Έρευνα έδειξε πως το σώμα μας αναγνωρίζει πότε ο θάνατος είναι κοντά και όλα ξεκινούν από την μύτη!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Έρευνα έδειξε πως το σώμα μας αναγνωρίζει πότε ο θάνατος είναι κοντά και όλα ξεκινούν από την μύτη!!!

👉Δεν είναι ασυνήθιστο μέσα σε μία οικογένεια να ακούμε για κάποιον ο οποίος έχει πεθάνει και είχε μία ασυνήθιστη συμπεριφορά πριν γίνει αυτό. Όπως για παράδειγμα, να λέει αντίο στους σε αυτούς που βρίσκονται γύρω του, και να προσπαθήσει να λύσει τα προβλήματα ορισμένων σχέσεων του κλπ. Έτσι δείχνουν πως ίσως ξέρουν πως κάτι θα γίνει.

Είναι φυσικό να θέλουμε να καταλάβουμε τι γίνεται όταν κάποιος αγαπημένος μας άνθρωπος πεθαίνει ή να καταλάβουμε τι αισθάνεται αυτός εκείνες τις τελευταίες στιγμές. Οι επιστήμονες γνωρίζουν πως όταν κάποιος πεθαίνει το σώμα του αρχίζει αμέσως να “πέφτει”.

Εκείνη την ώρα αυτός που πεθαίνει αισθάνεται ένα πολύ τοξική αίσθηση η οποία είναι το αποτέλεσμα της αποσύνθεσης. Όταν κάποιος το αισθάνεται αυτό καταλαβαίνει πως ήρθε η ώρα που θα πεθάνει.

Τα ζώα έχουν την ικανότητα να μυρίζουν την οσμή των άλλων, παρακινώντας τους να αντιδρούν ανάλογα.

Αυτό τους δίνει την δυνατότητα να μυρίζονται τον κίνδυνο όταν κάποιο άλλο πιο δυνατό και μεγάλο ζώο βρίσκεται κοντά. 

Μία έρευνα γνωστών επιστημόνων από μεγάλα πανεπιστήμια απέδειξαν πως οι άνθρωποι και τα ζώα δεν διαφέρουν και τόσο τελικά.

Η ικανότητα να ανιχνεύουν τις χημικές οσμές είναι μέρος της επιβίωσης μεταξύ των ειδών. Ο φόβος του θανάτου εμφανίζεται σαν οσμή στους ανθρώπους.

H πουτρεσκίνη είναι μία χημική ουσία που απελευθερώνεται όταν το σώμα διασπάται.

Επίσης παίζει τον ρόλο του προειδοποιητικού σήματος. Οι άνθρωποι έχουν και συνειδητή και υποσυνείδητη αντίδραση στην έκθεση σε αυτή την ουσία.

Έγιναν 4 διαφορετικά πειράματα με την χρήση προυντεσκινης, αμμωνίας και νερού, ώστε να αναλυθεί η αντίδραση των ανθρώπων.

Μόλις οι άνθρωποι εκτέθηκαν στην ουσία αυτή θέλησαν αμέσως να φύγουν από την περιοχή.

Αυτή είναι η ίδια αντίδραση με αυτή της μάχης ή της φυγής.

Όταν τα ζώα βρίσκονται σε κίνδυνο έχουν δύο επιλογές, να φύγουν ή να πολεμήσουν με αυτό που τους απειλεί. Αποδείχθηκε πως όμοια αντίδραση ισχύει και για τους ανθρώπους.

Υπάρχουν και άλλες αισθήσεις στις οποίες οι άνθρωποι αντιδρούν όπως ο ιδρώτας.

Άλλες έρευνες έδειξαν πως ο ιδρώτας που συλλέχθηκε από ανθρώπους που βρίσκονταν σε κατάσταση φόβου και δημιούργησε στους ανθρώπους που εκτέθηκαν σε αυτό ένα αυτόματο και έκπληκτο αντανακλαστικό.

Δεν γνωρίζουμε για ποιο λόγο μας αρέσει ή δεν μας αρέσει η μυρωδιά κάποιου και συνήθως δεν καταλαβαίνουμε πως αυτό επηρεάζει τα συναισθήματα τις προτιμήσεις και τις συμπεριφορές μας.

Δεν υπάρχει πιο τρομακτικό αίσθημα από αυτό του θανάτου. Το αίσθημα αυτό κάνει τους ανθρώπους να καταλαβαίνουν καλύτερα το περιβάλλον τους.

Η φυσική αντίδραση των ανθρώπων στον κίνδυνο δεν είναι η αντιμετώπισή του.

Οι άνθρωποι συνήθως τείνουν να αποφεύγουν κάθε τύπο αντιμετώπισης είτε αυτός είναι λεκτικός ή σωματικός. Στις περισσότερες περιπτώσεις αποφασίζουν να απομακρυνθούν απο την κατάσταση κινδύνου μέχρι η αντιμετώπιση του να είναι η μόνη επιλογή.

Μπορεί οι αντιδράσεις στις δύο ουσίες να είναι διαφορετικές όμως και η πουτρεσκίνη και η φερορμόνες του κάθε φύλου ανιχνεύονται από την μύτη.

Οι φερορμόνες του κάθε φύλου λειτουργούν έτσι ώστε να προσελκύσουν ένα σύντροφο ενώ η πουτρεσκίνη δίνει την αίσθηση του κινδύνου.

Οι άνθρωποι που πήραν μέρος στο πείραμα δεν κατάλαβαν πως είχαν τάσεις φυγής με την έκθεση στην πουτρεσκίνη, πράγμα που δείχνει πως οι άνθρωποι δεν είναι εξοικειωμένοι με αυτή και δεν μπορούν εύκολα να τη συνδυάσουν με τον θάνατο ή τον φόβο.

Το διάβασα στο mymind.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,448,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1979,ΑΠΟΨΕΙΣ,64,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,110,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,714,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,138,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,763,ΒΙΝΤΕΟ,193,ΒΟΛΟΣ,71,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1826,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,172,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,113,ΕΛΛΑΔΑ,1271,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,28,ΕΡΕΥΝΕΣ,47,ΖΩΗ,159,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,41,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,46,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,496,Κόσμος,9656,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,49,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,437,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1551,Πολιτική,6845,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6000,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,343,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1140,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2785,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,40,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,93,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,640,Eco-News,2791,GP - info,5,voice healing therapy,39,
ltr
item
Ploumistos.com: Έρευνα έδειξε πως το σώμα μας αναγνωρίζει πότε ο θάνατος είναι κοντά και όλα ξεκινούν από την μύτη!!!
Έρευνα έδειξε πως το σώμα μας αναγνωρίζει πότε ο θάνατος είναι κοντά και όλα ξεκινούν από την μύτη!!!
Έρευνα έδειξε πως το σώμα μας αναγνωρίζει πότε ο θάνατος είναι κοντά και όλα ξεκινούν από την μύτη!!!
https://img.tebyan.net/big/1388/06/1632156638266053195252492322321338724842.jpg?w=1200
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/04/blog-post_53.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/04/blog-post_53.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content