Σταύρος Πλουμιστός: Το σύμπαν, αιώνια πηγή ευφυίας - Πως μας στέλνει καθοδήγηση

Στ. Πλουμιστός: Το σύμπαν, αιώνια πηγή ευφυίας - Πως μας στέλνει καθοδήγηση

👉Πολλές φορές στη ζωή χρειαζόμαστε την καθοδήγηση η οποία μας βοηθάει να ξεφύγουμε από δύσκολες καταστάσεις, να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις και να ακολουθούμε το ένστικτο και την διαίσθησή μας. 

Όπως αναφέρετε στο άρθρο του mymind.gr η καθοδήγηση αυτή μπορεί να έρθει με πολλές μορφές. Κάποιος φίλος, ένα σημαντικό πρόσωπο ακόμα και κάποιος άγνωστος ή και ένα ζώο μπορεί να δώσει την απάντηση σε εσωτερικά μας ερωτήματα.

Γενικότερα, το σύμπαν και η αιώνια πυγή ευφυίας έχει τον τρόπο να μας στέλνει τα σημάδια και τα μηνύματά της ώστε να μπορούμε να βρούμε το σωστό δρόμο στο μονοπάτι της ζωής. Από την στιγμή που γεννιόμαστε μέχρι την στιγμή του θανάτου μας το σύμπαν του Δημιουργού μας στέλνει καθοδήγηση με τους τρόπους που ακολουθούν.

Όνειρα :Τα όνειρα είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος με τον οποίο το σύμπαν σε καθοδηγεί καθώς τότε το συνειδητό μυαλό σου δεν μπορεί να παρέμβει, να κατανοήσει και να αναλύσει τα γεγονότα που εξελίσσονται. Υπάρχουν διάφορα είδη ονείρων. Κάποια όνειρα σου δίνουν στοιχεία για γεγονότα που ίσως γίνουν στο μέλλον, ενώ άλλα σε ταξιδεύουν σε άλλες διαστάσει και παράλληλες πραγματικότητες.

Υπάρχουν όνειρα που πηγάζουν βαθιά από το υποσυνείδητο μυαλό σου και αποκαλύπτουν ακούσιες αναμνήσεις, φόβους και ισχυρά πιστεύω τα οποία παίρνουν την μορφή ανθρώπων, περιοχών και συμβόλων. Η σημασία κάθε ονείρου δεν θα πρέπει να γενικεύεται, καθώς οι ψυχή του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετική.

Μέσα απο τα όνειρα το σύμπαν σε βοηθάει ώστε να πάρεις μία ματιά για το τί συμβαίνει μέσα στο υποσυνείδητο μυαλό σου για να κατανοήσεις καλύτερα την πραγματικότητα που βιώνεις.

Διαίσθηση: Η διαίσθησή σου σε κάνει πολλές φορές να αποφασίσεις να μην έχεις κοντά σου ορισμένους ανθρώπους. Άλλες φορές για ανεξήγητους λόγους σου δίνει την αίσθηση να μην θες να επισκεφτείς ένα συγκεκριμένο μέρος.Γενικά είναι καλό να ακούς και να εμπιστεύεσαι την διαίσθησή σου, καθώς έτσι η συμπαντική νοημοσύνη μιλάει σε σένα. Η διαίσθηση ευθυγραμμίζει το ταξίδι της ζωής με το κάλεσμα της ψυχής σου.

Ισχυρές επιθυμίες: Οι ισχυρές επιθυμίες αποτελούν όλα τα πράγματα που το σύμπαν έχει προετοιμάσει για σένα. Δεν αναφερόμαστε στις εγωιστικές επιθυμίες αλλά σε αυτές που πηγάζουν κατευθείαν από την ψυχή σου και για τις οποίες νιώθεις μια μαγνητική έλξη η οποία βγαίνει από τα σωθικά σου. 

Για να αποκτήσεις αυτό που ισχυρά επιθυμείς, θα κάνεις τα πάντα, θα αυξήσεις την δόνησή σου ώστε να αποκτήσεις αυτό που νιώθεις ότι σου ανήκει χωρίς δεύτερη σκέψη. Όταν αυτό γίνεται με πάθος και αγάπη, τότε να είσαι σίγουρος πως εκείνη τη στιγμή το σύμπαν σου δίχνει την σωστή κατεύθυνση.
   

Πως να απαλλαγείτε από την σκοτεινή ενέργεια - Το αντίβαρο για την αρνητική επιρροή


Οι συμβουλές που δίνεις στους άλλους και ο τρόπος με τον οποίο τους εμπνέεις: Πολλές φορές, επειδή δεν μπορείς να δεις καθαρά την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι, το σύμπαν στέλνει στο δρόμο σου ανθρώπους που έχουν παρόμοια προβλήματα με τα δικά σου.

Οι συμβουλές που τυχαίνει να τους δίνεις και ο τρόπος με τον οποίο τους εμπνέεις είναι ακριβώς τα ίδια που πρέπει να ακολουθήσεις εσύ για να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν. Μέσα από την βοήθεια που δίνεις στους άλλους, το σύμπαν σε βοηθάει να βοηθήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό.Το σύμπαν σου προτείνει παρόμοιες εκδόσεις του εαυτού σου μέσα από άλλους ανθρώπους ώστε, να αποκτήσεις μία καλύτερη προοπτική για το τι και πως πρέπει να διορθώσεις.

Σταύρος Πλουμιστός
Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους
και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες, σεμινάρια και συνεδρίες στο www.ploumistos.com
Για ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Διαλογισμού και Ίασης επισκεφτείτε το https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Το σύμπαν, αιώνια πηγή ευφυίας - Πως μας στέλνει καθοδήγηση
Σταύρος Πλουμιστός: Το σύμπαν, αιώνια πηγή ευφυίας - Πως μας στέλνει καθοδήγηση
Στ. Πλουμιστός: Το σύμπαν, αιώνια πηγή ευφυίας - Πως μας στέλνει καθοδήγηση
http://guidancesetsoinsenergetiques.e-monsite.com/medias/images/tumblr-nb1t0zpp9d1sgn87so1-1280.jpg
https://i.ytimg.com/vi/oO5U9lR6mwM/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/05/blog-post_92.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/05/blog-post_92.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content