Κρόνος: Ο κυρίαρχος του χρόνου και του πεπρωμένου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Κρόνος: Ο κυρίαρχος του χρόνου και του πεπρωμένου

👉Ο εξεταστής στο μάθημα της ζωής, ο Κρόνος, μας δοκιμάζει όσον αφορά στους νόμους της ζωής, τις αυστηρές ιεραρχίες, την απαράβατη δομή. Συμβολίζει την διάρκεια, την πειθαρχία, τη σκληρότητα και την ωρίμανση. Μέσα στα δύσβατα μονοπάτια της ζωής, επιβάλει στο ανθρώπινο είδος τη διαπαιδαγώγηση της ψυχής και τη συμμόρφωση μέχρι τα βαθιά γεράματα.

O Κρόνος είναι ο κυρίαρχος του πεπρωμένου, συμβολίζει αυτό που πρέπει να φέρουμε σε πέρας, ώστε να προχωρήσει η ζωή μας. Η αυτοπειθαρχία είναι το βασικό μέσο με το οποίο πορευόμαστε, αλλιώς θα υπάρξει αποτυχία του σκοπού. Απαιτεί από εμάς ξεκάθαρους κανόνες και δομές, καθώς και την τήρηση των νόμων και κανόνων. O Κρόνος είναι ο αυστηρός δάσκαλος, που μας διδάσκει το μάθημά μας πολύ καλά, ενώ η ενέργειά του λειτουργεί περιοριστικά και πιεστικά. Ειδικά όταν αντιστεκόμαστε! Επίσης, θεωρείται και αφέντης του χρόνου. Μας οδηγεί σε μια απομόνωση και μας δίνει το αίσθημα της εγκατάλειψης. Μέσα σε αυτές τις καταστάσεις, ο συνειδητοποιημένος άνθρωπος θα στραφεί μέσα του και θα καταλάβει το νόημα της αποστολής, την οποία καλείται να εκπληρώσει.

Ο Κρόνος μισεί την ανυπομονησία. Άνθρωποι που βιάζονται και τρέχουν με χίλια, χωρίς να λαμβάνουν υπόψιν το φυσικό και κοσμικό ρυθμό κάποιων πραγμάτων, σκοντάφτουν, καθυστερούν, αναλώνονται και παγιδεύονται, διαιωνίζοντας τις ίδιες αποτυχίες. Μας δοκιμάζει μέσα από την καθημερινότητα και τη σκληρή πραγματικότητα, βάζοντας περιορισμούς και προκλήσεις. Όλα αυτά όμως, όχι τυχαία και σαδιστικά, αλλά με το σκοπό της σοφίας και της εμπειρίας, σαν κέρδος των ταλαιπωριών.

Ταυτόχρονα, συμβολίζει την δυνατή φιλοδοξία και την αποφασιστικότητα. Σε ωροσκόπια που κατέχει κυρίαρχη θέση, θωρακίζει με δύναμη, ανθεκτικότητα και επιμονή, με σκοπό το επίπονο ανέβασμα της κοινωνικής σκάλας, την κατάκτηση της ιεραρχίας. Γι’ αυτό και κατέχει το αξίωμα του κυβερνήτη του Αιγόκερω και του δέκατου οίκου. Χωρίς αυτόν δε θα μπορούσαμε να εξελιχθούμε, δε θα υπήρχε δυναμική κίνηση.

H καρμική σημασία του Κρόνου

Στην καρμική αστρολογία παίζει εξέχοντα ρόλο, αφού η θέση του στο ωροσκόπιο φανερώνει το βάρος, με το οποίο ήρθαμε στη παρούσα ζωή, κουβαλώντας το από τη προηγούμενη, και μέσω ποιας διαδικασίας θα απαλλαγούμε από αυτό.

Τον Κρόνο δε μπορείς να τον ξεγελάσεις και να ξεφύγεις, χωρίς να πάρεις το μάθημά σου! Δεν ξεχνά ποτέ, δεσπόζει πάνω στα καρμικά μαθήματα της ζωής και συχνά θεωρείται τιμωρός. Αλλά στην ουσία, είναι οι δικές μας επιλογές και οι επιπόλαιοι τρόποι ζωής, που μας καθιστούν άξιους της τιμωρίας του. Είναι όμως και λυτρωτής, εφόσον κάποιος αναγνωρίσει τα λάθη και τις αδυναμίες του και αλλάξει ριζικά.

Ειδικά σε μοτίβα ζωής που επαναλαμβάνονται, με τα ίδια παρατράγουδα, τα ίδια εμπόδια και τις ίδιες αποτυχίες, θα πρέπει να εντοπίσουμε το μελανό σημείο και να αναλογιστούμε σοβαρά τι θα πρέπει να αλλάξουμε. Όπου χτίζουμε πρόχειρα, είτε αυτό είναι σχέσεις και οικογένεια, είτε εργασία, το οικοδόμημα αυτό θα καταρρεύσει. Όταν πέσει να μας πλακώσει, ο μη σκεπτόμενος άνθρωπος αναφέρεται στην εκδίκηση του θεού, τη δυσμένεια, το… κακό μάτι και την ατυχία!

Σε “γήινο” επίπεδο, αυτό της καθημερινότητάς μας, ο Κρόνος είναι οι νόμοι της πολιτείας, η ιεραρχία, το καθήκον, ο τομέας που βιώνουμε την άρνηση και την απόρριψη, ώστε να μπορέσουμε να χτίσουμε απαλλαγμένοι το πεπρωμένο μας. Είναι ο φύλακας και άγρυπνος φρουρός! Προκειμένου για να λειτουργήσουμε ως κομμάτι της κοινωνίας, θα πρέπει να περάσουμε από περιορισμούς, αυστηρή κρίση και να προσαρμοστούμε στους θεσπισμένους επίγειους νόμους.

Η θέση του στο γενέθλιο ωροσκόπιο δείχνει όχι μόνο σε ποιο τομέα η ψυχή πρέπει να πάρει το μάθημά της και να εξελιχθεί, αλλά και τι βάρος κουβαλά μέσα από τον αιώνιο κύκλο των μετεμψυχώσεων. Ακριβώς αυτό καλούμαστε να αναγνωρίσουμε και να διορθώσουμε. Πού ακριβώς θα πρέπει να τηρηθούν τα όρια, καθώς και σε ποιον τομέα θα βιώσουμε εμπόδια.

Το ρητό “Όπως έστρωσες, θα κοιμηθείς”, είναι ο τρόπος που λειτουργεί. Η αυτοπειθαρχία και ο έλεγχος του εαυτού μας είναι τα βασικά μαθήματα που μας διδάσκει, για να ανταπεξέλθουμε στην ροή της ζωής, αφού έχουμε οπλιστεί με δύναμη και σθένος.

Το διάβασα στο myastro.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,442,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1970,ΑΠΟΨΕΙΣ,60,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,108,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,702,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,133,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,756,ΒΙΝΤΕΟ,191,ΒΟΛΟΣ,67,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1817,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,155,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,111,ΕΛΛΑΔΑ,1131,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,26,ΕΡΕΥΝΕΣ,46,ΖΩΗ,146,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,39,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,41,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,443,Κόσμος,9590,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,47,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,411,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1534,Πολιτική,6825,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5954,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1116,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2696,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,36,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,90,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,627,Eco-News,2767,GP - info,5,voice healing therapy,37,
ltr
item
Ploumistos.com: Κρόνος: Ο κυρίαρχος του χρόνου και του πεπρωμένου
Κρόνος: Ο κυρίαρχος του χρόνου και του πεπρωμένου
Κρόνος: Ο κυρίαρχος του χρόνου και του πεπρωμένου
https://asteriskos.files.wordpress.com/2019/10/saturn_karma.jpg?w=584
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/05/blog-post_841.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/05/blog-post_841.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content