Κάθε άνθρωπος πρέπει να γνωρίζει δύο γλώσσες: την γλώσσα της κοινωνίας και την γλώσσα των οιωνών

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Κάθε άνθρωπος πρέπει να γνωρίζει δύο γλώσσες: την γλώσσα της κοινωνίας και την γλώσσα των οιωνών

👉Αν παρατηρήσεις από κοντά, οι σχέσεις είναι κάτι πολύ πιο λεπτό, κάτι πιο γοργό κι από την αστραπή, πιο αχανές κι από την γη, γιατί οι σχέσεις είναι η ζωή. Η ζωή είναι σύγκρουση, ανταγωνισμός, πόλεμος, παιχνίδι… Θέλεις όμως, να κάνεις τις σχέσεις χοντροκομμένες, ωμές, εύκολες, μηχανιστικές. Ετσι χάνουν την ευωδιά τους, την ομορφιά τους. Ολα τούτα συμβαίνουν γιατί δεν αγαπάς και η αγάπη, φυσικά, είναι το σπουδαιότερο απ’ όλα, γιατί μέσα σ’ αυτή πρέπει να εγκαταλείψει κανείς ολοκληρωτικά τον εαυτό του. (το εγώ του)

Αυτή ακριβώς η ιδιότητα της φρεσκάδας, του καινούριου, είναι ουσιαστική, αλλιώς η ζωή γίνεται ρουτίνα, συνήθεια, μόνο που η αγάπη δεν είναι συνήθεια, δεν είναι κάτι βαρετό. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν χάσει το αίσθημα της έκπληξης, του θαυμαστού. Θεωρούν τα πάντα δεδομένα κι αυτή η αίσθηση της ασφάλειας καταστρέφει την ελευθερία και τις εκπλήξεις της αβεβαιότητας.

Σχεδιάζουμε πράγματα για το μακρινό μέλλον μακριά από το παρόν. Αλλά η προσοχή που χρειάζεται για να κατανοήσει κανείς βρίσκεται πάντα στο παρόν. Στην προσοχή υπάρχει πάντα μια αίσθηση αμεσότητας. Το να είναι κανείς ξεκάθαρος στις προθέσεις του είναι πολύ επίπονη απασχόληση- η πρόθεση είναι σαν μια φλόγα, που προτρέπει κάποιον ακατάπαυτα να κατανοήσει. Να ‘σαι ξεκάθαρος στις προθέσεις σου και θα δεις, τα πράγματα θα κυλήσουν από μόνα τους.

Αυτός είναι ένας πρόχειρος χάρτης-οδηγός στο μονοπάτι του πολεμιστή-ταξιδιώτη:

* Ν’ αγαπάς σημαίνει να έχεις επίγνωση και θαυμασμό της αιωνιότητας.

*Ολοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι. Ας κάνουν ό,τι μπορούν για να φαντασιώνονται πως είναι διαφορετικοί, μοναδικοί, τέλειοι.

*Κάθε άνθρωπος διαθέτει, προσωπική δύναμη και ταλέντο. Η προσωπική του δύναμη του τον οδηγεί να συναντήσει την Δύναμη, το ταλέντο του τον υποχρεώνει να το μοιραστεί με το περιβάλλον του. Ο καθένας πρέπει να γνωρίζει πότε (χρόνος) να χρησιμοποιεί το ένα και πότε το άλλο.

*Κάθε άνθρωπος διαθέτει μια δυναμική: την ικανότητα να επιλέγει. Για όποιον δεν χρησιμοποιεί αυτή την αρετή, μετατρέπεται σε κατάρα και οι άλλοι επιλέγουν για λογαριασμό του.

*Κάθε άνθρωπος έχει τον προσωπικό του Μύθο-Σκοπό να υλοποιήσει κι αυτός είναι ο λόγος που έρχεται στον κόσμο. Ο Προσωπικός Σκοπός εκδηλώνεται στον ενθουσιασμό, στον θαυμασμό, στην ποιότητα, στην αισθητική και στο πάθος του για όσα κάνει στην καθημερινότητα του.

*Κάθε άνθρωπος πρέπει να γνωρίζει δύο γλώσσες: την γλώσσα της κοινωνίας και την γλώσσα των οιωνών. Η πρώτη εξυπηρετεί την επικοινωνία με τους άλλους. Η δεύτερη χρησιμοποιείται για να εξηγεί τα μηνύματα από την Δύναμη, τον αληθινό του εαυτό, το ΕΙΝΑΙ.

*Κάθε άνθρωπος οφείλει να αναζητά την απόλαυση, αυτό δηλαδή που δίνει σ’ εκείνον χαρά κι όχι κατ’ ανάγκη και στους άλλους.

*Κάθε άνθρωπος πρέπει να διατηρεί ζωντανή μέσα του την ιερή φλόγα της τρέλας και να την ελέγχει. Ταυτόχρονα να συμπεριφέρεται σαν κανονικός άνθρωπος.

*Τα μόνα σφάλματα που θεωρούνται σοβαρά είναι τα εξής: να μην σέβεσαι, να μην είσαι ευγνώμων, να παραλύεις από τον φόβο, να νιώθεις ενοχές, να νομίζεις ότι δεν αξίζεις ό,τι καλό και κακό σου συμβαίνει στην ζωή και να είσαι δειλός.

*Εσύ να διαλέγεις τους εχθρούς σου και το πεδίο της μάχης κι όχι αντίστροφα.

*Να αγαπάς (επίγνωση) τους εχθρούς σου, αλλά να μην κάνεις συμμαχίες μαζί τους και να τους κρατάς μακριά σου. Βρίσκονται στον δρόμο σου για να δοκιμάσουν το σπαθί σου (την Δύναμη σου) και αξίζουν, τουλάχιστον, τον σεβασμό της μάχης.

*Ο,τι κάνεις, σκέφτεσαι, λες, αισθάνεσαι, στο παρόν επηρεάζει το μέλλον σου ως Αιτία και το παρελθόν σου ως Αποτέλεσμα.

*Το παρόν είναι το μέλλον του παρελθόντος σου. Πορεύσου ανάλογα.

....απόσπασμα από το βιβλίο της “H τέχνη της Επιβίωσης”
Το διάβασα στο terrapapers.com
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,448,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1979,ΑΠΟΨΕΙΣ,64,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,110,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,714,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,138,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,763,ΒΙΝΤΕΟ,193,ΒΟΛΟΣ,71,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1826,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,172,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,113,ΕΛΛΑΔΑ,1271,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,28,ΕΡΕΥΝΕΣ,47,ΖΩΗ,159,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,41,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,46,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,496,Κόσμος,9656,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,49,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,437,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1551,Πολιτική,6845,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6000,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,343,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1140,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2785,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,40,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,93,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,640,Eco-News,2791,GP - info,5,voice healing therapy,39,
ltr
item
Ploumistos.com: Κάθε άνθρωπος πρέπει να γνωρίζει δύο γλώσσες: την γλώσσα της κοινωνίας και την γλώσσα των οιωνών
Κάθε άνθρωπος πρέπει να γνωρίζει δύο γλώσσες: την γλώσσα της κοινωνίας και την γλώσσα των οιωνών
Κάθε άνθρωπος πρέπει να γνωρίζει δύο γλώσσες: την γλώσσα της κοινωνίας και την γλώσσα των οιωνών
https://xeniakyvellou.gr/wp-content/uploads/2018/06/%CF%83%CF%8D%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B7.jpeg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/04/blog-post_29.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/04/blog-post_29.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content