Ο λόγος που έλκετε ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι καλοί για εσάς

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ο λόγος που έλκετε ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι καλοί για εσάς

👉Όσο πιο αληθινοί είστε με τον εαυτό σας και όσο πιο πολύ σέβεστε τις επιθυμίες σας... Οι άνθρωποι θα έρθουν και θα φύγουν από την ζωή σας

Είναι σπάνιο το ότι οι άνθρωποι θα μείνουν στην ζωή σας από την παιδική ηλικία μέχρι την ενηλικίωση. Μερικοί φίλοι μπορεί να μείνουν μέχρι τα γεράματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εσείς είστε σύμφωνοι. Απλώς σημαίνει ότι, όπως η οικογένεια, η εξοικείωση και η συνέπεια της έχει αναγκάσει τις ζωές να είναι μαζί. Βέβαια, δεν σημαίνει ότι η έλξη αυτών των σχέσεων δεν είναι πολύτιμη.

Οι παλιοί φίλοι είναι πιθανώς κάποιες από τις πιο σημαντικές συνδέσεις που θα κάνετε και είναι οι πιο αξιοσημείωτοι στην προσωπική σας ιστορία. Απλώς μερικές φορές οι πιο βαθιές και σημαντικές σχέσεις που έχετε μπορεί να είναι σύντομες. Μερικές φορές άνθρωποι θα έρθουν στην ζωή σας και θα είναι σαν να ευθυγραμμίστηκε το σύμπαν για να διευκολύνει την ένωση σας. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που περνούν από την ζωή σας και σας επηρεάζουν. Μπορεί να τους συναντήσετε στην δουλειά ή θα μπορούσε να είναι κάποιος που συναντήσατε ενώ ταξιδεύατε ή κάποιος με τον οποίο είχατε μια σύντομη αλλά έντονη ρομαντική σχέση. Είναι άνθρωποι που ποτέ δεν ξεχνάτε και είναι αυτοί που σας αλλάζουν, αλλά με κάποιον τρόπο ξέρετε πως είναι αδύνατο να είναι στην ζωή σας μακροπρόθεσμα.

Μπορεί να νιώθετε ότι έλκετε όλους τους λάθος ανθρώπους, αλλά στην πραγματικότητα έλκετε τους σωστούς ανθρώπους που χρειάζεστε εκείνη τη στιγμή.


Είμαστε κοινωνικοποιημένοι να πιστεύουμε ότι υπάρχει ένα άτομο κάπου εκεί έξω που υποτίθεται ότι θα μας ολοκληρώσει. Ένα άτομο που υποτίθεται θα συναντήσουμε και θα περάσουμε όλη τη ζωή μας μαζί. Για κάποιους ανθρώπους, η έλξη αυτού του ατόμου είναι πραγματικότητα και είτε είναι επιλογή ή καθημερινός συμβιβασμός, δημιουργεί μια δέσμευση για να διαμορφώσει μια ένωση με ένα άλλο άτομο-ανεξάρτητα από τις περιστάσεις.

Ωστόσο, η αληθινή και μακροχρόνια αγάπη δεν δίνεται σε όλους. Η αλήθεια είναι πως είναι υγιές να έχουμε ρομαντικές σχέσεις στην ζωή μας, συγκεκριμένα όταν είμαστε νέοι για να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε ποιοι πραγματικά είμαστε και θέλουμε να γίνουμε. Οι σχέσεις αγάπης, είτε σεξουαλικές ή πλατωνικές, μας μαθαίνουν κάτι για τον εαυτό μας. Μας δίνουν τα εργαλεία για να κατανοήσουμε τι σημαίνει να συνδεόμαστε πραγματικά με ένα άλλο ανθρώπινο ον σε συναισθηματικό, σωματικό και διανοητικό επίπεδο. Μας διδάσκουν να συμβιβαζόμαστε και να συνεργαζόμαστε διαπραγματευόμενοι τις ανάγκες μας και τις ανάγκες του άλλου. Μπορεί να νιώθετε ότι έλκετε όλους τους λάθος ανθρώπους αλλά στην πραγματικότητα έλκετε τους σωστούς ανθρώπους που χρειάζεστε αυτή τη στιγμή. Μερικές φορές, αν αγαπάτε κάποιον, πρέπει να τον αφήσετε να φύγει.

Σταδιακά σταματάμε να παραδινόμαστε στην ανάγκη να ευχαριστούμε τους άλλους και μαθαίνουμε να κάνουμε αυτό που είναι καλό για εμάς.


Το διάσημο απόφθεγμα του Σαίξπηρ από τον Άμλετ είναι το κλειδί για να ελκύσουμε τους σωστούς ανθρώπους στην ζωή μας και γίνεται πιο εύκολο όσο μεγαλώνουμε.

Το να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται και είναι κάτι που χρειάζεται να το εξασκήσουμε και να το μάθουμε καθώς μεγαλώνουμε. Όταν είμαστε μικροί, κάνουμε αυτό που μας λένε, οι δάσκαλοι και οι γονείς μας. Όσο μεγαλώνουμε, αναπτύσσουμε περισσότερη αποφασιστικότητα. Κάνουμε ερωτήσεις. Βλέπουμε τα πράγματα από την δική μας αντίληψη και μαθαίνουμε να διαμορφώνουμε την γνώμη μας. Χρησιμοποιούμε τις εμπειρίες και την ευρηματικότητα μας για να μας καθοδηγήσουν και ενώ παίρνουμε τις συμβουλές των άλλων και επηρεαζόμαστε, έχουμε κριτική σκέψη και αναπτύσσουμε την ικανότητα να κάνουμε ορθολογικές αποφάσεις.

Αυτό σημαίνει πως σταδιακά σταματάμε να επιδινόμαστε στην ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους άλλους και μαθαίνουμε να κάνουμε αυτό που είναι καλύτερο για εμάς. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε εγωιστές και νοιαζόμαστε μόνο για τον εαυτό μας.

Αντιθέτως σημαίνει πως βασιζόμαστε στον εαυτό μας και γινόμαστε ανεξάρτητοι, άτομα με ελεύθερη σκέψη, που μπορούν να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις και να βάλουν ως προτεραιότητα την δική τους ευτυχία και ικανοποίηση.

Όσο πιο αληθινοί είστε με τον εαυτό σας και όσο πιο πολύ σέβεστε τις επιθυμίες σας, τόσο πιο δύσκολο γίνεται να ανεχτείτε τους λάθος ανθρώπους. Τότε η έλξη των σωστών ανθρώπων είναι αναπόφευκτη.

Το διάβασα στο awakengr.com
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,428,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1947,ΑΠΟΨΕΙΣ,42,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,107,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,693,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,127,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,754,ΒΙΝΤΕΟ,188,ΒΟΛΟΣ,56,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1814,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,150,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,110,ΕΛΛΑΔΑ,852,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,25,ΕΡΕΥΝΕΣ,45,ΖΩΗ,142,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,37,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,39,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,374,Κόσμος,9500,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,46,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,363,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1519,Πολιτική,6798,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5932,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,73,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1099,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2586,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,34,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,88,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,616,Eco-News,2752,GP - info,5,voice healing therapy,36,
ltr
item
Ploumistos.com: Ο λόγος που έλκετε ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι καλοί για εσάς
Ο λόγος που έλκετε ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι καλοί για εσάς
Ο λόγος που έλκετε ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι καλοί για εσάς
https://www.truelife.gr/wp-content/uploads/2020/02/20200221_5e5023104bd97.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/04/blog-post_16.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/04/blog-post_16.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content