Στ. Πλουμιστός: Αυτές είναι οι ψυχοσωματικές "ενδείξεις" για να ξέρετε πότε κάποιος σας σκέφτεται

Στ. Πλουμιστός: Αυτές είναι οι ψυχοσωματικές "ενδείξεις" για να ξέρετε πότε κάποιος σας σκέφτεται

👉Είναι δυνατόν να γνωρίζουμε μέσω ψυχικών σημαδιών αν κάποιος μας σκέφτεται; Σύμφωνα με αναρίθμητες έρευνες που αφορούν κυρίως την "τηλεπαθητική" σκέψη, είναι πάρα πολύ πιθανό!

Μπορείτε να πείτε ότι σας σκέφτονται αν έχετε κάποιο από αυτά τα σημάδια.

Οι πιο γνωστές ψυχοσωματικές "ενδείξεις"
 • Νιώθετε απροσδόκητα συναισθήματα 
 • Δυσφορία στο μεσημεριανό γεύμα
 • Τα μάγουλά σας καίνε
 • Βρίσκετε λευκά φτερά 
 • Ξαφνικό φτέρνισμα
 • Τα αυτιά σας αισθάνεστε ότι καίνε
 • Ξαφνικούς λόξυγκας
 • Λαμβάνετε τηλεπαθητικά σημάδια 
 • Τον αισθάνεστε στα όνειρα 
 • Σωματικές αισθήσεις αποκαλύπτονται όταν κάποιος σας σκέφτεται 
 • Ασυνήθιστη ερωτική διέγερση
Σκέψεις και στιγμές ψυχικών αισθήσεων

Σας έχει συμβεί πολλές φορές απολαμβάνοντας μερικές στιγμές μοναξιάς, ή ενώ είστε απορροφημένοι στη δουλειά να σκέφτεστε απροσδόκητα κάποιον ή ακόμα και στον ύπνο σας να έρχεται στο όνειρο σας κάνοντας "πράξεις" που σας κάνουν να νιώθετε πιθανόν άβολα;

Όλοι έχουμε αυτές τις παράξενες στιγμές που δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί συμβαίνουν, ειδικά όταν αυτό το άτομο θα μπορούσε να είναι κάποιος με τον οποίο δεν έχετε μιλήσει ή σκεφτεί εδώ και πολύ καιρό, ή ίσως ένα παλιό ρομαντισμό που νομίζατε ότι έχετε ξεπεράσει, αλλά βρίσκεστε στη θέση να έρχονται αναμνήσεις στο μυαλό σας με ένταση.

Πιθανότατα σας συνέβη ένα από αυτά τα περιστατικά, επειδή πιθανόν θα θέλατε να επικοινωνήσετε ή να συναντήσετε το άτομο και συνειδητοποιείτε τελικά ότι σκεφτόταν και εκείνος εσάς ή ακόμη και την ίδια στιγμή... γι αυτό και σας συμβαίνουν αυτές οι "ενδείξεις"...


Σε τέτοιες στιγμές ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ σαν να έχετε ορισμένες ψυχικές ικανότητες;

Λοιπόν, αυτό δεν είναι απολύτως ψευδές. Όλοι έχουμε μια ικανότητα που την έχω ονομάσει "ψυχική εμπειρία", η οποία μας επιτρέπει να αισθανόμαστε τη συναισθηματική κατάσταση άλλων ανθρώπων, ειδικά εκείνων στους οποίους ήμασταν κάποτε μαζί, σταθερά προσκολλημένοι λόγο των εντόνων συναισθημάτων μας.

Αυτό συμβαίνει τηλεπαθητικά, χωρίς να χρησιμοποιούμε τις αισθήσεις μας, ακόμη και από εκατοντάδες ή χιλιάδες μίλια μακριά. Αυτή είναι μια κατάσταση συναισθηματικής επικοινωνίας.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι όλοι μπορούμε να γίνουμε "τελεπαθητικοί" με αυτήν την ικανότητα που μας έχει δοθεί και με τις ψυχοσωματικές "ενδείξεις να είμαστε σε θέση να πούμε αν είμαστε στο μυαλό κάποιου ή με υψηλότερο επίπεδο ενέργειας μεσώ της αυτοσυγκέντρωσης, αυτή η ικανότητα μπορεί να ενισχυθεί.

Είναι δυνατόν να νιώσετε όταν κάποιος σκέφτεται;

Όλοι έχουμε ένα συγκεκριμένο επίπεδο ψυχικής ικανότητας. Ανάλογα με την ικανότητα που λέγεται "αντιληπτική ενσυναίσθηση", μας επιτρέπει να αισθανόμαστε τη συναισθηματική κατάσταση των άλλων ανθρώπων, ειδικά με αυτούς που είμαστε, ή ήμασταν, πολύ συνδεδεμένοι. Αυτό συμβαίνει τηλεπαθητικά, χωρίς να χρησιμοποιούμε τις αισθήσεις μας, ακόμα και από εκατοντάδες ή χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.

Είναι μια κατάσταση συναισθηματικής επικοινωνίας. Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι πως όλοι μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με αυτή την ικανότητα και με μερικά σημάδια να πούμε αν είμαστε στο μυαλό κάποιου. Και με ανώτερο επίπεδο νοημοσύνης και επαφής με τον εαυτό μας αυτή η ικανότητα μπορεί να ενισχυθεί.

"Ενδείξεις" πότε κάποιος σας σκέφτεται

Νιώθετε απροσδόκητα συναισθήματα 

Είστε έξω με φίλους, γελάτε, λέτε ανέκδοτα ή ακόμα είστε χαμένοι στην ευφορία ενός κλαμπ και τότε ξαφνικά αυτό το κύμα θλίψης ή φόβου έρχεται κατά πάνω σας από το πουθενά. Είναι πολύ πιθανό να είστε στο μυαλό κάποιου εκείνη τη στιγμή. Μπορεί να ισχύει αν αρχίσετε να σκέφτεστε κάποιον την ίδια στιγμή.

Έχετε μια ξαφνική φαγούρα σε ένα από τα μάτια σας 

Φυσικά, αν έχετε κάποια αλλεργία ή κάποια συγκεκριμένη αρρώστια σε αυτό το μάτι, μπορείτε το αποκλείσετε ως σημάδι. Αλλά αν δεν έχετε και ξαφνικά έχετε έντονη φαγούρα σε ένα από τα μάτια σας, αυτό είναι ξανά ένα σημάδι πως είστε στο μυαλό κάποιου. Αλλά, είτε το πιστεύετε είτε όχι, το μάτι στο οποίο έχετε την φαγούρα προσδιορίζει το αν κάποιος κάνει θετικές ή αρνητικές σκέψεις για εσάς και διαφέρει για τους άντρες και για τις γυναίκες. Για παράδειγμα, αν ένας άντρας έχει αυτό το σημάδι στο δεξί του μάτι, τότε εγκωμιάζεται από κάποιον, ενώ το αριστερό δείχνει πως κάποιος δεν είναι τόσο ευχαριστημένος μαζί του. Το αντίστροφο ισχύει για τις γυναίκες.

Δυσφορία στο γεύμα 

Αν τρώτε μόνοι σας και τότε ξαφνικά αρχίζετε να πνίγεστε, να βήχετε ή ακόμα να νιώθετε πως το φαγητό δε θα περάσει ομαλά μέσα από τον λαιμό σας, αυτό γίνεται πιθανώς επειδή το υποσυνείδητο μυαλό δημιουργεί την ένταση. Αυτή η ένταση είναι ένα από τα σημάδια.

Βρίσκετε λευκά φτερά 

Αν χάσατε κάποιον αγαπημένο με τον οποίο ήσασταν πολύ κοντά, το να βρείτε ένα λευκό φτερό στον δρόμο είναι ένα σημάδι πως σας σκέφτεται από τον άλλον κόσμο. Αυτό λέγεται ότι έχει συμβεί σε πολλούς μετά από μια απώλεια.

Όταν σας καίνε τα μάγουλα 

Αυτό είναι πιθανώς από τα πιο διακριτικά ψυχικά σημάδια ότι κάποιος σας σκέφτεται. Αν νιώσετε ένα κάψιμο στα μάγουλα χωρίς να έχετε βρεθεί σε μια άβολη κατάσταση ή χωρίς να έχετε πυρετό, τότε πιθανώς σημαίνει πως κάποιος συζητά για εσάς. Έτσι, το κάψιμο στα μάγουλα είναι κατά κάποιον τρόπο σαν να σας χαστουκίζουν από μακριά.

Ξαφνικό φτέρνισμα 

Το ξαφνικό και δυνατό φτέρνισμα είναι ένα από τα μεγαλύτερα σημάδια για πολλούς ανθρώπους. Σημαίνει πως κάποιος σας σκέφτεται και πιο συχνά δηλώνει ότι του λείπετε.

 Τα αυτιά σας αισθάνεστε ότι καίνε

Ακόμα ένα σημάδι ότι κάποιος σας σκέφτεται ή ότι κάποιος είναι ερωτευμένος μαζί σας είναι όταν σας καίνε τα αυτιά. Είναι μια σπουδαία αίσθηση.

Ξαφνικούς λόξυγκας

Είναι ένα από τα αρνητικά σημάδια. Όταν έχετε λόξιγκα σημαίνει πως κάποιος παραπονιέται για εσάς, το οποίο συμπεριλαμβάνει και δράμα. Ίσως κάποιος λέει ψέματα για να φανεί καλύτερος ο ίδιος. Αν έχετε λόξιγκα γύρω από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα μπορούσε να είναι αυτός που παραπονιέται.

Λαμβάνετε τηλεπαθητικά σημάδια 

Οτιδήποτε γίνεται στον φυσικό κόσμο επίσης συμβαίνει και στον πνευματικό. Ξέρετε πως όλα έρχονται από μέσα. Όλοι όσοι ξέρουμε συνδέονται μέσω ενεργειακών χορδών. Μπορείτε να γνωρίζετε πότε κάποιος σας σκέφτεται μέσω τηλεπαθητικής σύνδεσης ή μηνυμάτων. Όταν έχετε μια ισχυρή σύνδεση με κάποιον μπορείτε να αναγνωρίσετε αν σας ψάχνει ή αν σας σκέφτεται. 

Τα άτομα με ενσυναίσθηση συνήθως έχουν αυτή την σύνδεση εκ φύσεως. Μπορούν να αισθανθούν τα συναισθήματα των άλλων και ξέρουν τι ενέργεια έχει ο καθένας. Αν είστε ενσυναισθητικοί και είστε σίγουροι πως κάποιος σας σκέφτεται τότε είστε κι εσείς στο μυαλό τους. Η ενέργεια συλλέχθηκε από τις αισθήσεις σας για να γνωρίζετε ότι προέκυψε αυτή η σκέψη.Τον αισθάνεστε στα όνειρα 

Όταν ονειρεύεστε, ίσως δείτε αυτό το άτομο και τις πράξεις που κάνει. Μπορεί επίσης να δείτε χρώματα και αριθμούς που συνδέονται με αυτόν. Πρέπει να μοιραστείτε το όνειρο μαζί του. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα αναγνωρίσουν ότι σας σκέφτονταν.

Σωματικές αισθήσεις αποκαλύπτονται όταν κάποιος σας σκέφτεται 

Έχει αποκαλυφθεί από πολλούς ότι η σωματική αίσθηση ήταν ο μόνος τρόπος που μπορούσαν να πουν ότι ο σύντροφος τους, τους σκεφτόταν. Είτε νιώθετε ένα τρίψιμο στην πλάτη ή στο χέρι, ίσως ένα άγγιγμα στο μάγουλο ή απλώς μια αίσθηση ζεστασιάς.

Ασυνήθιστη ερωτική διέγερση

Όταν ο εγκέφαλος σας διεγείρεται σεξουαλικά από κάποιο ερέθισμα που επιφέρει μια σκέψη με κάποιο άτομο από το παρελθόν, τα αιμοφόρα αγγεία διογκώνονται και αμέσως περισσότερο αίμα κατευθύνεται στα γεννητικά όργανα. 

Η αυξημένη κυκλοφορία του αίματος προκαλεί στην γυναίκα αύξηση των κολπικών εκκρίσεων, του φυσικού λιπαντικού του αιδοίου που αποτελείται από πρωτεΐνες και αμινοξέα. Επίσης, χιλιάδες νευρικές απολήξεις σε πιο… ευαίσθητες περιοχές του κόλπου, “ανάβουν”. Το ίδιο συμβαίνει και στον άντρα καθώς αυτή η σκέψη προκαλεί στύση και κάποιες φορές "ρεύση" στον ύπνο τους 

Οι ψυχοσωματικές "ενδείξεις" που επιφέρουν οι σκέψεις - τηλεπάθεια

Η τηλεπάθεια αψηφά τις έννοιες του χώρου και του χρόνου και κάνει δυνατή την ανθρώπινη επαφή χωρίς την ανάγκη λεκτικής αντιπαράθεσης.

Αν μοιράζεστε μια τέτοια σύνδεση με κάποιον, σίγουρα έχετε αυτά τα σημάδια. Αμέσως λαμβάνετε δονήσεις

Μπορείτε να νιώσετε σωματικές αισθήσεις, ψυχικά σημάδια και τηλεπαθητικά μηνύματα όταν κάποιος σας σκέφτεται. Είναι διασυνδεδεμένα. Την επόμενη φορά που θα νιώσετε κάποιες από αυτές τις αισθήσεις ίσως θελήσετε να σταματήσετε και να σκεφτείτε για μια στιγμή.

Η τηλεπαθητική σύνδεση μεταξύ δύο ατόμων δεν είναι τίποτα λιγότερο από θαύμα.

Αν ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι ικανός να κάνει κάτι τέτοιο, τότε φανταστείτε τι θα μπορούσε να πετύχει αν οι άνθρωποι συνειδητοποιούσαν τις δυνάμεις του και αξιοποιούσαν τις ψυχικές τους ικανότητες για το ευρύτερο καλό.

Ένα κύμα αγάπης και συμπόνιας θα περιέβαλε ολόκληρη την υδρόγειο.

Η Τηλεπάθεια των Ερωτευμένων

Αν για τον Καρλ Μέσινγκ η τηλεπάθεια ήταν μια έντονα ανεπτυγμένη ικανότητα για τους περισσότερους από μας είναι επίσης μια ισχυρή ικανότητα που ενώ βρίσκεται σε ημισυνειδητή κατάσταση μπορεί όπως αποδεικνύουν σχετικά πειράματα να καλλιεργηθεί και να αναπτυχθεί εντυπωσιακά. Υπάρχουν όμως και ορισμένες καταστάσεις που την καλούν να αναδυθεί άξαφνα από τα βάθη του ψυχισμού μας εκδηλώνοντας αυτό που επιστημονικά ονομάζεται αυθόρμητη τηλεπάθεια. Ο ύπνος είναι μια από αυτές. Γι αυτό και όπως υποστηρίζουν οι επιστήμονες που ασχολούνται με τη μελέτη του ύπνου σε πολλά όνειρά μας ανταλλάσσουμε τηλεπαθητικά μηνύματα μεταξύ μας αλλά και με άλλους κόσμους! Οι καταστάσεις βαθιάς χαλάρωσης όπως όταν είμαστε ανάμεσα στον ύπνο και στην εγρήγορση κάνουν επίσης το νου μας δεκτικό στην ανταλλαγή τηλεπαθητικών μηνυμάτων. Η αγάπη και η ισχυρή συναισθηματική σύνδεση δημιουργούν επίσης τις προϋποθέσεις για την αυθόρμητη τηλεπάθεια. 

Ο Καρλ Γιουνγκ ήταν από τους πρώτους που είχε παρατηρήσει ότι οι τηλεπαθητικές μας κεραίες γίνονται πολύ πιο ευαίσθητες στη διάρκεια του ύπνου και πως τα πρόσωπα που συνδέονται με έντονους δεσμούς αγάπης έχουν πολύ ευκολότερη πρόσβαση στην επικοινωνία νου με νου. Πολλές σύγχρονες μελέτες επιβεβαιώνουν πως το 65% των μητέρων αντιλαμβάνεται με τηλεπαθητικό τρόπο πως κάτι δυσάρεστο συμβαίνει στο παιδί τους όταν όντως κάτι το απειλεί. Άλλοτε ξέρουν ακριβώς τι του συμβαίνει κι άλλοτε , συχνότερα, νιώθουν μια ανεξήγητη νευρικότητα και ανησυχία. Εξίσου ισχυρά δεμένοι με νήματα τηλεπάθειας φαίνεται πως είναι οι ερωτευμένοι. Η ένταση των συναισθημάτων που νιώθουν και η εστίαση της προσοχής του ενός στον άλλο φαίνεται ότι ανοίγει αόρατους διαύλους επικοινωνίας μεταξύ τους έτσι που γίνονται πομποί και δέκτες τηλεπαθητικών μηνυμάτων.


Τηλεπαθητική Σωτηρία

Όπως αναφέρει το noosfera.gr ,σχετικές έρευνες κατέληξαν επίσης στο συμπέρασμα πως η αυθόρμητη τηλεπάθεια παρατηρείται ανάμεσα στα μέλη μιας δεμένης οικογένειας, σε παιδικούς φίλους και ακόμα πιο έντονα ανάμεσα σε δίδυμα αδέλφια. Ο κίνδυνος όμως φαίνεται πως ανοίγει ακόμα πιο διάπλατα αυτούς τους μυστικούς διαύλους επικοινωνίας σπρώχνοντάς μας να εκπέμψουμε εντονότερα τηλεπαθητικά μηνύματα ή να τα συλλάβουμε με μεγαλύτερη ευκρίνεια. 

Αυτό ακριβώς συνέβη στον μεγάλο σεισμό του Κόμπε που συντάραξε πριν από μερικά χρόνια την Ιαπωνία. Τότε είχε κάνει το γύρο του κόσμου η είδηση για έναν Ιάπωνα με έντονα ανεπτυγμένη τηλεπαθητική ικανότητα. 

Ήταν σε θέση να συλλαμβάνει μέσα στο νου του τις σκέψεις αγωνίας που εξέπεμπαν τα εγκλωβισμένα στα συντρίμμια θύματα και να κατευθύνει με ακρίβεια τα σωστικά συνεργεία. Το φαινόμενο αυτό επαναλήφθηκε αργότερα και στην Ελλάδα, στο σεισμό της Πάρνηθας. Και τότε μια γυναίκα με ανεπτυγμένες εξωαισθητήριες ικανότητες συντονίστηκε τηλεπαθητικά με μια κατά τα άλλα άγνωστή της κοπέλα θαμμένη στα ερείπια της Ρικομέξ και καθοδήγησε τους διασώστες να την εντοπίσουν και να την απεγκλωβίσουν. 


Τα παραδείγματα αυτά επιβεβαιώνουν τις υποθέσεις των βιολόγων για τη σύνδεση της τηλεπάθειας με το ένστικτο της επιβίωσης. Σε αυτή την περίπτωση είναι απολύτως βέβαιο ότι πρόκειται για μια ικανότητα έμφυτη σε όλα τα ζωντανά πλάσματα που τους επιτρέπει με κάποιο άηχο, μυστικό, ενδόμυχο τρόπο να αλληλοειδοποιούνται για επικείμενο κίνδυνο. 

Μερικοί σύγχρονοι μελετητές της μεταφυσικής υποστηρίζουν πως στην πραγματικότητα όλοι είμαστε συνδεδεμένοι σε ένα είδος συμπαντικού on line το οποίο μεταδίδει από άκρη σε άκρη σε όλο το σύμπαν ότι συμβαίνει και στο πιο μικρό πλάσμα του. Όπως είναι φυσικό, μια τέτοια υπερπληθώρα πληροφοριών δεν μπορεί να γίνει αντιληπτή από τον εγκέφαλό μας που φιλτράρει και απορρίπτει τα περισσότερα ερεθίσματα κρατώντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα και στέλνοντας τα υπόλοιπα στο χώρο του ασυνειδήτου. 

Η δημοφιλής ηχητική συνεδρία voice healing Νέος Εαυτός: Αγάπη & Συντροφικότητα ΕΔΩ

Σε περίπτωση ανάγκης όμως φαίνεται πως ανοίγουν κι άλλες δίοδοι επικοινωνίας και τότε αναδύονται από τα βάθη του ασυνειδήτου μας όλες αυτές οι ικανότητες που αποδεικνύουν πως η αληθινή μας φύση περιλαμβάνει πολύ περισσότερες ικανότητες από αυτές που συνήθως αντιλαμβανόμαστε. Στην πραγματικότητα είμαστε παιδιά του απείρου , συνδεδεμένοι μεταξύ μας και με όλες τις πολλαπλές διαστάσεις με μυστικά νήματα για τα οποία ελάχιστα γνωρίζουμε ακόμα συνειδητά.

Στ. Πλουμιστός
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης & Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες
www.voicehealing.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Αυτές είναι οι ψυχοσωματικές "ενδείξεις" για να ξέρετε πότε κάποιος σας σκέφτεται
Στ. Πλουμιστός: Αυτές είναι οι ψυχοσωματικές "ενδείξεις" για να ξέρετε πότε κάποιος σας σκέφτεται
Στ. Πλουμιστός: Αυτές είναι οι ψυχοσωματικές "ενδείξεις" για να ξέρετε πότε κάποιος σας σκέφτεται
https://s3-us-west-2.amazonaws.com/cdn.panda-gossips.com/production/posts/eyecatches/000/006/117/original.jpg?1593068122
https://i.ytimg.com/vi/9ME9GaIXVtI/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/06/blog-post_64.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/06/blog-post_64.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content