"ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ..." Οι διεθνιστές ενώνονται και κάνουν αίτημα για παγκόσμιο Κοινοβούλιο!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

"ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ..." Οι διεθνιστές ενώνονται και κάνουν αίτημα για παγκόσμιο Κοινοβούλιο!

👉Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Πολυμέρεια στις 24 Απριλίου, μια ομάδα 100 οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών (διεθνιστικές ακτιβιστικές οργανώσεις που θέλουν παγκόσμια αλλαγή προς τα αριστερά) εξέδωσε κοινή δήλωση με την οποία ζητούν έναν πιο δημοκρατικό ΟΗΕ. Ένα από τα αιτήματα είναι η δημιουργία μιας παγκόσμιας Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών (UNPA), στο πλαίσιο της δημιουργίας παγκόσμιας κυβέρνησης «χωρίς αποκλεισμούς», όπως την ονομάζουν.Οι υπογράφοντες περιλαμβάνουν οργανισμούς, όπως τα ιδρύματα Avaaz, Greenpeace και Open Society (ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ), καθώς και δίκτυα, όπως ο «συνασπισμός για τα Ηνωμένα Έθνη που χρειαζόμαστε», το Forus International, το Together 2030 και το Together First.

Η καμπάνια καθοδηγείται από το CIVICUS: Παγκόσμια Συμμαχία για την Συμμετοχή των Πολιτών, την Διεθνή Δημοκρατία και την Δημοκρατία Χωρίς Σύνορα. Στην πραγματικότητα όμως, όπως ήδη έχει ανακοινώσει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, θα πρόκειται για στροφή προς τα αριστερά σε παγκόσμιο επίπεδο.Κάτω από την επικεφαλίδα «Εμείς οι λαοί», το κοινό έγγραφο καλεί τον ΟΗΕ να εφαρμόσει τρεις συγκεκριμένες μεταρρυθμίσεις, με στόχο να δώσει, υποτίθεται, στους ανθρώπους, «τους εκλεγμένους εκπροσώπους και την κοινωνία των πολιτών, μια ισχυρότερη φωνή και περισσότερη επιρροή».

Στην πραγματικότητα, στόχος είναι η δημιουργία παγκόσμιου κοινοβουλίου, προπομπού μίας νέας παγκόσμιας εξουσίας.

Συγκεκριμένα, η εκστρατεία προωθεί την δημιουργία μιας Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών που θα αποτελείται από εκλεγμένους αντιπροσώπους, που θα ενεργούν ως φύλακες και θα «συνδέουν τους ανθρώπους με τον ΟΗΕ, αντικατοπτρίζοντας μια ευρεία ποικιλία παγκόσμιων απόψεων».

Τέλος, το έγγραφο προτείνει την δημιουργία ενός απεσταλμένου της κοινωνίας των πολιτών του ΟΗΕ «για να υποστηρίξει την εφαρμογή μιας ευρύτερης στρατηγικής για το άνοιγμα των Ηνωμένων Εθνών στην συμμετοχή των πολιτών και στις φωνές της κοινωνίας των πολιτών».

Το έγγραφο επισημαίνει ότι οι προτεινόμενες αλλαγές «θα ενισχύσουν την νομιμότητα της παγκόσμιας διακυβέρνησης και θα διευκολύνουν τον δυναμικό της μετασχηματισμό». Σύμφωνα με τη Λύσα Τζον, Γενική Γραμματέα της CIVICUS, «αυτές οι τρεις πρωτοβουλίες έχουν δυνατότητα αλλαγής παιχνιδιού για να ξεπεράσουν τα εμπόδια στο σύστημα των Ηνωμένων Εθνών. Εάν εφαρμοστούν με σοβαρότητα, θα επιτρέψουν στον ΟΗΕ να ανταποκριθεί αποτελεσματικότερα και με μεγαλύτερη συμπερίληψη σε παγκόσμιες προκλήσεις, όπως διακρίσεις, ανισότητες, συγκρούσεις και κλιματική αλλαγή», εξήγησε.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Δημοκρατίας Χωρίς Σύνορα, Αντρέας Μπουμέλ, δήλωσε ότι «η ενίσχυση και η αναζωογόνηση της πολυμερούς προσέγγισης προϋποθέτει περισσότερη συμβολή και συμμετοχή πέρα ​​από τα κράτη μέλη. Αυτό θα επιτύχουν οι τρεις προτάσεις μας».

Και ποιοι θα βάλουν τις βάσεις για μία παγκόσμια κυβέρνηση, η οποία, αν λάβουμε υπόψη τα μέτρα περιορισμού που επιβάλλονται, μπορεί να διολισθήσει σε παγκόσμια χούντα;;;


Τα Ηνωμένα Έθνη, τα οποία σύμφωνα με το Sky News της Αυστραλίας είναι «μια απελπιστικά διεφθαρμένη επιχείρηση γελωτοποιών»:
 

Το διάβασα στο el.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,448,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1979,ΑΠΟΨΕΙΣ,63,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,110,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,713,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,137,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,762,ΒΙΝΤΕΟ,193,ΒΟΛΟΣ,71,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1825,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,171,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,112,ΕΛΛΑΔΑ,1259,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,28,ΕΡΕΥΝΕΣ,47,ΖΩΗ,159,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,41,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,45,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,491,Κόσμος,9646,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,49,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,434,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1547,Πολιτική,6843,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5993,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,342,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1138,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2777,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,40,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,91,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,637,Eco-News,2788,GP - info,5,voice healing therapy,39,
ltr
item
Ploumistos.com: "ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ..." Οι διεθνιστές ενώνονται και κάνουν αίτημα για παγκόσμιο Κοινοβούλιο!
"ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ..." Οι διεθνιστές ενώνονται και κάνουν αίτημα για παγκόσμιο Κοινοβούλιο!
"ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ..." Οι διεθνιστές ενώνονται και κάνουν αίτημα για παγκόσμιο Κοινοβούλιο!
https://www.el.gr/wp-content/uploads/2021/04/imgonline-com-ua-twotoone-kEwNeJGXaQ-1024x555.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/04/blog-post_138.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/04/blog-post_138.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content