Δύο Ελλάδες!!! Αυτά τα προνόμια ανακοίνωσαν, ζήτω το Barcode!!! ΕΞΩ οι ανεμβολίαστοι - Αλλάζουν όλα από τις 15 Ιουλίου!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Δύο Ελλάδες!!! Αυτά τα προνόμια ανακοίνωσαν, ζήτω το Barcode!!! ΕΞΩ οι ανεμβολίαστοι - Αλλάζουν όλα από τις 15 Ιουλίου!

👉Η κυβέρνηση ανακοίνωσε μια σειρά προνομίων για τους πλήρως εμβολιασμένους, τα οποία θα αφορούν κυρίως τον τρόπο διασκέδασης, ταξιδιού και εισόδου σε εστιατόρια και γήπεδα.

Κατά αυτόν τον τρόπο χωρίζει τους Έλληνες στα δύο, στιγματίζοντας όσους έχουν αντιρρήσεις απέναντι στο να εμβολιαστούν.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΕΙΔΗ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΛΛΑΔΕΣ:
 • Οι αμιγείς χώροι (εμβολιασμένοι, χωρίς μάσκες) ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.
 • Οι μεικτοί χώροι (θα πηγαίνουν όλοι με μάσκα και διενέργεια τεστ).
ΕΞΑΙΡΕΣΗ: ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ 85%!!!

Οι ανακοινώσεις έγιναν από τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη. Τα “προνόμια” αυτά των εμβολιασμένων αναμένεται να τεθούν σε ισχύ από τις 15 Ιουλίου.

ΤΡΕΙΣ ΔΕΣΜΕΣ ΜΕΤΡΩΝ:
 • Η πρώτη δέσμη μέτρων θα έχει να κάνει με την ενημέρωση για το εμβόλιο (κακιές γλώσσες κάνουν λόγο για προπαγάνδα) – ΠΕΙΘΩ
 • Η δεύτερη δέσμη μέτρων θα σχετίζεται με διεκολύνσεις στην μετακίνηση.
 • Η τρίτη δέσμη για την υποχρεωτικότητα του εμβολίου σε συγκεκριμένους κλάδους.
Παίρνοντας τον λόγο ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπατρίτης είπε ότι ο στόχος είναι τριπλός: να εξυπηρετηθεί το μεγάλο εγχείρημα του εμβολιασμού, να προστρέξουν όσο το δυνατόν περισότεροι πολίτες, να δημιουργήσουμε ένα συνολικό πλέγμα προστασίας της δημόσιας υγείας και να αποκατασταθεί σταδιακά η ελευθερία.

Έγινε λόγο για αμιγείς χώρους, όπου θα πηγαίνουν εμβολιασμένοι χωρίς την επιβολή μάσκας και όσοι έχουν νοσήσει εδώ και έξι μήνες και για μεικτούς χώρους, όπου θα βρίσκονται όλοι με την διενέργεια τεστ.

Οι επιχειρηματίες θα είναι ελεύθεροι να επιλέξουν αν θα δέχονται ολόκληρο τον πληθυσμό ή μόνο τους εμβολιασμένους.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:
 • Υιοθετούμε τις προτάσεις της Επιτροπής Βιοηθικής
 • Υπάρχει μια σημαντική ενημερωτική εκστρατεία για τους εμβολιασμούς. Η πρώτη είναι η πληροφόρηση του κοινού, η πειθώς με ενημέρωση για να πειστούν ειδικές κατηγορίες πληθυσμού. Η δεύτερη είναι η διευκόλυνση της κίνησης σε συγκεκριμένους χώρους όσων είναι πλήρως εμβολαισμένοι. Η τρίτη είναι η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού σε ειδικές κατηγορίες εργαζομένων.
 • Θα έχουμε κλειστούς χώρους όπως τα ετσιατόρια, οι κινηματογράφοι και τα θέατρα όπου θα υπάρχει διαβάθμιση. Θα είναι είτε αμιγείς χώροι, είτε μεικτοί. Στους αμιγείς χώρους θα είναι όσοι έχουν κλείσει τον κύκλο του εμβολιασμού τους. Στους μεικτούς θα είναι όσοι θα έχουν υποβληθεί σε rapid ή μοριακό τεστ. Θα εναπόκειται στον επιχειρηματία να αποφασίσει αν θα αποδέχεται εμβολιασμένους ή νοσήσαντες.
 • Στους αμιγείς χώρους από 75% έως 85% χωρητικότητας. Στους μεικτούς χώρους από 25% έως 75% και εξαρτάται από τον χώρο και τον βαθμό επικινδυνότητας της συνάθροισης. Στους μεικτούς χώρους θα είναι υποχρεωτικές οι μάσκες και στους αμιγείς όχι.
 • Οι πελάτες στους αμιγείς χώρους θα προσέρχονται με το πιστοποιητικό εμβολιασμού και στους μεικτούς με το τεστ. Ο έλεγχος θα γίνεται από μια ψηφιακή πλατφόρμα που θα επιβεβαιώνει την γνησιότητα του πιστοποιητικού με Barcode.
 • Όλοι οι χώροι κλειστοί και μεγάλοι, θα ανοίξουν από τις 15 Ιουλίου.
ΠΑΡΤΕ ΓΕΥΣΗ:


Στην συνέχεια, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης εξειδίκευσε τα μέτρα:
 • Η κυβέρνηση εφαρμόζει ένα σύστημα, το οποίο προσπαθεί να προστατεύσει τη δημόσια υγεία και να επιτρέψει την ελεύθερη λειτουργία της οικονομίας
 • Στους αμιγείς χώρους θα είναι μόνο οι εμβολιασμένοι και όσοι έχουν νοσήσει το τελευταίο 6μηνο. Σε αυτούς τους χώρους θα υπάρχει μεγαλύτερη πληρότητα ενώ δεν θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας
 • Στους μεικτούς χώρους πέραν των εμβολιασμένων θα μπορούν να είναι και οι μη εμβολιασμένοι με μάσκες και υποχρεωτικό αρνητικό rapid test. Στους μεικτούς κλειστούς χώρους εστιατορίων και καφέ η πληρότητα θα είναι στο 50%
 • Η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική σε θέατρα και σινεμά και οι ανήλικοι θα προσέρχονται με self test και υπεύθυνη δήλωση των γονέων τους.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ

Τόσο τα ανοικτά όσο και τα κλειστά γήπεδα, πλέον, θα λειτουργούν με μέγιστη κάλυψη του 85% της χωρητικότητάς τους.

Πρόσβαση όσοι έχουν αποκτήσει ανοσία, δηλαδή έχουν εμβολιαστεί με δύο δόσεις εμβολίου ή με μονοδοσικό εμβόλιο, και έχουν μεσολαβήσει 14 ημέρες από τον τελικό εμβολιασμό τους, ή έχουν αποδεδειγμένα νοσήσει τους τελευταίους έξι (6) μήνες.

Οι ανήλικοι προσέρχονται με δήλωση αρνητικού αποτελέσματος self test από τους γονείς τους», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά από τον υπουργό Επικρατείας.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ:

ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,448,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1979,ΑΠΟΨΕΙΣ,64,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,110,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,713,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,138,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,763,ΒΙΝΤΕΟ,193,ΒΟΛΟΣ,71,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1825,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,171,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,112,ΕΛΛΑΔΑ,1259,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,28,ΕΡΕΥΝΕΣ,47,ΖΩΗ,159,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,41,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,45,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,492,Κόσμος,9647,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,49,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,434,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1547,Πολιτική,6843,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5993,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,342,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1139,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2778,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,40,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,92,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,637,Eco-News,2789,GP - info,5,voice healing therapy,39,
ltr
item
Ploumistos.com: Δύο Ελλάδες!!! Αυτά τα προνόμια ανακοίνωσαν, ζήτω το Barcode!!! ΕΞΩ οι ανεμβολίαστοι - Αλλάζουν όλα από τις 15 Ιουλίου!
Δύο Ελλάδες!!! Αυτά τα προνόμια ανακοίνωσαν, ζήτω το Barcode!!! ΕΞΩ οι ανεμβολίαστοι - Αλλάζουν όλα από τις 15 Ιουλίου!
Δύο Ελλάδες!!! Αυτά τα προνόμια ανακοίνωσαν, ζήτω το Barcode!!! ΕΞΩ οι ανεμβολίαστοι - Αλλάζουν όλα από τις 15 Ιουλίου!
https://www.el.gr/wp-content/uploads/2021/06/checkin.jpg
https://i.ytimg.com/vi/B093X2RBgEI/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/06/barcode-15.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/06/barcode-15.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content