Μετά τα εμβόλια, νανοσωματίδια μέσα στο σώμα για την «μετάλλαξη Δέλτα»!!! Επιστημονική «ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τα εμβόλια, νανοσωματίδια μέσα στο σώμα για την «μετάλλαξη Δέλτα»!!! Επιστημονική «ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ» (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Όπως διατείνονται «ειδικοί», τα εμβόλια μπορεί να εξασθενήσουν σε σχέση με την αντιμετώπιση των μεταλλάξεων ιών, οι οποίες διαφημίζονται από τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης, προκειμένου ο κόσμος να εμβολιαστεί, ειδάλλως να αποδεχθεί αντισυνταγματικούς διαχωρισμούς και μέτρα περιορισμού.

Έτσι, ερευνητές στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Οχάιο διερεύνησαν αν τα νανοσωματίδια είναι επίσης αποτελεσματικά, ενάντια στον SARS-CoV-2 και ειδικά στις μεταλλάξεις-παραλλαγές του.

«Οι εταιρίες έχουν ήδη ξεκινήσει να εισάγουν τις ανησυχητικές παραλλαγές στην κατασκευή αναμνηστικών δόσεων των υπαρχόντων εμβολίων», είπε ο Kai Xu, συν-επικεφαλής συγγραφέας της μελέτης.

Ο Xu ισχυρίστηκε πως ο κορωνοϊός συνεχίζει να μεταλλάσσεται, ωστόσο η ταχύτητά του να μεταλλάσσεται ίσως να είναι ταχύτερη απ’ αυτή που μπορούμε να συλλάβουμε.

Συνεπώς, σύμφωνα με τον ίδιο, η χρήση πολλαπλών μηχανισμών είναι μια υποχρέωση ώστε να σταματήσουμε ουσιαστικά αυτή την πανδημία.

Αυτή τη στιγμή, οι κορυφαίες ανησυχητικές παραλλαγές, για τις οποίες προειδοποιούν οι ειδικοί» είναι η Άλφα, η Βήτα, η Γάμμα και η Δέλτα.

Τα νανοσωματίδια και τα αντισώματα είναι παρόμοια με πολλούς τρόπους, ωστόσο, τα πρώτα προέρχονται από καμηλίδες όπως τα αλπάκα και οι καμήλες.

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ.

Αναφέρεται συγκεκριμένα:

«Τα νανοσωματίδια έχουν αρκετά πλεονεκτήματα συμπεριλαμβανομένης της μαζικής παραγωγής και της προσαρμοστικότητας.

Μπορούν να επανασχεδιαστούν σε πολύ μικρά μόρια που να μιμούνται τις δομές και τις λειτουργίες των ανθρώπινων αντισωμάτων.

Οι ερευνητές του πανεπιστημίου του Οχάιο ανοσοποίησαν λάμα για να παράξουν αντισώματα μονής έλικας ενάντια στον ιό COVID-19.

Μετά, ανοσοποίησαν διαγονιδιακά ποντίκια που έχουν κατασκευαστεί με γονίδια καμηλίδων, τα οποία αποκάλεσαν “νανοποντίκια.”

Τα νανοποντίκια μπορούσαν να παράξουν παρόμοια νανοσωματίδια με αυτά που παράγονταν από καμηλίδες.

Αλλά πριν δώσουν νανοσωματίδια, τα ζώα πρώτα ανοσοποιήθηκαν με το τμήμα πρόσδεσης της πρωτεΐνης-ακίδας στον υποδοχέα.

Κατόπιν, ακολούθησαν αναμνηστικές δόσεις που περιείχαν ολόκληρη την πρωτεΐνη-ακίδα.

Ο Xu εξήγησε πως η αλληλουχία που εφάρμοσαν επέτρεψε στα νανοσωματίδια που παρήχθησαν απ’ τα ζωικά μοντέλα να συλλάβουν τον ιό.

Οι μικροσκοπικές πρωτεΐνες μπορούσαν να αναγνωρίσουν το τμήμα σύνδεσης στον υποδοχέα με πολύ υψηλή συγγένεια.

Αρκετά τεστ διεξήχθησαν για να καθορίσουν την εξουδετέρωση και να χαρτογραφήσουν το που μπορούσαν να προσδεθούν τα νανοσωματίδια για να εμποδίσουν τον κορωνοϊό απ’ το να προσκολληθεί στον υποδοχέα του μετατρεπτικού ενζύμου της αγγειοτενσίνης 2 (ACE2).

Ο Xu αποκάλυψε πως ορισμένα νανοσωματίδια αναγνώρισαν μια διατηρημένη περιοχή στο τμήμα σύνδεσης στον υποδοχέα, που είναι κρυφή και πολύ στενή για να τη φτάσουν τα ανθρώπινα αντισώματα.

Τα νανοσωματίδια που προσκολλήθηκαν σ’ αυτό το στενό τμήμα βοήθησαν να εμποδιστεί ο κορωνοϊός απ’ το να μολύνει ένα κύτταρο του ξενιστή.

Άλλα νανοσωματίδια που μπορούσαν επίσης να αναγνωρίσουν την επιφάνεια επαφής του τμήματος σύνδεσης στον υποδοχέα και του υποδοχέα του μετατρεπτικού ενζύμου της αγγειοτενσίνης 2 απέτυχαν να εξουδετερώσουν μερικές παραλλαγές.

Μετά τα εμβόλια λοιπόν, θέλουν οι άνθρωποι να βάλουν στο σώμα τους νανοσωματίδια και μετά, γιατί όχι νανορομπότ!


Το διάβασα στο el.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Μετά τα εμβόλια, νανοσωματίδια μέσα στο σώμα για την «μετάλλαξη Δέλτα»!!! Επιστημονική «ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ» (ΒΙΝΤΕΟ)
Μετά τα εμβόλια, νανοσωματίδια μέσα στο σώμα για την «μετάλλαξη Δέλτα»!!! Επιστημονική «ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ» (ΒΙΝΤΕΟ)
Μετά τα εμβόλια, νανοσωματίδια μέσα στο σώμα για την «μετάλλαξη Δέλτα»!!! Επιστημονική «ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ» (ΒΙΝΤΕΟ)
https://media.liberal.gr/showthumb.aspx?maxsize=900&img=2EBBC24F-21B4-5F72-4F2C-1C43B0599BA0.jpeg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/06/blog-post_71.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/06/blog-post_71.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content