Τεστ - Διάλεξε τριαντάφυλλο και θα σου φανερώσει μυστικά του χαρακτήρα σου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Τεστ - Διάλεξε τριαντάφυλλο και θα σου φανερώσει μυστικά του χαρακτήρα σου

👉Ένα από τα δημοφιλέστερα λουλούδια, στη σημερινή κοινωνία, το τριαντάφυλλο, έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην έκφραση της αγάπης, της ομορφιάς, της φιλίας, εδώ και πάρα πολλές γενιές. Στην πραγματικότητα, έχουν βρεθεί απολιθώματα που μπορούν να χρονολογηθούν εδώ 35 εκατομμύρια χρόνια!

Μερικά από τα σημαντικότερα πράγματα στην ζωή ενός ανθρώπου, όπως μία γιορτή, μία αγάπη, ένας έρωτας, μία αφοσίωση μπορούν άνετα να εκφραστούν με αυτό το απλό λουλούδι.

Ακόμη και ο αριθμός των πετάλων, σε ένα τριαντάφυλλο που προσφέρεται, μπορεί να φέρει ένα συγκεκριμένο μήνυμα, έναν συμβολισμό. Από την αγάπη και το ρομαντισμό έως την ευγνωμοσύνη και την εκτίμηση. Την φιλία ή την συμπάθεια. Υπάρχει πραγματικά ένα τριαντάφυλλο για τα πάντα.

Οι ψυχολόγοι αποκαλύπτουν, ωστόσο, ότι τα τριαντάφυλλα που αγαπάτε μπορούν να αποκαλύψουν ακόμα περισσότερα για εσάς.

Δεν υπάρχει αμφιβολία για τη δημοτικότητα των τεστ προσωπικότητας. Αλλά πώς λειτουργούν στην πραγματικότητα;

Μπορείτε πραγματικά να ανακαλύψετε κάτι για τον εαυτό σας, απλά επιλέγοντας π.χ. ένα λουλούδι που ξεχωρίζει από μια ομάδα ή μπορεί αληθινά να «προδώσει» κρυφά στοιχεία του χαρακτήρα σας, κάτι που βλέπετε πρώτο σε μια δεδομένη εικόνα;

Αυτά τα τεστ δουλεύουν με τον εντοπισμό διαφορετικών στοιχείων στον κόσμο γύρω μας, όπως χρώματα με αναγνωρίσιμα σχήματα ή συμβολισμούς οι οποίοι προκαλούν αντίδραση στο μυαλό μας.

Για παράδειγμα, η μελέτη της ψυχολογίας του χρώματος εξετάζει τα συναισθήματα που σχετίζονται με διάφορα χρώματα. Το πορφυρό χρώμα προκαλεί τα συναισθήματα της πολυτέλειας και των δικαιωμάτων, οπότε αν κάποιος προσελκύεται περισσότερο από το πορφυρό στη ζωή του, τότε απολαμβάνει την πολυτέλεια ή εκλαμβάνει τον εαυτό του ως πολύ σημαντικό και σπουδαίο.

Το ίδιο σκεπτικό μπορεί να εφαρμοστεί για ένα λουλούδι. Η επιλογή ενός συγκεκριμένου τριαντάφυλλου ανάμεσα σε άλλα, μπορεί να σας χαρίσει μια κλεφτή ματιά στην προσωπικότητά σας, αποκαλύπτοντας μυστικά που μπορούν ακόμα και να σας εκπλήξουν. Απλά, δοκιμάστε και… θα το διαπιστώσετε.

Επιλέξτε το αγαπημένο σας τριαντάφυλλο. Μην το πολυσκεφθείτε. Εμπιστευθείτε την πρώτη σας εντύπωση:


# 1 – Κόκκινο τριαντάφυλλο

Εύκολα, το πιο δημοφιλές είδος τριαντάφυλλου. Το κόκκινο τριαντάφυλλο έχει γίνει από καιρό τώρα σύμβολο της αγάπης, του πάθους και του ρομαντισμού. Αν αυτό είναι το τριαντάφυλλο που σου αρέσει περισσότερο, αποκαλύπτει τον τολμηρό, φιλόδοξο και παθιασμένο χαρακτήρα σου.

Ξέρεις τι θέλεις στη ζωή και δεν φοβάσαι να κάνεις ό,τι χρειάζεται για να το αποκτήσεις. Ωστόσο, αρνείσαι να θέσεις σε κίνδυνο την ηθική σου και τις αξίες σου, κατά την επιδίωξη των στόχων και των ονείρων σου.

Αυτοί που ταυτίζονται με το κόκκινο τριαντάφυλλο αναφέρονται συχνά ως εργασιομανείς, τελειομανείς και τελειοθήρες, διότι μόνο με επιμονή μπορούν να επιτύχουν αυτό που θέλουν.

Προσπάθησε να θυμάσαι ότι υπάρχουν περισσότερα στη ζωή. Επιβράδυνε λίγο τους ρυθμούς σου και περιστασιακά, τουλάχιστον, να χαίρεσαι όλα αυτά που ο κόσμος αυτός έχει να σου προσφέρει.

# 2 – Πράσινο Τριαντάφυλλο


Σχετίζεται με τη θεραπεία, την ανάπτυξη και την αρμονία.

Αν επιλέξεις το πράσινο τριαντάφυλλο τότε πιθανότατα είσαι αυτός που φροντίζει τους φίλους, την παρέα. Τακτικά δίνεις προτεραιότητα στην ευημερία των φίλων και της οικογένειάς σου, περισσότερο από τη δική σου.

Όμως, είναι σημαντικό να θυμηθείς ότι η αυτο-φροντίδα είναι επίσης πολύ σημαντική.

Εκτιμάς την ειρήνη, την ισορροπία και την ηρεμία στη ζωή, αποφεύγεις οποιαδήποτε σύγκρουση σε κάθε πιθανή συγκυρία.

Ωστόσο, να γνωρίζεις ότι σε κάποιο επίπεδο η σύγκρουση είναι ευεργετική και πως αποφεύγοντας την εντελώς, αυτό μπορεί να σημαίνει απομόνωση από τον κόσμο γύρω σου. Πρέπει να είσαι έτοιμος να βγεις έξω από τη ζώνη ασφαλείας και άνεσης, κατά διαστήματα.

# 3 – πορτοκαλί τριαντάφυλλο

Όσοι έλκονται από το πορτοκαλί τριαντάφυλλο τείνουν να είναι τα πιο συναισθηματικά άτομα στον κόσμο μας, σήμερα.

Είσαι ευαίσθητος και συμπονετικός, διαβάζεις εύκολα τα συναισθήματα των ανθρώπων γύρω σου και επιδιώκεις να φέρεις την ευτυχία και τη χαρά σε όλους όσους συναντάς.

Εκτιμάς ιδιαίτερα τις φιλίες σου και θα κάνεις μεγάλες θυσίες στη ζωή σου εάν ξέρεις ότι μπορείς να φέρεις την ευτυχία κοντά τους. Αλλά όταν οι όροι αντιστραφούν, πολύ δύσκολα δέχεσαι αυτά τα δώρα από τους φίλους σου. Δύσκολα δέχεσαι τέτοιου είδους ευεργεσίες, προτιμάς να δίνεις παρά να παίρνεις. Θυμήσου, όμως, ότι η φιλία είναι δρόμος διπλής κατεύθυνσης και οι αληθινοί φίλοι σου αισθάνονται την ανάγκη να σε φροντίζουν με τον ίδιο τρόπο που αισθάνεσαι την ανάγκη να τους φροντίζεις κι εσύ.

# 4 – Τριαντάφυλλο ουράνιου τόξου

Όπως το όμορφο και πολύχρωμο αυτό τριαντάφυλλο είναι μοναδικό , έτσι είσαι κι εσύ πραγματικά μοναδικός.

Ζεις τη στιγμή, αναζητώντας περιπέτεια και ενθουσιασμό κάθε μέρα. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για σένα από το να κάθεσαι, να βαριέσαι ή να μην έχεις κάτι να κάνεις και να ασχολείσαι! Είσαι πολύ αισιόδοξος άνθρωπος και βλέπεις πάντα το καλύτερο σε κάθε περίπτωση που συναντάς μπροστά σου.

Μην επιτρέψεις σε κανέναν να χάσεις το απίστευτο φως που λάμπει μέσα σου και γύρω σου. Μπορεί να μην γίνεσαι ή να μην αισθάνεσαι πάντοτε κατανοητός ή αποδεκτός, αλλά δεν θα αφήσεις αυτό να σε καταβάλει, να σε κάνει υποχωρητικό, να σε αλλοιώσει.

Μπορεί να είναι δύσκολο να ταιριάξεις σε κάποια κατάσταση ή με κάποιον άνθρωπο, αλλά όταν θα βρεθεί το κατάλληλο ταίρι θα ευδοκιμήσεις! Συνέχισε να ψάχνεις. Υπάρχει στον κόσμο εκεί έξω μία θέση που προορίζετε μόνο για σένα και περιμένει να την ανακαλύψεις!

# 5 – Κίτρινο τριαντάφυλλο

Είσαι πραγματικά μια ακτίνα ηλιοφάνειας σε έναν σκοτεινό κόσμο. Όταν τα πράγματα δυσκολέψουν αρκετά, οι φίλοι σου μπορούν να υπολογίζουν σε σένα γιατί είσαι ένας φάρος ελπίδας και πάντα φέρνεις ένα χαμόγελο σε κάθε πρόσωπο που συναντάς.

Αυτό που πολλοί δεν συνειδητοποιούν, είναι ότι ο λόγος που προσπαθείς τόσο σκληρά να φέρεις την ευτυχία στους άλλους είναι επειδή, κατά περιόδους, εσύ ο ίδιος αγωνίζεστε με το δικό σου σκοτάδι. Λαχταράς μία σταθερότητα και εκλιπαρείς για ένα χέρι στη ζωή σου.

Γνωρίζεις ότι αν μπορείς να φέρεις χαρά στους άλλους, θα σου φέρει χαρά κι εσένα, με τη σειρά του, μία τακτική που συχνά οδηγεί σε έναν μεγάλο κοινωνικό κύκλο, οπότε δίνεις στους άλλους την εντύπωση ότι είσαι μία «κοινωνική πεταλούδα».

Είσαι ονειροπόλος και ανυπομονείς πάντα για τα καλά που έρχονται, αλλά πρέπει να είσαι και προσεκτικός. Η υπερβολική εστίαση στο μέλλον μπορεί να σε κάνει να χάσες όλα τα σπουδαία πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου στο εδώ και στο τώρα.

# 6 – Μπλε τριαντάφυλλο

Αν έχεις επιλέξει το μπλε τριαντάφυλλο, είσαι πειθαρχημένο άτομο και άνθρωπος που αφοσιώνεται. Εργάζεσαι σκληρά στην ζωή και υπερέχεις σε όλα όσα κάνεις.

Είσαι αξιόπιστος και έμπιστος. Όταν λες ότι έχεις κάτι υπό έλεγχο, αφήνεις όλους τους άλλους να αισθάνονται ήρεμοι και άνετοι ακριβώς επειδή η κατάσταση βρίσκεται στα δικά σου στα χέρια.

Είσαι απίστευτα ήρεμος και ισορροπημένος. Αρνείσαι να επιτρέψεις στα συναισθήματά σου να τυφλώνουν τη λογική σου προοπτική για τον κόσμο. Είσαι σοφός ακόμα και πέρα ​​από την ηλικία σου, πράγμα που σημαίνει ότι είσαι συχνά το πρόσωπο στο οποίο οι φίλοι σου έρχονται και ζητούν συμβουλές.

Απλά προσπάθησε να θυμάσαι τις συμβουλές που δίνεις στους φίλους σου, ώστε να τις εφαρμόζεις και στη ζωή σου όταν η κατάσταση το απαιτεί!

Το διάβασα στο awarenessact.com - diadrastika.com
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,448,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1979,ΑΠΟΨΕΙΣ,63,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,110,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,713,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,137,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,762,ΒΙΝΤΕΟ,193,ΒΟΛΟΣ,71,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1825,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,171,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,112,ΕΛΛΑΔΑ,1259,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,28,ΕΡΕΥΝΕΣ,47,ΖΩΗ,159,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,41,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,45,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,491,Κόσμος,9646,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,49,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,434,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1547,Πολιτική,6843,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5992,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,342,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1138,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2777,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,40,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,91,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,637,Eco-News,2788,GP - info,5,voice healing therapy,39,
ltr
item
Ploumistos.com: Τεστ - Διάλεξε τριαντάφυλλο και θα σου φανερώσει μυστικά του χαρακτήρα σου
Τεστ - Διάλεξε τριαντάφυλλο και θα σου φανερώσει μυστικά του χαρακτήρα σου
Τεστ - Διάλεξε τριαντάφυλλο και θα σου φανερώσει μυστικά του χαρακτήρα σου
https://www.diadrastika.com/wp-content/uploads/2018/03/roses-triantafylla-min-640x416.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/04/blog-post_181.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/04/blog-post_181.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content