημικά της Αστυνομίας, χωρίς να αποκαλύψει όμως πως βρισκόταν και η ίδια εκεί.Την «αποκάλυψη» έκανε σήμερα το πρωί ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης, που ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία της με την κυρία Καλατζάκου.
Έτσι μετά το κρούσμα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας που εμφανίστηκε ως "Μακεδονία" σήμερα είχαμε νέο κρούσμα με την άρνηση της Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου της "Βόρειας Μακεδονίας"(Σκόπια) να προβεί στην αλλαγή της ονομασίας της έγινε αιτία να μη διεξαχθεί στις Σέρρες ο Διεθνής Αγώνας Ταχύτητας Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου της Βόρειας Μακεδονίας, παρά την ενημέρωση να προβούν στην αλλαγή της ονομασίας, επέμεναν να αναγράφεται ο φορέας στα επίσημα έγγραφα, ως «Ομοσπονδία Αυτοκινήτου Μακεδονίας». Εκτός από το θέμα της ονομασίας υπήρχαν και προβλήματα σε θέματα ασφαλιστικών καλύψεων.

Το διάβασα στο .pronews.gr
"Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Πατήστε την εικόνα για να δείτε όλη την συλλογή

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Εκπαίδευση για την Αφύπνιση του Νουπατήστε την εικόνα για να πάρετε πληροφορίες
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,496,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2073,ΑΠΟΨΕΙΣ,102,Άρθρα,826,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,150,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,822,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,192,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,898,ΒΙΝΤΕΟ,301,ΒΟΛΟΣ,96,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1851,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,206,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,1855,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,38,ΕΡΕΥΝΕΣ,63,ΖΩΗ,221,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,65,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,70,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,891,Κόσμος,10053,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,53,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,603,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1632,Πολιτική,6930,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6161,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,80,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,64,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1224,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3189,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,74,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,110,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,712,Eco-News,2882,GP - info,5,voice healing therapy,47,
ltr
item
Ploumistos.com: «Φωτιά και λάβρα» οι Παμμακεδονικές Ενώσεις κατά του Κ.Μητσοτάκη: «Προδώσατε τον αγώνα της Μακεδονίας μας»
«Φωτιά και λάβρα» οι Παμμακεδονικές Ενώσεις κατά του Κ.Μητσοτάκη: «Προδώσατε τον αγώνα της Μακεδονίας μας»
«Φωτιά και λάβρα» οι Παμμακεδονικές Ενώσεις κατά του Κ.Μητσοτάκη: «Προδώσατε τον αγώνα της Μακεδονίας μας»
https://www.pronews.gr/sites/default/files/styles/full/public/article/2021/6/26/4688097.jpg?itok=R1UwJjzy
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/06/blog-post_93.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/06/blog-post_93.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content