Όταν οι ψυχές αγγίζονται και θεραπεύονται – Η μαγεία της οπτικής επαφής.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Όταν οι ψυχές αγγίζονται και θεραπεύονται – Η μαγεία της οπτικής επαφής.

👉Τώρα περισσότερο από ποτέ, αναζητάμε καινοτόμους τρόπους για να βιώσουμε κάτι που περιλαμβάνει την ευημερία του μυαλού, του σώματος και του πνεύματος.

Βαθύτερη σύνδεση

Κατέχουμε ένα ισχυρό θεραπευτικό εργαλείο που μας βοηθά να κοιτάμε ο ένας τον άλλον και να βλέπουμε ποιοι πραγματικά είμαστε. Πόσο συχνά αφήνουμε τον εαυτό μας να κάνει μια βαθύτερη επαφή με έναν άλλον άνθρωπο;

Η μοναδική πράξη της οπτικής επαφής – είτε με ένα καινούργιο άτομο, με έναν πιθανό εργοδότη, με έναν παλιό φίλο-έχει τη δύναμη να προκαλέσει μια βαθύτερη σύνδεση.

Ωστόσο, είναι αλήθεια ότι η πιο μακρά οπτική επαφή δεν αποτελεί πλέον καλή πρακτική για την γρήγορη τεχνολογικά κεκλιμένη κοινωνία. Οι ενήλικες κάνουν οπτικές επαφές κατά μέσο όρο μεταξύ του 30% και 60% του χρόνου ενώ χρειάζεται 60% με 70% για να δημιουργηθούν αισθήματα συναισθηματικής σύνδεσης.

Σήμερα, οι σχέσεις είναι συνήθως «συναλλακτικές». Το ένα άτομο δίνει και το άλλο παίρνει. Ενώ κοιτούν στα μάτια, και τα δύο άτομα καλούνται να λάβουν, κάτι που θα μπορούσε να είναι περίεργο.

Η ποιότητα των διαπροσωπικών σχέσεων αποτελεί ένδειξη του επιπέδου της γαλήνης και της ευτυχίας. Τόσο η ποιότητα όσο και η ποσότητα της σχέσης επηρεάζουν την ψυχική υγεία, την συμπεριφορά, την σωματική υγεία, και τον κίνδυνο θανάτου. Με απλά λόγια, η οπτική επαφή είναι ένας καταλύτης για την βελτίωση των αισθημάτων της συναισθηματικής σύνδεσης.

Εμπειρία

Η πράξη της οπτικής επαφής είναι γνωστή και ασκείται στην παράδοση των Βουδιστών και στην πνευματική ψυχολογία. Η σύγχρονη πρακτική της οπτικής επαφής μετατρέπει την δύναμη αυτής της άσκησης σε μια εντελώς προσιτή πρακτική.

Σε αυτή τη συγκεκριμένη μέθοδο, οι συμμετέχοντες τοποθετούνται σε ζευγάρια και διατηρούν άμεση, αδιάκοπη επαφή με τα μάτια που διαρκεί μεταξύ 60 δευτερολέπτων και 5 λεπτών.

Κατά τη διάρκεια της οπτικής επαφής, οι συμμετέχοντες βρίσκονται σε ένα ταξίδι εξερεύνησης των συναισθημάτων της έξαψης και της θεραπείας. Απαιτείται να παραμείνουν σιωπηλοί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας και να ακολουθήσουν τις οδηγίες ενώ στο βάθος παίζει προσεκτικά επιλεγμένη μουσική.

Θεραπευτική δύναμη

Η οπτική επαφή ως πρακτική μπορεί να είναι μια πολύ ισχυρή μέθοδος θεραπείας επειδή μας βοηθά να δούμε τον εαυτό μας στο άτομο που κάθεται απέναντι μας.

Αμφισβητεί άμεσα την ψευδαίσθηση του διαχωρισμού και μας δίνει την ευκαιρία να βιώσουμε άμεσα την θεμελιώδη μας ενότητα.

Κάποιοι λένε ότι η οπτική επαφή τους έχει ανοίξει την πόρτα σε έναν νέο τρόπο αντίληψης του κόσμου και εσωτερικά και εξωτερικά. Σε ενεργειακό επίπεδο, τα ισχυρά θεραπευτικά κύματα μπορούν να γίνουν αισθητά σε όλο το δωμάτιο, ενισχύοντας την δύναμη της βαθύτερης ενότητας με όλους όσους είναι παρόντες.

Άγγιγμα της ψυχής

Κατά τη διάρκεια της, οι συμμετέχοντες μπορούν να βιώσουν μια κατάσταση διαλογισμού. Η διαδικασία της οπτικής επαφής προσκαλεί τους συμμετέχοντες να ανακαλέσουν τις έμφυτες αξίες τους. Όσο περισσότερο ένα άτομο μπορεί να δεχτεί και να παραδοθεί σε όλα όσα εκπέμπει συναισθηματικά, τόση μεγαλύτερη θα είναι η ικανότητα του να πάει βαθύτερα, κάτι που κάνει την εμπειρία ακόμα πιο πλούσια.

Η ιδέα του να μας δουν χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε ή να πούμε κάτι για να εκτιμηθούμε έχει σημαντική επίδραση στην ψυχή.

Το διάβασα στο awakengr.com
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,448,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1979,ΑΠΟΨΕΙΣ,64,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,110,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,713,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,138,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,763,ΒΙΝΤΕΟ,193,ΒΟΛΟΣ,71,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1825,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,171,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,112,ΕΛΛΑΔΑ,1259,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,28,ΕΡΕΥΝΕΣ,47,ΖΩΗ,159,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,41,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,45,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,492,Κόσμος,9647,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,49,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,434,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1547,Πολιτική,6843,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5993,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,342,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1139,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2778,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,40,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,92,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,637,Eco-News,2789,GP - info,5,voice healing therapy,39,
ltr
item
Ploumistos.com: Όταν οι ψυχές αγγίζονται και θεραπεύονται – Η μαγεία της οπτικής επαφής.
Όταν οι ψυχές αγγίζονται και θεραπεύονται – Η μαγεία της οπτικής επαφής.
Όταν οι ψυχές αγγίζονται και θεραπεύονται – Η μαγεία της οπτικής επαφής.
https://www.awakengr.com/wp-content/uploads/2018/09/i-mageia-tis-optikis-epafis-otan-oi-psyches-aggizontai-kai-therapeyontai-450x270.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/06/blog-post_15.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/06/blog-post_15.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content