6 μήνες τα δάκρυα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ διαλαλούν « η Ελλάδα θα αναστηλωθεί εις το Ορθόδοξο κάλλος της»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

6 μήνες τα δάκρυα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ διαλαλούν « η Ελλάδα θα αναστηλωθεί εις το Ορθόδοξο κάλλος της»

👉Το επί εξάμηνο συνεχόμενο έκτακτο σημείο της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑΣ ανακεφαλαιώνει την ΚΥΡΙΑΚΗ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ στο σημερινό Ελληνικό Έθνος- ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

ΚΥΡΙΑΚΗ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ με κλειστές τις εκκλησίες, αλλά με ένα μεγάλο ΘΑΥΜΑ μπροστά μας που ανακεφαλαιώνει εις πείσμα του σκότους ολάκερη την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και τα ΑΓΙΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΗΣ. Ανοίγουν μόνο οι Μητροπολιτικοί Ιεροί Ναοί με αριθμό πιστών 20 και ανά 25 τ.μ σε κάθε πιστό , όπως λένε.

« Αύτη η πίστις των Αποστόλων, Αύτη η πίστις των Πατέρων, Αύτη η πίστις των Ορθοδόξων, Αύτη η πίστις την Οικουμένην εστήριξε» αυτά τα θεόπνευστα ακούμε την Κυριακή της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

6 μήνες τα δάκρυα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ διαλαλούν « η Ελλάδα θα αναστηλωθεί εις το Ορθόδοξο κάλλος της» και απαντούν στους εικονομάχους όλων των εποχών.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Να τα πούμε αδελφοί όσο μπορούμε τα πράγματα απλά.

Πως από την 8 Σεπτεμβρίου του 2020 μέχρι και σήμερα έξη μήνες μετά, αυτό το « άγιο σανίδι» πάνω στο οποίο αγιογραφήθηκε – φιλοτεχνήθηκε με προσευχή και νηστεία η ΠΑΝΑΓΙΑ η ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑ , αυτή λοιπόν η σανίδα καταβρέχεται με τα αγιαστικά νάματα των δακρύων της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ;

Που βρήκε αυτό το “άγιο σανίδι” τόσα υγρά, ώστε η ροή των δακρύων της ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας να είναι συνεχόμενη νύχτα μέρα, όλο το 24ωρο;

Εδώ είναι που κολλάει ο κοινός νους και αναγορεύεται προφητικά ο μελωδός με τα χείλη των πιστών που ψέλνουν « άλαλα τα χείλη των ασεβών των μην προσκυνούντων την εικόνα σου την σεπτή την ιστορηθείσα …»

Αυτό το « άγιο σανίδι» ποτίστηκε με την ΑΓΙΑΣΤΙΚΗ ΧΑΡΗ που βρίσκεται μόνο στην ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και την ΟΡΘΟΠΡΑΞΙΑ και δίνει αυτές τις έκτακτες εκφάνσεις.

Έτσι λοιπόν στο πρόσωπο της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑΣ στον Άγιο Δημήτριο στον Βύρωνα ανακεφαλαιώνεται όλη η Οικουμενική Σύνοδος για την Αναστήλωση των ΑΓΙΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ και τα ΑΓΙΑ ΔΟΓΜΑΤΑ της Εκκλησίας μας και φυσικά είναι ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ στους πιστούς για τις ημέρες της παγκόσμιας αποστασίας που διερχόμαστε.

Ανακεφαλαιώνονται επίσης τα άγια μαρτύρια των ομολογητών εκείνης της περιόδου που κράτησε ίσαμε 200 χρόνια που άντεξαν την μανία και τους διωγμούς προς το ΘΕΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ του Κυρίου μας Ιησού Χριστού , αλλά και τα σύγχρονα μαρτύρια μας, γιατί αδελφοί η εικονομαχία συνεχίζεται μέχρι τις ημέρες μας και αυτή είναι ο πυρήνας όλων των κακών που υποφέρει η ανθρωπότητα γιατί ο πονηρός δια των αιρέσεων την έβαλε να μάχεται την αξία του ΠΡΟΣΩΠΟΥ.

Βλέπουμε σήμερα πως πολεμάει λυσσαλέα ο αντίδικος και τα όργανα του το ΠΡΌΣΩΠΟ που το φασκιώνουν για να μην το βλέπουν, γιατί το ανθρώπινο χαμόγελο είναι η καταισχύνη του.

Ιστορικοί μελετητές και μάλιστα ξένοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η εικονομαχία ξεκίνησε στις Ανατολικές περιοχές της Ρωμαίικης Αυτοκρατορίας ( βλ. σημερινή Βόρεια Συρία και Ανατολική τουρκία) περιοχές που είχαν επιδράσεις πονηρές από τις ανεικονιστικές αντιλήψεις του Ιουδαισμού και του μονοφυσιτισμού που προηγήθηκε της φοβερής αυτής αίρεσης. Για αυτό και οι μελέτες τους αυτές καταλήγουν στο συμπέρασμα, ότι η εικονομαχία ήταν ένας κρυφοιουδαισμός που αργότερα μεταφράστηκε σε μωαμεθανισμό και ισλάμ.

Μπορεί με αγώνες , ομολογίες και άγια αίματα να κατέπαυσαν οι διωγμοί, αλλά η εικονομαχία σαν τον κορονοιό που κάνει μεταλλάξεις συνέχισε την πορεία της στην Δύση μέχρι και σήμερα με τις διάφορες προτεσταντικές παραφυάδες, οι οποίες έφτιαξαν δικό τους εθιμοτυπικό δίκαιο για να ισοπεδώνουν, ότι δεν συμφωνεί μαζί τους και ότι εμποδίζει τα βάρβαρα σχέδια επικράτησης των παγκοσμίως.

Τι να καθόμαστε τώρα και να λέμε για τα βάσανα και τα αίματα της Ρωμιοσύνης αιώνες τώρα;

Μαύρα δάκρυα και πόνος από τους σταυροφόρους της Δύσης μέχρι και τη σήμερον.

Όμως έρχεται στις μέρες μας το μεγάλο συνεχόμενο έκτακτο ΘΑΥΜΑ της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ με τα συνεχόμενα δάκρυα ΤΗΣ και είναι σαν να μας λέει:

« παιδιά μου κλαίω μαζί σας , κλαίω για εσάς , κλαίω για αυτά που σας κάνουν και ετοιμάζουν να σας κάνουν, αλλά ΣΤΗΤΕ, εγώ θα τους αποτρέψω την τελευταία στιγμή και θα ισοπεδώσω τις ανθρωποκτόνες ανομίες τους»

Όταν ακούσαμε προσωπικά πριν χρόνια από τα χείλη του Γέροντα Ιωσήφ του Βατοπαιδινού να μας λένε :

” – Άντε παλληκάρια ρωτάτε ρωτάτε πότε θα μας δώσουν την ΠΟΛΗ και πότε θα γίνουν τα γεγονότα;

– Δεν καταλάβατε καλά, ότι όλα τα σχέδια του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ απεργάζονται την μετάνοια μας που αποσκοπεί στην αιωνιότητα και την ΑΝΩ ΠΟΛΗ γιατί αυτός είναι ο σκοπός του ανθρώπου, η ΘΕΩΣΗ.

– Όμως η φιλανθρωπία του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ θα μας δώσει την ΠΟΛΗ σαν μια ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ για αυτά τα φοβερά που θα προηγηθούν στην εποχή μας.”

« θα μας δώσει την ΠΟΛΗ σαν μια ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ» κάθε φορά που το αναθυμόμαστε το μυαλό μας πηγαίνει στην ΠΑΝΑΓΙΑ την ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑ στον μεγαλομάρτυρα ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, τον αξιωματικό του στρατού του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ.

Το διάβασα στο ekklisiaonline.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,428,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1947,ΑΠΟΨΕΙΣ,42,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,107,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,693,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,127,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,754,ΒΙΝΤΕΟ,188,ΒΟΛΟΣ,56,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1814,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,150,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,110,ΕΛΛΑΔΑ,852,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,25,ΕΡΕΥΝΕΣ,45,ΖΩΗ,142,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,37,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,39,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,374,Κόσμος,9500,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,46,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,363,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1519,Πολιτική,6798,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5932,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,73,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1099,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2586,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,34,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,88,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,616,Eco-News,2752,GP - info,5,voice healing therapy,36,
ltr
item
Ploumistos.com: 6 μήνες τα δάκρυα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ διαλαλούν « η Ελλάδα θα αναστηλωθεί εις το Ορθόδοξο κάλλος της»
6 μήνες τα δάκρυα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ διαλαλούν « η Ελλάδα θα αναστηλωθεί εις το Ορθόδοξο κάλλος της»
6 μήνες τα δάκρυα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ διαλαλούν « η Ελλάδα θα αναστηλωθεί εις το Ορθόδοξο κάλλος της»
https://www.pentapostagma.gr/sites/default/files/styles/main/public/2020-10/%CE%B7%20%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1%20%CF%84%CE%B7%CF%82%20%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82%20%CF%80%CE%BF%CF%85%20%CE%B4%CE%B1%CE%BA%CF%81%CF%8D%CE%B6%CE%B5%CE%B9.jpg?itok=_1fv7BTe
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/03/6_21.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/03/6_21.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content