Σάρον Στόουν: Ο παππούς μου κακοποίησε εμένα και την αδερφή μου - Μας «κλείδωσε» μαζί του η γιαγιά μου

Σάρον Στόουν: Ο παππούς μου κακοποίησε εμένα και την αδερφή μου - Μας «κλείδωσε» μαζί του η γιαγιά μου

👉Αποκαλύψεις για δύσκολες στιγμές της ζωής της και περιστατικά που τη σημάδεψαν κάνει η Σάρον Στόουν στα νέα της απομνημονεύματα, με τίτλο «The Beauty of Living Twice». Μεταξύ άλλων, η 63χρονη σήμερα ηθοποιός αναφέρεται στο εγκεφαλικό που υπέστη πριν από 20 χρόνια, και που την οδήγησε στο κατώφλι του θανάτου, αλλά και στη σεξουαλική κακοποίηση που λέει ότι υπέστη όταν ήταν ήταν παιδί από τον παππού της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η ξανθιά σταρ περιγράφει στο βιβλίο της πώς η ίδια και η αδερφή της οδηγήθηκαν σε ένα δωμάτιο μαζί με τον παππού τους όταν ήταν παιδιά. Στη συνέχεια η γιαγιά τους κλείδωσε την πόρτα, και ο ηλικιωμένος Κλάρενς Λόσον ασέλγησε πάνω τους.

Όταν ο παππούς της Σάρον Στόουν πέθανε, εκείνη ήταν πια 14 χρονών και θυμάται ότι πίεσε με το δάχτυλό της τη σορό μέσα στο φέρετρο, για να βεβαιωθεί ότι ήταν νεκρός: «Με πλημμύρισε ξαφνικά ένα αίσθημα αλλόκοτης ικανοποίησης από τη γνώση ότι είχε επιτέλους είχε πεθάνει. Κοίταξα την Κέλι και εκείνη κατάλαβε. Ήταν 11 και αυτό είχε πια τελειώσει».

Η Στόουν μεγάλωσε στο Μίντβιλ της Πενσιλβάνια. Ήταν εξαιρετικά χαρισματική ως παιδί, με πολύ καλές επιδόσεις στο σχολείο. Την ίδια χρονιά με τον θάνατο του παππού της, είχε ένα σοβαρό ατύχημα στην ιππασία που της άφησε ένα μεγάλο σημάδι στο λαιμό, το οποίο πλέον δεν είναι τόσο εμφανές λόγω των διορθωτικών πλαστικών επεμβάσεων. «Αισθάνομαι περήφανη για τα σημάδια μου. Ακόμα κι αυτά που δεν μπορεί να δει κανείς», αναφέρει χαρακτηριστικά η σταρ.

H Σάρον Στόουν και η αδερφή της, Κέλι, το 2017

Το εγκεφαλικό που την έφερε στο κατώφλι του θανάτου

Η 63χρονη περιγράφει στο βιβλίο της την σοβαρή περιπέτεια της υγείας το 2001, όταν υπέστη εγκεφαλικό και είχε ένα «όραμα» με τρεις αγαπημένους φίλους που είχαν φύγει από τη ζωή. Τα τρία αυτά άτομα που δεν κατονομάζει «εμφανίστηκαν», όπως εξηγεί, δίπλα από το κρεβάτι της στα επείγοντα ενώ έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, και της είπαν να μη φοβάται. «Το φως ήταν τόσο έντονο και... μυστηριώδες. Ήθελα να μάθω τι είναι, να βυθιστώ μέσα του», αναφέρει για εκείνες τις δύσκολες στιγμές. Την αμέσως επόμενη στιγμή όμως «αισθάνθηκε ξαφνικά σαν να την είχε κλωτσήσει στο στήθος ένα μουλάρι» και «έκανε την επιλογή να επιβιώσει».

Δύο δεκαετίες αργότερα και πλέον αρκετά υγιής, η σταρ πιστεύει ότι η υγειονομική κρίση που βιώνει ο πλανήτης την έχει κάνει ισχυρότερη, πιο γενναία και πιο ικανή να αντιμετωπίσει τραύματα του παρελθόντος: Αυτά περιλαμβάνουν αποτυχημένες σχέσεις, τρεις αποβολές αλλά και την κακοποίηση που υπέστη ως παιδί.

Στα απομνημονεύματά της η Στόουν στρέφεται κατά των «σεξουαλικών αρπακτικών» του Χόλιγουντ και αναφέρεται συγκεκριμένα (αλλά οχι ονομαστικά) σε έναν παραγωγό που την πίεσε να κάνει πραγματικό σεξ με έναν συμπρωταγωνιστή της, για να «σώσει» μια ταινία. Ο εν λόγω ηθοποιός προσπάθησε μάλιστα μερικές φορές να της «την πέσει», ενθαρρυμένος από τη «μεγαλοφυή ιδέα» του παραγωγού, αλλά σύντομα κατάλαβε ότι δεν θα συνέβαινε τίποτα και τα παράτησε.

Η Στόουν αναφέρεται επίσης στο βιβλίο στη διάσημη σκηνή της ανάκρισης ερωτικού θρίλερ «Βασικό Ένστικτο», το οποίο εκτόξευσε τη φήμη της το 1992. Η σταρ ισχυρίζεται ότι την παραπλάνησαν σχετικά με το τι... φαινόταν και τι όχι στην επίμαχη αποκαλυπτική σκηνή, κάτι που στο παρελθόν έχει αρνηθεί κατηγορηματικά ο σκηνοθέτης του φιλμ, Πολ Βερχόφεν.

Με πληροφορίες από Daily Mail και New York Post
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Σάρον Στόουν: Ο παππούς μου κακοποίησε εμένα και την αδερφή μου - Μας «κλείδωσε» μαζί του η γιαγιά μου
Σάρον Στόουν: Ο παππούς μου κακοποίησε εμένα και την αδερφή μου - Μας «κλείδωσε» μαζί του η γιαγιά μου
Σάρον Στόουν: Ο παππούς μου κακοποίησε εμένα και την αδερφή μου - Μας «κλείδωσε» μαζί του η γιαγιά μου
https://i1.prth.gr/images/963x541/files/2021-03-30/sarahstone.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/03/blog-post_160.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/03/blog-post_160.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content