Το μέλλον του Γαλαξία μας αλλάζει!!! - 58 εξωγήινες φυλές επισκέπτονται τη Γη - Ποιοι θεωρούνται οι πιο φιλικοί;;

Το μέλλον του Γαλαξία μας αλλάζει!!! - 58 εξωγήινες φυλές επισκέπτονται τη Γη - Ποιοι θεωρούνται οι πιο φιλικοί;;

👉Με τον όρο Γαλαξίας αναφερόμαστε, στον γαλαξία στον οποίο ανήκει η Γη και όλο το Ηλιακό Σύστημα, ενώ όταν αναφερόμαστε σε άλλο γαλαξία, τον γράφουμε με μικρό «γ» και ακολουθεί και το όνομά του.

Ο Ήλιος και η Γη βρίσκονται στις παρυφές του Γαλαξία, και έτσι αυτός, καθώς τον κοιτάμε κατά μήκος, φαίνεται να σχηματίζει μία γαλακτόχρωμη, φωτεινή λωρίδα από πάρα πολλά αστέρια, που διασχίζει τον ορατό από τη Γη ουρανό από την μία πλευρά του ορίζοντα μέχρι την άλλη. Λόγω της εμφάνισης αυτής, ονομάστηκε στα ελληνικά «Γαλαξίας κύκλος» ή και «γάλακτος κύκλος» ή και σκέτο «γάλα». Ο Αριστοτέλης γράφει στα Μετεωρολογικά: «οἱ δὲ [φιλόσοφοι] περὶ Ἀναξαγόραν καὶ Δημόκριτον φῶς εἶναι τὸ γάλα λέγουσιν ἄστρων τινῶν», δηλαδή «οι φιλόσοφοι που ακολουθούν τον Αναξαγόρα και τον Δημόκριτο δέχονται ότι ο Γαλαξίας είναι κάποια άστρα». Στα αγγλικά είναι γνωστός και ως «Milky Way», από το ελληνικό γάλα και γαλαξίας που είναι μετάφραση του λατινικού Via Lactea («Γαλακτική Οδός»).

Πρόκειται για έναν σπειροειδή γαλαξία που αποτελεί μέρος της Τοπικής Ομάδας γαλαξιών. Αποτελείται από τουλάχιστον 200 δισεκατομμύρια αστέρες και ενδεχομένως (σύμφωνα με τις σύγχρονες μελέτες) έως και 400 δισεκατομμύρια. Ανάμεσα στα τουλάχιστον 35 μέλη της Τοπικής Ομάδας, έρχεται δεύτερος σε αριθμό αστέρων και μάζα, πίσω μόνο από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας, ο οποίος αποτελείται από ένα τρισεκατομμύριο αστέρες, όπως ανακαλύφθηκε το 2006.

Αν και ο Γαλαξίας μας είναι ένας από τα δισεκατομμύρια γαλαξίες που υπάρχουν στο Σύμπαν, έχει ιδιαίτερη σημασία για τον άνθρωπο, καθώς είναι το «σπίτι» του Ηλιακού Συστήματος. Ο Δημόκριτος (460 - 370 π.Χ.) ήταν ο πρώτος άνθρωπος που χωρίς όργανα ισχυρίσθηκε ότι ο Γαλαξίας αποτελείται από απομακρυσμένα άστρα:«Γαλαξίας εστί πολλών και μικρών και συνεχών αστέρων, συμφωτιζομένων αλλήλοις, συναυγασμός δια την πύκνωσιν» ό,τι δηλαδή λέγει και η σύγχρονη Αστρονομία ως προς τη σύσταση του Γαλαξία.

Το μέλλον του Γαλαξία


Μετρήσεις δείχνουν ότι ο Γαλαξίας της Ανδρομέδας μας πλησιάζει με ταχύτητα 300 χιλιομέτρων το δευτερόλεπτο και μπορεί να συγκρουστεί με τον Γαλαξία μας σε 3 ως 4 δις χρόνια. Αν συγκρουστούν, πιστεύεται ότι ο Ήλιος αλλά και άλλοι αστέρες μάλλον δεν θα συγκρουστούν με αστέρες της Ανδρομέδας, αλλά οι δύο γαλαξίες θα σχηματίσουν έναν ενιαίο ελλειπτικού σχήματος γαλαξία. Η διαδικασία της ένωσης αυτής εκτιμάται ότι θα διαρκέσει 1 δις χρόνια.

Εξωγήινες φυλές 

Αν και συχνά πιστεύεται ότι οι περισσότεροι εξωγήινοι, αποτελούν εχθρικό ζήτημα, υπάρχουν μερικά είδη που είναι στη Γη για αιώνες και χρησιμεύουν για να διαψεύδουν αυτόν τον ισχυρισμό. Μερικά από τα πιο φιλικά είδη εξωγήινων, από αυτούς, αναφέρονται παρακάτω.

58 εξωγήινες φυλές επισκέπτονται περίπου τη Γη. 

Την ύπαρξη όλων αυτών των εξωγήινων φυλών επιβεβαιώνουν περισσότεροι από 400 μάρτυρες από όλο το χώρο της αμύνης των ΗΠΑ (FAA, CIA, Πολεμικό Ναυτικό, Αστυνομία, στρατηγοί & άλλοι ανώτατοι αξιωματούχοι του Πεζικού σώματος) αλλά και απλοί πολίτες που βίωσαν προσωπικές επαφές Τρίτου Τύπου.

Στο ερώτημα ποιοι θεωρούνται οι πιο φιλικοί καταγράφονται με την ακόλουθη σειρά

ΑΚΤΟΥΡΙΑΝΟΙ (ARCTURIANS)
Οι Αρκτουριανοί είναι ένας από τους πιο προηγμένους εξωγήινους πολιτισμούς σε ολόκληρο το γαλαξία μας. Κατάγονται από τον μπλε πλανήτη που βρίσκεται σε τροχιά γύρο από τον κόκκινο γίγαντα Arcturus στον αστερισμό Bootes (περίπου 36 έτη φωτός από το ηλιακό μας σύστημα). Ο πλανήτης τους δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα από τους γήινους αστρονόμους και η μόνες πληροφορίες για το αστρικό τους σύστημα υπάρχουν μόνο μέσα από τηλεπαθητικές επικοινωνίες που είχαν οι Αρκτουριανοί με επαφικούς του πλανήτη μας.

Οι Αρκτουριανοί ζουν 350 με 400 χρόνια, έχουν ύψος 1-1,20 μέτρα, πρασινωπό-μπλε δέρμα και μεγάλα οβάλ μάτια. Τα χέρια τους έχουν μόνο τρία δάχτυλα, σε αντίθεση με την ανθρώπινη φυλή που έχει πέντε. Το είδος τους δεν τρώει όπως εμείς, αλλά καταναλώνει θετικές μορφές ενέργειας.
Αναφέρονται ως φύλακες της Γης γιατί μας προστατεύουν από άλλους εξωγήινους πολιτισμούς και αρνητικές οντότητες, ενώ απώτερος σκοπός τους είναι να μας οδηγήσουν κάποια στιγμή να επεκτείνουμε την πνευματική μας κατανόηση για τη 4η και τη 5η διάσταση. Καθώς σκοπός της ζωής τους είναι η πνευματική τους ανάπτυξη.

ΟΙ ΨΗΛΟΙ ΛΕΥΚΟΙ (TALL WHITES)
Αυτή η φυλή εξωγήινων παρουσιάζεται και ως μία από τις πιο διανοητικές στο γαλαξία μας. Οι Ψηλοί Λευκοί έχουν ανθρωποειδή χαρακτηριστικά αλλά είναι πιο χλωμοί, δεν έχουν καμία τρίχα στο σώμα τους, φτάνουν περίπου τα 3-4 μέτρα ύψος, ζουν… 10 φορές περισσότερο απ’ότι εμείς και σε περίπτωση τραυματισμού χρειάζονται 10 φορές παραπάνω χρόνο για να θεραπευτούν. Σε ζωντανή εκπομπή του 2013 στην Αυστραλιανή τηλεόραση ο Charles Hall, πρώην στρατιωτικός επιστήμονας (πυρηνικός φυσικός) των ΗΠΑ, ισχυρίστηκε πως υπήρχε βάση κοντά τους που ανήκε αποκλειστικά σε αυτό το είδος!

ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ (NORDICS)
Μια φυλή που τα μέλη της μπορούν να περάσουν σχεδόν απαρατήρητα ανάμεσα στους ανθρώπους, γιατί είναι ίδιοι με εμάς! Προέρχονται απο την Ανδρομέδα (άποικοι του συστήματος αστέρων Zenetae) ή τις Πλειάδες (από τον κύριο πλανήτη Erra του συστήματος Taygeta) ή από τον Σείριο (Σείριο Α), ενώ συχνά έχουν ταυτιστεί με τους περιβόητους Βριλ που πολλοί μελετητές τους αναφέρουν απλά ως Ναζί επιστήμονες που πραγματοποιούσαν δοκιμαστικές πτήσεις με τους περιβόητους αντιβαρυτικούς ιπτάμενους δίσκους Bril και Ηaunebu.

Οι Nordics συνήθως έχουν ξανθά ή άσπρα μαλλιά (απ΄όπου και η προσωνυμία “Βόρειοι”), πολύ όμορφα χαρακτηριστικά είτε πρόκειται για άνδρες είτε για γυναίκες, ανοιχτόχρωμο δέρμα, ενώ έχει αναφερθεί ότι είναι ικανοί για τηλεπαθητική επικοινωνία. Πολλές μαρτυρίες για αυτούς είχαμε το ’50 και ’60.

Γενικά θεωρούνται καλοκάγαθοι και φιλικοί. Σήμερα, ζουν ανάμεσά μας και χαρακτηρίζονται ως πιθανοί αφανείς ρυθμιστές της σωτηρίας του πλανήτη και του ανθρώπινου πολιτισμού.ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ (THE OLYMPIANS)
Οι Ολύμπιοι ήρθαν πριν δεκάδες χιλιάδες χρόνια από τον γαλαξία της Ανδρομέδας, από τη Γαλαξιακή Συνομοσπονδία των “E” ενός σμήνους δεκατριών Γαλαξιών.
Σε ένα από τα επικρατέστερα σενάρια, αναφέρεται ότι οι Ανδρομέδιοι Ε’ μαζί με τους κατοίκους του αστερισμού του Λαγού και του Κυνός, πραγματοποίησαν ένα διαπλανητικό ταξίδι προς τον πλανήτη μας. Φτάνοντας στη Γη, τα πληρώματά τους διαπίστωσαν υστέρηση στην εξελικτική πορεία του ανθρώπινου είδους, αποίκησαν για να διδάξουν πολιτισμό (τις εποχές της προκατακλυσμιαίας Αιγηίδος) και πριν αναχωρήσουν για να επιστρέψουν στο γαλαξία τους, άφησαν ένα τμήμα του πληρώματος, για επιτήρηση (τις εποχές των Φαραώ και των πρώτων αρχαιοελληνικών χρόνων). Οι επιτηρητές ήταν οι Ολύμπιοι θεοί (όπως τους ονόμαζαν οι Έλληνες) και είχαν σαν έδρα όχι ένα ναό στο ψηλότερο βουνό της Ελλάδος αλλά το διαστημόπλοιό τους πάνω από τις ομιχλώδης κορυφές του.
Αν και στη πλειοψηφία τους παρουσιάζονται ανθρωπόμορφοι (πιθανότατα μεταμορφώνονταν), οι Ολύμπιοι δεν αποτελούνταν από μία εξωγήινη φυλή. Ο πρώτος που υποστήριξε αυτή την ιδέα ήταν ο Έλληνας φιλόσοφος Ξενοφάνης τον 6ο αιώνα π.Χ., ο οποίος ήταν ο πρώτος που αμφισβήτησε την ανθρώπινη μορφή των θεών, παρουσιάζοντας τους πιο ξενικούς!
Κανείς δεν γνωρίζει γιατί οι Ολύμπιοι εγκατέλειψαν την ανθρωπότητα. Όμως, απ ότι γράφτηκε δεν θα είναι για πολύ! Μιας και ο τελευταίος χρησμός της Πυθίας προμηνύει την επιστροφή τους στην σύγχρονη εποχή.

ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΟΙ
Ακόμα μία φυλή εξωγήινων στη λίστα των 58, είναι οι Φωτεινοί. Οι μαρτυρίες γι αυτούς ξεκινούν εκατοντάδες χρόνια πριν από τους Θιβετιανούς, τους Χριστιανούς, τους Ινδιάνους της Αμερικής, οι οποίοι αναφέρουν ότι συναντούν λαμπερά όντα σε απομονωμένους χώρους και ιερούς τόπους κατά τη διάρκεια θρησκευτικών τελετών. Βέβαια, υπάρχουν και πιο πρόσφατες αναφορές γι’ αυτούς από τον συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας Philip K. Dick που το 1978 περιέγραψε διάφορες συναντήσεις κατά τη διάρκεια μιας περιόδου τεσσάρων ετών πριν από το θάνατό του το 1982. Οι Φωτεινοί αναφέρονται σαν διάφανα πολυμορφικά όντα που ανάβουν από μέσα τους, δεν έχουν φύλο, επικοινωνούν με τηλεπάθεια, είναι ιδιαίτερα ευφυής και φορείς μεγάλης σοφίας.

ΟΙ ΜΑΝΑΣΑΠΟΥΤΡΑ (MANASAPUTRA)

Ήρθαν στη Γη από την Αφροδίτη, πριν από εκατομμύρια χρόνια, για να βοηθήσουν την οικοδόμηση της Ανθρωπότητας μετά το τέλος της εποχής των Δεινοσαύρων.
Οι Μανασαπούτρα δίδαξαν στους πρωτόγονους ανθρώπους όχι μόνο την ηλιακή και πλανητική λατρεία, αλλά και τη λατρεία του Σείριου (οι δικοί τους πρεσβύτεροι), καθώς και άλλων μεγάλων άστρων, όπως του Ανταρές ή Καρδιά του Σκορπιού (Θεά Σελκίτ στην Αίγυπτο), του Αλντεμπαράν ή Ματιού του Ταύρου (του Θεού Μιν στην Αίγυπτο), του Μπεντελγκές ή Δεξιού Ώμου του Ωρίωνα (του Όσιρι) και των Πλειάδων. Αυτά τα άστρα, όπως και ο Σείριος του Μεγάλου Κυνός (ο Θεός Ανούβις), αποτελούσαν μέρος των αστερισμών του λεγόμενου Κάθετου Ζωδιακού, σε αντιπαράθεση με τον οριζόντιο Ζωδιακό της γνωστής Αστρολογίας.
Δυστυχώς, δεν διασώθηκε κάποια γραπτή περιγραφή των Μανασαπούτρα. Οι πρώτες απεικονίσεις τους δείχνουν με ανθρώπινα χαρακτηριστικά και το γαλάζιο του ουρανού για δέρμα, κάτι που δεν αντικατοπτρίζει τη πραγματική τους μορφή, αλλά μία θρησκευτική απεικόνιση ως «ανθρώπους από τον ουρανό». που ήρθαν στη Γη με τα διαστημόπλοια τους, τα ονομαζόμενα «βιμάνα» (vimana).

ΕΛΣ (ELS)
Οι ΈΛΣ προέρχονται από τον αστερισμό του Ωρίωνα και είναι γνωστοί και ως Τιτάνες από τα γραπτά αρχαιοελληνικά κείμενα. Οι Τιτάνες σύμφωνα με το μύθο, ήταν τεράστιοι ανθρωπόμορφοι γίγαντες που είχαν κατέβει από τα ουράνια. Γι αυτό το λόγο ο Όμηρος τους ονόμαζε και Ουρανίδες ή Ουρανιώνες. H θερμοκρασία του σώματος τους ήταν χαμηλή, έτσι τα όπλα “φωτιάς” φάνηκαν πολύ αποτελεσματικά κ θανάσιμα για το είδος τους κάτω από συνθήκες μάχης.
Μετά τη πασίγνωστη Τιτανομαχία (και τη τελική νίκη των Ολύμπιων θεών) όσοι ΈΛΣ γλύτωσαν αναγκάστηκαν να κρυφτούν στα έγκατα της Γης. Όσοι δεν ξέφυγαν, φυλακιστήκαν σε υπόγεια στη Thule της Σκωτίας, γνωστή και ως η γη των νεκρών ή του Άδη.
Το “Βιβλίο του Ενώχ” από τους πάπυρους της νεκρής θάλασσας περιγράφει πως εκείνοι παντρεύτηκαν γήινες γυναίκες οι όποιες γέννησαν απόγονους 1500 μέτρων ύψους. Αυτοί οι απόγονοι θεωρούνται υπεύθυνοι για την ανοικοδόμηση των Πυραμίδων!ΓΑΛΑΖΙΟΙ Ή ΚΑΧΙΝΑ
Οι Γαλάζιοι προέρχονται από το αστρικό σμήνος των Πλειάδων. Βέβαια δεν έχουν κάποια ομοιότητα με τους ανθρωπόμορφους Nordics του συστήματος Taygeta, αφού οι Πλειάδες δεν έχουν μόνο ένα Ηλιακό σύστημα, αλλά 2500 τουλάχιστον. Έτσι η μορφή των Γαλάζιοι διαφέρει κατά πολύ. Είναι σχετικά μικρά ανθρωποειδή με γαλάζιο ημιδιαφανές δέρμα και μεγάλα μάτια.
Οι Γαλάζιοι εμφανίζονται στις ιστορίες πολλών πολιτισμών. Στους μύθους των Ινδιάνων Χόπι είναι «τα παιδιά του μεγάλου πατέρα που ήρθε από τους ουρανούς». Τους φώναζαν Kachina (Καχίνα) και είχαν κατέβει για να τους προστατεύσουν, να τους συμβουλεύσουν και να τους βοηθήσουν με τις υπεράνθρωπες δυνάμεις τους να υπερνικήσουν τις αντίπαλες φυλές των Ινδιάνων σε δύσκολες καταστάσεις.
Στους μύθους των Ινδιάνων Cherokee οι Γαλάζιοι αναφέρονταν ως μπλε ξεφλουδισμένοι άνθρωποι με την ιδιαίτερη ονομασία: «Φεγγαράνθρωποι».

ΕΛΟΧΙΜ (ELOHIMS)
Οι Ελοχίμ είναι μία από τις αρχαιότερες εξωγήινες φυλές που γνωρίζουμε. Οι περιγραφές μιλούν για απαστράπτουσες, λαμπερές λευκές φιγούρες με υλικό σώμα.
Στην εβραϊκή Γλώσσα η λέξη «Ελοχίμ» έχει πολλές ερμηνείες. Σημαίνει Υιοί του Θεού, Άγγελοι και άρχοντες ή άνθρωποι που διακρίνονται για την αρετή τους. Στην Ρω¬μαιοκαθολική Εκκλησία μάλιστα, στην επίσημη έκδοση της Καινής Διαθήκης (την Vulgata), η ονομασία μεταφράζεται σαν «τα Παιδιά του Θεού», κάτι που επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά όχι μόνο την εξωγήινη υπόστασή τους αλλά και τις συνεχές αναφορές γι’ αυτούς εδώ και 2000 χρόνια.

ΑΝΟΥΝΑΚΙ (ANUNNAKI)
Οι Ανουνάκι ήταν μία φυλή ανθρωποειδών γιγάντων που σύμφωνα με τους λαούς της Μεσοποταμίας (των Σουμερίων, των Ακκάδων, των Ασσυρίων και των Βαβυλωνίων) έπαιξαν ρόλο στην σπορά και στην (συν)διαμόρφωση της εξελικτικής πορείας του ανθρώπινου είδους. Γι’ αυτούς γράφουν οι Σουμέριοι σε κείμενα σφηνοειδούς γραφής. Μέσα στα κείμενα αναφέρεται και ο κόσμος τους, ο Nibiru. Ένας πλανήτης που περνάει ξυστά από τη Γή κάθε 3600 χρόνια.
Ακόμα μία ονομασία που τους προσδίδεται είναι και ως Nefilim. Βέβαια, οι πιο δημοφιλείς είναι ως Anunnaki και Nibiruans.

ΠΙΤΡΙ ΑΓΝΙΣΒΑΤΑ
Στα Ανατολικά κείμενα αναφέρεται ακόμα μία αρχαία ουράνια φυλή, οι Πίτρι Αγνισβάτα. Αυτοί, ήρθαν στη Γη από τον πλανήτη Ερμή και έδωσαν στην Ανθρωπότητα τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει την πνευματική της διαίσθηση (ή αλλιώς Βούδι). Προφανώς δεν προέρχονται από εκεί. Ο Ερμής ήταν ανέκαθεν απαγορευτικός για τη δημιουργία ζωής, όχι όμως και για τη τοποθέτηση διαστημικής βάσης αποικιστών στην επιφάνειά του.ΛΥΡΙΟΙ (LYRAN)
Οι Λύριοι ήταν οι αυθεντικοί πρόγονοι της γαλαξιακής μας οικογένειας. Ο αστερισμός της Λύρας αποτελεί την κοιτίδα των ανθρωποειδή όντων (που αποτελούν το 40% του πληθυσμού του) οι οποίοι προ εκατομμυρίων ετών αποίκησαν άλλους αστερισμούς του γαλαξία μας. Το κύριο άστρο τους το Βέγκα (πολλοί επαφικοί τους ονομάζουν και Vegans λόγω αυτού) απέχει 26 έτη φωτός από εμάς. Πολλές χιλιάδες χρόνια πριν, ο πολιτισμός τους είχε φτάσει σε πολύ υψηλό τεχνολογικό επίπεδο, όμως υπήρχαν εμφύλιες διαφωνίες και τελικά προέκυψε πόλεμος ο οποίος κατέστρεψε ένα μεγάλο τμήμα της κοινωνίας τους. Πολλοί έφυγαν με τα διαστημόπλοια τους και αποίκισαν τις Πλειάδες, τις Hyades κ.α. αστρικά συστήματα. Κάποιοι από τους προγόνους τους ήρθαν στη γη την περίοδο της Λεμουρίας και της Ατλαντίδας. Τώρα τον Lyra αποικούν μαζί με τους εναπομείναντες Λύριους και τα ερπετοειδή, τα οποία κατοικούν τον κύριο πλανήτη και διοικούν ένα μεγάλο μέρος του συστήματος. Ο τομέας αυτός, όπως και το δικό μας αστρικό σύστημα αποτελεί ακόμα ένα «πεδίο μάχης» μεταξύ των Σαυροειδών, των Γκρίζων και των ανθρωπόμορφων όντων.

UMMITES
Άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι κατάγονται από την γενική περιοχή του Wolf 424, ένα δυαδικό σύστημα καφέ νάνων που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 14,2 ετών φωτός από τον Ήλιο μας. Πιθανότατα έχουν αρχαίους δεσμούς με τις αποικίες των Λύριων και συνεργάζονται ακόμα με πολλούς πρόσφυγες του αστερισμού της Λύρας. Το όνομα τους πηγάζει από τον πλανήτη τους, τον Ummo. Είναι εξαιρετικά τηλεπαθητικοί. Πιστεύουν στην ύπαρξη της ψυχής και του Δημιουργού Θεού. Κάνουν πρακτική χρήση των 10 διαστάσεων της πραγματικότητας και μπορούν να στρεβλώσουν εν μέρη το χωροχρόνο.

ΠΡΟΚΥΩΝΕΣ (PROCYONIANS)
Είναι ένας από τους περισσότερο θετικούς ανθρωπόμορφους εξωγήινους πολιτισμούς και πατρίδα τους το ηλιακό σύστημα του Προκύωνα (Procyon). Ο Προκύωνας είναι ένα δυαδικό σύστημα αστεριών σε απόσταση περίπου 11,4 έτη φωτός από τη Γη, με κατοικήσιμο τον τέταρτο πλανήτη σε αυτό το σύστημα. Οι Προκύωνες προσπαθούν να μας προστατέψουν από τις διαβολικές δραστηριότητες των Γκρίζων και των ερπετοειδών. Είναι ικανοί να ταξιδεύουν σε άλλες διαστάσεις και παράλληλα σύμπαντα χρησιμοποιώντας την προηγμένη τεχνολογία «Time Travel» που εμπλέκεται σε μία ακατανόητη για εμάς πολυδιάστατη συνείδηση. Θεωρούνται υπεύθυνοι για την ανάπτυξη του διαδικτύου και της πρόσφατης «ευκολίας» στη παγκόσμια επικοινωνία.ΚΟΡΕΝΤΙΑΝΟΙ (KORENDIAN)
Οι Κορεντιανοί είναι άνθρωποι που υποτίθεται ότι ζουν σε έναν μολυσμένο πλανήτη, γνωστό ως «Korender». Έχουν τέλεια ανθρώπινη μορφή αλλά το ύψος τους δεν υπερβαίνει το 1,5 μέτρο. Ο Gabriel Green περιέγραψε προσωπικές επαφές με την ομάδα που ήρθε στη Γη τα τέλη της δεκαετίας του 1950 και αρχές του ’60. Ο Robert Renaud ένας από τους κύριους επαφικούς με την φυλή των Κορεντιανών ισχυρίζεται ότι αυτοί διαθέτουν μία μεγάλη υπόγεια εγκατάσταση κάπου στη Μασαχουσέτη, είναι σύμμαχοι με τους Arcturians και είναι μέλη μιας Γαλαξιακής Συμμαχίας που αποτελείται από μη παρεμβατικούς εξωγήινους πολιτισμούς. Υποστηρίζει επίσης ότι πάνω από 150.000 Κορεντιανοί ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, με τουλάχιστον 30.000 στην Καλιφόρνια.

CETIANS (ή TAU CETIANS)
Μια ανθρώπινη φυλή έγχρωμων ανθρώπων που ζουν στον Tau Ceti και στο Epsilon Eridani. Λέγεται ότι είναι σύμμαχοι των Πλειάδειων (οι οποίοι σύμφωνα με αυτούς που έχουν έρθει σε επαφή μαζί τους έχουν σχηματίσει Συνομοσπονδία μαζί με τους Λύριους πρόσφυγες, τους Ummites και άλλους). Η συμμαχία των ανωτέρω φυλών βασίζεται στην επιθυμία τους για κοινή άμυνα απέναντι στις επιδρομές των ερπετοειδών.

ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ (GREYS)
Οι Γκρίζοι εξωγήινοι έχουν περιγραφεί ως όντα δίχως φύλο και συναισθήματα, με δέρμα χρώματος γκρι, λεπτεπίλεπτο σώμα, υπέρογκο κεφάλι και μεγάλα μαύρα μάτια. Λέγεται ότι η μαύρη επιφάνεια των ματιών τους είναι στην πραγματικότητα μια μεμβράνη που λειτουργεί ως προστατευτικό κάλυμμα για τα αληθινά μάτια τους που έχουν μια πιο “συμβατική εμφάνιση”. Οι Γκρίζοι αναφέρθηκαν στην υπόθεση του Roswell, στην υπόθεση της απαγωγής των Betty και Barney Hill, αλλά και στις αναφορές του Bob Lazar από τις μυστικές εγκαταστάσεις της περιοχής 51. Πολλοί υποστηρίζουν ότι οι Γκρίζοι είναι προϊόντα γενετικής μηχανικής ή κλωνοποίησης, αφού τα μέλη τους είναι πανομοιότυπα μεταξύ τους και προφανώς είναι στείροι και δεν έχουν συγκεκριμένο φύλο. Το επικρατέστερο σενάριο λέει ότι απαγάγουν ανθρώπους για να αποκομίσουν φρέσκο γενετικό υλικό και για να αναπαράγουν υβρίδια, ίσως για να συνεχίσουν το είδος τους. Ο πλανήτης τους βρίσκεται στο αστρικό σύστημα Zeta Reticuli, περίπου 40 έτη φωτός μακρυά από εμάς.

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ (LARGE GREYS)
Είναι συνεργάτες των Γκρίζων, εμφανίζονται πιο σπάνια και πιστεύεται πως είναι ανώτεροι σε βαθμό από τους προαναφερθέντες Γκρίζους συγγενείς τους. Φτάνουν μέχρι και το ύψος των δυόμιση μέτρων, αλλά έχουν το ίδιο λεπτεπίλεπτο σώμα με τους μικρότερους. Έχει παρατηρηθεί ότι οι Μεγάλοι Γκρίζοι έχουν ασυνήθιστη κατασκευαστική δομή κρανίου/εγκεφάλου, όπου κάθε ημισφαίριο μπορεί και εκτελεί διαφορετικές λειτουργίες ταυτόχρονα, ένα φυσικό πλεονέκτημα που δύσκολα τους κάνει τρωτούς.

Οι Μεγάλοι Γκρίζοι ίσως είναι η αυθεντική μορφή από την οποία προέρχονται (γενετικά) οι Γκρίζοι. Αν αυτό ισχύει, τότε οι κοντύτεροι Γκρίζοι μάλλον είναι κάποια οργανικά ρομπότ που απλά κάνουν τη βρώμικη δουλειά των αφεντικών τους.

ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ (REPTILOIDS)
Όπως περιγράφεται και στην ονομασία τους μοιάζουν με ερπετά και η συμπεριφορά τους απέναντι στο ανθρώπινο γένος είναι ιδιαίτερα εχθρική. Θεωρούν τη Γη παλιά δική τους πατρίδα και, καθώς κινδυνεύει με εξαφάνιση ο δικός τους πλανήτης, θέλουν να μετοικήσουν στον δικό μας, αλλάζοντας λίγο το κλίμα προς το θερμότερο. Θεωρείται πως προέρχονται από τον αστερισμό του Δράκοντα (συγκεκριμένα από τον Alpha Draconis) γι’ αυτό ονομάζονται από πολλούς και ως Δρακονιανοί. Τα υπό-είδη τους είναι αρκετά. Το σημαντικότερο από αυτά είναι το Chameleon Reptilians, ένα φολιδωτό είδος στο ανθρώπινο μέγεθος και σχήμα, που μπορεί εύκολα να μεταμφιεστεί σε άνθρωπο (με εμφύτευση ανθρώπινου δέρματος εξωτερικά και τεχνικούς φακούς για να κρύψουν τη σχισμή στην ίριδα).

Η πρώτη καταγραφή των Ερπετοειδών στη Γη δεν είναι πρόσφατη όπως συμβαίνει στις περισσότερες φυλές εξωγήινων. Έχουν καταγραφεί στην αρχαία Αίγυπτο από τα χρόνια των Φαραώ, όταν ένα άλλο υπο-είδος, τα Iguanoids (με χαρακτηριστική την ουρά) καταγράφονταν ως τυραννικές θεότητες.

Πριν μερικά χρόνια ένα παράξενο βιβλίο έκανε την εμφάνισή του. Το μυστικό βιβλίο των εξωγήινων φυλών που αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά σε ένα μυστηριώδες βίντεο στο Youtube από τον χρήστη Αζαζήλ 8867. Το πρωτότυπο βιβλίο, που στη πραγματικότητα ήταν ένα φυλλάδιο οδηγιών για τους Ομοσπονδιακούς, είναι γραμμένο στα Ρωσικά από μυστικούς πράκτορες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και περιγράφει τις εξωγήινες φυλές που επισκέπτονται τη Γη και τις πιθανές συμμαχίες τους. Το βιβλίο βρέθηκε κατά τύχη το 1981 στην Buryatia της Σιβηρίας, είχε την πρώτη έκδοση του κατά το χρόνο του Στάλιν και πιστοποιούσε πολλές φιγούρες εξωγήινων που περιέγραφαν μάρτυρες από κάθε γωνιά του πλανήτη. Όπως αυτές που σας παρουσιάσαμε στο πρώτο μέρος αυτού του αφιερώματος και συνεχίζουμε να σας παρουσιάζουμε παρακάτω…

VARGINHA EBE’S
Αυτή η φυλή εξωγήινων όντων καταγράφηκε για πρώτη φορά στις 20 Ιανουαρίου του 1996, περασμένα μεσάνυχτα, σε μια προαστιακή γειτονιά της Varginha στη Βραζιλία. Τότε, οι μάρτυρες περιέγραψαν αρκετά πανύψηλα ανθρωποειδή όντα γύρω στα 4-5 μέτρα σε ύψος, που έβγαζαν ένα περίεργο βουητό (σαν ένα σμήνος από μέλισσες), με 3εις στρογγυλεμένες προεξοχές πάνω από το κεφάλι (σαν γαμψά κέρατα), λιπαρό καφέ δέρμα, μεγάλα κόκκινα μάτια και έντονη οσμή όπως η αμμωνία. Η περιγραφή μας παραπέμπει σε ένα συγγενές είδος με το διάσημο chupacabra.

ΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ (THE ORANGES)
Οι Πορτοκαλί είναι ένα είδος γενετικά μεταλλαγμένων ανθρώπων που σχετίζονται με εξωγήινες υπόγειες βάσεις. Τα χαρακτηριστικά τους είναι πανομοιότυπα με των ανθρώπων αλλά με πορτοκαλί χρώμα δέρματος. Τα πρόσωπά τους έχουν κάποια στοιχεία των Ερπετοειδών και σε ελάχιστες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί και με κόκκινα μαλλιά. Οι μαρτυρίες για την ύπαρξή τους υποδεικνύουν ότι είναι ένα είδος υβριδικής ράτσας που έχει δημιουργηθεί με γενετική πρόσμιξη ανθρώπων και Ερπετοειδών. Η παρουσία τους σε υπόγειες βάσεις, υποδεικνύει ότι πρόκειται για εργάτες των μυστικών εξωγήινων βάσεων. Μία από τις πιο πειστικές μαρτυρίες για τους Πορτοκαλί καταγράφηκε στους Στρατώνες της Δεκελείας, σε μία αρκετά άγνωστη υπόθεση στη Κύπρο, το 1968.

EΝΤΟΜΟΕΙΔΕΙΣ (INSECTOIDS)
Οι Εντομοειδείς εξωγήινοι μοιάζουν με γήινα έντομα και πιο συγκεκριμένα με γιγάντια Αλογάκια της Παναγίας (όπως τα ονομάζουμε). Αυτά τα πλάσματα έχουν μακριά χέρια που διπλώνουν μέσα στο στήθος τους όταν αυτά είναι αδρανή. Θεωρείται πως η κατασκευαστική δομή των Εντομοειδών δεν μπορεί να είναι η ίδια με αυτή των γήινων αρθρόποδων. Λίγα πράγματα γνωρίζουμε για τα πλάσματα αυτά όπως και για τους σκοπούς τους.

CTHULHU (ΚΘΟΥΛΟΥ)

Μέλη της ράτσας των “Μεγάλων Παλαιών”, εξωδιαστασιακών όντων που αποίκησαν στο πολύ μακρινό παρελθόν τον πλανήτη μας και από τότε εδιώχθησαν σε άλλη διάσταση, περιμένοντας να ανοιχθεί η πύλη για να επιστρέψουν. Η περιγραφή τους είναι δύσκολο να αποδοθεί. Ωστόσο, υπάρχουν περιγραφές που αναφέρουν αυτά τα πλάσματα ως χταποδοειδή, ως το έρπων χάος, έρπουσες σκιές, γιγάντιες ανθρωπόμορφες ζελατινοειδείς ουσίες με πάμπολλες απολήξεις, ψυχεδελικοί δαίμονες ή ακόμη και ως τιτάνιες τερατόμορφες οντότητες που μπορούν να κινηθούν όπως θέλουν στις διαστάσεις και τον χωροχρόνο. Μερικά ονόματα αυτών: Κθούλου, Νυαρλαθοτέπ, Σούμπ-Νιγκουράθ, Αζαθόθ κ.α. Φημολογείται ότι τους ήξερε ένας μυστικιστής Άραβας, ο Αμπντούλ Αλχαζρέντ, που κατέγραψε τη γνώση του αυτή σ’ένα βιβλίο με τον τίτλο Νεκρονομικόν.ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΜΕΔΟΥΣΕΣ (JELLY ALIEN)
Εξωγήινα όντα σαν μέδουσες που έχουν το μέγεθος ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου, υποστηρίζει πως υπάρχουν στο Ηλιακό μας σύστημα μια διακεκριμένη Βρετανή επιστήμονας. Η Βρετανή ερευνήτρια που ειδικεύεται σε δορυφόρους και είναι σύμβουλος στην Αγγλική κυβέρνηση, κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα μελετώντας τα στοιχεία από νεοανακαλυφθέντες μικροοργανισμούς με βάση τη σιλικόνη που εξελίσσονται με πολύ διαφορετικό τρόπο από τον δικό μας και πέφτουν από το διάστημα στους ωκεανούς της Γης.

Την ίδια θεωρία ασπάζεται και η καθηγήτρια Μάτζι Αντεριν – Πόκοκ , επιστήμονας της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Εταιρείας “Astrium” που μελετά τον Τιτάνα, έναν από τους δορυφόρους του Κρόνου. Η ίδια θεωρεί πως τα πλάσματα αυτά παρασύρονται από εκεί, βέβαια αναπτύσσονται εκεί σε πολλαπλάσιο μέγεθος καθώς ίπτανται μέσα στα σύννεφα μεθανίου. Το σώμα τους μπορεί να φωτιστεί εσωτερικά σαν μία λάμπα και το επάνω μέρος τους θυμίζει πορτοκαλί ομπρέλα που πιθανώς λειτουργεί ως καμουφλάζ που τους επιτρέπει να γίνονται αόρατα στους εχθρούς τους. Στα πλαϊνά μέρη τους διαθέτουν κάτι σαν αερόσακους και όταν θέλουν να προσεγγίσουν το έδαφος, απελευθερώνουν αέριο. Αν και χαμηλής νοημοσύνης, επικοινωνούν μεταξύ τους. Η επικοινωνία αυτή γίνεται μέσω παλμών φωτός ενώ η αναπαραγωγή τους γίνεται με τη βοήθεια της σιλικόνης.

Η ύπαρξη των εξωγήινων Μεδουσών παρουσιάστηκε πρώτη φορά στη βρετανική εφημερίδα “Independent” το 2012.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ (ΜΙΒ)
Έχουν εμφανιστεί πολλές φορές στην ιστορία της ανθρωπότητας και με πολλές παραλλαγές.
Η ενσάρκωσή τους στην εποχή μας χρονολογείται προς το τέλος της δεκαετίας του ’40.
Αν και οι MIB (Men In Black) έχουν ανθρώπινη εμφάνιση, έχει συχνά αναφερθεί ότι παρουσιάζουν μη ανθρώπινα χαρακτηριστικά όπως κατάμαυρα μάτια, ψυχρότητα, άτσαλες κινήσεις, άχρωμη φωνή και έλλειψη οικειότητας με τα συνηθισμένα αντικείμενα της καθημερινότητας. Το όνομά τους προέρχεται από τη συνήθειά τους να φορούν πάντα μαύρα ή σκούρα ρούχα, γυαλιά ηλίου και να οδηγούν γυαλιστερά και καθαρά μαύρα αυτοκίνητα που είναι συνήθως παλιά μοντέλα.

Οι MIB εμφανίζονται συνήθως μετά από θεάσεις UFO με σκοπό να πείσουν τους μάρτυρες πως αυτό που “νόμισαν ότι είδαν” είχε μια τελείως συνηθισμένη εξήγηση, όπως φώτα αεροπλάνων, κομήτες, δορυφόροι, ο πλανήτης Αφροδίτη κλπ. Σήμερα, αυτό προσπαθούν να κάνουν και μέσα από το διαδίκτυο με κείμενα που αποπροσανατολίζουν από τις αποκαλύψεις που βγαίνουν στο φως.

Οι MIB απειλούν και τρομοκρατούν τους μάρτυρες παράξενων περιστατικών και μπορεί να φτάσουν μέχρι τα άκρα αν ο μάρτυρας αρνηθεί να σιωπήσει και να συνεργαστεί μαζί τους. Ίσως να συνδέονται με τις μεγάλες κυβερνήσεις ή να είναι κάποιο είδος μεταλλαγμένων κυβερνητικών πρακτόρων με εξωγήινο DNA.

WANDJINA
Σε σπήλαια της Βορειοδυτικής Αυστραλίας, κοντά στην περιοχή του ποταμού Glenelg του Κίμπερλι, από τον 19ο αιώνα έχουν ανακαλυφθεί μια σειρά από ζωγραφισμένα όντα, που οι ιθαγενείς αποκαλούσαν Wandjina.

Οι τοιχογραφίες δείχνουν δεκάδες παράξενα λευκά κεφάλια χωρίς στόμα, με μεγάλα μαύρα μάτια και μακριές μύτες, να τα περιβάλουν αστραπές, σύννεφα ή βροχή. Οι ιθαγενείς δεν τοποθετούσαν στόματα στα κεφάλια των Wandjina, γιατί όπως ισχυρίζονταν ήταν τόσο ισχυροί που δεν χρειάζονταν την ομιλία για να επικοινωνούν.

Στη μυθολογία των Αβορίγινων, οι Wandjina (ή Wοndjina) ήταν αρχαίες θεότητες της βροχής που ταξίδευαν πάνω σε ένα σύννεφο και προκαλούσαν ομαλές βροχοπτώσεις στους πιστούς ή τρομερές πλημμύρες στους άπιστους. Ο Μύθος λέει, ότι τις πρώτες ζωγραφιές σχεδίασαν κάποιοι κυνηγημένοι ιθαγενείς για να ηρεμίσουν την οργή των θεών πριν τελικά πνιγούν. Οι ερευνητές των αρχαίων εξωγήινων θεωρούν τις τοιχογραφίες μερικά από τα πρώτα δείγματα εξωγήινης επισκεψιμότητας στο πλανήτη.ΛΕΒΕΡΟΝΣ (LEVERONS)
Οι Λέβερονς είναι μία εξωγήινη φυλή που συνδέεται με τις φυλές του Ωρίωνα. Ονομάζονται επίσης και «Εργάτες του Φωτός». Κανείς έως σήμερα δεν έχει αναφέρει από που έρχονται. Σύμφωνα με τους επαφικούς Mary Sutherland και John Meloney, σκοπός των Λέβερονς είναι να μαθαίνουν να χρησιμοποιούν το ανθρώπινο σώμα ως ένα εργαλείο για να εργάζονται στο επίπεδο της Γης.

ΩΡΙΩΝΕΣ (ORIONS)
Ένας πολιτισμός που προέρχεται από τον αστερισμό του Ωρίωνα. Το 86% αυτών είναι με ανθρώπινα χαρακτηριστικά και μόλις ένα 14% με ερπετοειδή. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό των ανθρώπων του Ωρίωνα είναι τα καταγάλανα μάτια. Αναφέρεται συχνά ότι πρέπει να συνεργάζονται με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, σε ένα απόρρητο πρόγραμμα που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τον παγκόσμιο πληθυσμό με τη χρήση του ελέγχου του νου. Επίσης, συμβάλουν και στην εξέλιξη ενός ακόμα απόρρητου γενετικού έργου που θα παράγει ανθρωπόμορφα υβρίδια με νέα χαρακτηριστικά.

ΥΒΡΙΔΙΑ (HYBRIDS)
Είναι γενετικές μηχανικές προσμίξεις ανθρωπίνου και εξωγήινου DNA που δημιουργήθηκαν με τη χρήση εμβρύων και δειγμάτων ιστών που πάρθηκαν από απαγωγές ανθρώπων. Ποικίλουν σε εμφάνιση. Μπορεί να είναι όντα που μοιάζουν πάρα πολύ με τους ανθρώπους μέχρι όντα με εντελώς αλλοπρόσαλλη μορφή. Ανάμεσα στους φυσιολογικούς ανθρώπους, ένα Υβρίδιο ξεχωρίζει από το αφύσικα μεγάλο μέτωπό του, τα πολύ ανοιχτόχρωμα μάτια του, το χλωμό δέρμα του και από τις παράξενες ικανότητες και την ιδιόμορφη συμπεριφορά του. Πολλοί επισημαίνουν ότι τα Υβρίδια αυτά αποτελούν ακόμη και το μέλλον της ανθρώπινης φυλής, καθώς η επίσημη άφιξη εξωγήινων θα σημάνει μια νέα εποχή ανθρώπινης και εξωγήινης ανάμιξης.

ΤΕΛΟΣΙΑΝΣ (TELOSIANS)
Τα Telosians είναι μία φυλή εσωγήινων που περιγράφεται ως απομεινάρια ενός προγενέστερου Γήινου πολιτισμού (πριν τους ανθρώπους), που ζούσε αρχικά στην επιφάνεια της Γης αλλά κατέληξε στα υπόγεια και ως εκ τούτου συνδέονται γενετικά με την ανθρωπότητα. Η πιο διάσημη περιγραφή τους βρίσκεται στα μεταθανάτια ημερολόγια του ναυάρχου Richard Byrd ο οποίος περιγράφει μια μυστική αποστολή στο Βόρειο Πόλο, όπου είχε ληφθεί υπόψη η υπόγεια κατοικία μιας προηγμένης τεχνολογικά κοινωνίας με σκανδιναβικά χαρακτηριστικά.ΜΙΚΡΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ (MARΤIANS)
Η πρώτη αναφορά για τα «μικρά πράσινα ανθρωπάκια» έρχεται από μία ιστορία του 1899 που ονομάζεται «Green Boy From Hurrah» (Το πράσινο παιδί από το Hurrah). Περίπου μία δεκαετία μετά την παράξενη ιστορία, το 1908, έγινε η πρώτη χρήση της φράσης «πράσινοι άνθρωποι» σχετιζόμενη με τους εξωγήινους, ενώ το 1912 ο Edgar Rice Burroughs προσδιόρισε ως πλανήτη από τον οποίο έρχονταν, τον πλανήτη Άρη. Το 1915, μετά από μία ακόμα αναφορά για Αρειανούς στην Απουλία της Ιταλίας… οι ιστορίες «πήραν φωτιά»!

Οι εκ των Γήινων ονομαζόμενοι «μικρά πράσινα ανθρωπάκια» ή Αρειανοί, είναι ανθρωποειδή πλάσματα με περίπου ένα μέτρο ύψος, πράσινο δέρμα και μερικές φορές με κεραίες στα κεφάλια τους. Πιθανόν προέρχονται από τον πάλσαρ Little green men 1 (LGM-1) που πήρε το όνομά τους αρχικά (και πριν λίγα χρόνια μετονομάστηκε σε CP 1919 ή PSR J1921+2153, άγνωστο γιατί!).

ΣΕΙΡΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ Β (ΑΜΦΙΒΙΟΙ, ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟΙ & ΕΡΠΕΤΑ)
Οι Σείριοι από τον Sirius Β, όπως περιγράφονται από τον Alex Collier, είναι αμφίβια όντα με κόκκινο, μπεζ, ή μαύρο δέρμα. Η πρώτη αναφορά γι΄αυτούς έρχεται από τη μυστική και ιερή παράδοση της φυλής Ντόγκον της Δυτικής Αφρικής, που λέει ότι ο γήινος πολιτισμός είναι αποτέλεσμα της επαφής των λαών της Γης με τους αμφίβιους κατοίκους (τους Νόμμος) του πλανήτη Νιάν που βρίσκεται εντός του συστήματος του αστερισμού του Σείριου, όταν πρωτοήρθαν πριν 5.000 χρόνια. Η ιερή παράδοση της φυλής Ντόγκον είναι χαραγμένη στις πανάρχαιες σφραγίδες της φυλής και σύμφωνη με την αξίωση του Collier, για αμφίβια όντα σε έναν από τους πλανήτες γύρω από τον Σείριο Β.

Ο Alex Collier μιλάει όμως και για ανθρωπόμορφα όντα με επιμήκη κρανία  που ζούσαν στους υπόλοιπους πλανήτες του συστήματος και σήμερα είναι διαστημικοί περιπλανητές, καθώς οι πλανήτες γύρω από τον Σείριο Β είναι πλέον άγονοι και γενικά κατειλημμένοι από όντα ερπετών και υδρόβιου τύπου. Σύμφωνα με τον Collier αυτή η ανθρωπόμορφη φυλή, εμπλέκεται τον τελευταίο αιώνα σε προγράμματα ανταλλαγής τεχνολογίας που βοήθησαν την κυβέρνηση των ΗΠΑ να αποκτήσει διάφορες τεχνολογίες που είχαν στρατιωτικές εφαρμογές, για πιθανές εξωγήινες απειλές εναντίον της Γης.MAITRE ή MEGOPEIANS
Οι Maitre έρχονται από τον τέταρτο πλανήτη του διπλού άστρου Megopei. Επισκέπτονται τη Γη από τους προϊστορικούς χρόνους και τους τελευταίους αιώνες ενδιαφέρονται έντονα να αποικίσουν τον πλανήτη μας. Κάτι που οι άλλες εξωγήινες φυλές τους εμποδίζουν να το πράξουν. Βλέπουν τους ανθρώπους ως μια κατώτερη φυλή, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν τα έντομα εδώ στη Γη.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που υπάρχουν γι αυτούς, είναι τερατόμορφοι και ζουν έως 120 χρόνια. Συμμετέχουν σε απαγωγές ανθρώπων, για γενετικό πειραματισμό αλλά και ως πηγή τροφής!
Οι δύο πλανήτες που κατοικούν σήμερα οι Maitre, είναι παρόμοιοι με τον δικό μας στη χημική σύνθεση. Και στους δύο, τα 2/3 καλύπτονται από ωκεανούς, ενώ το υπόλοιπο 1/3 είναι στερεά μάζα που σχηματίζεται από έξι ηπείρους, με μέση θερμοκρασία τους 32 ºC.

Οι Maitre λέγεται ότι διαθέτουν μία μυστική βάση πάνω στη Γη που βρίσκεται στην αμερικανική ήπειρο, συγκεκριμένα στα τροπικά δάση της Δημοκρατίας του Παναμά στην Κεντρική Αμερική.

ΣΑΣΚΟΥΑΝΣ (SASQUANS)
Είναι πλάσματα που συχνά περνάνε λανθασμένα για Γιέτι, Big Foot (Μεγαλοπόδαροι) κλπ. Εμφανίζονται σε ερημικές περιοχές και συχνά φαίνεται ότι λειτουργούν ως φύλακες κάποιων ιδιαίτερων τόπων. Είναι ψηλά και τριχωτά όντα, κάτι ανάμεσα σε τεράστιο ανθρωποειδή γορίλα και σε δίποδη ανθρωπόμορφη αρκούδα. Οι σκοποί τους είναι άγνωστοι. Θα μπορούσαν να είναι τα προϊόντα γενετικών πειραμάτων για τη δημιουργία «βιολογικών ρομπότ» με σκοπό την εκτέλεση βαριών καθηκόντων σε απομονωμένες υπόγειες βάσεις. Φαίνεται να έχουν περιορισμένη νοημοσύνη, συμπεριφέρονται περισσότερο σαν ζώα και έτσι η έννοια της ηθικής δεν φαίνεται να τους απασχολεί. Έχουν αναφερθεί να επιτίθονται σε ανθρώπους μόνο όταν βρίσκονται σε αυτοάμυνα.

MOTHMEN (ΣΚΩΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ή GARGOYLES)
Τύπος εξωγήινων που παρουσιάζονταν συχνά στην Αμερική τη δεκαετία του ’60 αν και έχουν γίνει σποραδικές αναφορές και από άλλα μέρη στα επόμενα χρόνια. Περιγράφονται σαν ψηλά, φτερωτά ανθρωποειδή ερπετόμορφα πλάσματα. Πολλοί μάρτυρες τους έχουν περιγράψει σαν όντα που μοιάζουν με νυχτερίδες ή με τα δαιμονικά γλυπτά Gargoyles των καθεδρικών ναών. Έχουν γκρίζο-καφέ δέρμα και μεγάλα κόκκινα μάτια με υπνωτικές ιδιότητες. Οι εμφανίσεις τους συμπίπτουν με αυξημένα φαινόμενα θεάσεων UFO και παράξενα περιστατικά. Η πιο ικανοποιητική περιγραφή της δράσης τους έχει γίνει από τον John Keel στο βιβλίο του Visitors from Space (1975). Δεν ξέρουμε τους σκοπούς τους, πάντως τα περισσότερα παράξενα περιστατικά που συνοδεύουν την εμφάνισή τους δεν είναι διόλου ευχάριστα.

JAWAS
Η φυλή των Jawas είναι μία φυλή εξωγήινων που τους δόθηκε αυτό το όνομά χάριν της ομοιότητάς τους με τα πλάσματα της ταινίας Star Wars. Δεν γνωρίζουμε πολλά για τους Jawas, παρά μόνο για την αμφίεση τους με τις σκουρόχρωμες ρόμπες, τις κουκούλες που κρύβουν τη πραγματική τους μορφή, το ύψος τους που δεν ξεπερνά αυτό ενός νάνου, και για τα έντονα λαμπερά μάτια τους.


ΤΑ 10 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΩΝ ΟΝΤΩΝ

Τα εξαιρετικά εξελιγμένα όντα και οι πολιτισμοί που δημιουργούν αγκαλιάζουν τις αρχές και τους τρόπους ύπαρξης που εξασφαλίζουν εξαιρετικά ευεργετικά αποτελέσματα για όλους. Οι πολιτισμοί τους χαρακτηρίζονται από συνεργασία, αρμονία και αγάπη και όχι ανταγωνισμό, συγκρούσεις και φόβο. Το καθαρό αποτέλεσμα είναι πολιτισμοί όπου η ελευθερία, η ευημερία και η ευτυχία αφθονούν. Το παράδειγμά τους χρησιμεύει ως ένα καλό μοντέλο για να μιμηθεί η Ανθρωπότητα αν θέλει πραγματικά να δημιουργήσει τον καλύτερο κόσμο που ελπίζουν πολλοί από εμάς.

Ποιοι εξαιρετικά εξελιγμένοι πολιτισμοί; θα ρωτήσετε. Λοιπόν, είτε το πιστεύετε ή όχι, υπάρχουν πολλοί ιδιαίτερα εξελιγμένοι πολιτισμοί μέσα στον γαλαξία μας και πολλοί περισσότεροι παραπέρα.

Υπάρχουν δύο λόγοι που η ύπαρξη τους δεν είναι εμφανής σε εμάς: 1) οι περισσότεροι από αυτούς υπάρχουν σε ανώτερες διαστάσεις του υλικού μας σύμπαντος, έτσι δεν είναι ορατοί σε εμάς, και 2) δεν ενδιαφέρονται όλοι για άμεσες διασυνδέσεις με έναν πολιτισμό τόσο πρωτόγονο όσο ο δικός μας. Αλλά να είστε βέβαιοι ότι πολλοί από τους πολιτισμούς αυτούς ενδιαφέρονται πολύ να βοηθήσουν την εξέλιξη της Ανθρωπότητας και το κάνουν με λεπτό τρόπο πίσω από την σκηνή. Αυτό είναι ένα συναρπαστικό θέμα πέρα από το πεδίο αυτού του άρθρου που ίσως διερευνήσω στο μέλλον.

Εμπνεύστηκα να γράψω το άρθρο αυτό από την εις βάθος συζήτηση αυτού του θέματος που βρήκα στο βιβλίο «Συζητήσεις με τον Θεό», Βιβλίο 4: Αφύπνισε τα Είδη, και το άρθρο αυτό είναι ουσιαστικά μια περίληψη αυτής της συζήτησης, εμπλουτισμένη με τις δικές μου ιδέες. Επομένως, χωρίς περαιτέρω σχόλια, ας δούμε τα δέκα κορυφαία χαρακτηριστικά των ιδιαίτερα εξελιγμένων πολιτισμών.

Κατανοούν Βαθιά την Ενότητα Όλης της Ζωής και Ζουν Σύμφωνα με Αυτό

Τα εξαιρετικά εξελιγμένα όντα γνωρίζουν την Ενότητα όλων - ξέρουν ότι είμαστε όλοι κομμάτια μιας μοναδικής, αλλά πολλαπλών νημάτων, συνειδητότητας που είναι Όλα Όσα Υπάρχουν. Γνωρίζουν ότι κάθε φαινομενικός διαχωρισμός είναι μια ψευδαίσθηση, επειδή όλα είναι μέρος ενός πράγματος και όλα είναι διασυνδεδεμένα και αλληλεξαρτώμενα. Ξέρουν ότι σε οποιαδήποτε ενέργεια προβαίνουν, η οποία επηρεάζει μια άλλη ύπαρξη ή πράγμα, επηρεάζει τελικά τα πάντα.

Αυτή είναι η μία και πιο σημαντική συνειδητοποίηση που κάθε ύπαρξη μπορεί να κάνει και σε πολιτισμούς που έχουν δημιουργηθεί από όντα με αυτήν την κατανόηση είναι το θεμέλιο του τρόπου της ζωής τους. Γνωρίζουν βαθιά ότι αυτό που κάνουν σε κάποιον άλλο το κάνουν τελικά στον εαυτό τους – και ως εκ τούτου μεταχειρίζονται όλους και όλα με μεγάλη φροντίδα και σεβασμό.

Λένε Πάντα την Αλήθεια

Τα εξαιρετικά εξελιγμένα όντα λένε πάντα την αλήθεια. Είναι ουσιαστικά ανίκανα να πούνε ψέματα. Έχουν βαθιά μάθει ότι το να εξαπατούν τους εαυτούς τους ή άλλους έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από το να εκπληρώσουν τους υψηλότερους σκοπούς και επιθυμίες τους, έτσι δεν έχουν κανένα απολύτως ενδιαφέρον να πούνε ψέματα. Αλλά ακόμη και αν το έκαναν, οποιαδήποτε προσπάθεια θα γίνονταν εύκολα αντιληπτή από εκείνους που τους άκουγαν.

Στο επίπεδο της συνειδητότητας των εξαιρετικά εξελιγμένων όντων, η ικανότητά τους να αντιλαμβάνονται την ενέργεια και την δόνηση είναι ιδιαίτερα δυνατή (όλα είναι ενέργεια. Ύλη, φως, σκέψεις, συναισθήματα κλπ.) Και έτσι κάθε προσπάθεια να επικοινωνήσουν κάτι που είναι αναληθές θα ήταν άμεσα εμφανές σε όλους όσους άκουγαν. Στο επίπεδο αυτό, ένα ον δεν μπορεί να επικοινωνήσει κάτι που είναι αναληθές και θα μετέβαλε ριζικά την ενέργεια που εξέπεμπε.

Σε απόλυτη αντίθεση, η άρνηση και η εξαπάτηση τρέχουν αχαλίνωτα στην Ανθρωπότητα - συχνά λέμε ψέματα στον εαυτό μας και τους άλλους, και εξαπατώμαστε εύκολα. Μόνον υπερβαίνοντας την συνειδητότητα του διαχωρισμού, μόνο όταν συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε όλοι εκφράσεις της ίδιας μιας συνειδητότητας, της ίδιας μιας ύπαρξης, και αγκαλιάζοντας την ενότητα και την ισότητα όλων των όντων θα εξαλείψουμε την ανάγκη να εξαπατούμε και θα αποφύγουμε όλες τις σχετικές ανεπιθύμητες συνέπειες .

Ως παράδειγμα του πώς λέμε ψέματα στον εαυτό μας, σκεφτείτε τη βία που απεικονίζεται στην ψυχαγωγία μας και τη σύνδεσή της με την αυξανόμενη βία στην κοινωνία μας. Η απεικόνιση της βίας εκτυλίσσεται στις ταινίες και τα τηλεοπτικά μας προγράμματα, στα βιντεοπαιχνίδια μας, ακόμα και στα παιχνίδια των παιδιών μας. Θα δυσκολευόσαστε να πείσετε ένα ιδιαίτερα εξελιγμένο ον πως η συνεχής ροή των βίαιων εικόνων που βομβαρδίζουμε τα παιδιά μας δεν επηρεάζει τις πεποιθήσεις, τη στάση και τη συμπεριφορά τους.

Η ανθρωπότητα, από την άλλη πλευρά, δεν φαίνεται να παραδέχεται ότι η αυξανόμενη βία στην κοινωνία μας γεννάται, τουλάχιστον εν μέρει, από τη συνεχή επίθεση τέτοιων εικόνων. Διότι, αν το κάναμε, θα έπρεπε να κάνουμε κάτι για αυτό, και νιώθουμε ανίσχυροι, γι' αυτό το αγνοούμε.

Το πρότυπο αυτό, του να βλέπουμε αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές και στη συνέχεια να μην κάνουμε τίποτα για αυτό είναι κλασικό χαρακτηριστικών των ανώριμων όντων. Τα εξαιρετικά εξελιγμένα όντα δεν κρύβονται ποτέ από την αλήθεια, και λένε πάντα την αλήθεια. Και φυσικά, όταν λένε την αλήθεια, προχωρούν επίσης στις ανάλογες και κατάλληλες ενέργειες, κάτι που αποτελεί αντικείμενο των επόμενων δύο σημείων.

Κάνουν Πάντα Αυτό που Λένε

Τα πολύ εξελιγμένα όντα έχουν τη συνήθεια να λένε την αλήθεια τους και έχουν επίσης τη συνήθεια να τηρούν αυτό που λένε ότι θα κάνουν, είτε αυτό λέγεται σε άλλους είτε στον εαυτό τους. Οι πράξεις τους είναι πάντα σύμφωνες με τα λόγια τους, δεν λένε ένα πράγμα και κάνουν κάτι άλλο.

Οι άνθρωποι, από την άλλη πλευρά, συχνά λένε ένα πράγμα και κάνουν άλλο - και στη συνέχεια αγνοούν, αρνούνται ή ψεύδονται γι' αυτό! Προφανή παραδείγματα αφθονούν.

Για τα πολύ εξελιγμένα όντα, η προσκόλληση στον λόγο τους είναι ζήτημα τιμής και ακεραιότητας. Αν δεν θεωρούν ότι είναι πιθανό ή δυνατόν να κάνουν κάτι, δεν το λένε. Εάν, από την άλλη πλευρά, εννοούσαν αυτό που είπαν, αλλά αργότερα διαπιστώσουν ότι δεν μπορούν να κρατήσουν το λόγο τους εξαιτίας απροσδόκητων περιστάσεων, θα το αντιμετωπίσουν ευθέως και θα μιλήσουν με όλους τους εμπλεκόμενους για να το ξεκαθαρίσουν. Θα εξηγήσουν ταπεινά και ειλικρινά γιατί δεν θα μπορέσουν να κάνουν ό, τι είπαν.

Κάνουν Πάντα Αυτό Που Λειτουργεί

Όταν τα πολύ εξελιγμένα όντα βλέπουν μια λιγότερο από επιθυμητή κατάσταση και έχουν καταλάβει γιατί αυτή υπάρχει, αντιδρούν πάντα με κάτι που λειτουργεί. Δεν την αγνοούν, αρνούνται ότι υπάρχει, την καλύπτουν, κάνουν κάτι που δεν αντιμετωπίζει το πραγματικό πρόβλημα ή με κάποιο άλλο τρόπο αποτυγχάνουν να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα - όπως συμβαίνει συχνά στην Ανθρωπότητα.

Τα παραδείγματα είναι άφθονα, εδώ είναι μερικά από αυτά:

Αν ο στόχος μας είναι να ζήσουμε μια ζωή ειρήνης, χαράς και αγάπης (την οποία ελπίζω ειλικρινά), τότε η βία δεν λειτουργεί. Αυτό είναι πάρα πολύ προφανές αν μόνο για μια στιγμή εξετάσετε την ιστορία - δεν είναι ξεκάθαρο ότι η εκδίκηση γεννά εκδίκηση, το μίσος προκαλεί μίσος, η βία δημιουργεί βία; Και όμως επαναλαμβάνουμε το μοτίβο ξανά και ξανά.

Εάν ο στόχος μας είναι να ζήσουμε μια μακρά και υγιή ζωή, τότε το να καταναλώνουμε καθημερινά κρέας, το να καπνίζουμε τις γνωστές καρκινογόνες ουσίες συνεχώς και το να καταναλώνουμε αλκοόλ συστηματικά δεν λειτουργεί. Αυτό έχει αποδειχθεί επαρκώς, παρ’ όλα αυτά πολλοί από εμάς συνεχίζουν να κάνουν αυτά τα πράγματα.

Αν ο στόχος μας είναι μια κοινωνία χωρίς βία και πόλεμο, τότε η μοντελοποίηση βίαιων συμπεριφορών και στάσεων στα παιδιά σας, μέσω της ψυχαγωγίας μας και των παιχνιδιών, κάτι που ξεκάθαρα έχει αποδειχθεί ότι διευκολύνει την υιοθέτηση αυτών των βίαιων τάσεων, δεν λειτουργεί και θα έπρεπε να σταματήσει αμέσως. Ωστόσο, δεν κάνουμε τίποτα.

Πνευματική αντίσταση - Αλλάζοντας την Παγκόσμια Νοημοσύνη


Δεν Σκοτώνουν Ποτέ ο Ένας τον Άλλον

Τα πολύ εξελιγμένα όντα ποτέ, σε καμία περίσταση, δεν θα σκοτώσουν άλλο ενσαρκωμένο όν, εκτός από την περίπτωση που θα το ζητήσει ο άλλος να το κάνουν. Μέσα στην Ανθρωπότητα, ο φόνος και οι μαζικές δολοφονίες (πόλεμοι κλπ) συμβαίνουν τρομακτικά συχνά. Δικαιολογούμε μεγάλο μέρος της συμπεριφοράς αυτής ως «αυτοάμυνα».

Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι στις πρωτόγονες κοινωνίες κάθε επίθεση ονομάζεται «άμυνα». Και βεβαίως, έχουμε σίγουρα το «δικαίωμα» να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας και να το πράξουμε με κάθε τρόπο που θεωρούμε κατάλληλο - τελικά, είμαστε ελεύθερα και κυρίαρχα όντα, έτσι έχουμε το «δικαίωμα» να κάνουμε ό, τι θέλουμε. Ωστόσο, ένα πολύ εξελιγμένο ον δεν θα σκοτώσει άλλο, ακόμη και σε καταστάσεις που θα μπορούσαμε να λάβουμε σαφώς υπόψη μας την αυτοάμυνα.

Αυτό συμβαίνει επειδή καταλαβαίνουν ότι κάθε πράξη είναι μια πράξη αυτοπροσδιορισμού, κάθε πράξη ορίζει ποιοι είστε. Δημιουργείτε τον εαυτό σας σε κάθε στιγμή με αυτό που επιλέγετε να κάνετε, καταλήγουμε έτσι στο να αποφασίσετε ποιος και τι θέλετε να είστε. Θέλουμε να ορίσουμε τους εαυτούς μας ως εκείνους που είναι πρόθυμοι να κάνουν οτιδήποτε για να επιβιώσουν και να δημιουργήσουν ένα είδος κόσμου όπου ο ένας τρώει τον άλλον στη διαδικασία;

Τελικά, οι πολύ εξελιγμένοι πολιτισμοί ξεπερνούν την ανάγκη να σκοτώσουν άλλους επειδή δεν δημιουργούν πλέον καταστάσεις όπου θα υπήρχε ανάγκη να σκοτώσουν. Και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχουν αφυπνιστεί στην Ενότητά τους και κάθε πτυχή της στάσης και της συμπεριφοράς τους έχει αλλάξει δραματικά.

Όταν η Ανθρωπότητα αφυπνιστεί απόλυτα, τότε η σύγκρουση και ο ανταγωνισμός θα τελειώσουν - όχι πιά σκοτωμοί, όχι πιά ένας κόσμος όπου ο ένας τρώει τον άλλον. Αντ' αυτού, θα βρούμε τρόπους να μοιραζόμαστε τα πάντα και να συνεργαζόμαστε σε μεγάλη κλίμακα. Και αυτό το νέο επίπεδο συνεργασίας και ανταλλαγής θα δημιουργήσει ένα πρωτοφανές επίπεδο ευημερίας και ευτυχίας για όλους, και κανείς δεν θα έχει ποτέ κανένα λόγο να επιτεθεί ή να αμυνθεί (σωματικά, συναισθηματικά, οικονομικά κ.λπ.) για οποιονδήποτε λόγο ποτέ ξανά.

Στη σπάνια περίπτωση που ένας μη φωτισμένος άνθρωπος επέλεγε να σας επιτεθεί θανάσιμα, θα επιτρέπατε απλά στον εαυτό σας να σκοτωθεί γνωρίζοντας ότι ο «θάνατος» είναι μια ψευδαίσθηση και ειρηνικά θα εγκαταλείπατε τη σωματικότητα και θα επιστρέφατε στον αιώνιο μη υλικό σας εαυτό και ύπαρξη. Δεν θα επιλέγατε να διαιωνίσετε περισσότερη βία μόνο για την επιβίωση του υλικού σας σώματος – το οποίο δεν είναι εσείς. Είναι ένα προσωρινό όχημα. Όταν γνωρίζετε ότι ο πραγματικός εαυτός σας δεν μπορεί να πεθάνει, αυτό αλλάζει τα πάντα!

Αλλά τι γίνεται αν μας επιτίθονταν ένας άλλος πολιτισμός; Θα μπορούσατε να ρωτήσετε; Δεν πρέπει να ανησυχούμε ότι ένας άλλος πολιτισμός θα μπορούσε να έλθει στη Γη μια μέρα να μας καταστρέψει; Η ερώτηση αυτή αποτελεί θέμα στις «Συνομιλίες με τον Θεό» Βιβλίο 4 και θα αναφερθώ σε αυτή σε αυτό το θέμα.

Το μόνο που θα πω γι' αυτό είναι ότι ο φόβος μας για αυτό το σενάριο ενθαρρύνεται από μια ολόκληρη σειρά ξένων ταινιών εισβολής και τα παρόμοια. Δεδομένης της καλοπροαίρετης εξω-γήινης παρουσίας που βρίσκεται εδώ (δηλ. Των πολύ εξελιγμένων πολιτισμών) που προσπαθεί να διευκολύνει μαλακά την αφύπνιση και την εξέλιξη της Ανθρωπότητας, σε κάνει να αναρωτιέσαι αν κάποιο ή ολόκληρο το «πορνό του φόβου των εξωγήινων» είναι το έργο κάποιας υπηρεσίας με κακόβουλο σχέδιο; Αν θέλετε να διερευνήσετε περαιτέρω αυτό το θέμα, σας προτείνω να δείτε το έργο του Δρ Steven Greer. Είναι ο κορυφαίος ειδικός στον κόσμο και η πιο αξιόπιστη πηγή της εξωγήινης παρουσίας, και για το ποιος, γιατί και πώς κρύβεται από εμάς.

Δεν Βλάπτουν Ποτέ το Περιβάλλον τους

Τα εξαιρετικά εξελιγμένα όντα δεν θα κάνουν ποτέ κάτι που θα μπορούσε πιθανόν να βλάψει ή να προκαλέσει ζημιά στο φυσικό περιβάλλον που υποστηρίζει την κοινωνία τους. Κατανοούν και εκτιμούν βαθιά τη διασύνδεση και την αλληλεξάρτηση κάθε είδους ζωής και εκτιμούν βαθιά το περιβάλλον που τις διατηρεί. Γνωρίζουν ότι για να συνεχίσουν να έχουν το περιβάλλον τους που θα καλύψει τις ανάγκες τους και τις ανάγκες όλων των επόμενων γενεών, τότε πρέπει να ζήσουν αειφόρα - πρέπει να ζουν με τρόπο ευγενικό, προσεκτικό και στοχαστικό για το φυσικό τους περιβάλλον και τον πλανήτη και θα εκμεταλλεύονται σοφά τους πόρους του.

Η Ανθρωπότητα, από την άλλη πλευρά, συνεχίζει να επιδεικνύει μια σκληρή αδιαφορία για το περιβάλλον της χρησιμοποιώντας και κακοποιώντας το, και δηλητηριάζοντας το (και εμάς τους ίδιους στη διαδικασία)!

«Να γνωρίζεις λοιπόν ότι το σώμα είναι απλά ένα ρούχο. Πήγαινε να βρεις αυτόν που το φοράει, όχι τον μανδύα» - Rumi

Μοιράζονται Όλα Με Όλους – Δεν Υπάρχει Ιδιοκτησία

Στους πολύ εξελιγμένους πολιτισμούς δεν υπάρχει κάτι σαν αυτό που λέμε «ιδιοκτησία». Αυτό συμβαίνει επειδή κατανοούν ότι από την στιγμή που είναι όλοι Ένα, οτιδήποτε υπάρχει ανήκει σε όλους όσους υπάρχουν. Και ως εκ τούτου, μοιράζονται όλα με όλους όλη την ώρα.

Μια μακρινή κραυγή από την Ανθρωπότητα, η οποία γενικά μοιράζεται με άλλους μόνον σε πολύ περιορισμένες περιπτώσεις. Έχουμε ένα οικονομικό σύστημα και νοοτροπία που μας ενθαρρύνει να συσσωρεύουμε όσα περισσότερα πράγματα μπορούμε να θεωρήσουμε δικά μας και αυτό ενθαρρύνει σχετικά πολύ λίγους να συσσωρεύουν την πλειοψηφία των πόρων και του πλούτου του πλανήτη. Για τους περισσότερους από εμάς, το να μοιραζόμαστε τα πάντα μοιάζει πιθανώς απολύτως ανέφικτο και ανεφάρμοστο. Είναι πολύ δύσκολο για εμάς να φανταστούμε πώς το να μοιραζόμαστε τα πάντα θα μπορούσε να λειτουργήσει - αλλά το πιστεύετε ή όχι, λειτουργεί πολύ καλά.

Στους πολύ εξελιγμένους πολιτισμούς η ιδέα της «ιδιοκτησίας» αντικαθίσταται από την έννοια της «διαχείρισης». Τα όντα στους πολιτισμούς αυτούς συμφωνούν αμοιβαία για το ποιος θα έχει την ευθύνη της διαχείρισης για το τι, ποιος θα συνεργαστεί με ποιον και ποιος θα εκτελέσει ποιες λειτουργίες. Το άτομο ή τα άτομα που φροντίζουν και διαχειρίζονται ένα συγκεκριμένο πράγμα ή έναν πόρο (π.χ. οι διαχειριστές) δεν το «θεωρούν» δικό τους - είναι απλά υπεύθυνοι για τη διαχείριση του. Θα μπορούσε να ειπωθεί ότι ο πόρος «ανήκει» στην κοινότητα και ο διαχειριστής του πόρου τον φροντίζει εξ ονόματος της κοινότητας. Αλλά φυσικά, οι φωτισμένες κοινωνίες κατανοούν ότι όλοι οι πόροι είναι ουσιαστικά δώρα από το Σύμπαν που πρέπει να διαχειρίζονται υπεύθυνα και να χρησιμοποιούνται με δίκαιο τρόπο για όλους εκείνους που τους χρησιμοποιούν τώρα και στο μέλλον.

Εκείνοι που αποδέχονται τη διαχείριση για οτιδήποτε, είτε πρόκειται για γη είτε για κάτι άλλο, δεν φαντάζονται ότι το «κατέχουν». Καταλαβαίνουν ότι απλά το φροντίζουν και το διαχειρίζονται προς όφελος της κοινότητας. Για παράδειγμα, κανείς δεν φαντάζεται ότι μόνον επειδή είναι διαχειριστής ενός συγκεκριμένου οικοπέδου στον πλανήτη στον οποίο ενσαρκώθηκε, «κατέχει» τα ορυκτά, το νερό και οτιδήποτε άλλο βρίσκεται κάτω από αυτό το οικόπεδο – όλη την απόσταση μέχρι το κέντρο της Γης. Ούτε κανείς φαντάζεται ότι «κατέχει» τον αέρα, ή τον ουρανό, πάνω από ένα συγκεκριμένο οικόπεδο - τόσο υψηλά όσο ο ουρανός πηγαίνει. Τέτοιες ιδέες είναι απολύτως γελοίες για τα εξαιρετικά εξελιγμένα όντα και οποιεσδήποτε συζητήσεις για το ποιος κατέχει τα «δικαιώματα» σε οτιδήποτε, φαίνεται τελείως άσκοπο σε όντα που κατανοούν ότι είναι όλοι Ένα.

Ένα μεγάλο εμπόδιο στο να αγκαλιάσουμε την ιδέα της «μη ιδιοκτησίας» είναι η δυσκολία μας να φανταστούμε πώς θα κερδίζαμε τα προς το ζην χωρίς το κίνητρο του κέρδους που φαίνεται τόσο στενά συνδεδεμένο με την ιδιοκτησία. Αλλά σε αντίθεση με την Ανθρωπότητα, οι πολύ εξελιγμένοι πολιτισμοί δεν θεωρούν τη ζωή ως κάτι που πρέπει να «κερδίσεις». Μπορούν εύκολα να σχεδιαστούν συστήματα που επιτρέπουν σε μια κοινωνία να εκπληρώνει τις ατομικές και ομαδικές ανάγκες χωρίς τα μέλη αυτής της κοινωνίας να πωλούν την ψυχή τους και να εγκαταλείπουν τα όνειρά τους για να επιβιώσουν. Πολλοί πολιτισμοί έχουν δημιουργήσει τέτοια συστήματα και έχουν αποδείξει ότι λειτουργούν πολύ καλά - παράγουν υψηλό βαθμό ελευθερίας, ευημερίας και ευτυχίας για όλους.

Τα εξαιρετικά εξελιγμένα όντα έχουν επίσης έναν διαφορετικό τρόπο να εξετάζουν το «κέρδος». Δεν το θεωρούν «κερδοφόρο» εάν ένα άτομο ωφεληθεί σε βάρος άλλου. Δεν θεωρούν ότι είναι αξιέπαινο ή αποδεκτό αν αυτοί κερδίζουν περισσότερα και άλλοι παίρνουν λιγότερα. Στους πολύ εξελιγμένους πολιτισμούς, κανείς δεν ωφελείται αν δεν ωφελούνται όλοι. Θα μπορούσε να ειπωθεί ότι μετρούν την κερδοφορία από το πόσο καλά διοικείται ένας πόρος και πόσο καλά προσφέρει οφέλη στα μέλη της κοινότητας. Και ως εκ τούτου, θα περιέγραφαν πιθανώς το βαθμό επιτυχίας οποιασδήποτε επιχείρησης χρησιμοποιώντας τον όρο «ωφέλιμο», αντί για τον όρο «κερδοφόρα».

Εάν ακόμα πιστεύετε ότι μια κοινωνία που μοιράζεται τα πάντα είναι ανεφάρμοστη, σκεφτείτε ότι η Ανθρωπότητα κάνει το μοίρασμα να λειτουργεί όλη την ώρα σε μικρή κλίμακα - με τους αγαπημένους μας και τις οικογένειές μας. Στο πλαίσιο αυτό, φροντίζουμε γενικά τους άλλους με κάθε τρόπο, ανεξάρτητα από το τι έχουν κάνει.

Τι θα συνέβαινε αν μπορούσαμε να επεκτείνουμε την αίσθηση της οικογένειάς μας πέρα από τους εξ αίματος συγγενείς; Τι θα συνέβαινε αν μπορούσαμε να ξεκινήσουμε φροντίζοντας για όλους στην κοινότητα μας με τον ίδιο τύπο δεσμού και την ίδια αίσθηση σύνδεσης που έχουμε για τα μέλη της οικογένειάς μας; Και μετά τι θα συνέβαινε αν μπορούσαμε να την επεκτείνουμε σε όλους στη χώρα μας και στη συνέχεια στον κόσμο μας; Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ των πολύ εξελιγμένων πολιτισμών και της Ανθρωπότητας - αισθάνονται την ίδια σχέση, το ίδιο ποσό συμπόνιας, φροντίδας και αγάπης για όλους στην κοινωνία τους.

Όταν αρχίσετε να μην βλέπετε πια τους άλλους ως ξένους, όταν αρχίσετε να υπερβαίνετε το «εμάς» έναντι «αυτών», βρίσκεστε στα πρόθυρα μιας ανακάλυψης στην εξέλιξη της συνειδητότητάς σας. Όταν μπορέσετε να μεταχειριστείτε κάθε άνθρωπο με καλοσύνη και σεβασμό, ανεξάρτητα από το τι έχει κάνει, τότε θα έχετε ξεπεράσει τον διαχωρισμό και θα ευθυγραμμιστείτε δυναμικά με την άνευ όρων αγάπη της Πηγής μέσα σας.

Ένα από τα βασικά εμπόδια για την υιοθέτηση μιας οικονομίας του μοιράσματος είναι η πεποίθηση ότι δεν υπάρχει αρκετό για όλους, πράγμα που οδηγεί σε ανθρώπους που θέλουν να σιγουρευτούν ότι θα πάρουν το δικό τους, έτσι ώστε κάποιος άλλος να μην το πάρει αντί γι’ αυτούς - κληρονομιά, απληστία, συσσώρευση κ.λπ. Η πίστη στη έλλειψη είναι μια από τις βασικές πεποιθήσεις που είναι υπεύθυνες για τη δημιουργία του είδους του κόσμου στον οποίο ζούμε (π.χ., έναν που χαρακτηρίζεται από σύγκρουση και ανταγωνισμό).

Η φαινομενική έλλειψη πολλών πραγμάτων στον κόσμο μας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην άδικη ή αναποτελεσματική κατανομή και όχι στην εγγενή έλλειψη. Ως επαίσχυντο παράδειγμα, υπάρχει πραγματικά αρκετό φαγητό που παράγεται σε αυτόν τον κόσμο για όλους, αλλά πολλοί εξακολουθούν να λιμοκτονούν. Και βέβαια, μεγάλο μέρος της φαινομενικής έλλειψης στον κόσμο μας είναι σκόπιμα κατασκευασμένο από εμπορικά συμφέροντα για μεγιστοποίηση των κερδών ή με στρατηγικές διανομής που βασίζονται μόνο σε κερδοσκοπικές νοοτροπίες που αφήνουν πολλούς στερημένους ακόμη και αν υπάρχει αφθονία. Και φανταστείτε αν όλη η ενέργεια και οι πόροι που επενδύθηκαν στις μηχανές πολέμου στον κόσμο χρησιμοποιούνταν για την ευημερία όλων - θα μπορούσαμε εύκολα να λύσουμε τις περισσότερες αν όχι όλες τις ανισότητες στον κόσμο!

Επειδή οι πολύ εξελιγμένοι πολιτισμοί συνεργάζονται, μοιράζονται τα πάντα, λένε και αντιμετωπίζουν την αλήθεια, και κάνουν ό,τι λειτουργεί, σπανίως αντιμετωπίζουν έλλειψη. Αλλά ακόμη πιο βαθιά, τα εξαιρετικά εξελιγμένα όντα έχουν υπερβεί την έλλειψη εντελώς, επειδή καταλαβαίνουν τη μεταφυσική και γνωρίζουν ότι δημιουργούν την πραγματικότητά τους με τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις τους και έτσι τελικά η έλλειψη είναι μια αυταπάτη η οποία δημιουργείται από μόνη της.

Επαφικοί

Ποιος ονομάζεται επαφικός ή contactee. Τι ισχυρίζονται οι επαφικοί γι αυτές τις επικοινωνίες; Πως αποδεικνύεται η ψυχική επικοινωνία με εξωγήινους; Υπάρχουν επαφικοί στην Ελλάδα; Πόσες είναι οι εξωγήινες φυλές που ισχυρίζονται ότι επικοινωνούν οι επαφικοί; Ποια είναι ή ιστορία του φαινομένου των επαφικών μέσα σε λίγες γραμμές;


Το άρθρο είναι προϊόν διαίσθησης, ΕΠΑΦΙΚΗΣ επικοινωνίας και συνολικής έρευνας

Πηγές: disclosureproject.org.au urantiacenter.gr - zachariasandfriends.com - Μυστήριος Ρωσικός κατάλογος - ufotruth-gr.blogspot.com - HarrisKoutsiaftis
"Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Πατήστε την εικόνα για να δείτε όλη την συλλογή

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Εκπαίδευση για την Αφύπνιση του Νουπατήστε την εικόνα για να πάρετε πληροφορίες
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,490,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2051,ΑΠΟΨΕΙΣ,94,Άρθρα,823,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,141,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,801,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,179,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,871,ΒΙΝΤΕΟ,255,ΒΟΛΟΣ,92,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1851,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,201,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,1807,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,34,ΕΡΕΥΝΕΣ,62,ΖΩΗ,211,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,64,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,66,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,797,Κόσμος,9987,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,51,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,550,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1620,Πολιτική,6924,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6126,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,78,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,64,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1206,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3128,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,64,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,107,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,698,Eco-News,2857,GP - info,5,voice healing therapy,46,
ltr
item
Ploumistos.com: Το μέλλον του Γαλαξία μας αλλάζει!!! - 58 εξωγήινες φυλές επισκέπτονται τη Γη - Ποιοι θεωρούνται οι πιο φιλικοί;;
Το μέλλον του Γαλαξία μας αλλάζει!!! - 58 εξωγήινες φυλές επισκέπτονται τη Γη - Ποιοι θεωρούνται οι πιο φιλικοί;;
Το μέλλον του Γαλαξία μας αλλάζει!!! - 58 εξωγήινες φυλές επισκέπτονται τη Γη - Ποιοι θεωρούνται οι πιο φιλικοί;;
https://i1.prth.gr/images/963x541/files/2021-03-17/aliens-main.jpg
https://i.ytimg.com/vi/xxKw0YzDS4M/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/06/58.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/06/58.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content