Σήμερα βρίσκεστε εκεί που οι σκέψεις σας, σας έχουν φέρει

Σήμερα βρίσκεστε εκεί που οι σκέψεις σας, σας έχουν φέρει

👉Ο James Allen είχε πολύ σοφά συμπεράνει ότι «Σήμερα βρίσκεστε εκεί που οι σκέψεις σας, σας έχουν φέρει· αύριο θα βρίσκεστε εκεί που οι σκέψεις σας θα σας πάνε». Παρόλο που αυτό, θα έλεγε κανείς, ότι είναι μια σοφή και απλή σκέψη, αποδεικνύεται αρκετά τρομακτική για τα άτομα που ταλαιπωρούνται από κρίσεις πανικού. Οι κρίσεις πανικού μπορεί να προκαλούνται από κατάθλιψη, άγχος, προβλήματα ύπνου ή από πολλά άλλα ζητήματα υγείας και πολύ συχνά χρειάζεται φαρμακευτική αγωγή, ώστε να μπορεί κάποιος να τις καταπολεμήσει επαρκώς.

Για να καταφέρετε να αποφύγετε ή να ξεπεράσετε τις κρίσεις πανικού, δώστε βάση στις ακόλουθες πληροφορίες και συμβουλές, που θα σας βοηθήσουν.

1. Εξασκήστε την ηθελημένη θετικότητα

Αν και είναι πολύ ευκολότερο να αφήσετε τον εαυτό σας να νιώθει άσχημα από το να προσπαθήσετε να νιώσετε καλά, αξίζει η έξτρα προσπάθεια και ο χρόνος για να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε σε γενικά επίπεδα μια θετική ματιά στη ζωή. Όταν νιώθετε τον πανικό να πλησιάζει, το πιο δελεαστικό είναι να παραδοθείτε σε αυτόν και στην κατάθλιψη. Εντούτοις, είναι πολύ σημαντικό να επιτρέψετε στον εαυτό σας να συνειδητοποιήσει- ή να πιέσετε την επιθυμία σας- ότι κάνοντας αυτό, εμποδίζετε τον εαυτό σας από το να αποδεχτεί την πραγματικότητα και να προχωρήσει μπροστά με ένα βαθμό θετικότητας.

2. Μην έχετε τύψεις που νιώθετε άσχημα

Αντί να νιώθετε ενοχές που σκέφτεστε αρνητικά, που νιώθετε δυστυχισμένοι ή που οι κρίσεις μπορεί να έρθουν οποιαδήποτε στιγμή, απλά αναγνωρίστε και αποδεχτείτε τα συναισθήματά σας, και αναλογιστείτε τα βήματα ή τα μέτρα που πρέπει να λάβετε, για να βελτιώσετε τη ζωή σας. Αυτό ίσως δεν απομακρύνει εντελώς τις κρίσεις πανικού, αλλά αποτελεί έναν δυναμικό τρόπο αποδοχής και απελευθέρωσης, για να μπορέσετε να μειώσετε την επίδρασή τους και να κάνετε κάποια πρόοδο μακροπρόθεσμα.

3. Εστιάστε στο παρόν

Είναι σοφό να θυμάστε το παρελθόν, ώστε να μπορείτε να μαθαίνετε από αυτό και να οραματίζεστε το μέλλον, ώστε να είστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό, αλλά οι σκέψεις, οι λέξεις και οι πράξεις του παρόντος είναι αυτές που έχουν τη μεγαλύτερη επίδραση στην ευτυχία και στην εσωτερική σας γαλήνη. Επιπλέον, δεν είναι τελικά τόσο παραγωγικό να συγκρίνετε την παρούσα διάθεσή σας με παρελθοντικές καταστάσεις σας· αν εστιάσετε στο να μένετε θετικοί στο παρόν, τότε θα έχετε λιγότερες πιθανότητες να βιώσετε κρίσεις πανικού στο παρόν.

4. Σκεφτείτε παραγωγικά

Σκέψεις όπως «πότε επιτέλους θα τελειώσει αυτό;» ή «γιατί σε εμένα;» ή «τι έχω κάνει για να το αξίζω αυτό;» δεν είναι ούτε θετικές, ούτε όμως και παραγωγικές. Κατά πρώτον, ερωτήσεις τέτοιου είδους δεν έχουν ξεκάθαρες απαντήσεις. Κατά δεύτερον, ακόμα κι αν γνωρίζατε τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις, δεν θα σας βοηθούσαν να επιλύσετε τις δυσκολίες.

5. Μην περιμένετε να συμβεί το χειρότερο πιθανό σενάριο

Είναι σωστή κίνηση το να προετοιμαζόμαστε για το χειρότερο πιθανό σενάριο- αλλά το να περιμένουμε ότι σίγουρα αυτό θα είναι τελικά που θα συμβεί είναι τελείως διαφορετικό και προφανώς θα δημιουργήσει πανικό και φόβο. Εξάλλου, τελικά το χειρότερο πιθανό σενάριο σπάνια πραγματοποιείται, οπότε δεν είναι και πολύ σοφό να εστιάζετε μόνο σε αυτό. Με αυτό τον τρόπο μένετε απροετοίμαστοι για όλες τις άλλες καταστάσεις, οι οποίες είναι πολύ πιθανότερο να συμβούν.

6. Μην εξαρτάστε από εξωτερικές πηγές ευτυχίας

Τόσο η λύτρωση, όσο και η ευτυχία βρίσκονται μέσα μας· για την ακρίβεια, όταν εξαρτιόμαστε από εξωτερικές πηγές ευτυχίας, καταλήγουμε να είμαστε πιο ευερέθιστοι, αγχωμένοι, να νιώθουμε πως είμαστε αδύναμοι, να υιοθετούμε κακές συνήθειες και ανευθυνότητα. Επιπροσθέτως, τα εσωτερικά μας ζητήματα δεν μπορούν να επιλυθούν ποτέ πλήρως από εξωτερικές από εμάς πηγές- απλά θάβονται βαθιά μέσα μας και όταν αναδύονται, προκαλούν έντονους πανικούς.

Υπενθύμιση: Μη βασίζεστε στην κοινή λογική

Όταν οι άνθρωποι σκεφτόμαστε και δρούμε όπως μας καλούν τα ένστικτά μας να κάνουμε, τότε συχνά ακολουθεί πανικός. Δυστυχώς, οι πιο πολλοί άνθρωποι εξισώνουν τις πρώτες σκέψεις τους με την κοινή λογική- όταν όμως στην πραγματικότητα αυτό δεν είναι αλήθεια. Τα συναισθήματα και τα ένστικτα επηρεάζονται και μεταβάλλονται κατά πολύ από την κατάθλιψη και τον πανικό, οπότε δεν αποτελούν και πολύ καλούς συμβούλους. Αντιθέτως, είναι αποτελεσματικότερο να αποδεχτείτε τους φόβους σας και να προσπαθήσετε να απελευθερωθείτε από αυτούς με υπομονή και επιμονή.

Το διάβασα στο enallaktikidrasi.com
"Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Πατήστε την εικόνα για να δείτε όλη την συλλογή

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Εκπαίδευση για την Αφύπνιση του Νουπατήστε την εικόνα για να πάρετε πληροφορίες
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,496,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2075,ΑΠΟΨΕΙΣ,102,Άρθρα,826,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,150,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,822,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,192,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,898,ΒΙΝΤΕΟ,301,ΒΟΛΟΣ,96,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1852,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,206,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,1855,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,38,ΕΡΕΥΝΕΣ,63,ΖΩΗ,221,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,65,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,70,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,892,Κόσμος,10055,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,53,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,604,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1632,Πολιτική,6930,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6161,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,80,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,64,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1224,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3191,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,74,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,110,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,712,Eco-News,2883,GP - info,5,voice healing therapy,47,
ltr
item
Ploumistos.com: Σήμερα βρίσκεστε εκεί που οι σκέψεις σας, σας έχουν φέρει
Σήμερα βρίσκεστε εκεί που οι σκέψεις σας, σας έχουν φέρει
Σήμερα βρίσκεστε εκεί που οι σκέψεις σας, σας έχουν φέρει
https://www.lifo.gr/sites/default/files/styles/lifo_lightbox_open/public/articles/2021-03-16/32.jpg?itok=d51e8-k9
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/06/blog-post_8.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/06/blog-post_8.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content