Στ. Πλουμιστός: Οι 22 σκληρές αλήθειες που αν τις εφαρμόζεις αλλάζεις τελείως την ζωή σου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Στ. Πλουμιστός: Οι 22 σκληρές αλήθειες που αν τις εφαρμόζεις αλλάζεις τελείως την ζωή σου

👉Η ζωή είναι ένα ταξίδι από την αθωότητα στην εμπειρία και το μονοπάτι δεν είναι και τόσο ομαλό. Υπάρχουν αμέτρητα εμπόδια και μόλις ξεπεράσετε ένα, θα εμφανιστεί κάποιο άλλο.

Είναι γνωστό πως η ζωή είναι σκληρή, αλλά μερικές φορές χάνουμε το κίνητρο μας για να παλέψουμε. Αντί να κολυμπήσουμε τα παρατάμε και τελικά πνιγόμαστε. Σταματήστε εκεί.

Αντί να χρονοτριβείτε και να σχεδιάζετε για κάτι καλύτερο, αναλάβετε τη ζωή σας. Μόλις αποδεχτείτε αυτές τις σκληρές αλήθειες, η προσέγγιση σας στη ζωή θα αλλάξει.

Στο τέλος θα πεθάνετε

Όταν είδα το «Τελευταία έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ», ο διάλογος «Ασχολήσου με το να ζεις, ή ασχολήσου με το να πεθάνεις» ήταν η στιγμή της αποκάλυψης μου. Ο Θάνατος είναι η απόλυτη αλήθεια. Ανεξάρτητα από το πόσο προσπαθείτε να κάνετε την ζωή τέλεια, θα τελειώσει, και δεν υπάρχει τρόπος απόδρασης από αυτό.

Επί τη ευκαιρία, αν δεν έχετε δει την ταινία Τελευταία έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ, τώρα είναι η τέλεια στιγμή. Για μένα είναι η καλύτερη ταινία.

Όλοι όσοι ξέρετε θα πεθάνουν

Δεν μπορείτε να αφήσετε τον φόβο της απώλειας να πνίξει τους ανθρώπους, αλλά ούτε μπορείτε να τους θεωρείτε και δεδομένους. Όλα τα άτομα που γνωρίζετε θα πεθάνουν, όπως κι εσείς.

Ο πλούτος δεν είναι ευτυχία

Τα καλύτερα πράγματα είναι πραγματικά δωρεάν. Ο υλικός πλούτος είναι καλός για την άμεση ικανοποίηση, αλλά η αγνή ευδαιμονία έρχεται από μέσα μας. Και αν κυνηγάτε τα χρήματα και μόνο αυτά, θυμηθείτε με… ξοδεύετε τον πιο πολύτιμο χρόνο σας που τελικά θα τελειώσει (δείτε το #1)

Η αναζήτηση της ευτυχίας σας κάνει να την χάσετε

Ψάχνατε την αγαπημένη σας μπλούζα πριν από ένα γεγονός μόνο για να την βρείτε αφού τελειώσει; Εφαρμόστε το αυτό στη ζωή σας. Η ευτυχία είναι μια πεταλούδα που δε θα έπρεπε να κυνηγάτε. Θα κάτσει στην παλάμη σας όταν δεν θα κοιτάτε.

Ξοδέψτε χρόνο όχι χρήματα

Ο χρόνος είναι το μεγαλύτερο νόμισμα. Προσπαθήστε να περάσετε χρόνο με τους αγαπημένους σας, είναι σημαντικό πάντα να χαμογελάτε, να συμμετέχετε σε ουσιαστικές συζητήσεις και δραστηριότητες. Όχι μόνο να σκέφτεστε πως ο χρόνος είναι το μόνο που έχετε, αλλά να το γνωρίζετε. Ο χρόνος είναι το μοναδικό πράγμα που περνά.

Δεν μπορείτε να τους ευχαριστήσετε όλους


Σταματήστε να το κάνετε αμέσως καθώς αποστραγγίζει όση ενέργεια έχει μείνει μέσα σας.
Αποδεχτείτε τα συναισθήματα σας

Είστε μόνο ένας άνθρωπος και είναι εντάξει το να έχετε συναισθήματα. Το να αρνείστε πως δεν έχετε δε θα σας βοηθήσει να τα ξεφορτωθείτε.

Μόλις φύγετε, θα φύγετε

Δεν αφήνουν όλοι πίσω τους κάτι αξιομνημόνευτο ή κάτι που αγγίζει την ζωή πολλών. Μην σας απασχολεί το να αφήσετε κληρονομιά.
Να είστε υπεύθυνοι

Σταματήστε να το παίζετε θύμα και αποφασίστε το πεπρωμένο σας. Αναλάβετε τις πράξεις σας αντί να κατηγορείτε την τύχη σας.

Σταματήστε να προσπαθείτε να είστε τέλειοι

Κανείς δεν είναι τέλειος, οπότε γιατί προσπαθείτε τόσο πολύ; Θα πρέπει να καταργήσετε αυτή τη ρομαντική ιδέα. Μην ξοδεύετε την ζωή σας προσπαθώντας να ζήσετε με τέτοια ιδανικά και αποδεχτείτε τον εαυτό σας ολοκληρωτικά.

Μην χαραμίζετε το ταλέντο σας

Είναι το ξεχωριστό δώρο του Θεού και δεν πρέπει να χαραμίζεται με κάθε κόστος. Πάντα να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε.

Ζήστε το τώρα

«Σκεφτόμαστε τα γεγονότα που συνέβησαν στο παρελθόν, αυτά που μπορεί να συμβούν στο μέλλον και συνεχίζουμε να ανησυχούμε επειδή φανταζόμαστε πως υπάρχει κάποιος κίνδυνος.» Αυτή η πρόταση καταγράφει τις ανθρώπινες δυσκολίες όσο καλύτερα γίνεται. Ζήστε στο παρόν σχεδιάζοντας το μέλλον ή σκεφτείτε το παρελθόν και σκοτώστε την ευτυχία σας.

Κανείς δεν νοιάζεται για το πόσο δύσκολη είναι η ζωή σας

Ναι δεν είστε μόνοι επειδή η ζωή είναι δύσκολη για όλους. Σταματήστε να σκέφτεστε πως τα προβλήματα σας είναι σημαντικότερα και να κλαίτε γι αυτά. Θα εκνευρίσετε τους άλλους με αυτόν τον τρόπο και βασικά, ελάχιστοι άνθρωποι θα νοιαστούν πραγματικά για τα προβλήματα σας, αλλά δεν θα θέλουν να ακούν γι αυτά όλη την ώρα.

Μοιραστείτε την γνώση σας

Η γνώση μεγαλώνει ενώ μοιράζεται. Μάθετε καινούργια πράγματα και απευθυνθείτε και σε άλλους.
Επενδύστε στον εαυτό σας

Όπως και ο Dr. Seuss είπε, «κανείς δεν είναι πιο ‘εσύ’ από εσένα», να είστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Εστιάστε στο να περιποιείστε τον εαυτό σας μια στο τόσο.

Όταν όλα πάνε χάλια, μην αντιδράσετε

Όταν κάτι δεν πάει καλά, μην αρχίσετε τις κατηγορίες. Όλα σχετίζονται με την αντίληψη. Προσπαθήστε να βρείτε την φωτεινότερη πλευρά σε κάθε κατάσταση και εστιάστε σε αυτή.
Σταματήστε να ονειρεύεστε και δουλέψτε

Είναι εύκολο να δραπετεύσετε στον κόσμο των ονείρων. Τα όνειρα δεν αρκούν για να πετύχετε τους στόχους σας, η επιμονή και η πρακτική είναι το κλειδί. Μην κάθεστε και ελπίζετε πως τα πράγματα μαγικά θα διαμορφωθούν.

Ο χρόνος είναι πιο πολύτιμος από τα χρήματα

24 ώρες είναι αρκετές για να κάνετε ανάλογα σχέδια εκτός και αν δεν είστε συγκεντρωμένοι. Στην εμμονή μας με τα χρήματα , ξεχνάμε να χρησιμοποιήσουμε τον χρόνο, τον μεγαλύτερο πόρο μας.

Να είστε ευγνώμονες

Δεν μπορείτε να πετύχετε τα πάντα οπότε μάθετε να είστε ικανοποιημένοι. Εκτιμήστε τα μικρά πράγματα στη ζωή αντί να κλαίτε γι αυτά που δεν έχετε.

Προσφέρετε χρόνο

«Θεραπεύστε τον κόσμο, κάντε τον ένα καλύτερο μέρος». Είναι δυνατό να τα προσφέρετε χρόνο στην κοινωνία. Μόνο τα χρήματα δεν έχουν αξία στην διαμόρφωση της κοινωνίας.

Μην χάσετε τον εαυτό σας

Στο χαοτικό ταξίδι της ζωής, είναι εύκολο να παρασυρθείτε μακριά. Να θυμάστε ποιοι είστε και ποτέ μην τα παρατήσετε.

Δεν θα πάρετε μαζί σας τα χρήματα όταν πεθάνετε

Ο θάνατος δεν κάνει διακρίσεις για το αν η ζωή σας είναι χάλια ή αν κερδίζετε όλο και περισσότερα. Αν ξεχάσατε να ζείτε έχετε χαραμίσει το ένα δώρο που σας έκανε ο Θεός. Αφιερώστε χρόνο στα πράγματα που έχουν σημασία.

Το διάβασα στο στο awakengr.com
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,448,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1979,ΑΠΟΨΕΙΣ,63,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,110,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,713,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,137,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,762,ΒΙΝΤΕΟ,193,ΒΟΛΟΣ,71,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1825,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,171,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,112,ΕΛΛΑΔΑ,1259,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,28,ΕΡΕΥΝΕΣ,47,ΖΩΗ,159,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,41,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,45,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,491,Κόσμος,9645,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,49,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,433,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1547,Πολιτική,6843,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5992,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,342,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1138,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2777,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,40,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,91,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,636,Eco-News,2788,GP - info,5,voice healing therapy,39,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Οι 22 σκληρές αλήθειες που αν τις εφαρμόζεις αλλάζεις τελείως την ζωή σου
Στ. Πλουμιστός: Οι 22 σκληρές αλήθειες που αν τις εφαρμόζεις αλλάζεις τελείως την ζωή σου
Στ. Πλουμιστός: Οι 22 σκληρές αλήθειες που αν τις εφαρμόζεις αλλάζεις τελείως την ζωή σου
https://mindgame.gr/wp-content/uploads/2018/10/manahead2-650x442.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/06/22.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/06/22.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content