Τα παράξενα όνειρα στην διάρκεια της καραντίνας, περιέχουν ένα κρυφό μήνυμα για όλους..

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Τα παράξενα όνειρα στην διάρκεια της καραντίνας, περιέχουν ένα κρυφό μήνυμα για όλους..

👉Παράξενα όνειρα επισκέπτονται εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο τις νύχτες, κατά τη διάρκεια της καραντίνας, τα οποία φαίνεται να περιέχουν κάποιο γενικό μήνυμα προς τον καθένα ξεχωριστά, αλλά και προς όλους μαζί.

Η πανδημία που ζούμε αυτές τις μέρες αλλάζει εντελώς ολόκληρη τη ζωή μας, όπως τη γνωρίζουμε.

Περισσότερο από το ένα τέταρτο του παγκόσμιου πληθυσμού περιορίζεται πλέον σε μεγάλο βαθμό στα σπίτια του, καθώς οι κυβερνήσεις σφίγγουν όλο και περισσότερα τα μέτρα περιορισμού, τόσο στην κυκλοφορία όσο και την κοινωνική αποστασιοποίηση, σε μια προσπάθεια περιορισμού του ιού. Αν και κάποια στιγμή η άρση των μέτρων θα φέρει την κανονικότητα της ζωής όπως, ίσως, την ξέραμε, αυτό θα γίνει πολύ σταδιακά και αργά.

Σε πολλά μέρη του κόσμου, τα σύνορα είναι κλειστά, τα αεροδρόμια, τα ξενοδοχεία και οι επιχειρήσεις είναι κλειστά ενώ δεν υπάρχουν σχολεία ανοιχτά.

Αυτά τα άνευ προηγουμένου μέτρα προκαλούν κοινωνική κατάρρευση σε ορισμένες κοινωνίες και διαταράσσουν πολλές οικονομίες, με αποτέλεσμα μαζικές απώλειες θέσεων εργασίας και αύξηση ενός φάσματος που κανείς δεν θα ήθελε να ζήσει, ενώ οι κυβερνήσεις φαίνεται ότι προσπαθούν να το αντιμετωπίσουν όσο γίνεται καλύτερα.

Ταυτόχρονα φαίνεται να συμβαίνει κάτι περίεργο, καθώς ένα αρκετά ενοχλητικό φαινόμενο έχει αρχίσει να πλήττει εκατομμύρια ανθρώπους. Πρόκειται για παράξενα όνειρα με το ίδιο μήνυμα που βλέπουν εκατομμύρια άνθρωποι.

Εάν νομίζατε ότι ήσασταν οι μόνοι που έχετε δει παράξενα ή εξαιρετικά ζωντανά όνειρα κατά τη διάρκεια της καραντίνας, το τελευταίο διάστημα, να ξέρετε ότι σίγουρα δεν είστε οι μοναδικοί.

Παράξενα όνειρα και εμπειρίες

Ο Chris Cuomo, τηλεοπτικός παρουσιαστής του καναλιού ειδήσεων CNN, αναφέρθηκε πρόσφατα σε ένα ενοχλητικό όνειρο με τον μεγαλύτερο αδερφό του, τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Andrew Cuomo.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στις 2 Απριλίου, τα δύο αδέρφια αναφέρθηκαν στον περιορισμό, λόγω καραντίνας, αλλά και σε ένα παράξενο όνειρο.

Ξέρετε, ότι τα όνειρα είναι περίεργες καταστάσεις εικόνων και συμβάντων που συνήθως δεν έχουν λογική ή συνοχή. Μπορούν, όμως, να έχουν όμως την δική τους ερμηνεία. Όμως, η συζήτηση των δύο αδελφών, “άνοιξε την πόρτα” σε πολλούς ανθρώπους να ενδιαφερθούν σχετικά με τα όνειρα που είχαν. Οι αναφορές όλο και πλήθαιναν, με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί πως και πολλοί άλλοι άνθρωποι έχουν έντονα όνειρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας, είτε έχουν αρρωστήσει είτε όχι.

Αυτό που διαπιστώνεται, είναι πως το όνειρο που μπορεί να βλέπει ο καθένας, είναι σχετικό με τη ζωή του, είναι εξαιρετικά ζωντανό αλλά στο τέλος των ονείρων γίνεται συνειδητό πως κάτι γίνεται και χάνεται ο έλεγχος. Αρκετοί αναστατώνονται, θέλουν να ουρλιάξουν και ξυπνούν.

Σίγουρα, είναι εύκολο να πούμε ότι πρόκειται για εφιάλτη, για άγχος που οφείλεται στην όλη κατάσταση, όμως, υποστηρίζεται ότι υπάρχει κάτι άλλο που κρύβεται σε όλη αυτή την κατάσταση. Ας δούμε μερικές εξηγήσεις:

Τα παράξενα όνειρα, σύμφωνα με την επιστήμη

Σε συνέντευξή του στη σελίδα The Cut, ο Δρ Deirdre Barrett, ψυχολόγος στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ, δήλωσε ότι η αύξηση των ονείρων σε πολλούς ανθρώπους έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο ρυθμός της ζωής τους έχει μειωθεί, έχει επιβραδυνθεί, τουλάχιστον και κυρίως, σε εκείνους που έχασαν τις δουλειές τους ή δεν δουλεύουν προσωρινά, καθώς και σε εκείνους που μένουν στο σπίτι, λόγω της καραντίνας.

“Η ριζική αλλαγή της ρουτίνας κάποιου συχνά οδηγεί σε περισσότερες αναμνήσεις ονείρων”, εξηγεί ο Δρ Barrett, ενώ ανάμεσα σε άλλα αναφέρει πως αυτό συμβαίνει στους περισσότερους ανθρώπους που οι εργασιακές τους δραστηριότητες διακόπηκαν, οπότε κοιμούνται περισσότερο. “Νομίζω ότι αυτός είναι ίσως ο πιο σημαντικός παράγοντας.”

“Τα περισσότερα όνειρα έχουν το άγχος ως το κύριο συναίσθημα”, λέει για όσα μπόρεσε να παρατηρήσει στα αποτελέσματα της μελέτης του ύστερα από όνειρα που έχει συλλέξει από ανθρώπους τα οποία κυμαίνονται από τρομακτικούς εφιάλτες έως ηπιότερα αλλά με απειλές όπως εισβολή βίαιων ακρίδων κλπ

Τα παράξενα όνειρα, σύμφωνα με ψυχολογικές θεωρίες

Από την πλευρά της, η Nylah, μια αμερικανίδα συγγραφέας, λέει ότι αν και τα όνειρά της δεν αφορούν άμεσα το “τώρα”, «Νομίζω ότι είναι επειδή σκέφτομαι όλους τους τρόπους με τους οποίους η ζωή θα αλλάξει όταν βγούμε από την καραντίνα… πόσο άδεια είναι τα μέρη που έχω πάει τώρα. Και πώς θέλω να ξεφύγω από αυτό το τραύμα και να χτίσω μια διαφορετική ζωή για τον εαυτό μου όταν βγω από την καραντίνα.”

Σύμφωνα με ορισμένες ψυχολογικές θεωρίες, τα όνειρα των ανθρώπων έχουν εξελιχθεί έτσι ώστε να μας επιτρέψουν να εργαστούμε μέσα από τα γεγονότα της εποχής μας και να μας επιτρέψουν να επεξεργαστούμε κάθε φόβο ή άγχος που ζούσε βαθιά στον εγκέφαλό μας, αλλά σε περιβάλλον χαμηλού κινδύνου.

Τα όνειρα υποτίθεται, δηλαδή, ότι θα μας βοηθήσουν να προετοιμαστούμε και να αντιμετωπίσουμε το άγχος και τα παράξενα σενάρια στην καθημερινή μας ζωή.

Σε πιο φυσιολογικές συνθήκες με λιγότερο ογκώδες ψυχικό τραύμα και ανησυχία από ό, τι οι περισσότεροι άνθρωποι βιώνουν αυτή τη στιγμή, τα όνειρα θα ήταν πολύ λιγότερο έντονα και έντονα.

Ωστόσο, σε περιόδους στρες όπως αυτή η παγκόσμια κρίση, είναι λογικό τα όνειρα όλων να είναι πιο ανησυχητικά.

Τα παράξενα όνειρα, σύμφωνα με εναλλακτικές θεωρίες

Εκτός από τις επιστημονικές και ψυχολογικές θεωρίες, ορισμένοι έχουν προσφέρει άλλες εξηγήσεις. Λένε ότι αυτοί οι τύποι ζωντανών και έντονων ονείρων σχετίζονται με γεγονότα που πρόκειται να συμβούν.

Όπως για παράδειγμα λέγεται ότι συνέβη κάποιες μέρες πριν από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, οπότε και χιλιάδες άνθρωποι είχαν πολύ έντονα όνειρα και τρομακτικούς εφιάλτες.

Τώρα, λοιπόν, τα παράξενα όνειρα στην διάρκεια της καραντίνας, ίσως να σημαίνουν ότι θα βρεθούμε στις πύλες μιας επικείμενης καταστροφής, ενδεχομένως ένα οικονομικό κραχ, ή στην υποτιθέμενη πτώση ενός αστεροειδούς, ή κάποια άλλης επικίνδυνης κατάστασης που και αυτή με την σειρά της θα επηρεάσει τον παγκόσμιο πληθυσμό μαζικά.

Άλλες, ακόμα πιο ακραίες θεωρίες, προσπαθούν να εξηγήσουν το φαινόμενο των παράξενων ονείρων, με την υποτιθέμενη κατάσταση της “Ανάληψης”, της “Νέας Γης” και την μετάβαση στην επόμενη διάσταση, που απλά συμπίπτει με την φάση της καραντίνας. Η αλήθεια πάντως είναι, πως τέτοιες θεωρίες κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος, πιθανότατα γιατί χαρίζουν ελπίδα και μια ευχάριστη έκβαση των γεγονότων που θα θέλαμε να ζήσουμε μετά την καραντίνα.

Συμπέρασμα

Έτσι, λοιπόν, τα παράξενα όνειρα στην διάρκεια της καραντίνας, φαίνεται να περιέχουν έναν κοινό παρονομαστή, ένα κρυφό μήνυμα. Αυτό μπορεί να είναι άγχος για την κατάσταση που ζούμε τώρα, άγχος ή/και τρόμος για το μέλλον, ένα προμήνυμα για κάτι που είναι να συμβεί στο κοντινό μέλλον, το οποίο μπορεί να είναι εντελώς θετικό ή και εντελώς αρνητικό για την συνέχεια της υπόλοιπης ζωής μας.

Τέλος, το γεγονός αυτών των ονείρων, σε πάρα πολλούς ανθρώπους μπορεί να οφείλεται απλά στον εγκλεισμό λόγω καραντίνας, είναι δηλαδή μία διέξοδος, αλλά και στο τι θα συμβεί μετά από αυτήν.

Ποιος μπορεί να ξέρει; Μόνο ο χρόνος θα δείξει εάν αυτά τα είδη ονείρων προκαλούνται από άγχος ή από κάποιο είδος προαισθήματος, προμηνύματος ή προειδοποίησης.

Το διάβασα στο diadrastika.com
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,429,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1948,ΑΠΟΨΕΙΣ,42,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,107,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,694,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,128,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,754,ΒΙΝΤΕΟ,189,ΒΟΛΟΣ,57,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1814,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,151,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,110,ΕΛΛΑΔΑ,857,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,25,ΕΡΕΥΝΕΣ,46,ΖΩΗ,142,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,37,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,39,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,380,Κόσμος,9504,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,46,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,365,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1519,Πολιτική,6798,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5935,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,73,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1102,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2590,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,35,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,88,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,618,Eco-News,2754,GP - info,5,voice healing therapy,36,
ltr
item
Ploumistos.com: Τα παράξενα όνειρα στην διάρκεια της καραντίνας, περιέχουν ένα κρυφό μήνυμα για όλους..
Τα παράξενα όνειρα στην διάρκεια της καραντίνας, περιέχουν ένα κρυφό μήνυμα για όλους..
Τα παράξενα όνειρα στην διάρκεια της καραντίνας, περιέχουν ένα κρυφό μήνυμα για όλους..
https://qcurtius.files.wordpress.com/2018/07/arch1.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/03/blog-post_32.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/03/blog-post_32.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content