Από το 2022 θα γίνετε καταγραφή ταχύτητας μέσω GPS - Τι θα παθαίνει όποιος ξεπερνά το όριο

Από το 2022 θα γίνετε καταγραφή ταχύτητας μέσω GPS - Τι θα παθαίνει όποιος ξεπερνά το όριο

👉GPS θα καταγράφει ακόμα και την ταχύτητα του αυτοκινήτου μας, αλλά δεν τελειώνει εκεί η παρέμβασή του, καθώς θα μπορεί να ανακόψει την ταχύτητα που έχουμε αναπτύξει και δεν είναι η επιθυμητή!

Αν πιστεύετε ότι θα πάρετε το αυτοκίνητο και θα κάνετε μια βόλτα μακριά από όλους και όλα, ώστε να ξεφύγετε και κανείς να μην σας βρίσκει, καλό είναι να το ξεχάσετε κι αυτό, αφού το να σας εντοπίζουν πλέον με το GPS θα γίνεται ακαριαία και μάλιστα θα σας κόβουν και τη φόρα για την ασφάλειά σας φυσικά.

Περισσότεροι από 26.000 θάνατοι στους δρόμους σημειώνονται κάθε χρόνο στην Ευρώπη, σύμφωνα με τα στοιχεία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ασφάλειας και Μεταφορών (ETSC). Βασική αιτία αποτελεί η μεγάλη ταχύτητα που αν ήταν μικρότερη τα θύματα θα ήταν πολύ λιγότερα.

Πίσω από αυτή την τραγική αλήθεια όμως, ενδεχομένως να έρχεται κι ο απόλυτος έλεγχος πάνω στον τρόπο που μπορούμε να κινηθούμε.

Λόγω αυτής της έρευνας, αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια ένα νέο σύστημα, γνωστό ως σύστημα περιορισμού ταχύτητας (ISA). Αυτό το σύστημα ειδοποιεί τον οδηγό εάν υπερβαίνει το όριο ταχύτητας. Σε περίπτωση που ο οδηγός δεν συμμορφωθεί και συνεχίζει να κινείται με μεγάλη ταχύτητα, τότε το σύστημα θα επέμβει στη λειτουργία του κινητήρα.

Αυτό το σύστημα θα είναι υποχρεωτικό για όλα τα νέα αυτοκίνητα από τα μέσα του 2022. Ήδη η Renault και η Volvo έχουν ανακοινώσει ότι όλα τους τα μοντέλα θα έχουν τελική ταχύτητα 180 χλμ./ώρα, με στόχο την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων που οφείλονται στην υπερβολική ταχύτητα. Ο περιοριστής ταχύτητας είχε ανακοινωθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή από το 2019.

Αυτό σημαίνει ότι και η Ελλάδα, ως μέλος της ΕΕ θα συμμορφωθεί με τους νέους κανόνες από τον επόμενο χρόνο. Μένει να δούμε πως θα λειτουργεί αυτό το σύστημα στα αυτοκίνητα που θα μπορούμε να αγοράσουμε στο μέλλον.

Το σύστημα θα λειτουργεί μέσω GPS, το οποίο θα παίρνει ανά πάσα στιγμή τα δεδομένα της ταχύτητας, θα τα αξιολογεί και μετά θα προβαίνει στις ανάλογες προειδοποιήσεις. Φυσικά δεν θα παίρνει μόνο δεδομένα ταχύτητας αλλά και τοποθεσίας στην οποία κινείται κάποιος ανά πάσα στιγμή!

Σε περίπτωση που ο οδηγός αγνοήσει τις προειδοποιήσεις θα υπάρχει επέμβαση στον τρόπο λειτουργίας του κινητήρα μειώνοντας την ροή του καυσίμου ή της ηλεκτρικής ενέργειας.

Δεν είναι μόνο η ασφάλεια, αλλά και η κλιματική αλλαγή!!!!

Τα οφέλη του συστήματος αναμένεται να είναι πολλαπλά, καθώς εκτός από την μείωση των τροχαίων και των θανάτων στους δρόμους, θα υπάρχουν μειωμένες εκπομπές ρύπων. Σταδιακά οι αυτοκινητοβιομηχανίες ευθυγραμμίζονται με τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με την Ford να αξιοποιεί την προώθηση του ISA στα οχήματα της γκάμας της.

Σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές του συστήματος, αυτό θα μπορεί να παρακάμπτεται. Αρχικά αν ο οδηγός επιμένει και κρατά πατημένο το γκάζι και να έχει υψηλή ταχύτητα, τότε θα ενεργοποιείται ένα έντονο οπτικό-ακουστικό σήμα που θα υπενθυμίζει στον οδηγό ότι κινείται υπερβολικά γρήγορα και ότι θα πρέπει να μειώσει ταχύτητα. Αν συνεχίσει τότε θα επέμβει. Όμως σε αυτή την φάση το σύστημα θα έχει διακόπτη on/off. Με την εκκίνηση του αυτοκινήτου θα υπάρχει ενεργοποιημένη αυτή η επιλογή, αλλά θα μπορεί με το πάτημα ενός κουμπιού να απενεργοποιηθεί από τον οδηγό.

Αυτή είναι μόνο η αρχή, όπως φαίνεται.

Για να πάρετε μια ιδέα για το πως λειτουργεί τώρα το σύστημα δείτε το παρακάτω βίντεο που κυκλοφορεί εδώ και καιρό. Το πως ακριβώς θα εξελιχθεί κάτι τέτοιο στο μέλλον μένει να το δούμε.
 
"Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Πατήστε την εικόνα για να δείτε όλη την συλλογή

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Εκπαίδευση για την Αφύπνιση του Νουπατήστε την εικόνα για να πάρετε πληροφορίες
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,496,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2073,ΑΠΟΨΕΙΣ,102,Άρθρα,826,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,150,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,822,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,192,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,898,ΒΙΝΤΕΟ,301,ΒΟΛΟΣ,96,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1851,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,206,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,1855,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,38,ΕΡΕΥΝΕΣ,63,ΖΩΗ,221,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,65,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,70,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,891,Κόσμος,10053,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,53,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,603,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1632,Πολιτική,6930,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6161,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,80,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,64,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1224,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3189,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,74,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,110,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,712,Eco-News,2882,GP - info,5,voice healing therapy,47,
ltr
item
Ploumistos.com: Από το 2022 θα γίνετε καταγραφή ταχύτητας μέσω GPS - Τι θα παθαίνει όποιος ξεπερνά το όριο
Από το 2022 θα γίνετε καταγραφή ταχύτητας μέσω GPS - Τι θα παθαίνει όποιος ξεπερνά το όριο
Από το 2022 θα γίνετε καταγραφή ταχύτητας μέσω GPS - Τι θα παθαίνει όποιος ξεπερνά το όριο
https://i.ytimg.com/vi/611nG3ojs5U/maxresdefault.jpg
https://i.ytimg.com/vi/611nG3ojs5U/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/05/2022-gps.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/05/2022-gps.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content