Στ. Πλουμιστός: Τα 7 κέντρα που μας κάνουν να ωριμάζουμε και πνευματικά και διανοητικά

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Στ. Πλουμιστός: Τα 7 κέντρα που μας κάνουν να ωριμάζουμε και πνευματικά και διανοητικά

👉Οι άνθρωποι είναι από την φύση τους πολύπλοκοι. Αισθήματα, προθέσεις και γνώση είναι μόνο λίγοι από τους ατελείωτους σχηματισμούς που κάνουν εμάς να είμαστε εμείς. Μέσω διαφορετικών τρόπων αυτοσυγκέντρωσης (διαλογιστική ησυχία, voice healing ) μπορούμε πλήρως να γνωρίσουμε και να επιδράσουμε με τον εαυτό μας. Όσο πιο καθαροί και διεξοδικοί είμαστε στην αναγνώριση αυτών των κέντρων τόσο πιο αποτελεσματικά ωριμάζουμε και πνευματικά και διανοητικά.

 Τα 7 κέντρα που μας κάνουν να ωριμάζουμε και πνευματικά και διανοητικά


Το κέντρο ασφάλειας

Αυτό είναι το μέρος του εαυτού σας που χειρίζεται την ασφάλεια και προστασία των βασικών σας αναγκών και υγείας. Το φαγητό, το καταφύγιο, το νερό, η οικογένεια, οι φίλοι και το γενικό συναισθηματικό περιεχόμενο είναι μόνο λίγα παραδείγματα των στοιχείων που αυτή η πλευρά του εαυτού σας βάζει ως προτεραιότητα. Εξυπηρετώντας ως ένα είδος αίθουσας επιχειρήσεων, αυτή η πλευρά ενεργοποιείται όταν απειλούμαστε ή μια αναγκαιότητα αναγνωρίζεται.

Το αισθητηριακό κέντρο

Αυτό το κομμάτι του εαυτού σας αφορά την απόλαυσή σας στα πλούτη της ζωής. Αυτό το κομμάτι σας, προσπαθεί να ενθαρρύνει όσες πιο πολλές ευχάριστες δραστηριότητες μπορεί. Στην ανάποδη πλευρά αυτού του αισθητηριακού νομίσματος, γίνεται φιλότιμη προσπάθεια να μην πληγωθεί.

Το κέντρο δύναμης


Αφορά και τα εσωτερικά και τα εξωτερικά είδη δύναμης. Αυτή η πλευρά ψάχνει τη δύναμη και τείνει προς τα κει. Χτίζει πηγές πλούτου, επιρροής και πρεστίζ για να κερδίσει περισσότερα από το ίδιο ή μοχθεί για ένα συγκεκριμένο στόχο. Θα θέλετε να είστε προσεκτικοί όταν αναπτύσσετε αυτό το κέντρο. Είναι σημαντικό να είστε ικανοί να επηρεάσετε τον κόσμο γύρω σας με όση μεγαλύτερη ποικιλία γίνεται. Ίσο στη σπουδαιότητα είναι η ταπείνωση και η επιθυμία να δυναμώσετε την κοινότητά σας. Για να προφυλαχθείτε από την απληστία που οδηγεί τους ανθρώπους στο να κάνουν τρομερά πράγματα για τα λεφτά και την εξουσία, μην ψάξετε ποτέ για επιρροή και δύναμη. Αυτά τα είδη θα πρεπε να αναζητούνται μόνο όταν ένας συγκεκριμένος στόχος έχει αναγνωριστεί. Μετά το πέρας του στόχου, σταματήστε να επηρεάζετε το περιβάλλον σας.

Το κέντρο αγάπης

Αυτό το κέντρο είναι φανερά υπεύθυνο για τις ρομαντικές σας σχέσεις. Οι ευθύνες αυτού του κέντρου παρατείνουν τα περασμένα, συμπεριλαμβανομένων κάθε διαπροσωπικών σχέσεων και των πολύ σημαντικών ικανοτήτων να αγαπάμε τον εαυτό μας. Η ανάπτυξη αυτού του κέντρου είναι κρίσιμη για το ξεπέρασμα των φραγμών που διαχωρίζουν τα άτομα από τα άτομα. Καθώς αναπτύσσετε αυτό το κέντρο, δυναμώνετε το μέσα και το έξω της καρδιάς σας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ενίσχυση της ειλικρίνειας και την συχνότητα των αποκρίσεων που δείχνουν κατανόηση.

Το κέντρο της αφθονίας

Αυτή η πλευρά του εαυτού σας που καθοδηγείται από τα αισθήματα είναι υπεύθυνη για την δημιουργία και διατήρηση της αίσθησής σας της συνείδησης και της ειδικής αντιληπτικής σας ικανότητας της πραγματικότητας.

Το κέντρο της επίγνωσης του εαυτού


Αυτό το κέντρο σας, είναι αναμφίβολα το πιο σημαντικό αυτής της λίστας. Το κέντρο σας της επίγνωσης του εαυτού σας θα συντονίσει τις δυνάμεις της προσωπικότητάς σας στην καλύτερη κατανόηση του εαυτού σας και του κόσμου γύρω σας. Αυτή η εμφανιζόμενη στάση είναι συγκεκριμένη για εσάς, έτσι ώστε θα θέλετε πάντα να έχετε τον χρόνο για να κατανοήσετε τα αισθήματά σας προς τη ζωή και την σχέση μεταξύ των αισθημάτων σας και του ρυθμού ωριμότητας και παραγωγικότητας.

Το κέντρο κοσμικής επίγνωση
ς

Το κέντρο κοσμικής επίγνωσης είναι το πώς όλα τα άλλα κέντρα σας, ταλέντα φίλοι και κατανοήσεις συμπυκνώνονται στο «μεγάλο σχήμα». Αυτό είναι το πιο μεγάλο λειτουργικό σας κέντρο. Όταν τα πάντα ευθυγραμμίζονται σωστά με τα άλλα σας κέντρα, αυτό θα χει να κάνει με το που ψάχνετε για τα μυστήρια και την ατελείωτη ομορφιά του σύμπαντος. Εδώ είναι που βάζετε στην άκρη το «εγώ», το όνομά σας και γίνεστε ένα με τον κόσμο.

Με πληροφορίες απο το thespiritscience.net
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,428,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1947,ΑΠΟΨΕΙΣ,42,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,107,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,693,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,127,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,754,ΒΙΝΤΕΟ,188,ΒΟΛΟΣ,56,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1814,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,150,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,110,ΕΛΛΑΔΑ,852,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,25,ΕΡΕΥΝΕΣ,45,ΖΩΗ,142,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,37,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,39,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,374,Κόσμος,9500,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,46,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,363,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1519,Πολιτική,6798,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5932,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,73,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1099,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2586,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,34,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,88,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,616,Eco-News,2752,GP - info,5,voice healing therapy,36,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Τα 7 κέντρα που μας κάνουν να ωριμάζουμε και πνευματικά και διανοητικά
Στ. Πλουμιστός: Τα 7 κέντρα που μας κάνουν να ωριμάζουμε και πνευματικά και διανοητικά
Στ. Πλουμιστός: Τα 7 κέντρα που μας κάνουν να ωριμάζουμε και πνευματικά και διανοητικά
https://res.cloudinary.com/fleetnation/image/private/c_fit,w_1120/g_south,l_text:style_gothic2:%C2%A9%20ScienceRF,o_20,y_10/g_center,l_watermark4,o_25,y_50/v1583801449/h6hmduaer6pfvgryakib.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/03/7.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/03/7.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content