Οι αριθμοί ΔΕΝ ΛΕΝΕ ψέματα – Γι’ αυτό οι Έλληνες πολιτικοί «σκίζονται» για τα εμβόλια και τα μέτρα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Οι αριθμοί ΔΕΝ ΛΕΝΕ ψέματα – Γι’ αυτό οι Έλληνες πολιτικοί «σκίζονται» για τα εμβόλια και τα μέτρα

👉Σε αναβαθμίσεις των προβλέψεών τους για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας προχωρούν οι οικονομολόγοι διεθνών οίκων αλλά και τραπεζών, εκτιμώντας πως η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας κινείται σε υψηλότερη τροχιά από ό,τι αναμενόταν.

Κάποιοι καχύποπτοι κατατάσσουν στις θετικές αξιολογήσεις διεθνιστικών οίκων στην απόλυτη προσήλωση της κυβέρνησης στην εφαρμογή διεθνιστικών μέτρων.

Ένα είναι σίγουρο: Η Ελλάδα ανήκει στις τρεις πιο υπερχρεωμένες χώρες του κόσμου! Όσο περισσότερο χρωστά μια χώρα, τόσα περισσότερα πρέπει να εφαρμόσει.

Ειδικότερα, μόλις τρεις χώρες στον κόσμο έχουν χρέος πάνω από το 200% του ΑΕΠ κ η Ελλάδα έχει τον τρίτο υψηλότερο δείκτη χρέους ως προς το ΑΕΠ, στον κόσμο. Με 210% , η χώρα μας βρίσκεται μια ανάσα πίσω από το …Σουδάν (212%) και φυσικά πολύ πίσω από την πρωταθλήτρια Ιαπωνία (257%),πρωτοπόρο της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων στον τομέα τεχνολογία. 

Στην Ελλάδα ειδικεύονται κυρίως στην επιβολή των μέτρων περιορισμού της ελευθερίας και στην μαζική προώθηση καινοτόμων διεθνιστικών «εργαλείων» όπως η «ψηφιακή κάρτα εργασίας με γεωεντοπισμό και για αργότερα το μενού ενδεχομένως έχει την επικράτηση των μικροτσίπ.

Όσο για την Ευρώπη; Η Ελλάδα είναι η πιο υπερχρεωμένη χώρα με ΔΙΑΦΟΡΑ!!! Ακολουθεί η Ιταλία με μόλις 157% του ΑΕΠ. Πώς λοιπόν η χώρα μας να μην είναι ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ στην προώθηση των μέτρων περιορισμού της ελευθερίας, απλώνοντας μάλιστα το χέρι για περαιτέρω ενισχύσεις από τους διεθνιστές, όπως ανακοινώθηκε.

Όπως θα δείτε, η οικονομική ιστοσελίδα Howmuch. net δημοσίευσε, σχετικά προσφάτως, την κατάταξη των 10 πιο υπερχρεωμένων χωρών του κόσμου, με βάση τα στοιχεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Στην τέταρτη θέση στον κόσμο είναι η Ερυθραία με 176% και ακολουθούν: Το Σουρινάμ (157%), τα νησιά Μπαρμπέιντος (157%), η Ιταλία (157%), οι Μαλδίβες (140%), το Πράσινο Ακρωτήρι (138%) και το Μπελίζ με 135%.Οι οικονομολόγοι επισημαίνουν ότι όσο υψηλότερος είναι ο λόγος χρέους προς το ΑΕΠ μιας χώρας, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος χρεοκοπίας, άρα και περισσότερη η ανάγκη υπακοής! «Παρόλο που οι κυβερνήσεις προσπαθούν να μειώσουν την αναλογία χρέους προς ΑΕΠ, αυτό μπορεί να είναι δύσκολο ειδικά σε περιόδους οικονομικής ύφεσης, όπως ο αντίκτυπος της πανδημίας του κορωνοϊού», γράφει η οικονομική ιστοσελίδα.

Φυσικά, όλες οι υπερχρεωμένες χώρες δεν είναι ίσα και όμοια: Η Ιαπωνία μπορεί να έχει πολύ υψηλό χρέος ,αλλά μπορεί να αντιμετωπιστεί, καθώς αυτό κατέχεται κυρίως από τους πολίτες της, αλλά και λόγω του γεγονότος ότι είναι μια πολύ ισχυρή βιομηχανική δύναμη. Όπως και η Ιταλία βέβαια, που διαθέτει ισχυρή παραγωγική βάση.

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την Ελλάδα, που οφείλει τα χρέη της κυρίως σε ξένους πιστωτές ΚΑΙ ΑΡΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ!!!

Ίσως αυτό το ερώτημα να σας πείσει: Γιατί η Ελλάδα, όταν σχεδόν χρεοκόπησε, όπως έλεγαν, το 2010 της επιβλήθηκαν σκληρά μνημόνια ,με δημόσιο χρέος 129% του ΑΕΠ, ενώ σήμερα , με χρέος 210% του ΑΕΠ, να μην έχει πρόβλημα για τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης;;;

Το διάβασα στο el.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,448,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1979,ΑΠΟΨΕΙΣ,64,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,110,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,713,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,138,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,763,ΒΙΝΤΕΟ,193,ΒΟΛΟΣ,71,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1825,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,171,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,112,ΕΛΛΑΔΑ,1259,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,28,ΕΡΕΥΝΕΣ,47,ΖΩΗ,159,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,41,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,45,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,492,Κόσμος,9647,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,49,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,434,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1547,Πολιτική,6843,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5993,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,342,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1139,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2778,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,40,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,92,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,637,Eco-News,2789,GP - info,5,voice healing therapy,39,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι αριθμοί ΔΕΝ ΛΕΝΕ ψέματα – Γι’ αυτό οι Έλληνες πολιτικοί «σκίζονται» για τα εμβόλια και τα μέτρα
Οι αριθμοί ΔΕΝ ΛΕΝΕ ψέματα – Γι’ αυτό οι Έλληνες πολιτικοί «σκίζονται» για τα εμβόλια και τα μέτρα
Οι αριθμοί ΔΕΝ ΛΕΝΕ ψέματα – Γι’ αυτό οι Έλληνες πολιτικοί «σκίζονται» για τα εμβόλια και τα μέτρα
https://www.el.gr/wp-content/uploads/2021/06/Mitostakis_nato_eurokinissi.jpeg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/06/blog-post_687.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/06/blog-post_687.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content