Μακρόν, Μέρκελ, Τζόνσον, Μητσοτάκης, ΕΕ και ΠΟΥ ζητούν διεθνή συνθήκη για τις πανδημίες

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Μακρόν, Μέρκελ, Τζόνσον, Μητσοτάκης, ΕΕ και ΠΟΥ ζητούν διεθνή συνθήκη για τις πανδημίες

👉Την αναγκαιότητα μιας διεθνούς συνθήκης που θα βοηθήσει την ανθρωπότητα στην αντιμετώπιση υγειονομικών κρίσεων, σαν αυτή που βιώνουμε με την πανδημία του κορωνοϊού εξήραν 23 ηγέτες χωρών, ανάμεσά τους ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του Ευρωπαικού Συμβουλίου και ο επικεφαλής του Παγκόσιου Οργανισμού Υγείας, με κοινό άρθρο τους που δημοσιεύεται στον διεθνή Τύπο.

Βασικός άξονας της πρωτοβουλίας τους είναι η διασφάλιση καθολικής και δίκαιης πρόσβασης σε εμβόλια, φάρμακα, διαγνωστικά και προστατευτικά μέσα για πανδημίες, καθώς και στη δημιουργία καλύτερων συστημάτων συναγερμού και διαμοιρασμού δεδομένων.

Η πρωτοβουλία αυτή προτάθηκε αρχικά από τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, σε σύνοδο του G20, τον περασμένο Νοέμβριο κι έχει πλέον τη στήριξη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και 23 κυβερνήσεων, μεταξύ αυτών της Ελλάδας, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Βρετανίας, της Ολλανδίας, της Ισπανίας και της Σερβίας.

«Θα υπάρξουν και άλλες πανδημίες και καταστάσεις έκτακτης υγειονομικής ανάγκης. Καμία κυβέρνηση ή πολυμερής οργανισμός δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ξεχωριστά αυτή την απειλή», υπογραμμίζουν στο κοινό άρθρο τους.

«Τα κράτη πρέπει να συνεργαστούν για μια νέα διεθνή συνθήκη ως προς την ετοιμότητα έναντι πανδημιών και την αντιμετώπισή τους», προσθέτουν.

Διευκρινίζουν μάλιστα, ότι στη συνθήκη θα πρέπει να αναφέρεται ρητά η σύνδεση της υγείας των ανθρώπων, των ζώων και του πλανήτη. Κάτι που συνεπάγεται κοινή ευθύνη, διαφάνεια και συνεργασία σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Ως ηγέτες κρατών και διεθνών οργανισμών είμαστε πεπεισμένοι ότι είναι ευθύνη μας να διασφαλίσουμε ότι ο κόσμος εξάγει διδάγματα από την πανδημία COVID-19», τονίζουν, χαρακτηρίζοντας την παρούσα κατάσταση ως «τη μεγαλύτερη πρόκληση για τη διεθνή κοινότητα από το 1940».

Το επίμαχο άρθρο υπό τον τίτλο: «Με αλληλεγγύη ενάντια στις πανδημίες» φιλοξενεί και η γερμανική εφημερίδα «Frakfurter Allgemeine Ζeitung» και το υπογράφουν εκτός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, οι Εμανουέλ Μακρόν, Άγκελα Μέρκελ, Μπόρις Τζόνσον, Σαρλ Μισέλ αλλά και ο επικεφαλής του Παγκόσμιο Οργανισμού Υγείας Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεέσους.

«Η πανδημία του κορωνοϊού λειτούργησε σαν μια ισχυρή και επώδυνη υπενθύμιση ότι κανείς δεν είναι ασφαλής, μέχρι ότου όλοι να είναι ασφαλείς» αναφέρουν οι ηγέτες και συνεχίζουν:

«Αγωνιζόμαστε για τη διασφάλιση μιας δίκαιης παγκόσμιας πρόσβασης σε ασφαλή, αποτελεσματικά και προσιτά σε όλους εμβόλια, φάρμακα και διαγνωστικές μεθόδους γι αυτή και για τις μελλοντικές πανδημίες. Η ανοσία είναι παγκόσμιο δημόσιο αγαθό και πρέπει να είμαστε σε θέση να αναπτύξουμε, να παρασκευάσουμε και να διαθέσουμε εμβόλια το συντομότερο δυνατό. Έχοντας υπόψη αυτό είμαστε πεπεισμένοι ότι τα κράτη θα πρέπει να συνεργαστούν για την κατάρτιση μιας νέας διεθνούς συνθήκης για την πρόληψη και των έλεγχο πανδημιών».

Στη συνέχεια οι ηγέτες παρουσιάζουν πρώτες σκέψεις για τη νέα διεθνή συνθήκη που προτείνουν, τονίζοντας την ανάγκη «διεθνούς συνεργασίας» και μεταξύ άλλων σημειώνουν:

«Μια τέτοια συνθήκη θα οδηγούσε σε μεγαλύτερη αμοιβαία ευθύνη, διαφάνεια και συνεργασία στο πλαίσιο του διεθνούς συστήματος βάσει του κανονιστικού του πλαισίου. Η ασθένεια Covid-19 αποκάλυψε τις αδυναμίες και τις διαφωνίες μας. Τώρα πρέπει να αδράξουμε την ευκαιρία και να συνεργαστούμε ως παγκόσμια κοινότητα για ειρηνική συνεργασία και μετά από αυτή την κρίση».

Εκτός από το Ευρωπαικό Συμβούλιο και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, οι χώρες που τάσσονται υπέρ μίας διεθνούς συνθήκης για πανδημίες είναι οι Ελλάδα, νησιά Φίτζι, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρουάντα, Κένυα, Γαλλία, Γερμανία, Νότιος Κορέα, Χιλή, Κόστα Ρίκα, Αλβανία, Νότιος Αφρική, Τρινιντάντ και Τομπάγκο, Ολλανδία, Τυνησία, Σενεγάλη, Ισπανία, Νορβηγία, Σερβία, Ινδονησία και Ουκρανία.
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,426,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1944,ΑΠΟΨΕΙΣ,42,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,107,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,692,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,127,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,753,ΒΙΝΤΕΟ,187,ΒΟΛΟΣ,56,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1814,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,150,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,109,ΕΛΛΑΔΑ,840,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,25,ΕΡΕΥΝΕΣ,45,ΖΩΗ,142,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,37,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,39,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,369,Κόσμος,9495,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,46,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,358,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1516,Πολιτική,6798,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5929,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,73,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1099,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2582,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,34,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,88,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,614,Eco-News,2751,GP - info,5,voice healing therapy,36,
ltr
item
Ploumistos.com: Μακρόν, Μέρκελ, Τζόνσον, Μητσοτάκης, ΕΕ και ΠΟΥ ζητούν διεθνή συνθήκη για τις πανδημίες
Μακρόν, Μέρκελ, Τζόνσον, Μητσοτάκης, ΕΕ και ΠΟΥ ζητούν διεθνή συνθήκη για τις πανδημίες
Μακρόν, Μέρκελ, Τζόνσον, Μητσοτάκης, ΕΕ και ΠΟΥ ζητούν διεθνή συνθήκη για τις πανδημίες
https://www.ethnos.gr/sites/default/files/styles/default/public/images/2021/03/mitsotakis-_jiohnson-_merkel_-_makron.jpg?itok=KP6AaImS
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/03/blog-post_712.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/03/blog-post_712.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content