“Θόλωσα, δεν κατάλαβα ότι τους μαχαίρωσα” δήλωσε ο συλληφθείς για το διπλό φονικό στην Μακρινίτσα (video)

“Θόλωσα, δεν κατάλαβα ότι τους μαχαίρωσα” δήλωσε ο συλληφθείς για το διπλό φονικό στην Μακρινίτσα (video)

👉Προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή το μεσημέρι στις 12:30 πήρε ο 31ενός ετών φερόμενος ως δράστης του φονικού των δύο αδελφών χθες βράδυ στη Μακρινίτσα.

Ο δράστης αντιμετωπίζει τις κατηγορίες, ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή σε ήρεμη ψυχική κατάσταση τετελεσμένη και σε απόπειρα, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία


Ο ίδιος υποστήριξε σήμερα στον εισαγγελέα, που οδηγήθηκε στις δύο περίπου το μεσημέρι, ότι ήταν θολωμένος και δεν κατάλαβε τι έκανε και ότι μπήκε σπίτι και τους έσπρωξε.

“Δεν θυμάμαι τι έκανα. Εγώ πήγα για να δω το παιδί μου και με εμπόδισαν. Μου το απαγόρευσαν και μου είπαν ότι θα με κλείσουν σε ψυχιατρείο. Θόλωσα, έσπρωξα τη γυναίκα μου και τον αδερφό της για να ανέβω στον πάνω όροφο που ήταν το παιδί μου. Δεν κατάλαβα ότι χρησιμοποίησα μαχαίρι. Έχω ένα σκοτεινό πέπλο”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τόνισε ότι οι αστυνομικοί, που τον σταμάτησαν στο μπλόκο ήταν αυτοί, που του είπαν ότι είχε μαχαιρώσει την πρώην σύζυγό του και τον αδελφό της, ενώ βρήκαν το φονικό όπλο, ένα μαχαίρι ματωμένο, μέσα στο αυτοκίνητό του.



Υπενθυμίζεται, ότι χθες βράδυ ο 31χρονος φέρεται να κατάφερε θανατηφόρες μαχαιριές στην πρώην σύζυγό του και τον αδερφό της. Πήγε στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή της Αγίας Τριάδας και αφού επιτέθηκε στην πεθερά του, σκότωσε τη γυναίκα του και στη συνέχεια τον αδελφό της που έτρεξε να βοηθήσει.

Επιπλέον, σήμερα εκδικάστηκε το αίτημα για ακούσια νοσηλεία του, λόγω του ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Το αίτημα είχε υποβληθεί από τον Ιανουάριο 2021 και εκδικάστηκε σήμερα. Η απόφαση θα εκδοθεί αργότερα.

Τι είπε ο δικηγόρος του δράστη



Ο δικηγόρος του δράστη, Δημήτρης Βούλγαρης, εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια των θυμάτων και όπως τόνισε “είναι πολύ ιδιαίτερη η σχέση που είχα με αυτή την οικογένεια καθώς ήμουν ο δικηγόρος του κ. Ρ. και της συζύγου του, από τότε που γνωρίστηκαν μέχρι και σήμερα. Οπότε είναι διπλή η λύπη μου”.

Θα ζητήσουμε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη

Ο πελάτης μου πάσχει από σοβαρή ψυχική διαταραχή που είναι διαγνωσμένη ακόμη και από τους γιατρούς του Νοσοκομείου Βόλου. Είχε δεχθεί η Εισαγγελία αίτηση για ακούσια νοσηλεία από 15 Ιανουαρίου 2021, μετά από αίτημα της συζύγου που είχε αντιληφθεί το πρόβλημα. Η διαδικασία είχε ολοκληρωθεί σε σχέση με το Νοσοκομείο, όμως δεν διατάχθηκε η ιατρική του παρακολούθηση, αλλά του δόθηκε φαρμακευτική αγωγή, η οποία δεν τηρήθηκε και γι αυτό ουσιαστικά θεωρώ ότι επιβάλλεται να διαταχθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Θα το αιτηθούμε στον ανακριτή γι αυτό ζητήσαμε και προθεσμία. Ο πελάτης μου είναι συντετριμμένος, αλλά δεν έχει αντιληφθεί ακόμη λόγω της ψυχικής νόσου που έχει, η οποία είναι απόρροια… αισθάνομαι δηλαδή ότι δεν έχει καταλογισμό της πράξης που έκανε γιατί δεν αντιλαμβάνεται αυτή την αποτρόπαια πράξη. Λέει ότι μπήκε μέσα στο σπίτι γιατί ήθελε να δει το παιδί, το οποίο του απαγόρευαν να επικοινωνήσει και ότι από εκεί και πέρα δεν θυμάται τίποτα”.

Επίσης εξήγησε ότι ο πελάτης του “Είχε προβλήματα ψυχικής διαταραχής και υπήρχε μια καταβολή από τη μητέρα του που αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα. Υπήρχαν πολλές εντάσεις και αυτό έκανε την κοπέλα να φύγει από το σπίτι που ζούσαν μαζί και να εγκατασταθεί στο πατρικό της σπίτι στη Μακρινίτσα”.

Επιπλέον ο κ. Βούλγαρης ανέφερε ότι “ο πελάτης μου ισχυρίζεται ότι δέχονταν απειλές από την οικογένεια της συζύγου του, φυσικά στο πλαίσιο του να προφυλαχθεί η οικογένεια, όπου ουσιαστικά χρήζει νοσηλείας και του ζητούσαν να λάβει τη θεραπευτική αγωγή και να παίρνει τα φάρμακά του, ειδάλλως έλεγαν ότι θα κάνουν διαδικασίες για να τον εγκλείσουν σε ψυχιατρικό ίδρυμα”.

Περιγράφοντας τι είπε ο πελάτης του για αυτό που έγινε, ανέφερε ότι: “Ισχυρίζεται ότι όταν μπήκε στο σπίτι, άκουσε την πεθερά του ότι κάτι έλεγε σχετικά με το θέμα αυτό, ότι του απαγορεύει να δει το παιδί και στην ένταση που δημιουργήθηκε ζητώντας να δει το παιδί, βρέθηκε μπροστά του η γυναίκα του, την έσπρωξε και πήγε να δει το παιδί και φεύγοντας έπεσε πάνω στον αδελφό της γυναίκας του και τον έσπρωξε για να φύγει. Δεν θυμάται καν ότι χρησιμοποίησε το μαχαίρι, το οποίο λέει ότι το είχε πάντα μαζί του γιατί αισθάνονταν ότι τον καταδίωκαν για να προστατεύει τον εαυτό του, από το καλοκαίρι ακόμη. Δηλαδή δεν το πήρε το μαχαίρι αυτό για να κάνει κακό. Έμαθε ότι ουσιαστικά τραυμάτισε θανάσιμα τους δυο αυτούς ανθρώπους από τα αστυνομικά όργανα”.

Ρεπορτάζ: Ε. Μανώλη – Ε. Ραυτοπούλου
Το διάβασα στο ertnews.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: “Θόλωσα, δεν κατάλαβα ότι τους μαχαίρωσα” δήλωσε ο συλληφθείς για το διπλό φονικό στην Μακρινίτσα (video)
“Θόλωσα, δεν κατάλαβα ότι τους μαχαίρωσα” δήλωσε ο συλληφθείς για το διπλό φονικό στην Μακρινίτσα (video)
“Θόλωσα, δεν κατάλαβα ότι τους μαχαίρωσα” δήλωσε ο συλληφθείς για το διπλό φονικό στην Μακρινίτσα (video)
https://www.ertnews.gr/wp-content/uploads/2021/04/%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CC%81-1068x799.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/04/video.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/04/video.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content