Ο κόσμος θα αλλάξει οριστικά! Άνοιξε ο δρόμος για τα τσιπάκια σε όλη την ΕΕ – Πρόταση «βόμβα» της Κομισιόν

Ο κόσμος θα αλλάξει οριστικά! Άνοιξε ο δρόμος για τα τσιπάκια σε όλη την ΕΕ – Πρόταση «βόμβα» της Κομισιόν

👉Ρεπορτάζ από το έγκυρο Bloomberg... Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Ευρώπη! Μετά τα ρεπορτάζ του el.gr για ενδείξεις επιτάχυνσης της μαζικής έλευσης των μικροτσίπ, τα οποία θα εμφυτευθούν στους πολίτες (ΕΔΩ και ΕΔΩ), έρχεται νέο δημοσίευμα «υπερβόμβα» από το Bloomberg, το οποίο κάνει λόγο για την εισαγωγή των λεγόμενων ψηφιακών πορτοφολιών – ταυτοτήτων, που, όπως λέγεται, θα προσφέρουν μια σειρά από υπηρεσίες στους 450 εκατομμύρια πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αυτό θα προτείνει την Πέμπτη 3 Ιουνίου ο εκτελεστικός βραχίονας του μπλοκ, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

«Οι νέες ευρωπαϊκές ταυτότητες θα είναι διαθέσιμες για όλους» σύμφωνα με το Bloomberg, και μάλιστα θα επιτρέψουν στους Ευρωπαίους πολίτες ευκολότερη και πιο γρήγορη ταυτοποίηση ενώ σε αυτή θα αποθηκεύονται δεδομένα όπως διπλώματα οδήγησης, ιατρικές συνταγές ή τίτλοι σπουδών.

ΠΗΓΗ: Bloomberg

Επομένως, σε δεύτερη φάση, θα μπορούν να είναι και εμφυτεύσιμες με την βοήθεια της τεχνολογίας, όπως ήδη συμβαίνει στην Γερμανία αλλά και έχει προτείνει και ο φερόμενος επικεφαλής του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ και μέντορας του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κλάους Σβαμπ. Ο δρόμος άνοιξε για όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.


Όπως υπογραμμίζεται, στην παρούσα φάση, η χρήση του ψηφιακού πορτοφολιού – ταυτότητας δεν θα είναι υποχρεωτική για τους πολίτες, , ενώ σχολιάζεται ότι ο κορωνοϊός επιτάχυνε την διαδικασία της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, με τα κράτη μέλη να συμφωνούν σε ένα κοινό πρόγραμμα οικονομικής τόνωσης που εστιάζει σε πράσινες και ψηφιακές επενδύσεις και υποστηρίζεται από έκδοση κοινού χρέους.

Τα νέα ΨΗΦΙΑΚΑ πορτοφόλια – ταυτότητες θα έχουν την μορφή τηλεφωνικής εφαρμογής παρόμοιας με αυτές που χρησιμοποιούνται σε τηλέφωνα Android και Apple Inc.!!!

Οι πολίτες της ΕΕ θα δύνανται με αυτά να νοικιάζουν αυτοκίνητα εκτός της χώρας καταγωγής τους, να δείχνουν την ηλικία τους, να υποβάλουν αίτηση για δάνεια, να ανοίγουν τραπεζικός λογαριασμούς, να υποβάλλουν φορολογικές δηλώσεις ή να εγγράφονται σε πανεπιστήμια έως τον Οκτώβριο του 2022.

Ο κόσμος θα αλλάξει οριστικά, ραγδαίες εξελίξεις για την Ευρώπη

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) θέλει να χτίσει ένα ερευνητικό κέντρο για την τέταρτη βιομηχανική επανάσταση στο Μόναχο της βαυαρικής Γερμανίας, κάτι που θα σημάνει την μαζική προώθηση στην Ευρώπη όλων εκείνων των τεχνολογιών, οι οποίες θα σηματοδοτήσουν την νέα εποχή για την ανθρωπότητα, η οποία κατά πολλούς, θα συνδεθεί με τον απόλυτο έλεγχο των κοινωνιών.

«Τα σχέδια είναι σε καλό δρόμο. Το Μόναχο μπορεί να γίνει η γερμανική απάντηση στην Silicon Valley και, μαζί με το Βερολίνο, να τονίζει τον ηγετικό διεθνή ρόλο της Βαυαρίας και της Γερμανίας αναφορικά με το μέλλον της κινητικότητας», δήλωσε ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Klaus Schwab, στην γερμανική εφημερίδα «Süddeutsche Zeitung».



Όπως σημειώνει η εφημερίδα, ως τέταρτη βιομηχανική επανάσταση αναφέρεται συνήθως η ψηφιοποίηση της βιομηχανικής παραγωγής, μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας πληροφοριών και επικοινωνιών.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, γνωστό για την ετήσια κορυφαία συνάντηση κορυφαίων οικονομικών εμπειρογνωμόνων, πολιτικών και επιστημόνων, διατηρεί ήδη 14 ερευνητικά κέντρα σε όλο τον κόσμο, για την τέταρτη βιομηχανική επανάσταση. Το Μόναχο θα ήταν η πρώτη τοποθεσία στην ΕΕ. Η πόλη είναι “πολύ κατάλληλη”, δήλωσε ο Σβάμπ, αφού έχει ήδη μιλήσει με τον πρωθυπουργό του κρατιδίου, Μάρκους Σόντερ (CSU): «Η συζήτηση με τη Βαυαρική κρατική καγκελαρία σχετικά με αυτό, ήταν πολύ θετική», δήλωσε.

Σημειώνεται πως το Μόναχο είναι η έδρα της συντηρητικής Ευρώπης, με τον διεθνιστή Klaus Schbab, ο οποίος είναι υποστηρικτής της χρήσης της τεχνολογίας προς όφελος ενός αριστερόστροφου παγκόσμιου καθεστώτος, να θέλει, ενδεχομένως, να στείλει μήνυμα, πως η νέα παγκόσμια εποχή αφορά τους πάντες, διεθνιστές και εθνιστές.

Το γερμανικό RT, από την πλευρά του, κάνει λόγο για «παγκόσμια ελίτ» και αναφέρεται σε συνέντευξη του Klaus Schwab, ο οποίος μιλώντας στην «SZ» επανέλαβε πως «η ευκαιρία είναι τώρα με τον κορωνοϊό»: «Η πανδημία αντιπροσωπεύει ένα σπάνιο παράθυρο ευκαιριών για στοχασμό, επανεξέταση και αναμόρφωση του κόσμου μας».


Στην συνέντευξη, ο αναγνώστης μαθαίνει επίσης ότι, σύμφωνα με τον Schwab, είναι απαραίτητο να εμβολιαστεί “ολόκληρος ο κόσμος” για να “νικήσει την πανδημία”.

Επικεφαλής του WEF έκανε δε αναφορά στην διεθνή συμμαχία εμβολιασμού Gavi, ξεκίνησε στο Νταβός το 2000, η οποία δημιουργήθηκε με την υποστήριξη του Ιδρύματος Gates, το οποίο, σύμφωνα με θεωρίες συνωμοσίας, κατηγορείται για εμβόλια που προκαλούν στείρωση:

«Το Ίδρυμα Γκέιτς δαπάνησε 750 εκατομμύρια δολάρια το 1999 για την ίδρυση του Γκάβι. Το ίδρυμα είναι ένας σημαντικός εταίρος της Γκάβι στην διαμόρφωση της αγοράς εμβολίων».

Στο πλαίσιο της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης, σύμφωνα με τον Schwab, απαιτείται ένας πιο ψηφιακός κόσμος, «που είναι πιο έξυπνος, πιο ανθεκτικός, πιο περιεκτικός και πιο βιώσιμος” – με το “περιβαλλοντικό ζήτημα (…) φυσικά, στην κορυφή η ΑΤΖΕΝΤΑ 2030”, ενώ ξεκαθάρισε οριστικά πως ΔΕΝ θα υπάρξει επιστροφή στην προ-κορωνοϊού εποχή.

Και φυσικά, όπως δήλωσε το 2016 η νέα εποχή, θα έχει τσιπαρισμένους ανθρώπους!


To διάβασα στο el.gr & el.gr

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Ο κόσμος θα αλλάξει οριστικά! Άνοιξε ο δρόμος για τα τσιπάκια σε όλη την ΕΕ – Πρόταση «βόμβα» της Κομισιόν
Ο κόσμος θα αλλάξει οριστικά! Άνοιξε ο δρόμος για τα τσιπάκια σε όλη την ΕΕ – Πρόταση «βόμβα» της Κομισιόν
Ο κόσμος θα αλλάξει οριστικά! Άνοιξε ο δρόμος για τα τσιπάκια σε όλη την ΕΕ – Πρόταση «βόμβα» της Κομισιόν
https://valueforlife.gr/wp-content/uploads/2017/07/microchip-ameriki-anthrwpos.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/06/blog-post_0.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/06/blog-post_0.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content