Ανακάλυψη «φωτιά» στην ΕΠΙΣΗΜΗ ιστοσελίδα της βρετανικής κυβέρνησης! Θα μπαίνει στο χέρι ή και στο μέτωπο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ανακάλυψη «φωτιά» στην ΕΠΙΣΗΜΗ ιστοσελίδα της βρετανικής κυβέρνησης! Θα μπαίνει στο χέρι ή και στο μέτωπο

👉Το gov.uk είναι o επίσημος ιστότοπος πληροφοριών του δημόσιου τομέα του Ηνωμένου Βασιλείου. Σε αυτόν εντοπίζεται ένα πολύ ενδιαφέρον πόνημα από τον περασμένο Μάιο, το οποίο ασχολείται με το εγγύς μέλλον της ανθρωπότητας.

Η μελέτη έχει τίτλο «Human Augmentation – The Dawn of a New Paradigm – Ανθρώπινη Αύξηση, η Αυγή ενός Νέου Προτύπου»

Σε αυτό το πλαίσιο, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της βρετανικής κυβέρνησης, το Κέντρο Ανάπτυξης, Έννοιας και Διδασκαλίας (DCDC) συνεργάστηκε με το Γερμανικό Γραφείο Άμυνας (Bundeswehr) για την κατανόηση των μελλοντικών επιπτώσεων της ανθρώπινης αύξησης (ΗΑ), θέτοντας τα θεμέλια για πιο λεπτομερή έρευνα και ανάπτυξη στον τομέα της άμυνας.

Το έργο ενσωματώνει έρευνες από «ειδικούς» της Γερμανίας, της Σουηδίας, της Φινλανδίας και του Ηνωμένου Βασιλείου για να κατανοήσουν πώς οι αναδυόμενες τεχνολογίες όπως η γενετική μηχανική, η βιοπληροφορική και η πιθανότητα διεπαφών εγκεφάλου-υπολογιστή θα μπορούσαν να επηρεάσουν το μέλλον της κοινωνίας, της ασφάλειας και της άμυνας.

Όπως αναφέρεται, οι ηθικές και νομικές προκλήσεις είναι μεν περίπλοκες και πρέπει να εξεταστούν διεξοδικά, αλλά η «HA» θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την έλευση μιας νέας εποχής.

Οι τεχνολογίες «HA», σύμφωνα πάντα με τον επίσημο βρετανικό ιστότοπο, «παρέχουν μια ευρεία αίσθηση ευκαιριών για σήμερα και στο μέλλον. Υπάρχουν ώριμες τεχνολογίες που θα μπορούσαν να ενσωματωθούν σήμερα με διαχειρίσιμα θέματα πολιτικής, όπως εξατομικευμένη διατροφή, συσκευές που φοριούνται και εξωσκελετούς. Υπάρχουν και άλλες τεχνολογίες στο μέλλον που υπόσχονται μεγαλύτερη δυναμική, όπως η γενετική μηχανική και οι διεπαφές εγκεφάλου-υπολογιστή.

Η «HA» θα γίνει όλο και πιο σημαντική στο μέλλον, επειδή είναι ο δεσμευτικός παράγοντας μεταξύ των μοναδικών δεξιοτήτων ανθρώπων και των μηχανών. Οι νικητές των μελλοντικών πολέμων δεν θα είναι εκείνοι με την πιο προηγμένη τεχνολογία, αλλά εκείνοι που μπορούν πιο αποτελεσματικά να ενσωματώσουν τις μοναδικές δεξιότητες τόσο ανθρώπου όσο και μηχανής.

Η αυξανόμενη σημασία της συμμαχίας ανθρώπου-μηχανής έχει ήδη αναγνωριστεί ευρέως».

Η Βρετανία αναφέρει πως «το περιεχόμενο αυτής της έκδοσης δεν αντιπροσωπεύει την επίσημη πολιτική ή στρατηγική της βρετανικής κυβέρνησης ή εκείνης του Υπουργείου Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου (MOD). Επιπλέον, η ανάλυση και τα ευρήματα δεν αντιπροσωπεύουν την επίσημη πολιτική και στρατηγική των χωρών που συμβάλλουν στο έργο.

Αντιπροσωπεύει, ωστόσο, την άποψη του Κέντρου Ανάπτυξης, Εννοιών και Διδασκαλίας (DCDC), ενός τμήματος στο υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου και του Γραφείου Αμυντικού Σχεδιασμού (BODP) της Γερμανίας.

Ξεφυλλίζοντας το πόνημα βρίσκει κανείς ενδιαφέροντα πράγματα, όπως την δικτύωση του ανθρώπου μέσω εμφυτευμάτων στον εγκέφαλο (βλ. πρότζεκτ του Έλον Μασκ), προφανώς σε μία παγκόσμια διαδικτυακή κοινότητα, αλλά και τσιπάκια στο χέρι ή όπου αλλού με δυνατότητες ψηφιακής ταυτοποίησης και συναλλαγών.

Όλα αυτά στην επίσημη ιστοσελίδα της βρετανικής κυβέρνησης με δυνατότητα μαζικής χρήσης, προκειμένου, όπως τονίζεται, να βελτιωθεί το μέλλον των ανθρώπων.
ΦΩΤΟ gov. uk
Το διάβασα στο el.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,448,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1979,ΑΠΟΨΕΙΣ,64,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,110,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,713,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,138,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,763,ΒΙΝΤΕΟ,193,ΒΟΛΟΣ,71,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1825,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,171,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,112,ΕΛΛΑΔΑ,1259,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,28,ΕΡΕΥΝΕΣ,47,ΖΩΗ,159,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,41,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,45,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,492,Κόσμος,9647,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,49,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,434,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1547,Πολιτική,6843,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5993,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,342,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1139,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2778,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,40,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,92,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,637,Eco-News,2789,GP - info,5,voice healing therapy,39,
ltr
item
Ploumistos.com: Ανακάλυψη «φωτιά» στην ΕΠΙΣΗΜΗ ιστοσελίδα της βρετανικής κυβέρνησης! Θα μπαίνει στο χέρι ή και στο μέτωπο
Ανακάλυψη «φωτιά» στην ΕΠΙΣΗΜΗ ιστοσελίδα της βρετανικής κυβέρνησης! Θα μπαίνει στο χέρι ή και στο μέτωπο
Ανακάλυψη «φωτιά» στην ΕΠΙΣΗΜΗ ιστοσελίδα της βρετανικής κυβέρνησης! Θα μπαίνει στο χέρι ή και στο μέτωπο
https://www.el.gr/wp-content/uploads/2021/06/image-156.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/06/blog-post_22.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/06/blog-post_22.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content