The Hum: Η συχνότητα ήχου που τρελαίνει κόσμο και ακούει αυτό που κανείς άλλος δεν μπορεί!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

The Hum: Η συχνότητα ήχου που τρελαίνει κόσμο και ακούει αυτό που κανείς άλλος δεν μπορεί!

👉Ακούτε ήχους που δεν ακούει κανείς άλλος και δεν είναι εμβοές ή κάποιο άλλο πρόβλημα ακοής; Ούτε εννοούμε αυτά τα απόκοσμα μουγκρητά που ακούγονται σε διάφορα σημεία του πλανήτη και τα ακούνε όλοι.

Από τον προηγούμενο αιώνα, αλλά και τώρα στον 21ο, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι παγκοσμίως έχουν αναφέρει έναν παλμικό θόρυβο χαμηλής συχνότητας που έχει γίνει γνωστός ως «The Hum» (θα μπορούσε να μεταφραστεί ως «Το Μμμμ», ο βόμβος, το βουητό, το μούγκρισμα κλπ).

Πολλοί το έχουν περιγράψει να ακούγεται κάτι σαν βαρύς ντιζελοκινητήρας στο ρελαντί από απόσταση, αλλά για άλλους, αυξάνεται στο φάσμα συχνοτήτων σε ένα ψηλότερο βόμβο.

Από τη δεκαετία του 1950 οι άνθρωποι σε ολόκληρο τον πλανήτη έχουν ισχυριστεί ότι μαστίζονται από έναν ενοχλητικό, χαμηλής συχνότητας βουητό, παλλόμενο ή τρελό ήχο. Ακούγεται κυρίως σε εσωτερικούς χώρους σε αγροτικές και προαστιακές τοποθεσίες. Ο θόρυβος μπορεί να γίνει πιο έντονος κατά τη διάρκεια της νύχτας, αν και μπορεί να σταματήσει εξ ολοκλήρου σε πολύ συγκεκριμένες τοποθεσίες.

Περίπου 2 τοις εκατό των ανθρώπων σε περιοχές που είναι επιρρεπείς σε αυτό το βουητό μπορούν να το ακούσουν. Το Μμμμ, είναι ένα φαινόμενο που έχει αναφερθεί σε όλο τον κόσμο από το Βανκούβερ του Καναδά έως την Ευρώπη, την Ασία και τέλος στο Ώκλαντ της Νέας Ζηλανδίας. Στα «καυτά σημεία» που γίνεται ιδιαίτερα αισθητός, περιλαμβάνονται το Bristol στην Αγγλία, το Taos στο Νέο Μεξικό, το Bondi στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, στο Largs στη Σκωτία και το Windsor στο Οντάριο του Καναδά.

Η αιτία για το βουητό παραμένει σε μεγάλο βαθμό ένα μυστήριο, αλλά υπάρχουν αρκετές θεωρίες για το τι θα μπορούσε να το προκαλεί, όπως:
  • έκθεση στον βιομηχανικό εξοπλισμό
  • γραμμές αερίου υψηλής πίεσης
  • συσκευές ασύρματης επικοινωνίας
  • γραμμές ηλεκτρικής ενέργειας
  • ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία
  • τα ερωτικά καλέσματα μεταξύ των ψαριών Midshipman
  • οι αντηχήσεις πλοίων και κτιρίων
Πολλοί από εκείνους που επηρεάστηκαν από τον θόρυβο ζήτησαν ιατρική βοήθεια για να δουν αν ο θόρυβος μπορεί να οφείλεται σε εμβοές ή ασθένειες του Ménière, αλλά δεν βρέθηκε τίποτα. Ιατρικοί εμπειρογνώμονες έχουν προτείνει ότι μπορεί να είναι κάποια μορφή εμβοής – ένα κοινότυπο «κουδούνισμα» στα αυτιά που οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν βιώσει σε διάφορες περιστάσεις. Αλλά αυτή εισήγηση δεν ταιριάζει σε όλες τις περιπτώσεις.

Ο Δρ David Baguley, επικεφαλής ΩΡΛ στο Νοσοκομείο του Addenbrooke στο Cambridge, εκτιμά ότι οι περιβαλλοντικοί παράγοντες όπως το ψυγείο, ο βιομηχανικός ανεμιστήρας ή το κοντινό εργοστάσιο μπορεί να αποτελούν πηγή τουλάχιστον του ενός τρίτου των περιπτώσεων. Η δική του θεωρία – βασισμένη σε χρόνια έρευνας – είναι ότι η ακοή πολλών «ασθενών» έχει γίνει υπερβολικά ευαίσθητη και συγκεντρώνει το μυαλό σε ορισμένες συχνότητες ήχου που αντιλαμβάνεται ως απειλή.

Συνωμοσιολογικές θεωρίες προτείνουν πολύ πιο ύπουλες αιτίες, συμπεριλαμβανομένων μυστικών στρατιωτικών πειραμάτων, υποβρυχίων επικοινωνιών και εξωγήινων δραστηριοτήτων.

Συμπληρωματικές επιδράσεις του Hum είναι η αϋπνία, η κεφαλαλγία, η δυσκολία συγκέντρωσης, η ζάλη, η αίσθηση καψίματος του δέρματος, η ένταση, το μουδιασμα, οι μυϊκοί σπασμοί, η αίσθηση των καρδιακών παλμών, οι ρινορραγίες, η κόπωση των ματιών, η ναυτία, η πίεση, ο πανικός και η απόγνωση. Για μερικά άτομα αυτός ο ήχος ήταν αρκετός για να τους τρελάνει ή και να τους οδηγήσει στην αυτοκτονία.

Τα ακουστικά των αυτιών ή τα προστατευτικά της ακοής δεν βοηθούν σχεδόν καθόλου, αντίθετα ενισχύουν το πρόβλημα, γεγονός που υποδηλώνει ότι η πηγή της συχνότητας του βόμβου πιθανώς κάνει ολόκληρο το σώμα να δονείται με συχνότητα περίπου 10 MHz προς τα πάνω, κάτι που είναι χαμηλότερο από το μέσο που μπορεί να ακούσει. Τα μικρόφωνα υψηλής ποιότητας δεν μπορούν να καταγράψουν τον ήχο.

Το γεγονός ότι το βουητό ξεκινά ξαφνικά και επηρεάζει μια πολύ συγκεκριμένη περιοχή και μετά από μια απροσδιόριστη περίοδο σταματά ξαφνικά, αναδεικνύει αυτόματα το συμπέρασμα πως το γεγονός δεν έχει καμία σχέση με την ακοή του ατόμου και άρα πρέπει να προέρχεται από μια εξωτερική πηγή.

Το 2010 το περιοδικό Time κατέταξε το The Hum ως τον 7ο πιο ενοχλητικό ήχο στον κόσμο, ενώ το Livescience το έβαλε στο «Top 10 των Ανεξήγητων Φαινομένων».

Όπως, βλέπετε, οι θεωρίες κυμαίνονται από τον θόρυβο του αυτοκινητόδρομου μέχρι την πνευματιστική εκείνη κυρία που είπε με ειλικρίνεια ότι ήταν οι σπαραγμοί των καταδικασμένων ψυχών στην κόλαση.


Το διάβασα στο diadrastika.com
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,429,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1948,ΑΠΟΨΕΙΣ,42,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,107,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,694,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,128,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,754,ΒΙΝΤΕΟ,189,ΒΟΛΟΣ,57,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1814,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,151,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,110,ΕΛΛΑΔΑ,857,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,25,ΕΡΕΥΝΕΣ,46,ΖΩΗ,142,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,37,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,39,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,380,Κόσμος,9504,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,46,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,365,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1519,Πολιτική,6798,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5935,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,73,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1102,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2590,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,35,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,88,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,618,Eco-News,2754,GP - info,5,voice healing therapy,36,
ltr
item
Ploumistos.com: The Hum: Η συχνότητα ήχου που τρελαίνει κόσμο και ακούει αυτό που κανείς άλλος δεν μπορεί!
The Hum: Η συχνότητα ήχου που τρελαίνει κόσμο και ακούει αυτό που κανείς άλλος δεν μπορεί!
The Hum: Η συχνότητα ήχου που τρελαίνει κόσμο και ακούει αυτό που κανείς άλλος δεν μπορεί!
https://www.diadrastika.com/wp-content/uploads/2018/03/the-hum-mystery-min.jpg
https://i.ytimg.com/vi/7FMkbAqQE7c/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/03/the-hum.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/03/the-hum.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content