Υπόθεση Λιγνάδη : Ο «ναός» της ακολασίας και τα σαδομαζοχιστικά βοηθήματα

Υπόθεση Λιγνάδη : Ο «ναός» της ακολασίας και τα σαδομαζοχιστικά βοηθήματα

👉Ανοίγουν σιγά – σιγά τα στόματα γύρω από την υπόθεση Λιγνάδη και τα γεγονότα έρχονται στο φως της δημοσιότητας και προκαλούν σοκ καθώς και την οργή της ελληνικής κοινωνίας.

Στο «μάτι του κυκλώνα« παραμένει ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή.

Στο σπίτι του, μετά από έρευνες των Αρχών βρέθηκαν από επιστολές πάθους μέχρι σαδομαζοχιστικά βοηθήματα και υλικό πορνογραφίας με ανηλίκους.

Τα συγκεκριμένα αντικείμενα είχαν εντοπισθεί και στην έρευνα της Τετάρτης ωστόσο, κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν κατασχέθηκαν, καθώς προφανώς δεν θεωρήθηκε ότι αποτελούσαν σημαντικά αποδεικτικά στοιχεία παρότι το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται ο Λιγνάδης είναι σεξουαλικού περιεχομένου.

Ένοικος της πολυκατοικίας όπου διέμενε ο Δημήτρης Λιγνάδης, μιλώντας στο Star ανέφερε ότι «οι Αρχές έλεγξαν την ταράτσα, πίσω από τους θερμοσίφωνες υπήρχε κι άλλο υλικό. Υπήρχε ένταλμα για την έρευνα και μας ζήτησαν να ανοίξουμε».

Τι λέει ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη

Μιλώντας στο STAR για τη νέα έρευνα στην ταράτσα της πολυκατοικίας και τα ευρήματα εντοπίστηκαν ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη ανέφερε ότι ειδοποίησε τον συνήγορο του αδελφού και μετέβη στην πολυκατοικία, όπου διαπίστωσε ότι οι αστυνομικοί βρίσκονταν εκεί και μετέφεραν κούτες με αρχεία του αδελφού του.

Αναφορικά με το υλικό που υπήρχε στην ταράτσα τόνισε ότι «πρόκειται για παμπάλαιο υλικό, ημικατεστραμμένο, με υγρασία και με μούχλα».

Ο Γιάννης Λιγνάδης ρώτησε τους αστυνομικούς – όπως αναφέρει ο ίδιος – γιατί δεν κλήθηκε ως μάρτυρας όπως συνέβη τις δύο προηγούμενες η απάντηση ήταν ότι η εντολή ελέγχου δεν απαιτούσε την παρουσία του.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Κούγιας μετέβη στο γραφείο της ανακρίτριας Παρασκευής Μπότση, όπου φαίνεται να της είπε: «Τι είναι αυτά που κάνεις; Και δεν με ενημερώνεις; Δίνεις εντολή στους αστυνομικούς να μπαίνουν στο σπίτι του Λιγνάδη και να κάνουν έρευνες χωρίς εισαγγελική εντολή;».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Κούγιας κατηγόρησε την ανακρίτρια ότι στήνει στοιχεία, λέγοντάς της ότι «με αυτές τις πρακτικές θα πας φυλακή».

Στη συνέχεια η ανακρίτρια ζήτησε από τον Αλέξη Κούγια να φύγει, ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε. Τότε φαίνεται πως έφυγε η ανακρίτρια, για να μεταβεί στο γραφείο της προϊσταμένης ανακρίτριας και επικεφαλής του Πρωτοδικείου για διαιτησία, ωστόσο η προϊσταμένη έλειπε και το επεισόδιο έληξε εκεί.

Η τρίτη μήνυση

Η νέα μήνυση που κατατέθηκε, την 1η Μαρτίου, σε βάρος του ηθοποιού Δημήτρη Λιγνάδη από ενήλικα άνδρα ο οποίος καταγγέλλει ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά στο σπίτι του ηθοποιού, τον Νοέμβριο του 2018 προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό.

Πέραν των όποιων, πραγματικά συγκλονιστικών περιγραφών, καταγράφει ο μηνυτής στο δικόγραφό του εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι ο ισχυρισμός ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης του έδειξε στον φορητό υπολογιστή που είχε «πορνογραφικές φωτογραφίες με νεαρά αγόρια σε διάφορες ερωτικές περιπτύξεις με μεσήλικα πρωταγωνιστή, του οποίου δεν φαινόταν το πρόσωπο και οι οποίες περιλάμβαναν στοματική και πρωκτική διείσδυση».

Ο μηνυτής καταγγέλλει ότι γνωρίστηκε με τον Δημήτρη Λιγνάδη σε πλατεία κοντά στο σπίτι του σκηνοθέτη στο Μεταξουργείο. Ο κ. Λιγνάδης τον κάλεσε στο σπίτι του.

Την πρώτη φορά δεν έγινε τίποτα. Τη δεύτερη φορά, όμως, σύμφωνα με τον μηνυτή, ο Δ. Λιγνάδης, του προσέφερε ναρκωτικές ουσίες και αλκοόλ με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις. Όταν συνήλθε κατάλαβε ότι έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Ο μηνυτής, ο οποίος δηλώνει ότι υπήρξε για ένα διάστημα χρήστης ναρκωτικών υποστηρίζοντας ότι απεξαρτήθηκε το 2016 και ζει και εργάζεται στην Ελευσίνα, αναφέρει ότι συναντήθηκε με τον Λιγνάδη μπροστά από το 51ο Δημοτικό Σχολείο.

«Μετά από λίγο μου πρότεινε να συνεχίσουμε τη κουβέντα μας στο σπίτι του, που βρισκόταν πολύ κοντά», αναφέρει στη μήνυσή του υποστηρίζοντας ότι όταν βρέθηκαν στο σπίτι του ηθοποιού εκείνος του πρότεινε να καπνίσουν μαζί ένα τσιγάρο μαριχουάνας που προμηθεύτηκε, μετά από 10 λεπτά, καλώντας έναν αλλοδαπό.

 

Σύμφωνα με τον μηνυτή, ο Δημήτρης Λιγνάδης άρχισε να του μιλά για την καριέρα αλλά και τις ισχυρές γνωριμίες στην πολιτική και την τέχνη:

«Είμαι ο βασιλιάς της σκηνής έχω δικά μου δέκα θέατρα και τα υπόλοιπα στα πόδια μου», μου είπε χαρακτηριστικά, καμαρώνοντας. Εξύμνησε την περιοχή, στην οποία ζούσε, ως συνειδητή επιλογή του, διότι τριγύρω υπάρχουν παντού θέατρα και επειδή είναι μια γειτονιά με έντονο παλμό, στην οποία συχνάζουν πολλοί νέοι άνθρωποι, με τους οποίους του αρέσει να συναναστρέφεται…Ανάμεσα στα άλλα μου ανέφερε και για μία γάτα που λάτρευε και που είχε πεθάνει πρόσφατα, έχοντας φτάσει σε ηλικία 19 χρονών, στην οποία πριν το θάνατό της είχε προσφέρει την καλύτερη δυνατή κτηνιατρική φροντίδα… Κάποια στιγμή μου είπε ότι πρέπει να φύγει, γιατί ήταν επίσημος προσκεκλημένος σε μια εκδήλωση για τον Νέλσον Μαντέλα και μου έδωσε ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00 στο σπίτι του, για να συνεχίσουμε τη κουβέντα μας και να γνωριστούμε καλύτερα».

Ο μηνυτής ισχυρίζεται στη μήνυσή του ότι επισκέφθηκε εκ νέου το Δημήτρη Λιγνάδη την επόμενη Τετάρτη.

«Μου άνοιξε την πόρτα ημίγυμνος, φορώντας μια πετσέτα μπάνιου γύρω από τους γοφούς του με την δικαιολογία, ότι μόλις είχε βγει από το μπάνιο. Παρατήρησα, ότι στη πλάτη του είχε εμφανείς ουλές και στην σχετική ερώτησή μου, απάντησε, ότι πριν από πολλά χρόνια είχε πέσει θύμα ένοπλης ληστείας και τον είχαν μαχαιρώσει. Μου προσέφερε ουίσκι μάρκας «CARDU» και αυτός έφτιαξε για τον εαυτό του ένα τζιν με τόνικ. Καπνίσαμε ξανά μαριχουάνα… Πάνω σε ένα χαμηλό τραπέζι κρυστάλλινο βρισκόταν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής (Laptop), μάρκας HewlettPackard (HP), με μεγάλη οθόνη, χρώματος μπλε, με μαύρο πληκτρολόγιο.

Με προσκάλεσε να καθίσουμε μπροστά στο υπολογιστή, άνοιξε έναν ηλεκτρονικό φάκελο και άρχισε να μου δείχνει πορνογραφικές φωτογραφίες με νεαρά αγόρια σε διάφορες ερωτικές περιπτύξεις με μεσήλικα πρωταγωνιστή, το οποίου δεν φαινόταν το πρόσωπο, και οι οποίες περιλάμβαναν στοματική και πρωκτική διείσδυση. Ο μεσήλικας πρωταγωνιστής έφερε στη βάση των γεννητικών του οργάνων, γύρω από το πέος και κάτω από τους όρχεις, έναν μεταλλικό κρίκο. Στο πάτωμα, δίπλα στο τραπέζι, ήταν μία μεγάλη τσάντα.

Την άνοιξε και άρχισε να βγάζει από μέσα και να μου επιδεικνύει διάφορα ερωτικά βοηθήματα κάθε είδους και μεγέθους. Μετά άνοιξε και μια άλλη, μικρότερη τσάντα, που επίσης ανασήκωσε από το πάτωμα και ανοίγοντάς την μου επέδειξε μία συσκευή με καλώδια, εξηγώντας μου, ότι είναι βοήθημα για ιδιαίτερα σκληρά σαδομαζοχιστικά «παιχνίδια».

 

Μου ανέφερε, ότι υπάρχει ένας ιδιωτικός χώρος, που βρίσκεται στη περιοχή των Πατησίων, ονομάζεται «Αριάδνη», αν θυμάμαι καλά, ή κάτι παρόμοιο, που ενοικιάζεται με την ώρα και στον οποίο συναντώνται περιστασιακά άτομα σε τέτοιου είδους σαδομαζοχιστικές πρακτικές. Όντας ίδιος ετεροφυλόφιλος ως προς τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό, αισθάνθηκα μεγάλη αποστροφή από όλα αυτά, κυρίως όμως και αμηχανία από το γεγονός, ότι ένας τόσο γνωστός και καταξιωμένος καλλιτέχνης, εξέθετε ενώπιον μου, έναν άγνωστό του, την ερωτική του ζωή και τις ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις του…».

Ο μηνυτής, αναφέρει ότι κάποια στιγμή ο ηθοποιός πήγε στην κουζίνα και επιστρέφοντας του έφερε να πιει ένα ακόμη ποτήρι ουίσκι το οποίο εκείνος ήπιε μονορούφι. «Ξαφνικά ένοιωσα το σώμα μου να πυρακτώνεται, το αίμα να ανεβαίνει στο κεφάλι μου, θόλωσε η όρασή μου και άρχισα να χάνω την αίσθηση του περιβάλλοντος. Σωριάστηκα λιπόθυμος στον καναπέ. Όταν ξύπνησα, δεν ξέρω πόση ώρα είχε περάσει, βρέθηκα ξαπλωμένος στο καναπέ και γυμνός από τη μέση και κάτω. Αντιλήφθηκα τον μηνυόμενο να κάθεται σε μια καρέκλα μπροστά στη τζαμαρία, γυμνός, και να καπνίζει με τη πλάτη του στραμμένη σε μένα. Επειδή ένοιωθα πόνο στη πρωκτική μου χώρα έβαλα το χέρι μου από κάτω και διαπίστωσα, ότι ήμουν λερωμένος από κόπρανα και κολλώδη υγρά» ισχυρίζεται και συνεχίζει:

« Ο μηνυόμενος γύρισε προς εμένα και με μοχθηρό, απαξιωτικό, ψυχρό και επιτακτικό τόνο μου είπε: «Ξύπνησες Μασ’ τα τώρα και φύγε γρήγορα, έχω πολύ δουλειά να κάνω» Καθώς στράφηκε προς εμένα, είδα ότι φορούσε γύρω από τα γεννητικά του όργανα ένα μεταλλικό κρίκο, ίδιον με αυτόν που φορούσε ο μεσήλικας άνδρας στις πορνογραφικές φωτογραφίες που μου είχε επιδείξει προηγουμένως. Ζαλισμένος όπως ήμουν και χωρίς να έχω επανακτήσει πλήρως τον έλεγχο των αισθήσεών μου, τον ρώτησα «τι έγινε, τι μου έκανες, και αυτός με σαρκαστικό ύφος μου απάντησε «έλα τώρα, που δεν σ’ άρεσε!». Όρμησα στο μπάνιο για να ρίξω νερό στο πρόσωπό μου, να συνέλθω και να καθαριστώ. Πάνω στον νεροχύτη βρισκόταν ένας δονητής χρώματος ροζ, λερωμένος με κόπρανα. Γύρισα στο σαλόνι και ουρλιάζοντας του είπα «ρε παλιοπούστη, τι μου έκανες ρε καργιόλη» και ταυτόχρονα με όση δύναμη είχα του έριξα ένα πολύ δυνατό χαστούκι.

Ήμουν τόσο οργισμένος που παρά την σωματική αδυναμία και την ζάλη που ένιωθα, όρμησα επάνω του για να τον χτυπήσω. Αυτός όμως οπισθοχώρησε και αφού προφυλάχτηκε πίσω από μια καρέκλα, με απείλησε, ότι αν δεν φύγω αμέσως, θα καλέσει την αστυνομία, θα πει ότι αποπειράθηκα να τον ληστέψω και θα με στείλει φυλακή», επισημαίνοντας ότι τρομοκρατήθηκε καθώς πίστεψε ότι κανείς δεν θα λάβει σοβαρά υπόψην την καταγγελία ενός «καταδικασμένου, πρώην χρήστη ναρκωτικών» καθώς «ο μηνυόμενος με τις υψηλές του γνωριμίες και διασυνδέσεις βρίσκεται σαφώς σε σχέση ισχύος απέναντί μου, ότι εύκολα μπορούσε να με παγιδεύσει και να καταλήξω αδίκως στη φυλακή».

Το διάβασα στο in.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Υπόθεση Λιγνάδη : Ο «ναός» της ακολασίας και τα σαδομαζοχιστικά βοηθήματα
Υπόθεση Λιγνάδη : Ο «ναός» της ακολασίας και τα σαδομαζοχιστικά βοηθήματα
Υπόθεση Λιγνάδη : Ο «ναός» της ακολασίας και τα σαδομαζοχιστικά βοηθήματα
https://www.in.gr/wp-content/uploads/2021/03/LIGNADHS1-1024x683.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/03/blog-post_55.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/03/blog-post_55.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content