Μετάλλαξη Δέλτα: Ανεβαίνει το επίπεδο συναγερμού στην Ευρώπη - Επιταχύνονται οι εκστρατείες εμβολιασμού

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Μετάλλαξη Δέλτα: Ανεβαίνει το επίπεδο συναγερμού στην Ευρώπη - Επιταχύνονται οι εκστρατείες εμβολιασμού

👉Η μετάλλαξη Δέλτα οδηγεί πολλές χώρες της Ασίας και του Ειρηνικού στο να επιβάλουν εκ νέου περιοριστικά μέτρα και τοπικά λόκνταουν. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι πρόκειται για μία απειλή, την εξέλιξη της οποίας παρακολουθούμε από απόσταση ασφαλείας. Η διασπορά της είναι τόσο παγκόσμια, όσο και ταχεία. Έχει επεκταθεί σε πάνω από 92 χώρες και προβλέπεται ότι θα αποτελεί το επικρατών στέλεχος έως το τέλος του καλοκαιριού σε παγκόσμια κλίμακα.

Ήδη, διπλασιάζονται τα κρούσματα σε πολλά κράτη που σχετίζονται με αυτή. Είναι απλά θέμα χρόνου να συμβεί το ίδιο στη Γηραιά Ήπειρο και στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τις προβλέψεις των επιστημόνων, σύντομα θα δούμε τετραψήφιο αριθμό κρουσμάτων ξανά στη χώρα μας. Ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής ΑΠΘ Δημοσθένης Σαρηγιάννης είπε ότι μέχρι το τέλος Αυγούστου θα έχουμε περίπου χίλια κρούσματα ημερησίως. Κρούσματα που θα συνδέονται με τη μετάλλαξη. «Μέχρι τέλος Αυγούστου το στέλεχος Δέλτα θα κυριαρχήσει στη χώρα μας», δήλωσε.

Στην Ελλάδα έως σήμερα έχουν καταγραφεί 29 στελέχη, ενώ κρούσμα της μετάλλαξης Δέλτα ήδη εντοπίστηκε σε εργαζόμενη του δήμου Θεσσαλονίκης. Με τη μετάλλαξη Δέλτα μολύνθηκε και μία πενταμελής οικογένεια στη συμπρωτεύουσα. Όλα αυτά είναι αναμενόμενα, τη στιγμή που η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα παραδέχεται ότι έχουμε ξεπεράσει τα όρια της ανησυχίας για τη μετάλλαξη Δέλτα του κοροναϊού. Αυτή είναι ήδη εδώ και πλήττει όλες ανεξαιρέτως της χώρες. Το χαρακτηριστικό της, άλλωστε, είναι η υψηλή μεταδοτικότητα (50% έως και 70% μεγαλύτερη από τη μεταδοτικότητα του βρετανικού στελέχους, το οποίο και είναι ήδη 50% πιο μεταδοτικό από το αρχικό στέλεχος της Γουχάν). Επιπλέον, προσδένεται ευκολότερα στα κύτταρα και ως συνέπεια προκαλεί λοίμωξη. «Μεταδίδεται ακαριαία», είπε χαρακτηριστικά ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης.

Η Βρετανία και η Ρωσία βρίσκονται στο έλεος της μετάλλαξης. Σύμφωνα με το Γάλλο υπουργό Υγείας Ολιβιέ Βεράν, η παραλλαγή Δέλτα του νέου κορωνοϊού αποτελεί πλέον το 20% των κρουσμάτων της Covid-19 και στη Γαλλία. Αυστηρότερα μέτρα επιβάλλονται από σήμερα και στη Μάλτα, απαγορεύοντας μεταξύ άλλων την είσοδο στους ανεμβολίαστους Βρετανούς επισκέπτες. Η απόφαση αυτή ήρθε, παρότι η χώρα έχει καταγράψει μονάχα ένα κρούσμα της παραλλαγής Δέλτα. Παρόλα αυτά, θεωρήθηκε υποχρεωτικό μέτρο, καθώς η Βρετανία κατέταξε την Μάλτα στην πράσινη λίστα. Και να σκεφτεί κανείς ότι για τη μικρή Μάλτα, η Βρετανία είναι η κυριότερη πηγή τουριστικού εισοδήματος: το 1/3 των αφίξεών της προέρχεται από εκεί. Οι μολύνσεις στην Ευρώπη αρχίζουν να αυξάνονται, με 56.800 νέα κρούσματα ημερησίως αυτή την περίοδο. Πρόκειται για μία αύξηση της τάξεως του 21%.

Η Δέλτα ανεβάζει το επίπεδο συναγερμού στην Ευρώπη και επιταχύνει τα προγράμματα εμβολιασμού. Η διασπορά της, άλλωστε, θα αφορά κυρίως ανεμβολίαστους, ανοσοκατεσταλμένους και παιδιά, όπως επισήμανε και η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου. Η Δανία, Η Γαλλία, η Γερμανία, η Αυστρία, η Εσθονία, η Ουγγαρία , η Ολλανδία, η Ισπανία και η Ιταλία είναι μεταξύ των χωρών που είτε έχει ξεκινήσει, είτε σχεδιάζει να επεκτείνει τον εμβολιασμό και στην ηλικιακή ομάδα 12 και πάνω. Η Επιτροπή Εμβολιασμών στην Ελλάδα ακολουθεί, σκοπεύοντας να συστήσει τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού των εφήβων ηλικίας 15-17 ετών, αλλά και των παιδιών ηλικίας 12-17 ετών τα οποία έχουν υποκείμενα νοσήματα.

Το ζήτημα δεν είναι, λοιπόν, αν θα εξαπλωθεί ή όχι η μετάλλαξη Δέλτα, αλλά πόσο γρήγορα θα εξαπλωθεί. Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Ασθενειών (ECDC) εκτίμησε ότι ως τις αρχές Αυγούστου το 70% των νέων μολύνσεων στην ΕΕ θα οφείλονται στο στέλεχος αυτό. Έως τα τέλη Αυγούστου το ποσοστό θα φτάσει το 90%.
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,429,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1948,ΑΠΟΨΕΙΣ,42,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,107,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,694,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,128,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,754,ΒΙΝΤΕΟ,189,ΒΟΛΟΣ,57,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1814,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,151,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,110,ΕΛΛΑΔΑ,856,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,25,ΕΡΕΥΝΕΣ,46,ΖΩΗ,142,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,37,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,39,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,380,Κόσμος,9504,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,46,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,364,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1519,Πολιτική,6798,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5935,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,73,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1102,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2590,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,35,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,88,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,618,Eco-News,2754,GP - info,5,voice healing therapy,36,
ltr
item
Ploumistos.com: Μετάλλαξη Δέλτα: Ανεβαίνει το επίπεδο συναγερμού στην Ευρώπη - Επιταχύνονται οι εκστρατείες εμβολιασμού
Μετάλλαξη Δέλτα: Ανεβαίνει το επίπεδο συναγερμού στην Ευρώπη - Επιταχύνονται οι εκστρατείες εμβολιασμού
Μετάλλαξη Δέλτα: Ανεβαίνει το επίπεδο συναγερμού στην Ευρώπη - Επιταχύνονται οι εκστρατείες εμβολιασμού
https://i1.prth.gr/images/963x541/_webp/files/2021-06-28/pandemic_portugal.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/06/blog-post_498.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/06/blog-post_498.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content