Η δύναμη του αριθμού 3 για να προσελκύσετε ευτυχία και ευημερία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η δύναμη του αριθμού 3 για να προσελκύσετε ευτυχία και ευημερία

👉Η αναζήτηση της ευτυχίας είναι μια από τις παλαιότερες και πιο γνωστές μάχες που ο καθένας μας θα αντιμετωπίσει κατά την διάρκεια της ζωής του, μία που θα διαμορφώσει ολοκληρωτικά την εμπειρία μας στην γη. Τι θα λέγατε αν κάποιος μπορούσε να σας πει ένα μυστικό για να βρείτε αυτή την ευτυχία; Μπορεί να είστε τυχεροί!

Αν ρωτήσετε έναν ψυχολόγο για τον ορισμό της ευτυχίας, πιθανώς δεν θα μπορέσει να βρει τα κατάλληλα λόγια. Γιατί; Οι περισσότεροι υποστηρίζουν ότι η ευτυχία είναι μια «απροσδιόριστη κατάσταση», κάτι πολύ υποκειμενικό για κάθε άτομο. Επομένως, αυτό που βιώνετε ως «ευτυχία» στην ζωή σας μπορεί να διαφέρει κατά πολύ σε σχέση με την δική μου «ευτυχία». Έχοντας αυτό κατά νου, πως θα μπορούσε κάποιος να βρει αυτό το μυστικό ή το κόλπο για να δημιουργήσει αυτό το απίστευτο συναίσθημα και τον τρόπο ζωής;

Ενώ η κατάσταση της ευτυχίας μπορεί να διαφέρει για κάθε άνθρωπο, υπάρχουν πολλά κοινά σημεία. Αυτά είναι οι μικρές λεπτομέρειες που είναι καθολικές, ένα γενικό πλαίσιο πάνω στο οποίο αυτή η πολύ μεγαλύτερη έννοια είναι χτισμένη. Για παράδειγμα, οι ρίζες της «ευτυχίας», λένε οι ειδικοί, μπορούν να βρεθούν στην αυτοπεποίθηση, στο νόημα της ζωής, στην δύναμη του χαρακτήρα και στις διαπροσωπικές ικανότητες. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά μας βοηθούν να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες της ζωής και να απελευθερώσουμε τον εαυτό μας από τα σκοτεινά σύννεφα που έρχονται στην ζωή μας.

Υπάρχει μια ιδέα, που έχει διερευνηθεί από πολλούς ιστορικούς, θρησκευτικούς, αριθμολόγους και άλλους επιστήμονες, για την δύναμη του αριθμού 3 στην κοινωνία. Απλώς σταματήστε και κάντε μια αναθεώρηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, όταν αναφέρεται ο αριθμός 3, γίνεται με μια αίσθηση δύναμης, πληρότητας και σημασίας. Υπάρχει κάτι στον αριθμό τρία που βγάζει μια αίσθηση του «σωστού».

Η Χριστιανική πίστη επικεντρώνεται στην Αγία Τριάδα. Εντωμεταξύ, ο ίδιος ο Θεός λέγεται ότι κατέχει 3 απίστευτες ιδιότητες, είναι παντογνώστης, παντοδύναμος και πανταχού παρών. Ωστόσο δεν είναι η μόνη πίστη που δίνει προτεραιότητα στον αριθμό τρία. Κάτι αντίστοιχο υπάρχει και στον Βουδισμό.

Επίσης, η ζωή μας αποτελείται από 3 σημαντικές χρονικές περιόδους- το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Μπορεί επίσης να καθοριστεί από 3 σημαντικές φάσεις δηλαδή την γέννηση, την ζωή και τον θάνατο. Έχουμε επιπλέον 3 βασικά χρώματα. Και για να ζήσουμε μια ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη ζωή πρέπει να βρούμε την ισορροπία ανάμεσα στο σώμα, το μυαλό και την ψυχή.

Είναι λογικό λοιπόν, ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την δύναμη του αριθμού 3 στην ζωή μας ώστε να βρούμε την ισορροπία, την γαλήνη και την ευτυχία.

Προσπαθήστε να ακολουθήσετε τους παρακάτω κανόνες, που είναι βασισμένοι στην δύναμη του αριθμού 3.
  1. Υπάρχουν άνθρωποι/ομάδες ανθρώπων που κατέχουν μια σπουδαία θέση στην καρδιά σου: οικογένεια, φίλοι και ο εαυτός σου. (ποτέ μην ξεχνάς να αγαπάς τον εαυτό σου.)
  2. Τα 3 πιο δύσκολα πράγματα που θα χρειαστεί να πεις είναι: «Συγγνώμη», «Σ’αγαπώ» και «Βοήθησε με».
  3. Λέγεται ότι αυτά τα 3 πράγματα μπορούν να ορίσουν επαρκώς ένα άτομο: σκληρή δουλειά, ειλικρίνεια και προσωπικά επιτεύγματα.
  4. Αν αγνοηθούν, αυτά τα 3 πράγματα μπορούν να καταστρέψουν εντελώς ακόμα και τις πιο υγιείς σχέσεις: ζήλεια, αδιαφορία, ανεντιμότητα.
  5. 3 πράγματα θα πρέπει να έχεις ως προτεραιότητα σε όλα τα στάδια της ζωής σου: τιμή, ελπίδα, γαλήνη.
  6. Ενώ τα 3 παραπάνω πρέπει να είναι η προτεραιότητα σου, τα 3 επόμενα δεν πρέπει να τα εκμεταλλευτείς ποτέ: αγάπη, εμπιστοσύνη, αυτοσεβασμό.
  7. Ποτέ μην ξεχνάς τα 3 πράγματα που αν χαθούν δεν μπορούν να επιστραφούν ποτέ: μια ευκαιρία, ανείπωτα λόγια, μια στιγμή στον χρόνο.
  8. Να προσέχεις, επειδή 3 πράγματα μπορούν να διαλύσουν έναν άνθρωπο: θυμός, ενοχή και υπερηφάνεια.
  9. Ενώ μπορούν να σε δελεάσουν, ποτέ μην πέσεις στην παγίδα και βασιστείς σε 3 πράγματα στην αναζήτηση σου για την ευτυχία: στην δύναμη, στα υλικά αγαθά και στον εγωισμό.
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,448,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1979,ΑΠΟΨΕΙΣ,64,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,110,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,714,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,138,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,763,ΒΙΝΤΕΟ,193,ΒΟΛΟΣ,71,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1826,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,172,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,113,ΕΛΛΑΔΑ,1271,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,28,ΕΡΕΥΝΕΣ,47,ΖΩΗ,159,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,41,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,46,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,496,Κόσμος,9656,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,49,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,437,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1551,Πολιτική,6845,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6000,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,343,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1140,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2785,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,40,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,93,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,640,Eco-News,2791,GP - info,5,voice healing therapy,39,
ltr
item
Ploumistos.com: Η δύναμη του αριθμού 3 για να προσελκύσετε ευτυχία και ευημερία
Η δύναμη του αριθμού 3 για να προσελκύσετε ευτυχία και ευημερία
Η δύναμη του αριθμού 3 για να προσελκύσετε ευτυχία και ευημερία
https://www.fwrecruitment.com.au/wp-content/uploads/2017/05/32.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/04/3_13.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/04/3_13.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content