Καθ. επιδημιολογίας, Γ. Ιωαννίδης: Με αφορμή τον ιό καταστρέφουν την χώρα και πιέζουν τους πάντες να εμβολιαστούν

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Καθ. επιδημιολογίας, Γ. Ιωαννίδης: Με αφορμή τον ιό καταστρέφουν την χώρα και πιέζουν τους πάντες να εμβολιαστούν

👉Ο καθηγητής επιδημιολογίας, Γιάννης Ιωαννίδης, πέραν της σοβαρής καταγγελίας που έκανε για επιστήμονες που φοβούνται να πουν την αλήθεια για τον κορωνοϊό, επειδή φοβούνται ότι θα «πολτοποιηθούν», αναφέρθηκε στην κοινωνία που καταστρέφεται και δη στα παιδιά!

Αφού έγινε λόγος για τριπλασιασμό της κατάθλιψης με όλα αυτά τα μέτρα που πάρθηκαν και τώρα ως «πανάκεια» προσφέρεται ένα εμβόλιο, το οποίο δεν έχει δοκιμαστεί σε βάθος χρόνο, όπως υπαγορεύουν τα επιστημονικά στάνταρτ, ο καθηγητής αναφέρει:

«Είμαστε κοινωνίες τραυματισμένες. Πρέπει να έχουμε ενσυναίσθηση της κατάστασης. Αυτό μας βοηθάει να εξηγήσουμε κάποια από τα φαινόμενα που βλέπουμε στην ατομική συμπεριφορά σε οικογενειακό, φιλικό περιβάλλον κοκ.

Τέτοιες οικογένειες μπορούν να χειραγωγηθούν πιο εύκολα. Δεν έχουν ασπίδα προστασίας.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι γίνονται εξαρτημένοι! Ό,τι μπορεί να τους περιορίσει και να τους ελέγξει τον φόβο θα τους μετατρέψει σε όχλο».

Για τα παιδιά δήλωσε:

«Βλέπουμε τεράστια ποσοστά παιδιών τα οποία έχουν αυτοκτονικές διαθέσεις. Δεν περνάνε απλά μια δύσκολη εφηβεία, περνάνε μία τραγικά δύσκολη εφηβεία. Παιδιά που μένουνε πίσω στην κοινωνικοποίησή τους. Πολύ φοβάμαι πως τα παιδιά πληρώνουν το μεγαλύτερο τίμημα αυτής της κατάστασης.

Τα παιδιά είναι το μέλλον για κάτι καλύτερο και έχουμε πετάξει πραγματικά τα παιδιά μας στον Καιάδα».
 

Ο καθηγητής μίλησε για την πίεση που δέχονται επιστήμονες κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, η οποία τους οδηγεί στο να ακολουθούν τις εντολές της κάθε κυβέρνησης και του κάθε επιχειρηματία.

Ο επιστήμονας έκανε λόγο για «φίμωση» που υπάρχει στην επιστημονική σκέψη και για μηχανισμούς που διαστρεβλώνουν τα λόγια της αλήθειας για πολιτικού, επιχειρηματικούς λόγους και άλλους λόγους:

«Πρέπει να διασφαλίσουμε πως οι επιστήμονες θα μιλούν σαν ελεύθεροι άνθρωποι με θάρρος. Οι επιστήμονες πρέπει να μιλούν χωρίς να φοβούνται να πληρώσουν τον λογαριασμό πολιτικών ή κάποιων άλλων επιχειρηματικών συμφερόντων.

Οι επιστήμονες μπορεί πολλές φορές να σκεφτούν τι θα γίνει με την δικιά τους χρηματοδότηση εάν φερθούν ως επαναστάτες μέσα στο σύστημα, καθώς την επόμενη φορά που θα ζητήσω χρηματοδότηση από κάποιον οργανισμό ίσως κριτές με μηδενίσουν και μετά τι θα πρέπει; Θα πρέπει να καταστρέψω την ομάδα μου. Ίσως δεν θα μπορώ να κάνω καν επιστήμη».

«Λάμβανα μηνύματα από νέους και όχι μόνο επιστήμονες ‘πως δεν μπορώ να κάνω τίποτα, δεν μπορώ να μιλήσω, φοβάμαι να μιλήσω, εάν βγω να μιλήσω θα με καταστρέψουν, θα με τελειώσουν, θα με ποδοπατήσουν’», υπογράμμισε ο κορυφαίος καθηγητής και συνέχισε:

«Και όμως είχαν δίκιο θα μπορούσαν να πολτοποιηθούν μέσα σε μία ημέρα. Άρα λοιπόν για ανθρώπους που συμβιβαστήκανε λυπάμαι αλλά δεν τους κατηγορώ, γιατί ήταν πολύ δύσκολο να μην συμβιβαστείς.

Έχουμε μπει σε πολύ σκληρά μονοπάτια για επιστήμονες που συνεχίζουν να εργάζονται στον κεντρικό πυρήνα της επιστήμης, δεν μιλάω για περίεργους ανθρώπους που μιλάνε για περίεργες ιδέες που δεν θα μπορούσα να δημοσιεύσουν σε επιστημονικά περιοδικά.

Η ηθική στην επιστήμη ορίζεται δυστυχώς από αυτούς που καθορίζουν το αν θα σε πολτοποιήσουν ή όχι. Σκεφτείτε ότι είναι σαν να βρίσκεται κάποιος σε μία κατάσταση εκβιασμού και κάποιοι μπορεί να είναι κάποιοι ίσως πιο γενναίοι από τους άλλους, αλλά μπορεί η γενναιότητα να εξηγηθεί και ως αφροσύνη, ή ως επιπολαιότητα, ή ότι είναι αλαφροΐσκιωτος (σ.σ. ΝΑ ΣΕ ΠΟΥΝΕ ΓΡΑΦΙΚΟ). Ο Ιωαννίδης είναι αλαφροΐσκιωτος, είναι χαμένος στο διάστημα, ίσως γι’ αυτό δεν τον ενδιαφέρει εάν θα πολτοποιηθεί», κατέληξε.
 
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,448,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1979,ΑΠΟΨΕΙΣ,63,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,110,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,713,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,137,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,762,ΒΙΝΤΕΟ,193,ΒΟΛΟΣ,71,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1825,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,171,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,112,ΕΛΛΑΔΑ,1259,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,28,ΕΡΕΥΝΕΣ,47,ΖΩΗ,159,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,41,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,45,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,491,Κόσμος,9645,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,49,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,434,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1547,Πολιτική,6843,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5992,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,342,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1138,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2777,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,40,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,91,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,636,Eco-News,2788,GP - info,5,voice healing therapy,39,
ltr
item
Ploumistos.com: Καθ. επιδημιολογίας, Γ. Ιωαννίδης: Με αφορμή τον ιό καταστρέφουν την χώρα και πιέζουν τους πάντες να εμβολιαστούν
Καθ. επιδημιολογίας, Γ. Ιωαννίδης: Με αφορμή τον ιό καταστρέφουν την χώρα και πιέζουν τους πάντες να εμβολιαστούν
Καθ. επιδημιολογίας, Γ. Ιωαννίδης: Με αφορμή τον ιό καταστρέφουν την χώρα και πιέζουν τους πάντες να εμβολιαστούν
https://pbs.twimg.com/media/E3OnElPXIAAWH1x.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/06/blog-post_37.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/06/blog-post_37.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content