Κ.Φαρσαλινός: «Τελειώνει το αφήγημα πως το εμβόλιο θα εξαφανίσει τον ιό – Τείχος ανοσίας και ανοησίας»

Κ.Φαρσαλινός: «Τελειώνει το αφήγημα πως το εμβόλιο θα εξαφανίσει τον ιό – Τείχος ανοσίας και ανοησίας»

👉Αποκαλυπτικά στοιχεία για τους θανάτους και τις μολύνσεις από το στέλεχος Δέλτα... Με ανάρτηση του ο Κωνσταντίνος Φαρσαλινός, ιατρός και ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στη Σχολή Δημόσιας Υγείας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στην Ελλάδα «τελειώνει» το αφήγημα πως «τα εμβόλια θα εξαφανίσουν τον κορωνοϊό».

Ο ιατρός επικαλείται τα στοιχεία από την μετάλλαξη Δέλτα στην Βρετανία, όπου και φαίνεται ξεκάθαρα πως και οι εμβολιασμένοι (ακόμα και με τις δύο δόσεις) νοσούν και υποστηρίζει ξεκάθαρα πως «τελειώνει πλέον το αφήγημα που κάποιοι συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να διακινούν ότι το εμβόλιο θα εξαφανίσει τον ιό και τη νόσο. Τείχος ανοσίας και ανοησίας, σε σημείο που πλέον είναι δυσδιάκριτο αν κάποιοι τα λένε από άγνοια ή παραπληροφορούν, τρομοκρατούν και ψεύδονται συνειδητά».


Ο Κ.Φαρσαλινός αναφέρεται στη συνέχεια… στα αυτονόητα, πως και οι εμβολιασμένοι νοσούν: «Ξεκάθαρα λοιπόν, τα εμβόλια δεν εμποδίζουν πλήρως την προσβολή από τον ιό. Πιθανότατα συμβάλλουν (ίσως σημαντικά) στην ελάττωση της πιθανότητας λοίμωξης, αλλά δεν αποτρέπουν πλήρως τη λοίμωξη. Είναι αυτό που έχω πει επανειλημμένως “μη-αποστειρωτικά” (non-sterilizing) εμβόλια».

«Όποιος κάνει πως δεν το βλέπει, θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε για ποιο λόγο κάνει πως δεν το βλέπει», πρόσθεσε ο Κ.Φαρσαλινός.

Ενώ συνεχίζει υποστηρίζοντας πως «θα πει κάποιος: μα πως το λες αυτό όταν τα περισσότερα κρούσματα ηλικίας 50+ στην Αγγλία είναι πλήρως εμβολιασμένοι (3,5 φορές περισσότεροι από τους μη-εμβολιασμένους). Αυτό είναι αναμενόμενο αν σκεφτούμε ότι οι περισσότεροι άνω των 50 ετών έχουν εμβολιαστεί πλήρως. Δεν θα εφαρμόσουμε λοιπόν τα “μαθηματικά” για ανόητους, όπως έκαναν κάποιοι στο 1ο τρίμηνο του 2021 που μας έλεγαν ότι ελάχιστοι εμβολιασμένοι προσβλήθηκαν από τον ιό στην Ελλάδα από τον Ιανουάριο μέχρι το Μάρτιο, αναμενόμενο αφού ελάχιστοι είχαν εμβολιαστεί».

«Φαίνεται λοιπόν ότι τα εμβόλια συμβάλλουν χωρίς να αποτρέπουν πλήρως τη μόλυνση (θα δούμε σε ποιο βαθμό και για πόσο χρόνο), και φαίνεται ότι συμβάλλουν και στην ελάττωση της θνητότητας, πάλι χωρίς να την αποτρέπουν πλήρως. Λογικά, αναμενόμενα και ρεαλιστικά τα αποτελέσματα, απογοητευτικά όμως για όσους εδώ και καιρό διέδιδαν φήμες και δημιουργούσαν (για άλλη μια φορά) ψευδείς προσδοκίες», τόνισε παράλληλα ο γιατρός Φαρσαλινός.

Ο γιατρός αναφέρεται και στην ελάχιστη θνητότητα που υπάρχει σε ηλικίες κάτω των 50 ετών, καταρρίπτοντας τα όσα λένε οι «ειδικοί» πως δηλαδή η μετάλλαξη Δέλτα «χτυπάει» και του νέους: «Η θνητότητα στις ηλικίες κάτω των 50 ετών είναι σχεδόν ανύπαρκτη, αλλά πρέπει να περιμένουμε διότι, όπως έγραψα πιο πάνω, υπάρχει σημαντική καθυστέρηση μεταξύ διάγνωσης και θανάτου», τονίσει ο γιατρός.

Δείτε τα στοιχεία:
Ο Κ.Φαρσαλινός προσθέτει στη συνέχεια πως πρέπει να μπει ένα τέλος στην κρουσματολογία.

«Να δώσουμε ένα τέλος στην κρουσματολογία και την κρουσματολαγνεία, διότι τα μέχρι στιγμής δεδομένα δείχνουν ότι ο ιός θα γίνει ενδημικός. Σημασία έχει αν θα έχουμε επιβάρυνση του συστήματος υγείας, σοβαρή νόσο με νοσηλείες σε ΜΕΘ, και θανάτους. Αυτά θα συμβούν αν δεν επιτύχουμε τον όσο το δυνατόν οριζόντιο εμβολιασμό σε ηλικιωμένους και ευπαθείς και/ή αν τα εμβόλια αποτύχουν να προσφέρουν επαρκή σε βάθος χρόνου προστασία».

Ο Φαρσαλινός υπενθυμίζει τις δηλώσεις του πως μία μετάλλαξη δρόμος είναι η επιτυχία από την καταστροφή: «Θα θυμίσω τι είχα πει στις 28 Δεκεμβρίου 2020: μια μετάλλαξη δρόμος είναι η επιτυχία από την καταστροφή, και καταστροφή θα είναι αν επενδύσεις τα πάντα σε ένα εμβόλιο που ελπίζεις ότι θα δουλέψει τέλεια, με αποτέλεσμα να μην κάνεις τίποτα άλλο για τη διαχείριση του προβλήματος. Πολύ φοβάμαι πως ακριβώς το ίδιο γίνεται και τώρα».

Τέλος ο γιατρός αναφέρεται και στο περιβόητο μπόνους των 150 ευρώ σε νέους για να εμβολιαστούν:

«Με βάση τα παραπάνω και τη θνητότητα όπως καταγράφεται στην εικόνα, και λαμβάνοντας υπόψη την ελλιπή εμβολιαστική κάλυψη στους ηλικιωμένους, ποιος χρειάζεται σήμερα το κίνητρο των 150 ευρώ; Ο 18χρονος υγιής ή ο ηλικιωμένος ευπαθής που δεν έχει εμβολιαστεί ακόμη; Κίνητρο φροντίζεις να δώσεις σε αυτούς που κινδυνεύουν περισσότερο και άρα ωφελούνται περισσότερο από μια παρέμβαση.

Προφανώς, δεν θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω το ύφος, το ήθος και το επίπεδο του κινήτρου..

Πηγή: pronews.gr

ON LINE ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΙ


Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι διαισθητικός και ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζοντας να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Πνευματικής Αφύπνισης του Νου - Αυτοβελτίωσης & Αυτογνωσίας (Spiritual Energy Healingman) δηλαδή Σύμβουλος ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αυτοβελτίωσης & Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θεραπευτικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης & Ίασης, συμβουλευτικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί του για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θέλετε!

Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΕκπαίδευση για την Αφύπνιση του Νουπατήστε την εικόνα για να πάρετε πληροφορίες
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,462,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1999,ΑΠΟΨΕΙΣ,77,Άρθρα,818,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,115,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,733,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,145,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,772,ΒΙΝΤΕΟ,201,ΒΟΛΟΣ,79,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1834,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,179,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,1473,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,30,ΕΡΕΥΝΕΣ,55,ΖΩΗ,179,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,45,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,53,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,559,Κόσμος,9758,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,49,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,463,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1568,Πολιτική,6881,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6058,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,76,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,343,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1160,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2918,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,51,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,98,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,653,Eco-News,2805,GP - info,5,voice healing therapy,39,
ltr
item
Ploumistos.com: Κ.Φαρσαλινός: «Τελειώνει το αφήγημα πως το εμβόλιο θα εξαφανίσει τον ιό – Τείχος ανοσίας και ανοησίας»
Κ.Φαρσαλινός: «Τελειώνει το αφήγημα πως το εμβόλιο θα εξαφανίσει τον ιό – Τείχος ανοσίας και ανοησίας»
Κ.Φαρσαλινός: «Τελειώνει το αφήγημα πως το εμβόλιο θα εξαφανίσει τον ιό – Τείχος ανοσίας και ανοησίας»
https://katohika.gr/wp-content/uploads/2021/06/giatros-670x400.jpg
https://i.ytimg.com/vi/Mi7jhNHQIEg/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/06/blog-post_861.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/06/blog-post_861.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content