Lockdown: Η κυβέρνηση θέλει Πάσχα στο χωριό με self test, οι επιστήμονες περιμένουν

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Lockdown: Η κυβέρνηση θέλει Πάσχα στο χωριό με self test, οι επιστήμονες περιμένουν

👉Το επικρατέστερο σενάριο και οι δυσκολίες των ελέγχων στα διόδια – Πώς και ποιοι πολίτες θα μπορούν να φύγουν από τις πόλεις - Η σύσταση Μητσοτάκη προς βουλευτές και υπουργούς
Πάσχα στο χωριό. Την επιθυμία πολλών Ελλήνων να περάσουν τις ημέρες των εορτών μακριά από την πόλη θέλει να ικανοποιήσει διακαώς το κυβερνητικό επιτελείο. Τα επιδημιολογικά δεδομένα και η πίεση στα νοσοκομεία ωστόσο δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για προβλέψεις με τις όποιες αποφάσεις να λαμβάνονται λίγο πριν ή στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας.

Άλλωστε οι επιστήμονες αυτές τις ημέρες και τις δύο εβδομάδες που ακολουθούν θα παρεμβαίνουν «διορθωτικά» στο μείγμα του lockdown που ισχύει καθώς είναι ύψιστης σημασίας, όπως σημειώνουν, να δοθεί χρόνος για να φανεί το αποτύπωμα των κινήσεων που έχουν γίνει προς το παρόν. Κομμωτήρια, λιανεμπόριο, σχολεία ξεκίνησαν να λειτουργούν αλλά ακόμη παρά την εικόνα της θετικής ανταπόκρισης των πολιτών, είναι σαφές πως δεν έχει δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για την αποτύπωση στα επιδημιολογικά δεδομένα.

Έτσι με δεδομένο πως όπως έγινε γνωστό από χθες ότι τα self tests γίνονται υποχρεωτικά σε λιανεμπόριο, σούπερ μάρκετ, εστίαση, Δημόσιο εκτός από τις μικρές κινήσεις προς την κανονικότητα (όπως για παράδειγμα η επερχόμενη κατάργηση του click inside και η επεναλειτουργία των εμπορικών κέντρων) το βλέμμα πλέον στρέφεται προς το Πάσχα.

Και εκεί σημαντικό ρόλο παίζουν τα self tests τα οποία, εάν και εφόσον επιτραπούν οι υπερτοπικές μετακινήσεις, θα αποτελέσουν το... «διαβατήριο» εξόδου από τις πόλεις. Στο σημείο αυτό λοιπόν, η κυβέρνηση καταρτίζει την πρόταση που θα καταθέσει, εν καιρώ, στους επιστήμονες για το πώς οι πολίτες θα μπορούν να «εκδράμουν» για το Πάσχα.

Οι προτάσεις που έχουν πέσει είναι πολλές, ωστόσο αυτή που κερδίζει έδαφος θέλει τους πολίτες που θα φεύγουν από την πόλη να πρέπει να έχουν διενεργήσει self test εντός 24ώρου το οποίο και θα πρέπει να επιδείξουν σε περίπτωση ελέγχου. Στο ίδιο πλαίσιο και οι εμβολιασμένοι θα πρέπει να επιδεικνύουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού που τους έχει χορηγηθεί μετά και την δεύτερη δόση του εμβολίου.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν και ενστάσεις αφού από την πλευρά των επιστημόνων φοβούνται μαζική φυγή σε χωριά και μικρότερες πόλεις που θα επιφέρει «ανακατάταξη» του επιδημιολογικού χάρτη, ενώ και ορισμένα κυβερνητικά στελέχη επισημαίνουν πως αποτελεί «τιτάνιο» έργο να πρέπει να ελεγχθεί κάθε αυτοκίνητο που θα περάσει από τα διόδια, με ό,τι συνεπάγεται αυτό από πλευράς ταλαιπωρίας για τους οδηγούς.

Η σύσταση Μητσοτάκη σε βουλευτές και υπουργούς

Η εκπεφρασμένη, πάντως, επιθυμία της κυβέρνησης να ζητήσει από την Επιτροπή των λοιμωξιολόγων να δοθεί το πράσινο φως για τις διαπεριφερειακές μετακινήσεις ενόψει του Πάσχα άφησε «χώρο» σε πολλά κυβερνητικά στελέχη να τοποθετούνται δημοσίως επί του θέματος. Οι συνεχείς αναφορές και η καλλιέργεια κλίματος από υπουργούς και βουλευτές, προκάλεσε ωστόσο την ενόχληση του Μεγάρου Μαξίμου.

Η... κανονικότητα ήρθε μετά την παρέμβαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, όταν κατά την χθεσινή τηλεδιάσκεψη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε να μην γίνονται πρόωρες εκτιμήσεις για τα μέτρα που ισχύουν ή θα ισχύουν. «Θα σας παρακαλούσα όλους, πρώτα από όλα τα μέλη της κυβέρνησης αλλά και όλους τους συναδέλφους, να μη γίνονται πρόωρες εκτιμήσεις για τα μέτρα τα οποία λαμβάνονται. Η απειλή παραμένει και γι’ αυτό έχουμε αποδείξει ότι προχωράμε πάντα βήμα-βήμα και αφού κάθε εβδομάδα, σε συνεργασία με τους ειδικούς, αξιολογούμε τα επιδημιολογικά δεδομένα», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Έθεσε μάλιστα τον στόχο για ένα ασφαλές Πάσχα το οποίο θα μας οδηγήσει σε ένα ακόμα πιο ελεύθερο καλοκαίρι.

Για τους γνωρίζοντες η τοποθέτηση του κ. Μητσοτάκη δεν ήταν τυχαία. Όχι αδίκως, το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα στο οποίο οι επιστήμονες καλούνται να παίρνουν τις αποφάσεις τους επί τη βάσει των κυβερνητικών προτάσεων αφήνοντας χώρο για ερμηνείες περί πολιτικών παρεμβάσεων. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο πρωθυπουργός τόσο στην πρόσφατη συνέντευξή του στο STAR όσο και στην χθεσινή παρέμβασή του, ζήτησε να έχουν τον πρώτο λόγο και τον τελευταίο οι επιστήμονες, αφού άλλωστε αυτοί είναι που αποφασίζουν και εισηγούνται στην κυβέρνηση.
 

ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,448,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1979,ΑΠΟΨΕΙΣ,64,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,110,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,714,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,138,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,763,ΒΙΝΤΕΟ,193,ΒΟΛΟΣ,71,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1826,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,172,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,113,ΕΛΛΑΔΑ,1271,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,28,ΕΡΕΥΝΕΣ,47,ΖΩΗ,159,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,41,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,46,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,496,Κόσμος,9656,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,49,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,437,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1551,Πολιτική,6845,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6000,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,343,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1140,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2785,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,40,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,93,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,640,Eco-News,2791,GP - info,5,voice healing therapy,39,
ltr
item
Ploumistos.com: Lockdown: Η κυβέρνηση θέλει Πάσχα στο χωριό με self test, οι επιστήμονες περιμένουν
Lockdown: Η κυβέρνηση θέλει Πάσχα στο χωριό με self test, οι επιστήμονες περιμένουν
Lockdown: Η κυβέρνηση θέλει Πάσχα στο χωριό με self test, οι επιστήμονες περιμένουν
https://i1.prth.gr/images/963x541/files/2021-04-15/diodia-65.jpg
https://i.ytimg.com/vi/NgxIvyCCKps/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/04/lockdown-self-test.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/04/lockdown-self-test.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content