Από το φθινόπωρο αν κάποιος είναι ανεμβολίαστος θα είναι πολίτης Β κατηγορίας;

Από το φθινόπωρο αν κάποιος είναι ανεμβολίαστος θα είναι πολίτης Β κατηγορίας;

👉Από το φθινόπωρο και μετά, όπως όλα δείχνουν, αν κάποιος είναι ανεμβολίαστος και επιχειρήσει να μπει παράδειγμα σε ένα εστιατόριο να μην καταφέρετε να γευματίσει αλλά να φάει… πόρτα.

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε χθες από το βήμα της Βουλής κάποια εστιατόρια δεν αποκλείεται να επιτρέψουν την είσοδο στους εσωτερικούς χώρους τους μόνο στους πλήρως εμβολιασμένους.

«Και βέβαια ουδείς -να δώσω ένα ενδεικτικό μόνο παράδειγμα- το φθινόπωρο θα μπορεί να απαγορεύσει, παραδείγματος χάρη, σε έναν επιχειρηματία της εστίασης να πει, ότι δέχεται στο μαγαζί του μόνο εμβολιασμένους συμπολίτες μας», ανέφερε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής ο οποίος σημείωσε πως οι επιχειρηματίες θα έχουν το δικαίωμα να αποφασίσουν ποιους θα βάλουν και ποιους όχι στο μαγαζί τους, κάτι που δεν αφορά μόνο την εστίαση.

«Θα είναι η ίδια η ζωή και η πραγματικότητα που θα διαδεχθεί τις σημερινές εκκλήσεις. Αναφέρομαι ειδικά σε αυτή τη συζήτηση η οποία έχει ξεκινήσει για τις διευκολύνσεις» συμπλήρωσε.

Παράλληλα, τα προνόμια στους εμβολιασμένους ενδέχεται να επεκταθούν σε συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, ενδεχομένως και γήπεδα, ενώ θα δοθεί και το πράσινο φως σε επιχειρήσεις να μπορούν «παροπλίζουν» για όσο διάστημα χρειαστεί όσους αρνούνται να εμβολιαστούν.

«Οι πολίτες θα συνειδητοποιήσουν ξαφνικά ότι αν δεν είναι εμβολιασμένοι, ειδικά οι νέοι μας, δεν έχουν τα ίδια επίπεδα ελευθερίας όπως άλλοι εμβολιασμένοι πολίτες της ίδιας ηλικίας», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με το σχέδιο που ετοιμάζει η κυβέρνηση η είσοδος θα είναι ελεύθερη στους παραπάνω χώρους, για όσους έχουν εμβολιαστεί και θα επιτρέπεται σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί μόνο με την επίδειξη αρνητικών τεστ. Συνεπώς, μία τέτοια επιλογή εκτιμάται ότι θα αποτελέσει κίνητρο, προκειμένου όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, να το πράξουν άμεσα.

Επομένως, το Κράτος θέλει να χωρίσει τους πολίτες σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους, με τους δεύτερους να γίνονται αποδέκτες έντονης πολιτικοκοινωνικής πίεσης.

Στο μυαλό των περισσοτέρων έρχεται αβίαστα το βίντεο, το οποίο είχε προβληθεί μέσω του el.gr και φέρεται να είναι από το εβραϊκό κράτος με ισχυρισμούς πολίτη να τρομάζουν!

Μεταξύ άλλων, είχε αναφέρει πως αν δεν εμβολιαστείς είσαι πολίτης Β κατηγορίας, ενώ μιλά για αποδοχή σατανικής ατζέντας χωρίς ανθρώπινα δικαιώματα.

«Το Ισραήλ νομοθέτησε το πράσινο διαβατήριο. Είναι ένα πρόγραμμα, στο οποίο επιτρέπουν μόνο στους ανθρώπους που έχουν εμβολιαστεί να συμμετέχουν στην κοινωνία», είχε καταγγέλλει μεταξύ άλλων, υπογραμμίζοντας πως το Ισραήλ είναι η χώρα πρωτότυπο και αφού συμβαίνουν αυτά εκεί, θα εξαπλωθούν παντού.

Πράγματι λοιπόν, η Ελλάδα δείχνει να βαδίζει σε αυτή την κατεύθυνση, ενδεχομένως πιο προσεχτικά, για την ώρα, προσπαθώντας να βρει συνταγή, έτσι ώστε να μην παραβιαστεί κατάφορα το Σύνταγμα.

Θυμηθείτε το βίντεο:
 
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Από το φθινόπωρο αν κάποιος είναι ανεμβολίαστος θα είναι πολίτης Β κατηγορίας;
Από το φθινόπωρο αν κάποιος είναι ανεμβολίαστος θα είναι πολίτης Β κατηγορίας;
Από το φθινόπωρο αν κάποιος είναι ανεμβολίαστος θα είναι πολίτης Β κατηγορίας;
https://s3.amazonaws.com/adaderanatamil/1599016825-Corona-2.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/06/blog-post_9.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/06/blog-post_9.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content